blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Τι κάνουν τα ζώδια μπροστά σε ένα αισθηματικό εμπόδιο;

 
Τι κάνουν τα ζώδια μπροστά σε ένα αισθηματικό εμπόδιο;
Βαθμολόγησε
Score: 4.5  Ψήφοι: 2
 

Ο έρωτας είναι γεμάτος από εμπόδια, προκλήσεις και ανατροπές, όμως αν το καλοσκεφτείς, αυτό είναι και το αλατοπίπερό του! Εκεί λοιπόν που όλα μπορεί να φαντάζουν ιδανικά, ξαφνικά κάτι συμβαίνει και το όμορφο ερωτικό κλίμα ανατρέπεται!

Sponsored Links

Κάθε άνθρωπος αντιδρά με εντελώς διαφορετικό τρόπο απέναντι σε ένα εμπόδιο στα αισθηματικά του. Αρκετοί θα το βάλουν στα πόδια, άλλοι θα πεισμώσουν και θα θελήσουν να το προσπεράσουν και πολλοί είναι αυτοί που δεν μπορούν να το διακρίνουν, με αποτέλεσμα… να τρώνε τα μούτρα τους!

Πώς συμπεριφέρονται λοιπόν τα ζώδια μπροστά σε ένα εμπόδιο στα αισθηματικά τους; Τι κάνουν για να το προσπεράσουν; Η αστρολογία για μία ακόμα φορά μας δίνει τις απαντήσεις, μαζί με ένα astrotip, που σε συμβουλεύει τι πρέπει να κάνεις σε μία δύσκολη περίπτωση…

ΚΡΙΟΣ

Τα εμπόδια και οι προκλήσεις ανεβάζουν την ερωτική λίμπιντο του Κριού, αφού κατά βάθος του αρέσουν τα δύσκολα! Ωστόσο, αν ο Κριός συνυπάρχει σε μία αισθηματική σχέση, στην οποία συχνά εμφανίζονται εμπόδια, προκλήσεις και προβλήματα, τότε αρχίζει να βαριέται και το εύκολο γι’ αυτόν είναι να το βάλει στα πόδια… Αυτή την αντίδραση θα την έχει όχι από δειλία, αλλά πολύ απλά επειδή δεν του αρέσει να το πολύ-κουράζει το θέμα! Ο Κριός θέλει να απογειώνεται από έρωτα και όχι να προβληματίζεται. Μπροστά σε ένα εμπόδιο στα αισθηματικά του, θα προσπαθήσει άμεσα να βρει λύση, αν δεν το καταφέρει, τότε υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια…

AstroTip: Στα δύσκολα δεν το βάζουμε στα πόδια, ο πραγματικός έρωτας στα δύσκολα φαίνεται!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος δεν το βάζει εύκολα κάτω, δεν στεναχωριέται, δεν απελπίζεται, αλλά υπομένει και επιμένει, μέχρι να βρει την ιδανική λύση! Μπροστά σε ένα αισθηματικό εμπόδιο, αρχικά θα στεναχωρηθεί, μετά θα αναζητήσει να βρει τις αιτίες που έφτασε η κατάσταση σε αυτό το σημείο και στη συνέχεια, θα δώσει τόπο στην οργή και θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο, δίνοντας ξανά και ξανά ευκαιρία! Έχει το Ταυρίσιο πείσμα να προσπαθήσει, να το παλέψει και να μην καταθέσει τα όπλα, αν όμως το ποτήρι ξεχειλίσει, τότε καταθέτει τα όπλα και βυθίζεται στην μοναξιά του…

AstroTip: Μερικά εμπόδια είναι απροσπέραστα και το πείσμα ή η εμμονή να τα υπερνικήσεις, δεν σε ωφελεί! 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατά γενική ομολογία, ο Δίδυμος αντιμετωπίζει αρκετά ανάλαφρα τα αισθηματικά του και βάζει μπροστά και την λογική του σε πολλές περιπτώσεις… Ξέρει καλά ότι έρωτας δίχως εμπόδια δεν είναι υπαρκτός, όμως τα εμπόδια είναι αυτά που τον κάνουν αργά ή γρήγορα να χάνει και το ενδιαφέρον του! Μπροστά σε ένα αισθηματικό εμπόδιο, ο Δίδυμος θα κουβεντιάσει, θα συζητήσει, θα ακούσει και θα προσπαθήσει να βρει λύση, αλλά θα το ρίξει και στο χιούμορ… Αν όμως το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται, τότε ο Δίδυμος γίνεται… αέρας και φεύγει μακριά!

AstroTip: Στα αισθηματικά σου θα υπάρχουν πάντα διακυμάνσεις λόγω της κυκλοθυμίας σου, μην βάζεις κι εσύ επιπλέον εμπόδια λοιπόν…

Ολυμπία1

Ολυμπία2

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μαύρες πλερέζες κατεβάζει ο Καρκίνος μπροστά σε ένα εμπόδιο στα αισθηματικά του! Ακόμα και αν το γεγονός είναι ασήμαντο ή μηδαμινό, ο Καρκίνος θα το μεγαλοποιήσει και θα υπερβάλει…! Τα δράματα, τα κλάματα, οι συναισθηματικοί εκβιασμοί και το κλείσιμο στον εαυτό του, είναι οι αντιδράσεις του μπροστά σε ένα αισθηματικό εμπόδιο. Για να μπορέσει να ηρεμήσει και να ξεχαστεί, αρκεί μόνο να ξεπεραστεί το εμπόδιο, αλλά στην ουσία δεν κάνει τίποτα για αυτό… απλά περιμένει να περάσει η μπόρα!

AstroTip: Μην μεγεθύνεις τα προβλήματα από μόνος σου… τα εμπόδια στα αισθηματικά είναι μέσα στο πρόγραμμα, μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς! 

 

ΛΕΩΝ

Δεν μασάει ο Λέοντας από τα αισθηματικά εμπόδια… Μπορεί να πληγώνεται ο εγωισμός του, να πεισμώνει να αλλάξει την κατάσταση, αλλά στην ουσία δεν χάνει το κέφι και την αισιοδοξία του. Όταν αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στα ερωτικά του, προσπαθεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να αναλάβει δράση, για να αλλάξει τα πράγματα γύρω του… Δεν καταθέτει τα όπλα, αλλά επιμένει να διορθώσει την κατάσταση. Αν δεν το πετύχει αυτό, τότε θα χάσει το κουράγιο του, θα νιώσει αδύναμος, όμως πολύ σύντομα θα καταφέρει να πάρει και πάλι τα πάνω του και να γυρίσει μία νέα σελίδα.

AstroTip: Ακόμα και αν δεν καταφέρεις να προσπεράσεις ένα εμπόδιο, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να θιχτείς, να προσβληθείς ή να θεωρήσεις ότι έχεις ηττηθεί! Δεν γίνεται πάντα να είσαι ο νικητής!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σαν βράχος ακλόνητος φαίνεται ένας Παρθένος, μπροστά σε ένα εμπόδιο στα αισθηματικά του! Δεν χάνει την ψυχραιμία του, αλλά προσπαθεί με λογική σκέψη να βάλει τα πράγματα σε μία σειρά και να σκεφτεί τι έφταιξε, ποια είναι τα λάθη τα δικά του και του συντρόφου του, αλλά και τι πρέπει να γίνει. Όταν εμφανίζεται ένα εμπόδιο στην αισθηματική του ζωή, ο Παρθένος θα ρίξει τις ευθύνες και σε σένα, αν φταις για αυτό. Θα κριτικάρει τις αντιδράσεις και τις πράξεις σου και θα προσπαθήσει να σε φέρει στον ίσιο δρόμο! Αν το εμπόδιο είναι απροσπέραστο, είναι ανένδοτος στην επίλυσή του και κάνει αυτό που πρέπει… δηλαδή φεύγει μακριά!

AstroTip: Όταν υπάρχει ένα εμπόδιο στα αισθηματικά σου, μην κριτικάρεις τα πάντα γύρω σου… δες πρώτα πού έχεις φταίξει εσύ!

 

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Δεν τα πάει καλά με τα δύσκολα ο Ζυγός. Όχι απλά δεν του αρέσουν τα εμπόδια και τα προβλήματα στην αισθηματική του ζωή, αλλά μπλοκάρει πλήρως όταν συμβαίνει να είναι εγκλωβισμένος σε μία κατάσταση! Η αντίδρασή του είναι να κλειστεί στο καβούκι του ή και να προσπαθήσει να κουκουλώσει το όποιο πρόβλημα υπάρχει στην αισθηματική του ζωή. Θα σκύψει το κεφάλι και θα υπομείνει, σε σημείο που μπορεί να γίνει το θύμα , απλά επειδή δεν υπολογίζει το εμπόδιο, το ανέχεται, το υπομένει και κάνει ότι δεν το βλέπει!

AstroTip: Το να παραβλέπεις τα εμπόδια, αυτό που καταφέρνεις είναι να τα πολλαπλασιάζεις, αυτό είναι κάτι που πρέπει να το βάλεις καλά στο μυαλό σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι στην αισθηματική του ζωή θα έρθει αντιμέτωπος με εμπόδια, με προβλήματα ή και με προδοσία! Δεν θα εκπλαγεί λοιπόν, όταν θα περνά μία προβληματική περίοδο, στην οποία θα υπάρχουν εμπόδια στα αισθηματικά του! Σε αυτή την περίπτωση γίνεται αρκετά συγκρατημένος, καχύποπτος, ζηλιάρης, αλλά και απαιτητικός. Θεωρεί ότι μπορεί να επιβληθεί στην κατάσταση, προκειμένου να επαναφέρει το κλίμα της αισθηματικής του ζωής στο σημείο που αυτός θέλει! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να φθείρεται και να οδηγεί την κατάσταση στα άκρα…

AstroTip: Όταν περνάς αισθηματικά εμπόδια, μην αφήνεις τις έμμονες σκέψεις να σε παρασύρουν σε σενάρια, τα οποία δεν είναι πραγματικά! Φθείρεσαι και φθείρεις… 

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο έρωτας είναι για να περνάμε καλά, όχι για να χαλιόμαστε! Αυτή είναι η άποψη του Τοξότη, που δεν μπορεί να αναλώνεται σε καταστάσεις που είναι προβληματικές. Ένας Τοξότης δεν λογαριάζει όμως ποτέ τα εμπόδια, ίσα-ίσα που του αρέσουν, γιατί δεν τα πάει καλά με τα εύκολα. Νιώθει ότι πρέπει να περάσει μία δοκιμασία και να την κερδίσει… Το θέμα όμως με τον πύρινο Τοξότη, είναι ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό προκειμένου να ξεπεράσει ένα εμπόδιο στα αισθηματικά του, στη συνέχεια όμως, όταν καταφέρει να το κερδίσει, τότε είναι που θα αρχίσει να βαριέται και να ξενερώνει!

 

AstroTip: Μήπως φίλε Τοξότη, τις περισσότερες φορές η επιθυμία σου για ρίσκο και περιπέτεια, σε οδηγεί σε επιπόλαιες κινήσεις, που σου προκαλούν μεγαλύτερα εμπόδια;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

 

Ένας Αιγόκερως ξέρει πως στα μονοπάτια του έρωτα υπάρχουν εμπόδια, δοκιμασίες και προκλήσεις, προκειμένου να αποδειχθεί η αξία των συναισθημάτων. Αυτό που κάνει λοιπόν σε μία δύσκολη στιγμή της αισθηματικής του ζωής, είναι να απομονωθεί για λίγο, να σκεφτεί και να πάρει το χρόνο του, για να κρίνει τις καταστάσεις. Ένας Αιγόκερως ξέρει και μπορεί να διατηρεί την ψυχραιμία του, όταν βρίσκεται μπροστά σε ένα αισθηματικό εμπόδιο… Το πρόβλημα είναι ότι, αν η λογική του, του λέει πως πρέπει να τρέξει μακριά, τότε κανείς και τίποτα δεν μπορεί να τον μεταπείσει!

AstroTip: Μήπως μερικές φορές αντιμετωπίζεις αρκετά σκληρά και απόλυτα τα εμπόδια της αισθηματικής σου ζωής; Μην κρίνεις αυστηρά τις καταστάσεις…

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα αισθηματικά εμπόδια, ο Υδροχόος τα έχει για την πλάκα του, δεν τα παίρνει και τόσο πολύ στα σοβαρά, δεν τα υπολογίζει και προσπαθεί να βρίσκει έξυπνες λύσεις, για να τα ξεπερνάει! Ωστόσο, είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα απρόβλεπτος και αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο δεν μπορείς να ξέρεις ποτέ πώς θα αντιδράσει! Μπροστά σε ένα εμπόδιο της αισθηματικής του ζωής, μπορεί να δείξει το σθένος και την πυγμή, προκειμένου να το αντιμετωπίσει, και εντελώς ξαφνικά την άλλη στιγμή, μπορεί να βαρεθεί, να κουραστεί και να κατεβάσει ρολά! Δεν υπάρχουν μέτρα και σταθμά για τον αέρινο Υδροχόο..

AstroTip: Για να μην προκύπτουν εμπόδια στην αισθηματική σου ζωή, θα πρέπει να κατασταλάξεις, να κατανοήσεις τι θες και τι μπορεί να σου χαρίσει ευτυχία!

 

ΙΧΘΕΙΣ

Ο ευαίσθητος Ιχθύς είναι ο τελευταίος που θα δει το αισθηματικό εμπόδιο στο δρόμο του… Τις περισσότερες φορές εθελοτυφλεί, δεν μπορεί να το διακρίνει ή δεν θέλει να το παραδεχτεί ούτε στον ίδιο του τον εαυτό, ότι μπορεί να υφίσταται κάποιο πρόβλημα… Θα παραμείνει στον δικό του, ονειρικό κόσμο, περιμένοντας να περάσει η μπόρα και να ξεπεραστεί το εμπόδιο από μόνο του! Με αυτό τον τρόπο χάνει πολύτιμο χρόνο και κάνει τα εμπόδια να πολλαπλασιάζονται γύρω του! Αν δει ότι το εμπόδιο εξακολουθεί να υφίσταται, τότε βυθίζεται σε μελαγχολία και συνήθως, σε αυτή την περίπτωση το βάζει στα πόδια, γιατί δεν αντέχει τα δύσκολα!

AstroTip: Μάθε να αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις, άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά, για να μην φτάνουν τα εμπόδια να κατατροπώνουν την αισθηματική σου ζωή!

 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-06-2011 08:00:00