Quantcast
blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2021 / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Ζυγός 2021: Ο δρόμος της προόδου είναι ανοικτός.

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0

Παρθένος 2021

Παρθένος 2021

Ζυγέ, το 2021 θα σηματοδοτήσει για εσένα την απαρχή μιας νέας πορείας, καθώς έχεις απαλλαγεί από σημαντικά εμπόδια και ευθύνες που έχουν λειτουργήσει περιοριστικά και επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου τα προηγούμενα χρόνια. Η προσωπική σου απελευθέρωση έρχεται μέσα από τα αισθηματικά σου και πιθανές σημαντικές επιλογές που καλείσαι να πραγματοποιήσεις.

Είναι σαφές ότι ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, επηρεάζει τον γεννημένο στα μέσα του τρίτου δεκαημέρου,  σε οδηγεί σε μία ριζική μεταμόρφωση που αφορά κυρίως απόψεις, νόρμες και νοοτροπίες που έχεις εμφυσήσει από την οικογένεια. Δεν θα διστάσεις να πετάξεις από πάνω σου ότι θεωρείς ότι λειτουργεί σαν βαρίδι στην προσωπική σου εξέλιξη και αυτό έχει σχέση με το οικογενειακό περιβάλλον, τις ρίζες, κοινωνικά στερεότυπα και ιδέες που μπορεί να μη σου ταιριάζουν πια. Είναι γεγονός ότι θα πάρεις πρωτοβουλίες που μπορεί να είναι δύσκολες, όμως θα σε οδηγήσουν στην θεμελίωση μιας προσωπικότητας που δεν θα επηρεάζεται συναισθηματικά και ψυχικά από απωθημένα παλαιότερων καταστάσεων που αφορούν το οικογενειακό πεδίο.

Ο Κρόνος από το Δεκέμβριο του 2020 έχει περάσει στον Υδροχόο, επηρεάζει τον γεννημένο πρώτου μέχρι τα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου, καλώντας σε το 2021 να ξεκαθαρίσεις μέσα σου πως αντιμετωπίζεις την προσωπική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να δεις τι σου προσφέρει το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου και αν πραγματικά σε καλύπτει, καθώς οδηγείσαι με μαθηματική ακρίβεια σε μία περίοδο όπου είτε θα παραμείνεις σε μία σχέση που θα σε κάλυπτε απόλυτα είτε δεν θα διστάσεις να πάρεις αποφάσεις ώστε να απελευθερωθείς και να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο στη ζωή σου. Ζητήματα παιδιών μπορεί να προκύψουν που με ωριμότητα και ψυχραιμία καλείσαι να αντιμετωπίσεις.

Ο Δίας στον Υδροχόο από τον Δεκέμβριο του 2020 και τα μέσα Μαΐου και από τα τέλη Ιουλίου μέχρι και τα τέλη Δεκεμβρίου του 2021 θα δώσει ώθηση και αισιοδοξία, καθώς βλέπεις την προσωπική σου ζωή να ανθίζει είτε στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου είτε σε πιθανές νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν και να αποτελέσουν ένα κομβικό σημείο για εσένα. Η θετική προσέγγιση στα πράγματα θα βοηθήσει να ξεπεραστούν τυχόν προβλήματα που επηρέασαν παλιότερα τις σχέσεις σου. Από τα μέσα Μαΐου μέχρι και τέλη Ιουλίου ο Δίας στους Ιχθύες σου δίνει μία πρώτη γεύση των υποχρεώσεων που μπορεί να προκύψουν στην καθημερινότητα και τη δουλειά. Αυξάνονται σημαντικά οι απαιτήσεις και τα αντικείμενα που αναλαμβάνεις και αυτό μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο, εκδηλώνοντας νευρικότητα και γκρίνια.

Αναστάτωση μπορεί να υπάρξει στην προσωπική σου ζωή το πρώτο δίμηνο του χρόνου και στα μέσα Ιουνίου, γι αυτό φρόντισε να διαφυλάξεις την σχέση σου έχοντας ηρεμία και όντας λογικός και συνετός. Το τετράγωνο Δία – Ουρανού (18.01) και τα τετράγωνα Κρόνου – Ουρανού (18.02, 15.06) δεν αποκλείεται να εκτοξεύσει την καχυποψία και τις ανασφάλειες που θα δημιουργήσουν σημαντικές εντάσεις σε προσωπικό επίπεδο. Είναι απαραίτητο να ξεφύγεις από την ζήλια και τις αμφιβολίες που μπορεί να βάλουν δυναμίτη στην σχέση σου.

Οι εκλείψεις στον άξονα Διδύμων – Τοξότη που θα πραγματοποιηθούν 28 Μαΐου, 10 Ιουνίου και 4 Δεκεμβρίου σου δίνουν την ευκαιρία να ασχοληθείς με θέματα που επηρεάζουν το ευρύτερο και κοντινό σου περιβάλλον. Είναι σημαντικό για εσένα να κλείσεις υποθέσεις που έχουν δημιουργήσει εντάσεις με σπουδαία πρόσωπα στη ζωή σου. Προσοχή σε πιθανές υπερβολές ή ψευδαισθήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα οικονομικής φύσεως που καλείσαι να διαχειριστείς. Οικονομικές εκκρεμότητες σε σχέση με τρίτους, κληρονομιές ή επιχειρηματικές κινήσεις έρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν από εσένα συνετή διαχείριση, μακριά από υπερβολές και έξοδα που θα σε οδηγήσουν σε κακή διαχείριση.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις.

Sponsored Links

Ο Ζυγός αισθηματικά το 2021: Ασκείς ακαταμάχητη γοητεία!

 Ο Κρόνος στον Υδροχόο σε καλεί να δεις κατάματα τι πραγματικά σε εκφράζει σε προσωπικό επίπεδο, καθώς ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις πως βιώνεις συναισθήματα, επιθυμίες και ανάγκες μέσα στη σχέση. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα διστάσεις να πάρεις αποστάσεις κάποιες στιγμές από το ταίρι σου θέλοντας να αντιληφθείς αν είναι το κατάλληλο πρόσωπο για εσένα. Αυτή σου η στάση θα οδηγήσει ώστε να δεις κατάματα την πραγματικότητα σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου και να πάρεις ανάλογες αποφάσεις. Είτε θα παραμείνεις σε μία σχέση που σε καλύπτει απόλυτα και μπορεί να αποτελέσει θεμέλιος λίθος για τη ζωή σου είτε θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις που θα σου επιτρέψουν να ανεξαρτητοποιηθείς.

Ο Δίας στον Υδροχόο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου δημιουργεί τις κατάλληλες ευκαιρίες για νέες γνωριμίες που μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο στη ζωή σου. Η συμπαντική εύνοια σε προσωπικό επίπεδο είναι με το μέρος σου, φρόντισε να την αξιοποιήσεις και να δημιουργήσεις τις προϋποθέσεις για μία ιδανική σχέση που θα είναι καταλυτική για εσένα και για την προσωπική σου πορεία. Άλλωστε η αισιοδοξία που αποπνέεις λειτουργεί σαν μαγνήτης, καθώς γοητεύεις με την προσωπικότητα και τον δυναμισμό που εκπέμπεις.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου από τα μέσα Αυγούστου μέχρι τα μέσα σχεδόν Σεπτεμβρίου και τον Άρη στο ζώδιό σου από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι τέλος Οκτωβρίου σου δίνεται η ευκαιρία να επικεντρωθείς σε προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες που θέλεις να καλυφθούν απόλυτα από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι σημαντικό βέβαια να δώσεις χώρο και χρόνο στο ταίρι σου ώστε να εκδηλώσει σκέψεις και προσωπικές διεκδικήσεις για να υπάρξει ισορροπία στην αισθηματική σου ζωή. Φρόντισε να εγκαταλείψεις τον εγωισμό και πιθανές εξάρσεις παρορμητισμού που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. 

Διαβάστε ΕΔΩ τις Ετήσιες Αισθηματικές προβλέψεις 2021 για τα ζώδια, από την Μαρία Ραπτοδήμου.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Επαγγελματικά και οικονομικά του Ζυγού το 2021: Εμπιστεύσου το ένστικτο σου. (Η2)

Ο Ουρανός στον Ταύρο δημιουργεί ευκαιρίες και ανατροπές σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Είναι πιθανό να χρειαστεί να ρισκάρεις σε οικονομικές επιλογές που καλείσαι να πραγματοποιήσεις, καθώς έχεις το ένστικτο που χρειάζεται για να αντιληφθείς πώς πρέπει να κινηθείς ώστε έχεις το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος για εσένα. Βέβαια δεν αποκλείεται να υπάρξουν και ξαφνικά ζητήματα που θα σε αιφνιδιάσουν και απαιτούν από εσένα συγκροτημένη σκέψη και έντονα ένστικτο για να λυθούν.

Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 19 Νοεμβρίου μπορεί να δημιουργήσει υπέρμετρες βλέψεις και επιδιώξεις σε ότι αφορά οικονομικές επιλογές και συμφωνίες. Χρειάζεται να είσαι συνετός και ρεαλιστής σε πιθανές αποφάσεις που απαιτείται να πάρεις ώστε να αποφύγεις λάθη που θα έχουν κόστος τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε ότι αφορά την ψυχολογία σου. Είναι απαραίτητο να είσαι εγκρατής, καθώς η αμετροέπεια θα έχει σημαντικό τμήμα.

Ο Άρης στον Καρκίνο από το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου μέχρι και τις αρχές Ιουνίου δεν αφήνει περιθώρια για τεμπελιά και χαλαρότητα. Οι αυξημένες υποχρεώσεις και ευθύνες στην επαγγελματική σου ζωή μπορεί να δημιουργήσουν άγχος. Είναι σημαντικό όμως να αξιοποιήσεις τη συγκεκριμένη συγκυρία ώστε να δείξεις δυνατότητες και δεξιότητες σε ανωτέρους και πρόσωπα που είναι καθοριστικά για την καριέρα σου. Φρόντισε βέβαια να αποφύγεις πιθανές τριβές και αντιπαραθέσεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα και εμπόδια στην όποια εξέλιξη σου. Η απολυτότητα και η επιθυμία να επιβληθείς μόνο αρνητικές προεκτάσεις θα έχουν στην επαγγελματική σου πορεία.

Ζώδια 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Τι θα μας φέρει η νέα χρονιά;

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2021 00:00:00