blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Οι φοβίες των ζωδίων.

 
Οι φοβίες των ζωδίων.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Τι φοβούνται πιο πολύ τα ζώδια, ποιοι είναι οι εφιάλτες τους, μάθε αμέσως για ποιο λόγο θα έπιανε κρύος ιδρώτας ένα ζώδιο.
 
Κριός
Είναι οι γενναίοι του ζωδιακού κύκλου. Νομίζουν ότι είναι ατρόμητοι και ότι τίποτε δεν τους φοβίζει. Ωστόσο, το φυλλοκάρδι τους το ξέρει πως νιώθουν, όταν τερματίσουν σε αγώνα και ενώ νόμιζαν ότι βγήκαν πρώτοι, έχουν έλθει δεύτεροι. Τρέμουν με την ιδέα να χάσουν την αρχηγία ή την πρωτιά. Πιστεύουν ότι το βάθρο με την πρώτη θέση έχει πάντα το δικό τους όνομα γραμμένο από κάτω. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ταύρος
Αφού τρώει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει πάνω στο τραπέζι, μετά φοβάται την σιλουέτα του. Τρέμει στην ιδέα μην παχύνει. Η ζυγαριά του προκαλεί φόβο και τρόμο. Ας του πει κάποιος ότι των φρονίμων τα παιδιά πριν φάνε το καταπέτασμα, ας το σκεφτούν ακόμη μια φορά. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Sponsored Links

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Δίδυμοι
Αφού έχουν φλομώσει όλον τον κόσμο με ψέματα και έχουν κρύψει για τη ζωή τους πολύ σημαντικά πράγματα, εκεί αρχίζει το καρδιοχτύπι τους μην βγει κάτι στη φόρα για αυτούς. Γιατί νομίζετε ότι ένας Δίδυμος δεν κανονίζει να πάει σε ραντεβού με πολλά γνωστά του άτομα ταυτόχρονα; Μα φυσικά, επειδή το κάθε άτομο ξέρει μόνο αυτά που θέλει ο ίδιος. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Καρκίνος
Οι Καρκίνοι είναι σαν τα σκυλάκια που αντιλαμβάνονται τον σεισμό! Φοβούνται τις φυσικές καταστροφές. Αν γίνεται κάτι στην Γουαδελούπη, αρχίζουν να τρομάζουν ότι καταφτάνει και στην Ελλάδα. Άντε, και αυτό τον φόβο μπορούν να το νικήσουν, όμως αν συμβεί κάτι και προσβληθεί η αξιοπρέπεια τους νοιώθουν πως ζουν στο “Δρόμο με τις Λεύκες”. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Λέων
Φαντάσου τώρα ένα λιοντάρι στη ζούγκλα, να έχει βρέξει και η πλούσια χαίτη του να έχει κατσιάσει. Θα τρέξει να κρυφτεί. Φοβάται μην χάσει τη ρώμη του, την αίγλη του και φανεί αδύναμος κρίκος στα μάτια των άλλων. Θέλουν να δείχνουν δυνατοί και όταν αυτό δεν μπορεί να γίνει, κουκουλώνονται κάτω από τα σκεπάσματα τους μέχρι να περάσει η μπόρα. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Παρθένος
Το ουρλιαχτό που ακούτε στο διπλανό διαμέρισμα πρωινή ώρα, είναι γιατί ένας Παρθένος μόλις αντίκρυσε στον καθρέπτη του την πρώτη του ρυτίδα. Φοβούνται τα γερατειά, το θάνατο και είναι αρρωστοφοβικοί. Τρέχουν στο νοσοκομείο αν πάει το θερμόμετρο 37 και 1.  Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ζυγός
Δεν θα κοιμηθούν όλο το βράδυ, αν νιώσουν ότι έχουν αδικήσει κάποιον. Νομίζουν ότι κάποιος τους έχει αναθέσει την ανώτατη θέση στον Άρειο Πάγο και δεν θέλουν έστω και άθελα τους, να πληγώσουν τα άτομα που συναναστρέφονται. Ζυγέ μου, δεν είναι κακό να αδικήσεις άθελα σου ή να σχηματίσεις λάθος εντύπωση για κάποιον. Επίσης σταμάτα να ρωτάς τι λένε για εσένα. Μάθε να λες, “σε όποιον αρέσουμε για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε”. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Σκορπιός
Μα ξέρεις τι είναι το πιο ερωτικό και καυτό ζώδιο να πέφτει στο κρεβάτι και να μην μπορεί να λειτουργήσει; Όχι, πρέπει να δείξουμε κατανόηση στη φοβία του, γιατί δεν έχει άδικα το στέμμα του καλύτερου στο sex και φοβάται μην το χάσει. Επίσης, όσο και να ακούγεται παράξενο, του προκαλεί τρόμο η σκέψη ότι θα μείνει μόνος του. Ο φόβος της εγκατάλειψης είναι εφιάλτης που ούτε στον ύπνο του δεν αντέχει.  Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Πρόβλεψη σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή! Χωρίς να χρεώνεις το τηλέφωνό σου! Καλείς από την Ελλάδα και από όλες τις χώρες!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Τοξότης
Το θρίλερ που δεν αντέχει να δει πότε ένας Τοξότης είναι η ταινία “Το εξπρές του Μεσονυχτίου”. Φοβάται τα κλειστά δωμάτια όπου νοιώθει σαν σε φυλακή, καθώς και να ακυρωθεί το ταξίδι που έχει κανονίσει. Θέλει την ελευθερία του και αν την χάσει ζει έναν εφιάλτη. Αν κλειστείτε σε ένα ασανσέρ με έναν Τοξότη, εύχομαι περαστικά σας. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Αιγόκερως
Φοβάται την απόλυση, τις περικοπές των μισθών και την πιθανότητα να μην πάρει προαγωγή. Ξέρεις τι σημαίνει για το πιο εργατικό ζώδιο, να του λες ότι δεν τα κατάφερε επαγγελματικά; Εφιάλτης, χωρίς τέλος! Έχει μια πολύ κακή σχέση με τους γιατρούς, δεν πάει στον οδοντίατρο ακόμη και αν πονάει μέρες, νιώθει ότι ο τροχός είναι ίδιος με αυτόν που χρησιμοποιούν για την ξυλεία. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Υδροχόοι
Είναι ατρόμητο ζώδιο, αλλά σκιάζεται μην πάθουν κάτι τα αγαπημένα του πρόσωπα. Είναι ο άγρυπνος φρουρός του ζωδιακού κύκλου και αυτός που φροντίζει τους άλλους. Αν κάτι φοβάται για τον εαυτό του είναι οι γιατροί. Κάνουν καλή παρέα με τους Αιγόκερους και κατανοούν ο ένας τον άλλο, όταν λένε ότι εκείνος με την άσπρη μπλούζα είναι κακός άνθρωπος. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ιχθείς
Εδώ να δεις φοβίες! Ξέρεις τι σημαίνει να νομίζεις πως ζεις στην πραγματικότητα και να πρόκειται τελικά για όνειρο και τούμπαλι; Ο μεγαλύτερος εφιάλτης τους είναι να φτάσουν στην εκκλησία και να μην έρθει ο γαμπρός ή η νύφη ανάλογα. Ένα μεγάλο όνειρο να μην γίνει πραγματικότητα, είναι γι αυτούς σαν να ζουν στο “ΨΥΧΩ” του Χίτσκοκ. Ο Δάσκαλος της αστρολογίας Χρίστος Ντούβλης θα σου πει όλη την αλήθεια για τη συναισθηματική σου ζωή. Κάλεσε τον στο 14788 ή στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-04-2011 00:00:00