blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Άρθρα για ζώδια
 
blank

Πως συμπεριφέρονται οι κυρίες του ζωδιακού στο σούπερ μάρκετ;

 
Πως συμπεριφέρονται οι κυρίες του ζωδιακού στο σούπερ μάρκετ;
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Αν πιστεύεις πως όλοι πάνω-κάτω έχουμε τις ίδιες ανάγκες και πως το “καλάθι της νοικοκυράς” γεμίζει με τα ίδια σχεδόν πράγματα, είσαι γελασμένος! Η αστρολογία μπορεί να σου αποδείξει ότι κάνεις μεγάλο λάθος! Δες τι ψωνίζει η κάθε γυναίκα από το σούπερ-μάρκετ, με βάση το ζώδιό της.
 
Κριός
Όλα θα πρέπει να είναι “νέα - βελτιωμένα”. Η Κριός λατρεύει τα δωρεάν δείγματα που βρίσκονται στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Και φυσικά, δεν θα πληρώσει με μετρητά, αλλά πιστώνοντας τον προσωπικό της λογαριασμό στην τράπεζα. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ταύρος
Η γυναίκα Ταύρος δεν αλλάζει την αγαπημένη της μάρκα με τίποτα, αλλά έχει δίκιο, γιατί είναι πάντα η καλύτερη που υπάρχει, αφού για να αποφασίσει τι θα αγοράσει, θα το ψάξει πολύ και θα συγκρίνει όλα τα αντίστοιχα προϊόντα. Οι πιστωτικές δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό της, αφού πληρώνει πάντα μετρητά. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Δίδυμοι
Η Δίδυμος πάντα αγοράζει τα προϊόντα σε διπλή, οικονομική συσκευασία, όχι για να της έρθει πιο φτηνά, αλλά γιατί θέλει να νοιώθει τη σιγουριά ότι το κάθε προϊόν δε θα της λείψει. Δεν ετοιμάζει ποτέ λίστα με τα ψώνια της, με αποτέλεσμα ακόμα και τη στιγμή που θα φτάσει μπροστά στο ταμείο, να θυμηθεί κάτι που ξέχασε να πάρει και να αναγκάσει τους υπόλοιπους στην ουρά να την περιμένουν. Και φυσικά, θα πληρώσει με την πιστωτική της κάρτα, αν έχει αφήσει μέσα κάποιο υπόλοιπο!  Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Sponsored Links

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Καρκίνος
Η Καρκίνος αγοράζει οτιδήποτε ανακυκλώνεται ή η συσκευασία του είναι βιοδιασπώμενη. Συνήθως, στο σπίτι της διατηρεί λαχανόκηπο, οπότε από λαχανικά, αγοράζει μόνο ότι δεν μπορεί να καλλιεργήσει μόνη της και φυσικά, μόνο βιολογικά προϊόντα. Όταν έρχεται η ώρα της πληρωμής, θα εξοικονομήσει χρήματα, χρησιμοποιώντας όλα τα εκπτωτικά κουπόνια που μαζεύει.  Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Λέων
Αγοράζει πάντα τη μεγαλύτερη συσκευασία. Φυσικά αυτό δεν γίνεται για να κάνει οικονομία, αλλά για να δουν οι άλλοι ότι το καροτσάκι του σούπερ μάρκετ είναι γεμάτο! Και βέβαια, ως Λέων, πληρώνει με χρυσή πιστωτική κάρτα αφού είναι μια από τους καλύτερους πελάτες της συγκεκριμένης τράπεζας! Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Παρθένος
Η Παρθενος δεν ξεφεύγει ποτέ από τη λίστα με τα ψώνια της, εκτός κι δει κάτι με εξαιρετικά όμορφη συσκευασία. Αν δει έστω και ένα σκίσιμο στην συσκευασία, το αφήνει αμέσως, αφού αυτό σημαίνει ότι οι συνθήκες αποθήκευσης δεν ήταν και οι καλύτερες! Πληρώνει με μετρητά και φροντίζει να έχει πάντα το ακριβές ποσό, για να μην χρειάζεται ρέστα. Σε περιόδους κρίσης, χρησιμοποιεί και εκπτωτικά κουπόνια.  Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ζυγός
Η γυναίκα Ζυγός όταν πηγαίνει για ψώνια ξεχνάει να γυρίσει, αφού χρειάζεται το διπλάσιο χρόνο από οποιονδήποτε άλλον. Επίσης αγοράζει δύο από κάθε προϊόν, αλλά σε διαφορετικές μάρκες, επειδή δεν μπορεί να αποφασίσει ποιο είναι καλύτερο. Στο ταμείο δημιουργεί ουρά, προσπαθώντας να αποφασίσει αν θα πληρώσει με μετρητά ή ποια κάρτα να χρησιμοποιήσει. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Σκορπιός
Το να πάει για ψώνια, δεν είναι κάτι απλό για τη Σκορπιό. Θα αγοράσει οπωσδήποτε σαμπάνια και χαβιάρι και δε θα ξεχάσει τη σαντιγί για αργότερα. Και φυσικά, θα πληρώσει με την πιστωτική του καλού της ή θα στείλει το λογαριασμό στον αγαπημένο της, του οποίου το εισόδημα φροντίζει να είναι αρκετό, για να καλύπτει όλες τις ανάγκες της. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Τοξότης
Η γυναίκα Τοξότης ψωνίζει και ταυτόχρονα ακούει συγχρόνως κλασσική μουσική στο κινητό της. Αγοράζει οτιδήποτε παράξενο και γκουρμέ, με όνομα που δύσκολα κάποιος θα το προφέρει. Πληρώνει με πιστωτική, η οποία έχει μια εικόνα της Μπανγκόκ ή του Μπαλί! Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Αιγόκερως
Η Αιγόκερως, δεν ξεφεύγει από την λίστα και ελέγχει όλες τις τιμές και την ημερομηνία λήξης. Θα αγοράσει δύο από το ίδιο προϊόν, μόνο αν έχει έκπτωση. Και φυσικά, θα πληρώσει με μετρητά, γιατί δε σκοπεύει να πλουτίσει τις τράπεζες με τα δικά της χρήματα! Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Πλέον μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

Υδροχόος
Η Υδροχός προτιμά να ψωνίζει από μικρά μαγαζιά ή το μπακάλικο της γειτονιάς, γιατί θεωρεί πως εκεί την εξυπηρετούν καλύτερα και θέλει να διατηρηθούν όλες αυτές οι μικρές, οικογενειακές επιχειρήσεις, σε πείσμα των απρόσωπων σούπερ μάρκετ. Βέβαια, εκεί συνήθως δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει την πιστωτική της, οπότε πληρώνει με ψιλά ή χαρτονομίσματα μικρής αξίας. Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
 
Ιχθείς
Η γυναίκα Ιχθύς γενικά αποφεύγει το σουπερ μάρκετ. Ο σύζυγός της φροντίζει για όλα τα ψώνια του σπιτιού, αλλιώς δεν θα είχανε να φάνε, αφού εκείνη θα πάρει ο,τι πιο άχρηστο υπάρχει, αρκεί η συσκευασία του να της χτυπήσει στο μάτι! Όλοι οι μελλοντολόγοι και οι αστρολόγοι μας είναι στη διάθεσή σου για να σου βρουν τα πάντα για τα αισθηματικά σου! Κάλεσέ τους στο 14788 ή με sms στείλε ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-08-2011 09:00:00