blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Ο Κλήρος της Τύχης στους οίκους

 
Ο Κλήρος της Τύχης στους οίκους
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 
Sponsored Links

Ο Κλήρος της Τύχης στους οίκους

O Κλήρος Τύχης (Part of fortune) είναι ένα μαθηματικό σημείο, που συνδέει ενεργειακά τα τρία πιο ισχυρά σημεία του ωροσκοπίου (Ήλιο-Σελήνη-Ωροσκόπο).
 
Είναι ένας προσωπικός δείκτης, που ανάλογα με τις όψεις που δέχεται στο γενέθλιο ωροσκόπιό μας, μας αποκαλύπτει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά μας. Φανερώνει το είδος της τύχης που έχει ο καθένας από εμάς, τις επιτυχίες, την καριέρα, την πληρότητα της προσωπικότητας, τα ταλέντα, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τη ζωή.
 
Λόγω του ότι ο κλήρος της τύχης συνδέεται με τα πιο ισχυρά σημεία του ωροσκοπίου, ανάλογα με τις όψεις που δέχεται στον αστρολογικό χάρτη, μας αποκαλύπτει ουσιαστικά πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα της προσωπικότητας, αλλά και τη στάση ζωής που έχει ο καθένας μας.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ 1ο ΟΙΚΟ

Στον 1ο Οίκο: Θα έχει τις μεγαλύτερες επιτυχίες, όταν μπορέσει και δει το κόσμο και τη πραγματικότητα με τα δικά του μόνο μάτια παρά με των άλλων και όταν μάθει να συγκεντρώνει την ενεργητικότητα του σε ένα μόνο σκοπό με νόημα τη κάθε φορά. Βοήθεια δεν θα πάρει από τους άλλους παρά μόνον, αν τη ζητήσει και χρειάζεται να προσέχει την εξωτερική του εμφάνιση, αν θέλει να έχει καλύτερα αποτελέσματα.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ 2ο ΟΙΚΟ

Στον 2ο Οίκο: Πράγματα που μπορεί να αγοράσει, έχουν γι αυτόν μεγάλη σημασία. Να παραμένει ανεπηρέαστος και ανεξάρτητος από τις αλλαγές συμπεριφοράς των άλλων γύρω του και να μην επιμένει, όταν βλέπει απροθυμία προσπαθώντας να τους αλλάξει, επειδή μπορεί να χάσει έτσι φιλίες.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ 3ο ΟΙΚΟ

Στον 3ο Οίκο: Όσο πιο καθαρά βλέπει τις σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων, τόσο πιο καλά σκέπτεται ο ίδιος. Είναι γεννημένος για δάσκαλος, θέλει οι άλλοι να τον αντιμετωπίζουν σοβαρά, είναι ανυπόμονος, δεν μεταδίδει όμως την κατάλληλη στιγμή το μήνυμα του, ενώ ταυτόχρονα πιέζει τους γύρω του να το δεχθούν.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ 4ο ΟΙΚΟ

Στον 4ο Οίκο: Θέλει να δημιουργήσει μια δυνατή συναισθηματική βάση, που θα στηρίζει την μελλοντική του ανάπτυξη και να ωφελείται από τις προσπάθειές του πολύ γρήγορα. Αισθάνεται ευχαρίστηση όχι τόσο στα τελικά αποτελέσματα των προσπαθειών του όσο στις διαδοχικές προσπάθειες και να δίνει μεγαλύτερη σημασία στην εσωτερική του ανάπτυξη. Να λαμβάνει σοβαρά υπ` όψη του και τις υλικές απολαβές, επειδή οι τελευταίες επηρεάζουν πολύ την κατάληξη των προσπαθειών του.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ 5ο ΟΙΚΟ

Στον 5ο Οίκο: Ικανοποιείται όταν δημιουργεί και ο ίδιος μπορεί να πραγματοποιεί τα όνειρα και τα ιδεώδη του. Αντλεί τον ενθουσιασμό του και δυναμώνει από τις παρέες του, τις οποίες όμως πρέπει να διαλέγει με προσοχή. Να μην λέει πολλά για τα σχέδιά του, επειδή μειώνονται έτσι οι πιθανότητες να τα εκπληρώσει.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ 6ο ΟΙΚΟ

Στον 6ο Οίκο: Είναι ικανός για σωστές ενέργειες, που απαιτούν προσοχή στη λεπτομέρεια. Θα πρέπει μόνο να γνωρίζει τα όρια των δυνατοτήτων του και να χρησιμοποιεί πολύ το ένστικτο και το συναίσθημα στην εκπλήρωση των στόχων του.
 

Tι εξελίξεις θα έχεις στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788 ή με sms στείλε A20 στο 54529.

Τηλεφωνικές προβλέψεις από Κύπρο. Συνομίλησε τώρα με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες του Myastro.gr από την Κύπρο στο 900-19-303 (Σταθερό 1.52€/1' Κινητό 1.61€/1'

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ

Στον 7ο Οίκο: Η επιτυχία έρχεται μέσω των άλλων, επειδή ψάχνει σταθερά την ένωση μέσω του γάμου ή της επαγγελματικής συνεργασίας. Οτιδήποτε επιθυμεί είναι για χάρη των άλλων και μέσω αυτής της επιθυμίας κρίνει αντικειμενικά τον κόσμο. Αργεί ώσπου να προσανατολίσει τον εαυτό του και όταν το κρίνει, θα βρει την αρμονία μέσα του.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ 8ο ΟΙΚΟ

Στον 8ο Οίκο: Την μεγαλύτερη ικανοποίηση την νιώθει, όταν βλέπει πόσο δαπανούν οι άλλοι γι αυτόν τον ίδιο. Εξετάζει αυτά, που εκτιμούν οι γύρω του και εφαρμόζει τις αξίες τους στον εαυτό του αναθεωρώντας τις δικές του. Το περιβάλλον του δείχνει τα αρνητικά στην ζωή και τον βοηθά περισσότερο, από ότι βοηθά ο ίδιος τον εαυτό του.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ 9ο ΟΙΚΟ

Στον 9ο Οίκο: Τη μεγαλύτερη ικανοποίηση την νοιώθει στη προσπάθεια για την ανακάλυψη της αλήθειας, η οποία όπως βλέπει αλλάζει στην προσπάθεια της να επικρατήσει, επειδή φιλτράρεται από τις ανθρώπινες εμπειρίες. Θα αναγκασθεί να επικοινωνήσει σε επίπεδα κατώτερα από τα ιδεώδη του και γι αυτό, ποτέ να μην κατωτεροποιήσει τα στάνταρτ του.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ 10ο ΟΙΚΟ

Στον 10ο Οίκο: Οι μεγαλύτερες ικανοποιήσεις έρχονται επιδιώκοντας να πραγματοποιήσει τους στόχους του. Έλκει ψηλές θέσεις στη ζωή, αλλά νιώθει μέσα του ηθικούς περιορισμούς, που περιορίζουν τη δράση του. Ο σεβασμός της προσωπικότητας των άλλων τον κάνει περισσότερο ελκυστικό.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ 11ο ΟΙΚΟ

Στον 11ο Οίκο: Ανεξάρτητος, δημιουργικός, ανθρωπιστής, αισθάνεται απελευθερωμένος από την καθημερινότητα νοιώθει ότι πρέπει πάντα κάτι να κάνει. Η υπερβολική του ανεξαρτησία μπορεί να παρεξηγηθεί.

ΚΛΗΡΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ ΣΤΟΝ 12ο ΟΙΚΟ

Στον 12ο Οίκο: Αισθάνεται τη μεγαλύτερη ικανοποίηση και επιτυχία, όταν εναρμονίζεται με το υποσυνείδητό του. Συχνές περίοδοι σιωπής και μοναξιάς τον αναζωογονούν και γνωρίζει, ότι βλέποντας τη συμπεριφορά των άλλων απρόσωπα, αρνητικές και θετικές εμπειρίες δεν υπάρχουν, τα αισθήματα και οι ιδέες φαίνονται στιγμιαία και η εμπειρία από τη ζωή είναι βαθιά και ελεύθερη από εξωτερικές επιδράσεις.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 06-12-2013 00:00:00