blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για τα ζώδια
 
blank

Αστρολογία, Ζυγός Έρωτας, και αγάπη. Ερωτικές προβλέψεις 2012.

Αστρολογία, Ζυγός Έρωτας, και αγάπη. Ερωτικές προβλέψεις 2012.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

ΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΑΣ
Ο πέμπτος οίκος του Ζυγού είναι στον Υδροχόο

Ζυγός: Ξεκλειδώστε τα μυστικά του έρωτα και της αγάπης μέσα από την Αστρολογία! Μάθετε πως αντιμετωπίζετε τον έρωτα και πως εκείνος σας στοχεύει! Διαβάστε στο τέλος του άρθρου, πως ο πέμπτος οίκος σας επηρεάζει την ερωτική συμπεριφορά σας!

Ερωτεύεται τους πάντες και τα πάντα με τον δικό του τρόπο. Ο πέμπτος οίκος στον Υδροχόο που επηρεάζει τον Ζυγό δεν γνωρίζει νόμους και περιορισμούς. Επιθυμεί το παράξενο, το ασυνήθιστο! Είναι πολύ φιλικός αλλά δεν εκδηλώνει τα συναισθήματά του. Έχει πολλές αισθηματικές περιπέτειες και ερωτεύεται συχνά. Οι σχέσεις του αρχίζουν ξαφνικά και τελειώνουν με ασυνήθιστο τρόπο. Ανήκει στους ανθρώπους που περιφρουρούν με κάθε κόστος την ανεξαρτησία τους. Είναι δύσκολο να τον αναγκάσει κάποιος να απολογηθεί για το που πάει και τι κάνει. Αποφεύγει τις σοβαρές δεσμεύσεις. Ο σύντροφός του θα πρέπει να τον αγαπά γι’ αυτό που είναι και να σέβεται τα οράματά του. Είναι πολύ πιθανό να έχει πλατωνικές φιλίες, καθώς θεωρεί ότι το σεξ είναι περισσότερο δεσμευτικό.

ΖΥΓΟΣ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 2012

Ερωτικός «χρησμός»: Με τον Κρόνο στο Ζυγό μέχρι τον Οκτώβριο, το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να επανεξετάσετε τις επιθυμίες και τους μελλοντικούς στόχους σας. Αναρωτηθείτε τι είναι αυτό που επιθυμείτε και πόσο θα αλλάξει η ζωή σας από τη στιγμή που θα το πετύχετε. Αυτή την περίοδο θα σας προσφερθεί η δυνατότητα να αναπτύξετε τις κοινωνικές σχέσεις σας.

Οι ελεύθεροι,καλό θα ήταν να παραβρίσκεστε σε γιορτές και συγκεντρώσεις, αν δεν θέλετε να χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε νέους ανθρώπους και να δημιουργήσετε μια έντονα αισθησιακή σχέση.ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΥΣ ΖΥΓΟΥΣ - ΟΝ Α VALENTINE’S DAYΖΩΔΙΑ ΕΡΩΤΑΣ 

Επιλέξτε ένα από τα παρακάτω ΖΩΔΙΑ και διαβάστε ποιές επιρροές δέχεστε στον Έρωτα, καθώς και τις Ερωτικές προβλέψεις 2012. Επίσης, διαβάστε τον ΩΡΟΣΚΟΠΟ σας, επειδή επηρεάζει σημαντικά την ερωτική συμπεριφορά του ζωδίου σας.

Κριός έρωτας   Ταύρος έρωτας   Δίδυμοι έρωτας   Καρκίνος έρωτας
Λέων έρωτας   Παρθένος έρωτας   Ζυγός έρωτας   Σκορπιός έρωτας
Τοξότης έρωτας  Αιγόκερως έρωτας  Υδροχόος έρωτας  Ιχθείς έρωτας

(*) Η θέση του πέμπτου οίκου στον γενέθλιο χάρτη, μπορεί να μας δώσει πληροφορίες και να καθορίσει το είδος του έρωτα και της αγάπης που θα αναπτυχθεί σε ένα ωροσκόπιο. Το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του πέμπτου οίκου μας δείχνει ουσιαστικά τι ζητάμε από τον έρωτα, αλλά και πόσες «θυσίες» απαιτεί εκείνος από εμάς. Πρόκειται για το πέμπτο ζώδιο μετά από εκείνο της γέννησής μας ή του ωροσκόπου μας. Ο οίκος αυτός είναι υπεύθυνος για τον τρόπο που μας αντιμετωπίζουν στον έρωτα, τον προσανατολισμό μας, αλλά και τις εμπειρίες που θα αποκτήσουμε στον ερωτικό τομέα. Όταν ενεργοποιείται θετικά από διέλευση, σηματοδοτεί την περίοδο του έρωτα, ενώ αν ενεργοποιηθεί αρνητικά, την περίοδο της «αποχής». Σημαντικό ρόλο παίζει στη συναστρία μεταξύ δύο ανθρώπων, ιδιαίτερα αν πρόκειται για εραστές.


Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 11-02-2012 00:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι