Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2021 / Κριός
 
blank
Κριός
Κριός 21/3-20/4

Κριός 2021: Θετικές αλλαγές.

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2

Κριός 2021

Κριός 2021

Κριέ, μπορείς να πάρεις βαθιές ανάσες τη νέα χρονιά, καθώς είναι γεγονός ότι αφήνεις πίσω σου δυσκολίες και σκληρές καταστάσεις που σε απασχόλησαν τα τελευταία χρόνια. Το 2021 προμηνύεται έτος στο οποίο μπορείς να προχωρήσεις με δυναμισμό, αισιοδοξία και υπευθυνότητα στην επίτευξη στόχων και φιλοδοξιών που έχεις θέσει στη ζωή σου.

Είναι σαφές ότι ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, επηρεάζει τον γεννημένο στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου, ασκεί πίεση σε ότι αφορά την καριέρα και τη δημόσια εικόνα που θέλεις να δομήσεις. Σύμφωνα με τις αστρολογικές προβλέψεις 2021 καλείσαι να αντιμετωπίσεις παρασκηνιακές διεργασίες, παιχνίδια ελέγχου και χειρισμού, χτυπήματα κάτω από τη μέση που μπορεί να σε οδηγήσουν εκτός ορίων. Είναι απαραίτητο όμως να χαλιναγωγήσεις τα πρωτόγονα ένστικτα σου και να οδηγηθείς μέσω κινήσεων και πρωτοβουλιών σε μία επαγγελματική αναγέννηση που θα σε εκφράζει στον απόλυτο βαθμό.

Ο Κρόνος από τον Δεκέμβριο του 2020 βρίσκεται πια στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου,  επηρεάζοντας σημαντικά φιλικές σχέσεις, στόχους και ομαδικές δράσεις στις οποίες συμμετέχεις. Είναι σημαντικό για εσένα να επιτυχείς ότι έχεις θέσει στο μυαλό σου ως φιλοδοξία, απαραίτητη προϋπόθεση όμως για να έρθεις πιο κοντά στα όνειρά σου είναι η σκληρή προσπάθεια και η μεθοδικότητα. Ξεκαθαρίσματα μπορεί να υπάρξουν και σε ότι αφορά πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να πάρεις αποφάσεις με ποιους θα προχωρήσεις και ποιους θα αφήσεις πίσω σου.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 σου χαρίζει εύνοια σε σχέδια και στόχους που έχεις θέσει. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες με πρόσωπα κύρους που θα επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε προσπάθεια και όνειρό σου. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας από τους Ιχθύες φροντίζει να είναι ο «φύλακας άγγελος» σου σε δύσκολες στιγμές. Σε βοηθά να πατήσεις γερά στα πόδια σου σε αναποδιές και εμπόδια που μπορεί να βρεις στο δρόμο σου.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το πρώτο δίμηνο αλλά και στα μέσα Ιουνίου, καθώς το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) μπορεί να προκαλέσουν απογοήτευση σε στόχους και φιλοδοξίες που πιθανά έχεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια ή οικονομικά ζητήματα που θα ανατρέψουν τα σχέδια σου και θα δημιουργήσουν έντονη ανασφάλεια. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και σε ότι αφορά φιλικές σχέσεις και ομαδικές προσπάθειες που συμμετέχεις, καθώς οι συγκρούσεις δεν αποκλείεται να είναι μοιραίες και να οδηγήσουν στο να απομακρυνθείς από συγκεκριμένα πρόσωπα. 

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου ανοίγουν ένα νέο δρόμο ανάπτυξης και διεύρυνσης για εσένα. Ζητήματα εκπαίδευσης, επικοινωνίας και εμπορίου έρχονται στο προσκήνιο και μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των στόχων σου. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου που θα έχουν άμεση σχέση με το εξωτερικό ανοίγοντας νέους ορίζοντες άκρως ενδιαφέροντες για εσένα. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά τις σχέσεις με το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου, καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις που θα σε οδηγήσουν να κλείσεις κύκλους σχέσεων που έχουν πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου. Είναι απαραίτητο να είσαι συνετός και εγκρατής σε αποφάσεις που πιθανά κληθείς να πάρεις αφού δεν αποκλείεται να έχεις λανθασμένα δεδομένα ή να είσαι υπερβολικός στις απαιτήσεις σου από τους άλλους.

Η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου οδηγεί σε αμετροεπείς συμπεριφορές και επιδιώξεις οικονομικής φύσεως. Με βάση το ωροσκόπιο σου, το 2021 η έπαρση θα είναι κακός σύμβουλος σε πιθανές επιλογές που θέλεις να πραγματοποιήσεις. 

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Κριού το 2021: Οι αδέσμευτοι θα συναντήσουν το άλλο τους μισό!

Απολαμβάνεις πια με μεγαλύτερη ευκολία στιγμές χαράς, πάθους και ξενοιασιάς με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου, καθώς οι δυσκολίες έχουν μείνει πια στο παρελθόν. Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη είναι πιθανό να διαδραματίσουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή, καθώς μέσω γνωριμιών και διεύρυνσης των κοινωνικών σου επαφών μπορεί να προκύψει ένα νέο πρόσωπο που θα σε οδηγήσει σε μία νέα προσωπική κοσμοθεωρία σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου. Πιθανές είναι γνωριμίες με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας και πολιτισμού που σε βοηθούν να διευρύνεις φιλοσοφικές απόψεις και γνώσεις. Ο δεσμευμένος έχεις την ευκαιρία μέσα από τις πνευματικές σου αναζητήσεις να λειτουργήσεις με διαφορετικό τρόπο στην προσωπική σου ζωή και να οδηγήσεις την σχέση σου σε ένα άλλο επίπεδο, όπου η κοινή στάση με την οποία αντιμετωπίζετε το μέλλον και κινείστε με το ταίρι σου θα σας φέρει πιο κοντά.

Με τον Αφροδίτη και τον Άρη στον Λέοντα τον Ιούνιο και τον Ιούλιο έχεις την ευκαιρία να χαρείς κάθε λεπτό και να φλερτάρεις μέχρι τελικής πτώσεως. Ανανεώνεις την προσωπική σου ζωή και τη σχέση σου και διεκδικείς να είσαι ο/η βασιλιάς/ βασίλισσα του/ης συντρόφου σου. Η συναισθηματική γενναιοδωρία και οι πρωτοβουλίες θα δημιουργήσουν ένα ιδανικό περιβάλλον, όπου ο αισθησιασμός θα παίξει καταλυτικό ρόλο σε προσωπικό επίπεδο. 

Με το Δία στον Υδροχόο κατά τη διάρκεια του χρόνου ευνοούνται  σημαντικές γνωριμίες μέσα από ομάδες ή συλλόγους που συμμετέχεις που θα δώσουν μία άλλη διάσταση στην προσωπική σου ζωή. Η κοινή ιδεολογική προσέγγιση και αντιμετώπιση της ζωής θα είναι σημαντική βάση για μία εναλλακτική ένωση που έχει να σου προσφέρει πολλά. Γι’ αυτό μην αποφύγεις προτάσεις και προσκλήσεις που θα σε φέρουν σε επαφή με νέα πρόσωπα. 

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τα ζώδια, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Κριού το 2021: Με σκληρή δουλειά θα τα καταφέρετε!

Ο Ουρανός από τον Ταύρο αναστατώνει και ανατρέπει τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα, καθώς θέλει να σου εμφυσήσει μία νέα φιλοσοφία σε σχέση με το χρήμα, την αξία και τη διαχείριση. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι το πρώτο δίμηνο του 2021, καθώς τα τετράγωνα του Δία και του Κρόνου από τον Υδροχόο με τον Ουρανό μπορεί να φέρουν ξαφνικές αλλαγές που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Προσπάθησε να διαχειριστείς τα οποία ζητήματα προκύψουν χωρίς αμφιβολίες και ανασφάλειες, επαναπροσδιορίζοντας προϋπολογισμούς και οικονομικές συμφωνίες. Δεν αποκλείεται να προκύψουν σημαντικά στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις ποιο σχέδιο είναι εφικτό για εσένα και ποιο ήρθε η ώρα να το αφήσεις πίσω σου αφού αυτό θα παίξει απελευθερωτικό ρόλο για εσένα. Θα σε αποδεσμεύσει από μπλοκαρίσματα που δεν επιτρέπουν να κινηθείς όπως θα ήθελες.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου πιθανά να οδηγήσει στην ολοκλήρωση οικονομικών θεμάτων και επιχειρηματικών δράσεων που σε απασχολούν. Προσπάθησε να αποφύγεις υπερβολές και αμετροεπείς αποφάσεις, καθώς η αλαζονεία θα έχει πρωτίστως αντίκτυπο στην τσέπη σου. Μετρίασε τις προσδοκίες σε σχέση με πλάνα που έχεις δρομολογήσει, καθώς είναι εύκολο να χάσεις το μέτρο και τελικά να προκληθούν σημαντικά προβλήματα. 

Η πολυαστρία στην Παρθένο ( Ερμής, Αφροδίτη, Άρης) από τέλη Ιουλίου μέχρι μέσα Σεπτεμβρίου είναι πιθανό να μη σου επιτρέψει να απολαύσεις όπως θα ήθελες τις διακοπές σου. Αυξάνονται κατακόρυφα οι υποχρεώσεις στον εργασιακό τομέα και επικεντρώνεις όλη σου την προσοχή στο να τις διεκπεραιώσεις. Ο Άρης στον Σκορπιό από το Νοέμβριο μέχρι τα μέσα Δεκεμβρίου σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς επιχειρηματικά και να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που σου δίνονται απλόχερα σε οικονομικό επίπεδο. Το 2021 είναι σημαντικό να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να μην μπεις σε παιχνίδια υπόγεια και ανταγωνιστικά, καθώς θα έχουν ψυχολογικό και ενεργειακό κόστος.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2021 00:00:00