Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2020 / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Λέων 2020: Θετικές αλλαγές.

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Λέων 2020

Λέων 2020

Το ωροσκόπιο του Λέοντα το 2020 μας δείχνει ότι, στις αρχές του έτους, ο Ήλιος, ο οποίος είναι ο βασιλιάς του Ζωδιακού κύκλου, κυβερνά το ζώδιο σας σας. Η ένωση των μεγάλων πλανητών φαίνεται ότι βρίσκεται στον 6ο οίκο που αντιπροσωπεύει την καθημερινότητα, το περιβάλλον της εργασίας, απόδοση, συνήθειες, συμπεριφορά και συναδελφικές σχέσεις. Αυτό σημαίνει ότι το 2020 μπορούμε να αναμένουμε σημαντικές αλλαγές. Αλλά μαζί με τις αλλαγές, έρχονται και νέες προκλήσεις. Οι προκλήσεις θα μπορούσαν να είναι είτε από οικονομική άποψη είτε από το μέτωπο εργασίας. Αλλά είναι σημαντικό να γνωρίζουμε είναι ότι τίποτα δεν έχει χαθεί. Κρατήστε την ηρεμία και προσπαθήστε να μην αγχώνεστε για τα πράγματα χωρίς λόγο. Ένα ήρεμο μυαλό θα σας βοηθήσει να δώσετε καλύτερα τη μάχη σε αυτό το στάδιο. Αλλά γι' αυτό, πρέπει να αποδεχτείτε τις αδυναμίες σας και στη συνέχεια να προσπαθήσετε να βελτιώσετε τον εαυτό σας.

Ο Λέων το 2020 σύμφωνα με τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις, θα έχει μια καλή χρονιά και δεν υπάρχει κάτι σημαντικό που πρέπει να τον ανησυχεί. Αποφύγετε να κάνετε μεγάλες αποφάσεις σχετικά με την αγορά και πώληση περιουσίας. Από τις 5 Μαρτίου και μετά, μπορεί να αντιμετωπίσετε ορισμένα ζητήματα σχετικά με την ιδιοκτησία που κατέχετε. Αγνοήστε οποιεσδήποτε διαπραγματεύσεις ακινήτων που έρχονται στο δρόμο σας κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης.

Από τα μέσα Απριλίου και μετά, όλα αρχίζουν να τακτοποιούνται και θα είστε σε θέση να κλείσετε όλες τις εκκρεμότητες σχετικά με συμφωνίες για ακίνητα και να επιλύσετε τα ζητήματα που υπήρχαν με αυτά. Ωστόσο, μην επιδοθείτε σε οποιοδήποτε είδους "πάρε δώσε" που αφορά την περιουσία σας μεταξύ 10 Σεπτεμβρίου και 14 Νοεμβρίου. Εκείνη την περίοδο, αποφύγετε να λάβετε βιαστικές αποφάσεις σχετικά με την αγοραπωλησία ακινήτου. Πάρτε το χρόνο σας και σκεφτείτε το πριν πάρετε την τελική απόφαση.

Μετά τις 29 Ιουνίου, καθώς ο Άρης μπαίνει στο δικό του ζώδιο, τον Κριό, και κινείται μέσα από τον 9ο οίκο που μεταξύ άλλων συνδέεται με την επέκταση των οριζόντων του ατόμου, η καλή τύχη φαίνεται να είναι προς το μέρος σας. Οι πωλήσεις βελτιώνονται, η εργασία σας εκτιμάται με βάση την αξία σας και ως επί το πλείστον, όλα κυλούν ομαλά όπως τα είχατε προγραμματίσει. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου ένας αέρας προόδου σας περιβάλλει και η ζωή σας θα κυλίσει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Τα αισθηματικά του Λέοντα το 2020: Οι αδέσμευτοι θα συναντήσουν το άλλο τους μισό!

Εκείνοι που δεν έχουν ακόμη σχέση σύντομα θα συναντήσουν κάποιον που θα κάνει την καρδιά τους να χτυπήσει δυνατά. Αλλά δεν θα είναι και εύκολο να κερδίσετε αμέσως και τη δική του καρδιά, θα πρέπει να πείσετε το άλλο πρόσωπο ότι το αξίζετε. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Λέοντα το 2020, θα χρειαστεί κάποιος χρόνος και πρέπει να καταβάλλετε κάποια προσπάθεια για να διαπιστώσει πόσο σημαντικό είναι για εσάς. Στην επικοινωνία σας πρέπει να εκφράζετε τα ειλικρινή συναισθήματα σας στο άτομο με το οποίο επιθυμείτε να είστε μαζί. Η Αφροδίτη θα είναι στους Διδύμους από τις 4 Απριλίου έως τις 13 Ιουνίου και θα σας υποστηρίξει σημαντικά σε αυτό. Σίγουρα το 2020 θα βρείτε το άλλο σας μισό!

Αυτή είναι η τέλεια χρονιά για να προτείνεις στον αγαπημένο σου ή να ορίσεις μια ημερομηνία γάμου, αλλά θα πρέπει να περιμένεις κάποιους μήνες, γιατί το πρώτο εξάμηνο υπάρχουν δυσκολίες και θα πρέπει να κάνετε λίγη υπομονή. Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Λέοντα το 2020, όσοι σκοπεύουν να ζητήσουν το χέρι του συντρόφου τους για γάμο ίσως πρέπει να περιμένουν να τελειώσει αυτή η φάση. Αλλά μετά το Σεπτέμβριο, οι συνθήκες αλλάζουν, και θα έχετε την τύχη να περάσετε τη σχέση σας στο επόμενο επίπεδο. Για όσους σχεδιάζουν γάμο ή θέλουν να προτείνουν σε κάποιον, αυτή είναι η πιο κατάλληλη περίοδος. Όταν κάνετε την πρόταση γάμου, να έχετε μαζί σας τριαντάφυλλα, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χειριστείτε την κατάσταση και να κάνετε τον σύντροφο σας ευτυχισμένο. Στην τελετή γάμου δοκιμάστε να κάνετε κάτι μεγάλο, αλλά και απλό.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Λέοντα το 2020: Με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρετε!

Στο ξεκίνημα του 2020, σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Λέοντα θα αντιμετωπίσετε μερικές προκλήσεις στο επαγγελματικό μέτωπο. Ημιτελή και νέα έργα συσσωρεύονται και ενδέχεται να απαιτηθεί περισσότερος χρόνος εργασίας από εσάς για να τα ολοκληρώσετε. Επειδή μπορεί να πιεστείτε σε κάποιο βαθμό, αποφύγετε να έρθετε σε οποιαδήποτε σύγκρουση με τους συναδέλφους ή τους ανωτέρους σας, γιατί θα υπάρξουν δυσάρεστες συνέπειες στην εργασία σας. Όσο εσείς μένετε συγκεντρωμένοι και κάνετε με επιμέλεια τη δουλειά σας, δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Η πίεση στα επαγγελματικά δεν θα λείψει αυτή χρονιά, φροντίστε να είστε ήρεμοι και θα τα καταφέρετε. Όταν αισθάνεστε πολύ άγχος, θυμηθείτε να κάνετε ένα διάλειμμα και να αναπνεύσετε.

Εσείς που έχετε επιχείρηση θα αντιμετωπίσετε έντονο ανταγωνισμό. Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις για τον Λέοντα το 2020 ίσως χρειαστεί να μειώσετε το περιθώριο κέρδους σας. Αυτός είναι ένας τρόπος για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες και να αφήσετε τους ανταγωνιστές σας να γνωρίζουν ότι είστε ισχυρός αντίπαλος. Καθώς ο Κρόνος περνάει μέσα από τον 7ο οίκο, που σχετίζεται με τις συνεργασίες και τον ανταγωνισμό, θα αρχίσουν να σχηματίζονται στο μυαλό σας καινοτόμες ιδέες που θα σας δώσουν λύσεις. Ταυτόχρονα, όμως κάποια εμπόδια μπορεί να εμφανιστούν εάν δεν δοθεί η δέουσα προσοχή. Αν τυχαίνει να δουλεύετε με έναν συνεργάτη, θα ήταν σκόπιμο να συζητάτε μαζί του όλα τα σχέδια και στη συνέχεια να προχωρήσετε. Να του πείτε ξεκάθαρα τη γνώμη σας και να βεβαιωθείτε ότι μετά την ενημέρωση και οι δυο βρίσκεστε στο ίδιο μήκος κύματος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι το 2020 με σκληρή δουλειά θα μετατρέψετε τις ιδέες σας σε πραγματικότητα.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Οι προβλέψεις του Λέοντα το 2020 ανά δεκαήμερο γέννησης.

Δες τις σημαντικές ημερομηνίες και ποιες αστρολογικές όψεις επηρεάζουν τους Ταύρους το 2020, με βάση το δεκαήμερο γέννησης τους. Διάβασε τις προβλέψεις και μάθε τι πρέπει να προσέξεις αυτή τη χρονιά.

Ουρανός στον Ταύρο (επηρεάζει τους γεννημένους στο 1o δεκαήμερο)

Με τον Ουρανό να κινείται στον οίκο της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου είναι γεγονός ότι οι ανατροπές να έρχονται και θα επηρεάσουν σημαντικά την επαγγελματική σου πορεία. Είναι καταστάσεις που έχουν δείξει από τον προηγούμενο καιρό ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν, όμως πιθανό είναι εσύ να εξακολουθείς να πιστεύεις ότι μπορείς να ανταπεξέλθεις παρόλο που καταπιέζεσαι. Καταπιέζεσαι; Τα πράγματα αλλάζουν ριζικά γιατί εσύ δεν δέχεσαι πια να σε υποτιμούν, να υπηρετείς αντικείμενα που δεν έχουν τίποτα να σου δώσουν καθώς η ήρθε η στιγμή να κάνεις την απόλυτη ανατροπή και να επιλέξεις μια καριέρα που ικανοποιεί πρώτα την ψυχή σου και το πνεύμα σου και ταιριάζει ακριβώς στη νέα επαναστατική χροιά που δίνεις τη δημόσια εικόνα σου.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω (πως επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο)

Με τον Κρόνο στον Αιγόκερω μέχρι τις 18 Δεκεμβρίου, η καθημερινότητά σου γίνεται πιο πιεστική από ποτέ, καθώς προσπαθείς να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όσες περισσότερες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει. Είναι πραγματικότητα ότι μπορεί να θεωρείς ότι δεν αμείβεσαι όσο αυτά που προσφέρεις και το πιθανότερο είναι να έχεις δίκιο. Να ξέρεις όμως ότι αυτή η περίοδος θα είναι η κατάλληλη για να σπείρεις τη σοδειά σου και είναι βέβαιο ότι αργότερα θα ανταμειφθείς όπως πραγματικά σου αξίζει καθώς θα αναγνωριστεί αργά ή γρήγορα η προσωπική σου προσπάθεια.

Ο Κρόνος στον Αιγόκερω 22.03.20 - 01.07.20, εκ νέου από 17.12.20. (πως επηρεάζει τους γεννημένους το 1ο δεκαήμερο)

Ο Κρόνος κινείται στον 7ο σου οίκο, τον οίκο των διαπροσωπικών σχέσεων και έρχεται για να ξεκαθαρίσει σχέσεις και συνεργασίες που μπορεί να υπάρχουν στη ζωή σου, καθώς φαίνεται ότι ήρθε η στιγμή της κρίσεως. Γεγονός είναι ότι όποιες σχέσεις έχουν γερές βάσεις θα παραμείνουν στη ζωή σου, παρ’ όλο τους κλυδωνισμούς που μπορεί να υποστούν, παράλληλα όμως να είσαι βέβαιος ότι καμία σχέση και συνεργασία που δεν έχει θεμέλια δεν θα παραμείνει δίπλα σου, βοηθώντας έτσι να εξελιχθεί σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και να οριοθετήσεις τις ανάγκες σου και τη διάθεση να προσφέρεις μέσα σε αυτές.

Σύνοδος Κρόνου - Πλούτωνα (επηρεάζει τους γεννημένους το 3ο δεκαήμερο)

Δεν αποκλείεται να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι σε ότι αφορά τον εργασιακό τομέα και καλείσαι να κάνεις επιλογές που θα είναι καταλυτικές για την προσωπική σου πορεία. Είναι δεδομένο ότι θα έχουν ανάλογο κόστος, όμως όσο πιεστικά κι αν νιώθεις είναι βέβαιο ότι αν δεν είσαι εσύ αυτός που θα δρομολογήσει τις αλλαγές που χρειάζονται επιβάλλοντας τους δικούς σου ρυθμούς, θα έρθουν συμπαντικά έτσι τα γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να μπεις σε νέους ρυθμούς καθημερινότητας και να αναλάβεις σημαντικές ευθύνες που μπορεί να βαρύνουν τους ώμους σου.

Οι σημαντικές ημερομηνίες του 2020 που επηρεάζουν το σύνολο των Λεόντων.

Οι παρακάτω αστρολογικές όψεις, επηρεάζουν όλους τους Λέοντες το 2020, ανεξάρτητα από το δεκαήμερο στο οποίο γεννήθηκαν. Δες εδώ τις ημερομηνίες γέννησης του Λέοντα.

Επιρροή Δία

Με τον Δία στον Αιγόκερω μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου 2020 είναι γεγονός ότι θα πρέπει να νιώθεις προστατευμένος σε ότι αφορά τα εργασιακά σου καθώς σε βοηθά να ξεπεράσεις πιθανά προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν στον εργασιακό χώρο που μπορεί να κινείσαι. Παράλληλα βέβαια αυξάνει κατακόρυφα τις υποχρεώσεις και τις αγγαρείες που καλείσαι να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όπως επίσης σε καλεί να προσέξεις την υγεία σου καθώς είναι βέβαιο ότι τα βήματα που θα κάνεις τώρα θα παίξουν σημαντικό ρόλο μετέπειτα για τον εαυτό σου.

Από τις 19 Δεκεμβρίου και μετά ο Δίας περνά στον Υδροχόο δίνοντάς σου την ευκαιρία να αναπτύξεις σημαντικές συνεργασίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Με τον Δία στο πολικό ζώδιο είναι βέβαιο ότι οι γνωριμίες θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες και θα παίξουν ιδιαίτερα θετικό ρόλο στη ζωή σου, είτε αυτή είναι η προσωπική σου ζωή είτε οι επαγγελματικές επιδιώξεις. Ο αδέσμευτος είναι βέβαιο ότι κινείσαι με αυτοπεποίθηση σε ότι αφορά το ερωτικό παιχνίδι και θα είσαι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο δεσμευμένος δεν αποκλείεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά την εξέλιξη της σχέσης σου, όπως η συγκατοίκηση ή επισημοποίηση της.

Εκλείψεις 2020

Στις 5 Μαΐου οι Δεσμοί της Σελήνης περνάνε στον άξονα Διδύμων – Τοξότη και προκαλούν με αυτή τους τη μετακίνηση το φαινόμενο των έξι εκλείψεων στη διάρκεια του χρόνου. 

10.01.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου – Καρκίνου (20η μοίρα)

Κλείσε θέματα που μπορεί να παίξουν σημαντικό ρόλο σε παρασκηνιακό επίπεδο και εκκρεμούν από το παρελθόν επηρεάζοντας σημαντικά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Ήρθε η ώρα να δεις κατάματα πώς πρέπει να προχωρήσεις σε ότι αφορά τη δουλειά και εκκρεμούσες υποθέσεις που μπορεί να υπάρξουν, προσοχή γιατί πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θέλουν να σου επιβληθούν.

05.06.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων – Τοξότη (15η μοίρα)

Η ερωτική σου ζωή και οι φιλικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και είναι γεγονός ότι η συναισθηματική ένταση είναι στα ύψη καθώς ανασφάλειες και καχυποψία μπορούν να παίξουν παιχνίδια με τον μυαλό σου και να οδηγήσεις στα άκρα σημαντικές σχέσεις για εσένα, δείξε προσοχή και εγκράτεια.

21.06.2020 Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο (0 μοίρα)

Ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα σε ότι αφορά ζητήματα που εκκρεμούν ή παρελθούσες καταστάσεις που ακόμα σε βαραίνουν έχεις τη δυνατότητα να πραγματοποιήσεις που θα λειτουργήσει απελευθερωτικά στην ψυχολογία σου.

05.07.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου (13η μοίρα)

Γεγονός είναι ότι η καθημερινότητα έρχεται και πάλι στο προσκήνιο και καλείσαι να δρομολογήσεις έτσι τη δουλειά και τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις αναλάβει, ώστε να μην αφήσεις περιθώρια για παρασκηνιακές διεργασίες που θα σε πληγώσουν. 

30.11.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Τοξότη - Διδύμων (8η μοίρα)

Το ζήτημα των φιλικών και ερωτικών σχέσεων έρχεται και πάλι στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να κάνεις κινήσεις που θα κλείσουν πιθανά ζητήματα που έχουν διαταράξει σημαντικές σχέσεις για εσένα. Πρόσεξε γιατί αυξημένη ένταση μπορεί να οδηγήσει σε συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις αφού δεν θα σε εξυπηρετήσουν.

14.12.2020 Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη (23η μοίρα)

Ο έρωτας παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο και είναι γεγονός ότι έχεις την ευκαιρία να κάνεις ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα στη ζωή σου σε ότι αφορά τη σχέση σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Να θυμάσαι μόνο ότι οι αποφάσεις αυτές της αυτής της περιόδου θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη τη συναισθηματική σου ζωής, γι’ αυτό καλά θα κάνεις αν δεν είσαι βέβαιος να μην εμπλακείς σε καταστάσεις ή να μην κάνεις κινήσεις που μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Ανάδρομος Άρης στον Κριό (09.09.2020 - 14.11.2020, 28η - 15η μοίρα) 

Με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό να κινείται στον 9ο οίκο σου ιδιαίτερα προβλήματα μπορεί να προκύψουν σε σπουδές και σεμινάρια που θέλεις να πραγματοποιήσεις καθώς πιθανό είναι να βρεις εμπόδια. Εκμεταλλεύσου αυτή τη συγκυρία για να επανεξετάσεις κινήσεις που πρέπει να κάνεις γιατί πιθανό είναι να πρέπει να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις που δεν έχεις εντοπίσει μέχρι τώρα. Ένταση μπορεί να προκύψει με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος, όπως και καθυστερήσεις ή αναβολές σε ταξίδια του εξωτερικού που μπορεί να επιδιώκεις να πραγματοποιήσεις. Φρόντισε να μην οδηγήσεις τη σχέση σου στα άκρα και να προγραμματίσεις κάθε σου εξόρμηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, όντας προετοιμασμένος για όλα.

Ανάδρομη Αφροδίτη στους Διδύμους (13.05.2020 - 25.06.2020, 22η - 5η μοίρα)

Με την ανάδρομη Αφροδίτη να κινείται στο περιβάλλον των φιλικών σχέσεων μπαίνει σε μια εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά τις φιλίες σου και κατά πόσο τα πρόσωπα που υπάρχουν στο περιβάλλον σου αντιλαμβάνονται τις προσωπικές σου ανάγκες και είναι διατεθειμένα να τις καλύψουν. Καλά θα κάνεις βέβαια αυτή την περίοδο να μην κινηθείς αποφασιστικά και να εκμεταλλευτείς τη συγκυρία για να επανεξετάσεις και την δική σου στάση και αν εσύ πραγματικά αντιλαμβάνεσαι τι θέλουν και εκείνοι από εσένα. Πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και επιδιώκουν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο τόσο σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορείς να έχεις όσο και στη ζωή σου.

Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2020. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Παρθένος 2020

Ζυγός 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθύς 2020

Sponsored Links

Λέων 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Ζώδια 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2020 00:00:00