Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2020 / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Ζυγός 2020: Ο δρόμος της προόδου είναι ανοικτός.

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 4  Ψήφοι: 1

Ζυγός 2020

Ζυγός 2020

Η παρουσία μεγάλων πλανητών, όπως ο Δίας, ο Ερμής και ο Κρόνος στον 4ο οίκο που σχετίζεται με το σπίτι μας και τη συναισθηματική ασφάλεια, υποδηλώνει ότι μια σημαντική αλλαγή είναι στην εκκίνηση. Ετοιμαστείτε να οδηγήσετε το τρένο της επιτυχίας. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Ζυγού το 2020, όλα όσα ονειρευόσασταν μπορεί να γίνουν πραγματικότητα. Η σκληρή δουλειά και το ταλέντο σας θα σε οδηγήσουν ψηλά. Οικονομικά, τα πράγματα θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλά. Ακόμα και η καριέρα σας είναι έτοιμη να κάνει ένα άλμα. Ωστόσο, σας υπενθυμίζουμε ότι πρέπει να συνεχίσετε να εργάζεστε σκληρά για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα, επειδή μόνο με συνεχή προσπάθεια και επιμονή μπορεί κανείς να επιτύχει τα σπουδαία πράγματα στη ζωή.

Επειδή ο Κρόνος σχετίζεται με τις προσδοκίες, την επιτυχία, τα επιτεύγματα, την αναγνώριση και έχει μεγάλη επιρροή στο ζώδιο σας, μπορεί να αντιμετωπίσετε μερικές προκλήσεις φέτος. Αλλά χωρίς κόπο τίποτε δεν κερδίζεται στη ζωή, σωστά; Αυτές οι προκλήσεις θα τονώσουν την προσωπικότητά σας και θα σας προετοιμάσουν για ένα καλύτερο μέλλον. Θα πρέπει να τις αποδεχτείτε και να ωθήσετε τον εαυτό σας να εργαστεί σκληρότερα. Όσο πιο σκληρά εργάζεστε, τόσο πιο εύκολο θα είναι το ταξίδι. Το μόνο που χρειάζεται να είναι να παραμείνετε θετικοί. Αυτό θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα σας και όχι μόνο.

Ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, η Αφροδίτη θα κινηθεί ευνοϊκά μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου. Αυτή η κίνηση της Αφροδίτης σίγουρα θα φωτίσει τις μελλοντικές προοπτικές σας. Την ίδια εποχή, ο Κρόνος θα εισέλθει στον Υδροχόο. Η μετατόπιση του Κρόνου στον 5ο οίκο που αφορά την χαρούμενη πλευρά της ζωής θα σας οδηγήσει στο δρόμο της ανάπτυξης. Οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε κάθε είδους επιχείρηση θα έχουν σημαντική ώθηση στις δυνατότητές τους ανάπτυξης. Το εισόδημα σας φέτος θα αυξηθεί, αρκεί να προγραμματίσετε προσεκτικά τα οικονομικά σας. Ιδιαίτερα ωφελημένοι θα είναι οι επιχειρηματίες, μια και προβλέπεται συνολική ανάκαμψη τις αγορές.

Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Ζυγού το 2020, τα άτομα που αυτοσυγκεντρώνονται στο στόχο τους θα δουν μια σταθερή αύξηση του εισοδήματός τους. Αρκετές πηγές εισοδήματος θα δημιουργηθούν φέτος. Ευκαιρίες για επενδύσεις θα παρουσιαστούν επίσης. Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή τα πράγματα φαίνονται υπέροχα, δεν πρέπει να ξεχνάτε να προγραμματίζετε τα οικονομικά σας. Είτε πρόκειται για το σπίτι σας είτε για την επιχείρηση σας, η εξοικονόμηση χρημάτων πρέπει να παραμείνει ο πρωταρχικός σας στόχος. Ωστόσο, από τα τέλη Ιουνίου περίπου, ο Άρης εισέρχεται στο δικό του ζώδιο, τον Κριό, και κινείται μέσα από τον 7ο οίκο που αφορά τις συνεργασίες, τους συνεταιρισμούς και τους ανταγωνιστές. Αυτό είναι κάτι που έρχεται σε αντίθεση με το ζώδιο σας. Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις του Ζυγού το 2020, οι καθημερινές δραστηριότητες δεν θα κινηθούν τώρα τόσο ομαλά όσο τους προηγούμενους μήνες. Ως εκ τούτου, η εξοικονόμηση είναι απαραίτητη. Το δεύτερο εξάμηνο του έτους θα είναι μάλλον μέτριο από πλευράς εσόδων, αλλά όχι και καταστροφικό.

Ο ΖΥΓΟΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ 2020: ΟΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ ΘΑ ΔΕΣΜΕΥΤΟΥΝ!

Οι πλανήτες φαίνεται να ευνοούν όχι μόνο τον Ζυγό, αλλά όλα τα ζώδια, από τις 4 Απριλίου έως τις 13 Μαΐου. Σύμφωνα με το ωροσκόπιο του Ζυγού το 2020, όσοι είναι μόνοι και τους αρέσει κάποιος, πρέπει να εκδηλώσουν τα συναισθήματα τους και να δείξουν στο άλλο πρόσωπο αυτά που νιώθουν. Αυν αυτό το άτομο δεν σας γνωρίζει καλά, κάντε κάτι για να τραβήξετε την προσοχή του. Από τον Απρίλιο και μετά, οι αδέσμευτοι μπορούν να κυνηγήσουν αυτόν /ήν που αγαπούν, καθώς η περίοδος φαίνεται να είναι ευνοϊκή. Κουνηθείτε λοιπόν και πείτε τέρμα στη μοναξιά. Όσοι βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, πιθανόν να δεχτείτε μια πρόταση γάμου.

Οι παντρεμένοι και όσοι έχουν μόνιμη σχέση να δείξουν κατανόηση στον σύντροφό τους και τον σεβασμό που του αξίζει. Δεδομένου ότι δύο διαφορετικοί πλανήτες κινούνται μέσα από τον ίδιο αστρολογικό οίκο, εσείς και ο / η σύντροφος ή ο / η σύζυγός σας μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες εντάσεις. Οι διαμάχες μπορούν να ξεπεράσουν τα συνήθη όρια και να οδηγήσουν σε μια ατμόσφαιρα κατήφειας. Να θυμάστε πως εσείς και το ταίρι σας πάντα θα έχετε κάποιες διαφορές απόψεων, επειδή μια σχέση χτίζεται από δύο ανθρώπους και όχι από τον έναν. Όταν υπάρχουν εντάσεις προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από τα συναισθήματά σας, καθώς μπορούν να σας απομακρύνουν από τον σύντροφό σας και να οδηγήσουν τη σχέση σας στα άκρα.

Ο ΖΥΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟ 2020: ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ 2ο ΕΞΑΜΗΝΟ!

Οι παράλληλες μετακινήσεις μεγάλων πλανητών όπως ο Κρόνος, ο Δίας και ο Ερμής μπορεί να φέρουν νέες προκλήσεις στο μέτωπο εργασίας. Οι όψεις των πλανητών μπορεί να φαίνονται αρχικά μη συνεργάσιμες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όλα χάθηκαν. Η «σκληρή δουλειά» και η «εστίαση» πρέπει να είναι οι μόνιμοι σύντροφοί σας που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε αυτή τη χρονιά. Μπορεί να απογοητεύεστε εύκολα και αυτό είναι κάτι που πρέπει να ξεπεράσετε. Ανασκουμπωθείτε, επικεντρωθείτε στη δουλειά, βελτιώστε την απόδοσή σας, τηρήστε τις προθεσμίες και τα πράγματα θα πάνε καλύτερα από ότι τα περιμένατε.

Οι υπάλληλοι και εργαζόμενοι θα δεχθούν κάποια πίεση φέτος και κάποιες φορές θα χρειαστεί να παρατείνουν το ωράριο εργασίας τους προκειμένου να δείξουν στους προϊσταμένους τους. Προκειμένου να βελτιώσετε τις μελλοντικές σας προοπτικές, να εργαστείτε για τη βελτίωση της απόδοσής σας. Ίσως χρειαστεί να παρατείνετε κάποιες φορές τις ώρες εργασίας σας για να αποδείξετε στους προϊσταμένους σας τις ικανότητες και την αφοσίωση σας. Οι αναδρομές του Δία και της Αφροδίτης μπορεί να φέρουν μια θαμπή περίοδο στην καριέρα σας, αλλά ευτυχώς αυτό είναι κάτι προσωρινό.

Η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία από τις 25 Ιουνίου και τα πράγματα βελτιώνονται σημαντικά. Αυτή η πλανητική μετακίνηση έχει πολύ μεγάλη σημασία και θα σημαδέψει όλο το δεύτερο εξάμηνο του έτους. Τα προβλήματα τελειώνουν και όλα επιστρέφουν στην κανονικότητα. Τώρα δεν υπάρχει καμία διαταραχή στο μέτωπο εργασίας. Τα σχέδιά σας φαίνονται πολλά υποσχόμενα και οι συνάδελφοί σας θαυμάζουν. Τίποτα δεν φαίνεται να πάει στραβά και αυτή θα είναι μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής σας με υψηλές προοπτικές ανάπτυξης.

Μπορεί επίσης να δεχθείτε μια προσοδοφόρα προσφορά από κάπου ή ακόμα και να πάρετε μια απροσδόκητη υψηλή αύξηση. Δεν θα σας βλάψει αν σκέφτεστε να φύγετε από τη δουλειά σας και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να διεκδικήσετε αυτά που σας αξίζουν. Οι αποφάσεις που θα λάβετε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, που αφορούν την εργασία, θα αποδειχθούν καρποφόρες.

Οι επιχειρηματίες Ζυγοί θα έχουν μια υπέροχη χρονιά και η επιχείρηση τους θα ακμάσει. Τα κέρδη θα αυξηθούν σε σχέση με τα προηγούμενα έτη, ειδικά από το τέλος Ιουνίου και μετά.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

ΟΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΖΥΓΟΥΣ ΤΟ 2020.

Δες όλες τις κρίσιμες ημερομηνίες με τις αστρολογικές όψεις που επηρεάζουν τους Ζυγούς το 2020, με βάση το δεκαήμερο γέννησης τους. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις αυτή τη χρονιά.

ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΨΕΙΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΥΓΟΥΣ

Ο ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (επηρεάζει τους Ζυγούς που γεννήθηκαν στις αρχές και τα μέσα του 3ου δεκαημέρου )

Συγκλονιστικές αλλαγές βιώνεις αυτή την περίοδο σε ότι αφορά τη νοοτροπία που έχεις αποκτήσει από την οικογένειά σου, καθώς δεν αποκλείεται να συμβαίνουν γεγονότα που να σε οδηγούν στο να μεταμορφώνεσαι πλήρως και να αποκτάς με τα οικεία πρόσωπα μια νέα, διαφορετική σχέση από αυτή που είχες παλαιότερα. Οι εκρηκτικές συνθήκες που μπορεί να επικρατούν πιθανά να σε φοβίσουν, όμως είναι βέβαιο ότι θα σε γεμίσουν πείσμα και διάθεση για μάχες απέναντι σε πρόσωπα που θεωρείς ότι σε έχουν φορτώσει αντιλήψεις και στεγανά που δεν σου κάνουν. Ήρθε η ώρα να δείξεις ότι αναγεννιέσαι σε ότι αφορά τις αντιλήψεις που πλέον έχεις και δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς έντονα με όποιον προσπαθήσει να σε χειραγωγήσει θεωρώντας ότι μπορεί να σε ελέγξει, έστω και αν είναι πρόσωπο αγαπημένο σου, πρόσωπο της οικογένειάς σου.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΑΙΓΟΚΕΡΩ (επηρεάζει τους Ζυγούς που γεννήθηκαν το 3ο δεκαήμερο)

Είναι γεγονός ότι καλείσαι να αναλάβεις ευθύνες που δεν περνούν απαρατήρητες αλλά επιβαρύνουν την ψυχολογία σου και αφορούν κυρίως την οικογένεια και ζητήματα ακίνητης περιουσίας που πιθανά σε απασχολούν. Οι αντιπαραθέσεις στο οικείο περιβάλλον μπορεί να σε φέρουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο γι’ αυτό είναι επιτακτική ανάγκη να θέσεις όρια και να είσαι ακριβοδίκαιος, να δείξεις ώριμη σκέψη και δράση για να καταφέρεις να κρατήσεις σημαντικές ισορροπίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στις οικογενειακές σχέσεις. Απωθημένα και ενοχές του παρελθόντος είναι εύκολο να έρθουν στην επιφάνεια και να εκτονωθούν με βία, φρόντισε να τα συγκρατήσεις.

Ο ΚΡΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ (22.03.20 - 01.07.20, εκ νέου από 17.12.20, επηρεάζει τους Ζυγούς που γεννήθηκαν το 1ο δεκαήμερο)

Ήρθε η στιγμή να αντιληφθείς ότι ο έρωτας πρέπει να περάσει από ένα διαφορετικό φίλτρο, όχι αυτό της ανεμελιάς και της παιδικότητας αλλά αυτό της σοβαρότητας, της ειλικρίνειας, της ξεκάθαρης και οριοθετημένης αντίληψης των πραγμάτων στην προσωπική σου ζωή. Ο έρωτας δεν είναι παιχνίδι και είσαι διατεθειμένος να δείξεις στο ταίρι σου ότι σημαίνει πολλά για εσένα και θέλεις να σταθεροποιήσεις, να βάλεις γερά θεμέλια στη σχέση σου. Από την άλλη, αν ο σύντροφός σου δεν σε ικανοποιεί, μέσα από μια έντονη διεργασία που θα σε φορτίσει ψυχολογικά δεν αποκλείεται να καταλήξεις ότι δεν μπορείς να είσαι πια μαζί του και να πάρεις τις αποστάσεις σου. 

ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΡΟΝΟΥ - ΠΛΟΥΤΩΝΑ (επηρεάζει τους Ζυγούς που γεννήθηκαν στις αρχές του 3ου δεκαημέρου)

Φόβοι, ανασφάλειες και αδυναμίες έρχονται στο προσκήνιο και αφορούν κυρίως την οικογενειακή σου ζωή καθώς πραγματοποιούνται συγκλονιστικές αλλαγές και ανακατατάξεις που δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείς. Φρόντισε να αλλάξεις ριζικά νοοτροπία και τρόπο δράσης στο οικογενειακό πεδίο, διαφορετικά δεν θα είναι εύκολο να σταθείς ισχυρός σε περίπτωση που δεν είσαι συνειδητός σε καταστάσεις και συμπεριφορές που θα εκτοξεύσουν την ένταση στα ύψη.

ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ

Με τον Δία στον Αιγόκερω μέχρι τις 19 Δεκεμβρίου και βοηθάει ιδιαίτερα στο να εξομαλύνεις οικογενειακά ζητήματα και σχέσεις που μπορεί να έχουν διαταραχθεί τον προηγούμενο καιρό. Η αυτοπεποίθησή σου, η πίστη είναι γεγονός και αυτά τα συστατικά είναι που θα σε βοηθήσουν να σταθείς όρθιος, ακόμα και στις πιο δύσκολες καταστάσεις που μπορεί να βιώσεις. Εκμεταλλεύσου τη συγκεκριμένη συγκυρία για σημαντικές και προσοδοφόρες συμφωνίες σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία αλλά και αλλαγές σε κατοικία γιατί είναι βέβαιο ότι τώρα έχεις τη δυνατότητα να βρεις το σπίτι των ονείρων σου.

Από τις 19 Δεκεμβρίου και μετά ο Δίας περνά στον Υδροχόο και η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα καθώς νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου στα ύψη, κάτι που σε βοηθά να λάμψεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Η θετική σου διάθεση, η γοητεία σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα γι’ αυτό και πολλά θα είναι τα πρόσωπα που θα δείξουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον για εσένα. Να είσαι έτοιμος λοιπόν να αφεθείς στον έρωτα που θα είναι ο πρωταγωνιστής και θα φροντίσει να ανεβάσει την ψυχολογία σου γιατί θα φέρει είτε σημαντικές εξελίξεις στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, είτε ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου που θα παίξει κυρίαρχο ρόλο και θα σε βοηθήσει να δεις η θετική πλευρά της ζωής. 

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ 2020

Στις 5 Μαΐου οι Δεσμοί της Σελήνης περνάνε στον άξονα Διδύμων - Τοξότη και προκαλούν με αυτή τους τη μετακίνηση το φαινόμενο των έξι εκλείψεων στη διάρκεια του χρόνου. 

10.01.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Αιγόκερου - Καρκίνου (20η μοίρα): Σημαντικές είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά την επαγγελματική και οικογενειακή σου ζωή καθώς παρ’ όλες τις ευθύνες και τις καταστάσεις του παρελθόντος που έρχονται στο προσκήνιο καλείσαι να δρομολογήσεις την εξέλιξη σου προς το μέλλον και να κάνεις βήματα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη μετέπειτα πορεία σου, ιδιαίτερα σε ότι αφορά την καριέρα. 

05.06.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Διδύμων - Τοξότη (15η μοίρα): Σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου, καλά θα κάνεις όμως να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων και εμμονών που μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν.

21.06.2020 Ηλιακή έκλειψη στον Καρκίνο (0η μοίρα): Δραστηριοποιήσου σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή γιατί δεν αποκλείεται να σου δοθούν νέες ευκαιρίες για την εξέλιξή σου και την πολυπόθητη αναγνώριση που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην καριέρα σου από δω και στο εξής.

05.07.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Καρκίνου - Αιγόκερου (13η μοίρα): Η οικογένεια είναι αυτή που κυρίως σε απασχολεί καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και προκαλούν αναταράξεις. Καρμικά γεγονότα οδηγούν στην επίλυση τους, ζητούμενο είναι να μην υπάρξουν σφοδρές συγκρούσεις για να επικρατήσει η οικογενειακή αρμονία. 

30.11.2020 Σεληνιακή έκλειψη στον Άξονα Τοξότη - Διδύμων (8η μοίρα): Επικεντρώνεις όλο σου το ενδιαφέρον στο ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον καθώς πιθανό είναι να υπάρχουν ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να διαχειριστείς. Η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στα πράγματα.

14.12.2020 Ηλιακή έκλειψη στον Τοξότη (23η μοίρα): Το εμπόριο, η επικοινωνία, οι δημόσιες σχέσεις πρωταγωνιστούν σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου και σου δίνεται η δυνατότητα να δραστηριοποιηθεί και να πραγματοποιήσεις νέες συνεργασίες σημαντικές για εσένα, αρκεί να καταφέρεις να διαχειριστείς ανταγωνιστικές συμπεριφορές που ήρθαν για να σε δοκιμάσουν.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ 2020 (09.09.2020 - 14.11.2020, 28η - 15η μοίρα) 

Με τον ανάδρομο Άρη στον 7ο οίκο σου είναι γεγονός ότι οι σχέσεις και συνεργασίες δεν θα περάσουν μια ήρεμη περίοδο καθώς εντείνεται ο ανταγωνισμός, τα υπόγεια παιχνίδια, οι υπερβολές και οι συγκρούσεις, η διάθεση επιβολής και χειρισμού από όλες τις πλευρές. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι για να διατηρήσεις την παρουσία των ανθρώπων αυτών στη ζωή σου θα πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην μπεις σε συγκρουσιακές διάθεσης. Έντονη είναι η εσωτερική διεργασία σε ότι αφορά τις επιθυμίες σου και κατά πόσο τις αντιλαμβάνονται οι συνεργάτες και το ταίρι σου, καλά θα κάνεις να μην προβείς σε αποφάσεις οι κινήσεις πριν ο Άρης επιστρέψει σε ορθή πορεία γιατί το πιθανότερο είναι να μετανιώσεις αλλά να μην είναι εύκολο να επανορθώσεις.

ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ 2020

(13.05.2020 - 25.06.2020, 22η - 5η μοίρα)

Έντονη είναι η αναζήτηση σε ότι αφορά την πνευματικότητα και φιλοσοφικά ζητήματα που πιθανά σε ενδιαφέρουν και σου κεντρίζουν την προσοχή. Γεγονός είναι ότι μπαίνεις σε μια διαδικασία να σκεφτείς αν βιώνεις τον έρωτα, τη ζωή, τη διασκέδαση όπως θα έπρεπε, αν σε καλύπτει ο τρόπος πού ζεις τη ζωή σου και απολαμβάνεις την κάθε της στιγμή. Πρόσωπα από το παρελθόν έρχονται από το εξωτερικό και πιθανά να διεκδικήσουν και πάλι μια θέση δίπλα σου, αυτό που θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά είναι οι λόγοι που πήρες αποστάσεις την προηγούμενη φορά. Προσοχή σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς οι παρεξηγήσεις θα είναι εύκολο να προκύψουν λόγω ιδιαίτερης δυσκολίας στο να εκφράσεις τι πραγματικά νιώθεις και θέλεις από το ταίρι σου. 

Μην ξεχάσεις επίσης, να διαβάσεις τις ετήσιες προβλέψεις και για τον ωροσκόπο σου, ώστε να έχεις μια καλύτερη εικόνα για τις προβλέψεις 2020. Μπορείς να επιλέξεις ένα από τα ζώδια, στο Ζώδια 2020 ή από τον παρακάτω πίνακα.

Κριός 2020

Ταύρος 2020

Δίδυμος 2020

Καρκίνος 2020

Λέων 2020

Παρθένος 2020

Σκορπιός 2020

Τοξότης 2020

Αιγόκερως 2020

Υδροχόος 2020

Ιχθείς 2020

Sponsored Links

Ζυγός 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Ζώδια 2020 - Ετήσιες Αστρολογικές Προβλέψεις με την Ολυμπία Χριστοδουλή.

myastro videosplay

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2020 00:00:00