blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Ο θυμός του Λέοντα

Ο θυμός του Λέοντα
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο θυμός του Λέοντα

Ο Λέων, έτσι όπως περιγράφεται συνήθως, θα υπέθετε κανείς ότι αντιδρά στις προσβολές και τις ενοχλήσεις με μία γροθιά στα μούτρα του άλλου. Ε, λοιπόν, όχι! Ο Λέων μπορεί να αισθάνεται ότι εκπροσωπεί τη δύναμη, όμως στην πραγματικότητα απεχθάνεται την βία. Και αν θελήσει να παραμείνει στο χώρο της "μάχης", δηλαδή της αντιπαράθεσης, δεν θα το βάλει στα πόδια και ούτε θα υποχωρήσει. Θα προσπαθήσει, με τον πλέον διπλωματικό τρόπο, να βρει λύσεις στα προβλήματα και τις διαφωνίες που προέκυψαν. Ο Λέων αποφεύγει τις κακοτοπιές, εκείνες τις δυσάρεστες καταστάσεις, οι οποίες μπορεί να τον οδηγήσουν σ' επικίνδυνα ξεσπάσματα.
 
Όταν θυμώνει, καταπιάνεται με κάποια δημιουργική απασχόληση, καταστέλλοντας έτσι την οργή του. Και εδώ, βέβαια, αξίζει να διευκρινίσουμε ότι ο Λέοντας απεχθάνεται τον ερασιτεχνισμό, που σημαίνει ότι για κάθε τι που τον ενδιαφέρει, θα δουλέψει σκληρά. Έτσι λοιπόν, σε κάθε δυσκολία του, ακόμα και στο πιο επώδυνο ψυχικό του τραύμα, προτιμά να "γλύψει" τις πληγές του μόνος, χωρίς να πέσει στην αντίληψη κανενός.
 
Όμως, εκείνο που κάποιος χρειάζεται να ξέρει για τις κακές στιγμές του Λέοντα, είναι ότι είναι τόσο μεγαλόψυχος, που μπορεί σχεδόν αμέσως, να συγχωρέσει, ακόμα και αυτούς που κατάφεραν να του τινάξουν "τα νεύρα στον αέρα". Αν υποσχεθεί, μάλιστα, ότι θα "ξεχάσει", είναι βέβαιον ότι θα το κάνει.
 
Αν συμβιώνετε με Λέοντα (γυναίκα ή άνδρα), σίγουρα θα τον έχετε δει στο θυμό του να βρυχάται σαν αληθινό λιοντάρι. Είναι απαραίτητο, λοιπόν, να γνωρίζετε ότι δεν πρέπει να προσπαθήσετε ποτέ να επιβληθείτε ή να θεωρήσετε υποδεέστερό σας έναν Λέοντα. Η σύγκρουση θα είναι αναπόφευκτη και ίσως, με συνέπειες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σε στιγμές έντασης, είναι να μην του ανταπαντάτε, αφενός γιατί δεν θα καταλαβαίνει τι του λέτε και αφετέρου, γιατί θα τον εξαγριώνετε ακόμα περισσότερο.
 
Αργότερα, ίσως και σε μια επόμενη μέρα, όταν θα 'έχουν ηρεμήσει τα πνεύματα συζητήστε του το πρόβλημα, δίνοντας του να καταλάβει ότι έχει οπωσδήποτε κι αυτός το ποσοστό της ευθύνης του. Τέλος, πρέπει να πειστεί ότι οι άνθρωποι που συμβιώνουν , πρέπει ν' αλληλοβοηθούνται, να σέβονται ο ένας τον άλλο και ότι είναι ισότιμοι. Προσοχή... αυτά θα πρέπει να του ανακοινώνονται με το πιο γλυκό χαμόγελο. Διαφορετικά, το κλίμα θα γίνει ακόμα χειρότερο.
 
Για να μάθεις πώς αντιδρούν τα υπόλοιπα ζώδια απέναντι στο θυμό, διάλεξε αυτό που σε ενδιαφέρει στον πίνακα που ακολουθεί!
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-04-2013 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι