Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2020 / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4

Κριός 2020: Ετοιμάσου για μεγάλα πράγματα!

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Κριός 2020

Κριός 2020

Αγαπητέ Κριέ, το 2020 το σύμπαν συναινεί για να οδεύσεις προς κάτι πολύ μεγάλο! Αυτό συμβαίνει επειδή ο Δίας μαζί με τον Κρόνο και τον Ερμή βρίσκονται στο βρίσκονται στο τελευταίο γήινο ζώδιο, τον Αιγόκερω, τοποθετημένοι στον 10ο οίκο που έχει να κάνει με το Επάγγελμα, τη Φιλοδοξία και τη Φήμη. Αυτή η θέση των τριών πλανητών σημαίνει ότι θα σου δοθεί η ευκαιρία να πετύχεις κάτι τεράστιο, ειδικά σε επαγγελματικό επίπεδο. Αλλά αυτό σημαίνει επίσης ότι η συνεχής σκληρή δουλειά και η επιμονή είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να φτάσεις στο σημείο να λάβεις τα οφέλη αυτών των πλανητών.

Σύμφωνα με το Ωροσκόπιο του Κριού το 2020, ένας άλλος παράγοντας που μπορεί να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο είναι η υπομονή και ο έλεγχος της εκρηκτικής ιδιοσυγκρασίας -που χαρακτηρίζει τον Κριό- που μπορεί να κάνει θαύματα στην περίπτωσή σου. Μια μεγάλη επιθυμία μαζί με κάποια γερή δόση ψυχραιμίας μπορεί σίγουρα να σε βοηθήσει να επιτύχεις όποιον στόχο βάλεις. Επιπλέον, να έχεις κατά νου ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιήσεις αθέμιτες ενέργειες ή πονηριές προκειμένου να αποκομίσεις περισσότερα χρήματα και κέρδος. Είναι πολύ σημαντικό να ενεργήσεις δεοντολογικά και ηθικά για να κερδίσεις περισσότερη επιτυχία στη ζωή, επειδή η επιτυχία και η ευτυχία δεν είναι απλά να είναι κανείς πλούσιος.

Τα αισθηματικά του Κριού το 2020: Θα νιώσεις τη λάμψη της αγάπης!

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Κριού, το 2020 μπορεί να αποδειχθεί μια πολύ γόνιμη χρονιά για τα αισθηματικά και τις σχέσεις. Με βάση τις θέσεις των πλανητών, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αναπτύξεις μια σχέση με κάποιον που θα σας εμπνεύσει πραγματικά. Μπορεί επίσης να συναντήσεις κάποιον που θα σε εκτιμά πραγματικά. Από τις 4 Απριλίου και μετά, η Αφροδίτη που κυβερνά τον 7ο οίκο των σχέσεων μπαίνει στο αέρινο και άκρως επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων.

Αυτό, είναι ένα θετικό στοιχείο για όλους τους αδέσμευτους, αλλά ο Κρόνος, ο οποίος είναι τοποθετημένος στον 10ο οίκο (της επιτυχίας και των επιτευγμάτων), μπορεί να επισκιάσει τον 7ο οίκο. Επιπλέον, η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη από 13 Μαΐου μέχρι 24 Ιουνίου. Έτσι, οι διελεύσεις της Αφροδίτης και του Κρόνου μπορεί να δημιουργήσουν αρνητικό αντίκτυπο και να προκαλέσουν ζητήματα στις σχέσεις, ιδιαίτερα προς το τέλος της χρονιάς. Μπορείτε να ξεπεράσετε τα προβλήματα, δαπανώντας περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τον σύντροφό σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε από το άγχος της καθημερινότητας και θα συμβάλλει στην εκτόνωση της όποιας έντασης στη σχέση σας. Εξάλλου, όταν υπάρχει αμοιβαία αγάπη, όλα τα προβλήματα ξεπερνώνται.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Κριού το 2020: Οφέλη με σκληρή δουλειά.

Με βάση τις αστρολογικές όψεις του 2020, οι Κριοί θα έχουν την εύνοια των πλανητών στα οικονομικά. Όσον αφορά επιχειρηματικές δράσεις, αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να χρειαστεί να δουλέψεις λίγο πιο σκληρά, αλλά θα σου δοθεί η ευκαιρία να αυξήσεις τα έσοδα σου. Μια συμφωνία, με τη σειρά της, θα σε βοηθήσει στην οικοδόμηση της φήμης σου και θα σου ανοίξει τις πόρτες για να κλείσεις και άλλες επιχειρηματικές συμφωνίες.

Όσον αφορά τα εργασιακά, ο πλανήτης Κρόνος εισέρχεται στο φιλικό προς αυτόν ζώδιο, τον Υδροχόο, από τις 23 Μαρτίου και μετά, γεγονός που σημαίνει ανακούφιση από οικονομικά προβλήματα, τουλάχιστον μέχρι τις αρχές Μαΐου. Επιπλέον, η μετακίνηση του Κρόνου στον 11ο οίκο θα σε τροφοδοτήσει με περισσότερες ευκαιρίες για να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ο Κρόνος, από τις 11 Μαΐου, θα μπει σε οπισθοδρόμηση και από τις 2η Ιουλίου ευρισκόμενος σε ανάδρομη πορεία επιστρέφει στο ζώδιο που κυβερνά, τον Αιγόκερω. Αυτό μπορεί να είναι ένα κακό νέο, καθώς οι επιχειρηματίες ίσως να χρειαστεί να ασκήσουν μεγαλύτερη πίεση και φόρτο εργασίας για να εκτελέσουν την επιχειρηματική τους δράση. Ευτυχώς, από τις 29 Ιουνίου και μετά, ο Άρης εισέρχεται στο δικό του ζώδιο, τον Κριό, που θα σου δώσει την απαραίτητη ενέργεια για να αντεπεξέλθεις στις δυσκολίες και να τα καταφέρεις στο επαγγελματικό μέτωπο. Να έχεις υπόψη ότι ο Άρης θα κινηθεί σε ανάδρομη πορεία από τις 9 Σεπτεμβρίου έως τις 14 Νοεμβρίου. Αυτή τη χρονική περίοδο θα πρέπει να υπενθυμίσεις στον εαυτό σου να μη λάβεις κρίσιμες ή ζωτικές αποφάσεις σχετικά με τα επαγγελματικά σου, καθώς μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο σε σένα και τις οικονομικές σου συνθήκες.

Οι προβλέψεις του Κριού το 2020 ανά δεκαήμερο γέννησης.

Δες όλες τις κρίσιμες ημερομηνίες με τις αστρολογικές όψεις που επηρεάζουν τους Κριούς το 2020, με βάση το δεκαήμερο γέννησης τους. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις αυτή τη χρονιά.

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω (επηρεάζονται οι Κριοί που γεννήθησαν στις αρχές και τα μέσα του 3ου δεκαημέρου).

Μεταμορφωτικές αλλαγές καλείσαι να διαχειριστείς σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και τη δημόσια εικόνα σου, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν γεγονότα ή οι συνθήκες να είναι τέτοιες που θα κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά την καριέρα σου. Είναι γεγονός ότι δεν θα είναι εύκολο να τη διαχειριστείς, καθώς απαιτείται από εσένα να αλλάξεις ριζικά τις απόψεις σου και να αναγεννηθείς σε ότι αφορά τον επαγγελματικό δρόμο που έχεις επιλέξει. Τα υπόγεια παιχνίδια, το παρασκήνιο, τα χτυπήματα κάτω από τη μέση είναι αυτά που μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα και να σε οδηγήσουν σε έντονες συγκρουσιακές καταστάσεις με πρόσωπα που μπορεί να είναι σημαντικά στον επαγγελματικό σου δρόμο.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω (επηρεάζει τους Κριούς του 3ου δεκαημέρου)

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, καλείσαι να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις σε ότι αφορά την επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Γι’ αυτό δεν αποκλείεται να δημιουργήσει επιπλέον άγχος, πιθανή κατήφεια και ιδιαίτερες ανασφάλειες σε ότι αφορά αν μπορείς να ανταποκριθείς σε αυτά που έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις. Το φορτίο φαίνεται ότι είναι βαρύ, όμως η προσπάθεια από εσένα, η μεθοδικότητα που μπορείς να δείξεις, η υπεύθυνη στάση σου θα είναι αυτά που θα σε οδηγήσουν στο να καθιερωθείς και να εξελιχθείς στην καριέρα σου, καθώς μπορείς να αποδείξεις ότι αξίζεις.

Ο Κρόνος στον Υδροχόο (22.03.20 - 01.07.20 και από 17.12.20 και μετά, επηρεάζοντας τους Κριούς του 1ου δεκαημέρου).

Η πρώτη αίσθηση που σου δίνεται από τον Κρόνο στον Υδροχόο είναι ότι ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις φιλικές σχέσεις, στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις, ομαδικές και συλλογικές δράσεις στις οποίες συμμετέχεις. Ποιοι φίλοι είναι αυτοί που σε καλύπτουν, ποιοι σε καταλαβαίνουν και ποιοι δεν μπορούν πια να συμβαδίσουν με την πορεία αυτή που έχεις επιλέξει; Αυτά είναι ερωτήματα που θα τεθούν για τον φιλικό περίγυρο και δεν αποκλείεται να υπάρξει απομάκρυνση από πρόσωπα που πιθανά να θεωρείς ότι δεν μπορούν να συντονιστούν με τον τρόπο που σκέφτεσαι ή δρας. Παράλληλα, στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και αντιλαμβάνεσαι ποιοι είναι οι πραγματοποιήσιμοι και ποιοι όχι.

Σύνοδος Κρόνου - Πλούτωνα στον Αιγόκερω (επηρεάζει τους Κριούς του 3ου δεκαημέρου)

Είναι βέβαιο ότι η πίεση που μπορεί να ασκηθεί σε σένα λόγω επιπλέον υποχρεώσεων ή έντονων καταστάσεων που μπορεί να συμβαίνουν σε επαγγελματικό επίπεδο είναι έντονη και μεταμορφωτική. Η σύνοδος Κρόνου – Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε καλεί να δεις κατάματα την πραγματικότητα που επικρατεί σε ότι αφορά την καριέρα σου και όση απογοήτευση ή ένταση μπορεί να νιώθεις, καλείσαι να πάρεις αποφάσεις που θα δυναμιτίσουν την μέχρι τώρα πορεία σου.

Οι σημαντικές ημερομηνίες του 2020 που επηρεάζουν το σύνολο των Κριών.

Οι παρακάτω αστρολογικές όψεις, επηρεάζουν όλους τους Κριούς το 2020, ανεξάρτητα από το δεκαήμερο στο οποίο γεννήθηκαν. Δείτε εδώ τις ημερομηνίες γέννησης του Κριού.

Επιρροή Δία

Με τον Δία στον Αιγόκερω μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου η πραγματικότητα είναι ότι θα σου δοθούν σημαντικές ευκαιρίες σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή και πορεία που καλείσαι να εκμεταλλευτείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να αποφασίσουν για σένα σημαντικά οφέλη. Καλό είναι βέβαια να προσέξεις την αμετροέπεια και την αλαζονεία καθώς δεν αποκλείεται να θεωρείς ότι όλα είναι εφικτά και πραγματοποιήσιμα ενώ δεν είναι και να πάρεις το ρίσκο για κινήσεις που τελικά δεν θα φέρουν το αναμενόμενο αποτέλεσμα για σένα.

Από τις 19 Δεκεμβρίου και μετά ο Δίας περνά στον Υδροχόο και δίνεις όλη σου την προσοχή κυρίως σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να προωθήσεις και να κάνεις σημαντικά βήματα προς τα όνειρά σου. Οι γνωριμίες μπορεί να είναι αρκετές και σημαντικές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αυτές που θα επιδιώξουν να είναι αρωγοί δίπλα σου σε κάθε σου προσπάθεια.

Εκλείψεις 2020

Στις 5 Μαΐου οι Δεσμοί της Σελήνης περνάνε στον άξονα Διδύμων - Τοξότη και προκαλούν με αυτή τους τη μετακίνηση το φαινόμενο των έξι εκλείψεων στη διάρκεια του χρόνου. 

10.01.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου (20η μοίρα)

Είναι ξεκάθαρο ότι ήρθε η στιγμή να κλείσεις ζητήματα που αφορούν την οικογένεια και την καριέρα. Η ψυχολογική πίεση που πιθανά νιώθεις είναι μεγάλη γι’ αυτό καλά θα κάνεις να σκεφτείς πολύ καλά πως πρέπει να διαχειριστείς την όποια κατάσταση προκύψει γιατί οι κινήσεις σου θα σηματοδοτήσουν την ολοκλήρωση ενός σημαντικού κύκλου για σένα και την έναρξη ενός άλλου που θα αποτελέσει καρμικό γεγονός.

05.06.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων - Τοξότη (15η μοίρα)

Ζητήματα σε ότι αφορά το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε απογοητεύουν και να σου δημιουργούν έντονη νευρικότητα. Προσοχή σε ό τι αφορά τις αισθηματικές επιλογές γιατί πρόσωπα από τα παλιά μπορεί να επιστρέψουν.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

21.06.2020 Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο (0 μοίρα)

Ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα μπορεί να υπάρξει σε ότι αφορά την οικογένεια και πιθανές καταστάσεις που σε οδηγούν στο να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου, φρόντισε μόνο να μην αφήσεις την ένταση και την κατήφεια να κυριαρχήσουν και δραστηριοποιήσου καθώς τώρα μπορείς να κάνεις πραγματικότητα ότι σκέφτεσαι.

05.07.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου (13η μοίρα)

Επαγγελματικά ζητήματα από το παρελθόν καλείσαι να κλείσεις, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την επικοινωνία καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν παρερμηνείες που θα οδηγήσουν σε λανθασμένες αντιδράσεις. 

30.11.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον Άξονα Τοξότη - Διδύμων (8η μοίρα)

Άδραξε την ευκαιρία για να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν το κοντινό σου περιβάλλον, φρόντισε βέβαια να περιορίσεις επαναστατικές διαθέσεις μπορεί να έρχονται στην επιφάνεια και να δυναμιτίζουν με ευκολία την ατμόσφαιρα. 

14.12.2020 Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη (23η μοίρα)

Θέματα που αφορούν το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον έρχονται στο προσκήνιο όπως και ταξίδια και επαφές στο εξωτερικό που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Ο υποκειμενισμός μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να έχεις ανοιχτούς ορίζοντες και σκέψη. Να θυμάσαι ότι ήρθε η στιγμή να δραστηριοποιηθείς πρακτικά σε ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να μην επιτρέψεις στον συναισθηματισμό να ωραιοποιήσει πρόσωπα και καταστάσεις.

Ανάδρομος Άρης στο ζώδιο σου (09.09.2020 - 14.11.2020, στην 28η - 15η μοίρα)

Έρχεται η στιγμή που καλείσαι να αναθεωρήσεις τις προσωπικές σου επιθυμίες και μπαίνει σε μια εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά αυτές και κατά πόσο σε ικανοποιεί η ζωή σου έτσι όπως έχει διαμορφωθεί. Είναι γεγονός ότι η ένταση κορυφώνεται αυτή την περίοδο και δεν θα διστάσεις να έρθεις σε σύγκρουση, ιδιαίτερα σε ότι αφορά συνεργασίες και προσωπική ζωή, θεωρώντας ότι σημαντικά πρόσωπα που έχεις γύρω σου δεν αντιλαμβάνονται τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Αυτό που καλείσαι να διαχειριστείς αυτή την περίοδο είναι ο εκνευρισμός, ο παρορμητισμός και η εριστική σου διάθεση που γίνεται εντονότερη από ποτέ καθώς αν αφεθείς σε αυτά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία για μια έντονη διεργασία σε ότι αφορά το πώς και πού θέλεις να κινηθείς και άφησε τις σημαντικές κινήσεις για αργότερα καθώς αυτή την περίοδο δεν είναι ιδανικό να ανοίξεις νέα κεφάλαια στη ζωή σου.

Ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους (13.05.2020 - 25.06.2020, στην 22η - 5η μοίρα)

Οι ανάγκες σου σε ότι αφορά τον κοντινό περίγυρο αναθεωρούνται αυτό το χρονικό διάστημα καθώς μπαίνεις σε μια βαθύτερη διαδικασία σε ότι αφορά αδέρφια, ξαδέρφια, κοντινούς φίλους και κατά πόσο αντιλαμβάνονται τι θέλεις πραγματικά από αυτούς, τον τρόπο που σκέφτεσαι, τον τρόπο που σου αρέσει να εκφράζεσαι. Πιθανό είναι να υπάρξουν ζητήματα εμπορικής φύσεως που θα σε απασχολήσουν, να θυμάσαι όμως ότι δεν είναι ιδανική αυτή η περίοδος για νέα ξεκινήματα και συνεργασίες καθώς το πιθανότερο είναι να μην έχουν την πορεία που επιθυμείς και να δημιουργηθούν παράλληλα οικονομικά ζητήματα που θα σε προβληματίσουν. Επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που σε απασχόλησαν σε ερωτικό επίπεδο είναι πιθανές, το μόνο που πρέπει να σκέφτεσαι είναι ότι δεν χρειάζεται να πάρεις άμεσα αποφάσεις.

Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2020. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Sponsored Links

Κριός 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Ζώδια 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2020 00:00:00