Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2021 / Λέων
 
blank
Λέων
Λέων 23/7-23/8

Λέων 2021: Προχωράς σε νέες βάσεις.

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Λέων 2021

Λέων 2021

Λέων, το 2021 προμηνύεται μία χρονιά όπου θα πρωταγωνιστήσουν ξεκαθαρίσματα και αναθεωρήσεις σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αποφασίσεις με ποιον θα προχωρήσεις και ποιον θα αφήσεις πίσω σου θεωρώντας ότι δεν μπορεί πια να κατανοήσει και να καλύψει αυτά που επιθυμείς.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, επηρεάζει τον γεννημένο στα μέσα του πρώτου μέχρι και τα μέσα του δεύτερου δεκαημέρου, ανατρέπει τα δεδομένα στην επαγγελματική σου ζωή. Είναι σαφέστατο και πιο ξεκάθαρο από ποτέ ότι καταπιέζεσαι και περιορίζεσαι σημαντικά στο επαγγελματικό περιβάλλον που δραστηριοποιείσαι αυτή την στιγμή. Δεν θα διστάσεις να αντιδράσεις σε ότι δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που επιθυμείς και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε οριστική ρήξη ή αλλαγή της επαγγελματικής στέγης. Γεγονός είναι ότι θα επιδιώξεις να προχωρήσεις σε έναν εναλλακτικό δρόμο, πρωτόγνωρο και πρωτοποριακό για εσένα. Να είσαι βέβαιος ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες μπορείς να μεγαλουργήσεις αρκεί να δώσεις όλη σου τη φαντασία και τη δημιουργικότητα.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, «απαιτώντας»  από εσένα να επικεντρωθείς σε σχέσεις και συνεργασίες. Ήρθε η στιγμή να προσπαθήσεις μεθοδικά και υπεύθυνα ώστε να κρατήσεις σημαντικές επαγγελματικές σχέσεις που μπορεί να έχεις. Παράλληλα δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις που θα σε οδηγήσουν στην απομάκρυνση από πρόσωπα που μέχρι τώρα πρωταγωνιστούσαν στο επαγγελματικό πεδίο. Στην προσωπική σου ζωή δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις που θα εξελίξουν σε άλλο επίπεδο την σχέση σου. Δεν αποκλείεται βέβαια να συνειδητοποιήσεις ότι το ταίρι σου δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που επιθυμείς και ότι η σχέση έχει κλείσει τον κύκλο της.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 μέχρι και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 λειτουργεί ευνοϊκά σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες σε βοηθά να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους και να προχωρήσεις σε συμφέρουσες συναλλαγές που θα σε απαλλάξουν από το άγχος. Την ίδια στιγμή δεν θα διστάσεις να αντιμετωπίσεις ανασφάλειες και απωθημένα που σε ταλαιπωρούν ψυχολογικά με σκοπό να τα αφήσεις πίσω σου.

Δυσκολίες και ανατροπές μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικό επίπεδο και σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) δημιουργούν ένα πεδίο που δύσκολα θα μπορέσεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, καθώς η ανάγκη για διεύρυνση και ανάπτυξη σε επίπεδο συνεργασιών και προσωπική ζωής θα βρίσκει εμπόδια λόγω ανατροπών. Προσοχή στο πεδίο της καριέρας γιατί μπορεί να εξελιχθούν σκληρές κόντρες που θα αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου επηρεάζουν σημαντικά την προσωπική σου ζωή, τις φιλικές σου σχέσεις και στόχους ή φιλοδοξίες πού έχεις το μυαλό σου. Είναι απαραίτητο να μη γίνεις υπερφίαλος ή να μην αφεθείς σε ψευδαισθήσεις που μπορεί να τελικά να σε οδηγήσουν στο να εμπιστευτείς λάθος πρόσωπα που θα σε πληγώσουν. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου σε καλεί να αφοσιωθείς σε θέματα επαγγελματικής και οικογενειακής φύσεως. Προσοχή σε πιθανές υπερβολές που μπορεί να έχουν κόστος, καθώς ο εφησυχασμός μπορεί να λειτουργήσει ανασταλτικά και να χάσεις ευκαιρίες. 

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Λέοντα το 2021: Λάμπεις από γοητεία!

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου είναι πιθανό να σου δοθούν σημαντικές ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή, καθώς νέα πρόσωπα με διαφορετική κουλτούρα και προσέγγιση στα πράγματα μπορεί να πρωταγωνιστήσουν. Γεγονός είναι όμως ότι θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις επιλογές σου, καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς, θεωρώντας ότι έχεις βρει τον ιδανικό σύντροφο. Οι αυταπάτες και οι υπερβολές δεν θα βοηθήσουν και θα σε αφήσουν εκτεθειμένο, καθώς τα λάθη θα φέρουν απογοήτευση.

Με τον Κρόνο και τον Δία στον Υδροχόο κατά τη διάρκεια του χρόνου δεν είναι εύκολο να πάρεις καθοριστικές αποφάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Από τη μία πλευρά θέλεις να πας σε επόμενο στάδιο την σχέση σου, παράλληλα όμως νιώθεις ότι απομακρύνεσαι από το ταίρι σου ή δεν αποκλείεται το ταίρι σου να παίρνει αποστάσεις από εσένα. Σκέψου καλά τις οποίες επιλογές έχεις μπροστά σου, καθώς θα είναι καθοριστικές για την εξέλιξη των αισθηματικών σου. Νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν, χρειάζεται όμως προσπάθεια από την πλευρά σου ώστε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες βάσεις στις οποίες θα χτίσεις μία υγιή σχέση.

Η Αφροδίτη και ο Άρης στο ζώδιό σου από τα μέσα Ιουνίου μέχρι και τέλος Ιουλίου αποτελεί σημείο καθοριστικό για τα προσωπικά σου, καθώς δεν θα διστάσεις να διεκδικήσεις το καλύτερο για εσένα. Πρωταρχικός στόχος είναι η κάλυψη των αναγκών και των επιθυμιών σου, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε εγωκεντρικές συμπεριφορές που καλό είναι να αποφύγεις. Βέβαια είναι δεδομένο ότι θα πρωταγωνιστήσεις στο κοινωνικό σου περιβάλλον και θα μαγνητίσεις με τον δυναμισμό, την λάμψη, την γοητεία σου. Αξιοποίησε νέες γνωριμίες που έρχονται κοντά σου λόγω θαυμασμού, καθώς έχουν πολλά να σου δώσουν, αρκεί να είσαι διατεθειμένος να βρεις τη χρυσή τομή στα πράγματα. 

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τα ζώδια, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Λέοντα το 2021: Επαναξιολόγηση των συνεργασιών!

Ο Ουρανός στον Ταύρο είναι γεγονός ότι φέρνει ανατροπές στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς με το πέρασμα του σε βοηθά να αντιληφθείς με ιδιαίτερα έντονο τρόπο ότι δεν μπορείς να παραμείνεις στο επαγγελματικό πεδίο που δρας. Προσπάθησε να μην εξοργίζεσαι χωρίς λόγους, καθώς αυτό θα επηρεάσει σημαντικά τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου. Είσαι ευέξαπτος και εριστικός και αυτό λειτουργεί ανασταλτικά σε όποια επαγγελματικά σχέδια ή αρνητικά στην προσωπική σου πορεία. Δεδομένο είναι ότι καλείσαι να κάνεις μία σημαντική αλλαγή, καθώς ήρθε η ώρα να υπηρετήσεις αυτό που νιώθεις ότι σου ταιριάζει και μπορείς να αποδώσεις τα μέγιστα.

Ο Κρόνος και ο Δίας στον Υδροχόο σε αναγκάζουν να επικεντρωθείς σε συνεργασίες που μπορεί να υπάρχουν ήδη ή σε νέες συμφωνίες που μπορούν να σου δώσουν πολλά πράγματα. Για να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα πρέπει να καταβάλεις πολλή δουλειά, να δείξεις μεθοδικότητα και υπεύθυνη στάση σε ότι αναλαμβάνεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε παλιότερες συνεργασίες, καθώς ήρθε η ώρα να αξιολογήσεις αν μπορούν να παραμείνουν στη ζωή σου. Αλλάζουν τα δεδομένα για εσένα και τώρα ξεκαθαρίζεις μέσα σου αν οι συνεργάτες που έχεις στο πλευρό σου αντιλαμβάνονται τον τρόπο που σκέφτεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο ή δεν μπορούν να προχωρήσουν μαζί σου. Αρκετές θα είναι οι δονήσεις που θα σε οδηγήσουν να βγάλεις συμπεράσματα που θα είναι δύσκολα, όμως απαραίτητα για να προχωρήσεις στα επαγγελματικά σου.

Από τις αρχές Ιανουαρίου μέχρι και τις αρχές Μαρτίου καλείσαι να διαχειριστείς αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες στην επαγγελματική σου ζωή. Ο Άρης βρίσκεται στον Ταύρο και είναι δεδομένο ότι δεν θα σου αφήσει περιθώρια για ξεκούραση. Είναι επιβεβλημένος ο καλός προγραμματισμός, ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει. Παράλληλα είναι απαραίτητη η ψυχραιμία και η συναίνεση, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τους ανωτέρους σου, καθώς με ευκολία μπορείς να δυναμιτίσεις το κλίμα και να δημιουργήσεις προβλήματα, πρωτίστως στον εαυτό σου.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2021 00:00:00