blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα: Ζήσε την αιωνιότητα της στιγμής!

 
Τα άστρα την Δευτέρα, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα: Ζήσε την αιωνιότητα της στιγμής!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, με την Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ποσειδώνα και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα

Η ελπίδα σου ανανεώνεται την εβδομάδα αυτή, η επιθυμία σου βρίσκει έδαφος να υλοποιηθεί (ή τουλάχιστον έτσι νομίζεις)… Βλέπεις τις προσδοκίες σου να έρχονται όλο και πιο κοντά σου και το χαμόγελο ζωγραφίζεται στα χείλη σου, εμπνέοντας όλους όσους συναντάς στο δρόμο σου, να χαμογελάσουν και σε σένα!
 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στην έναρξη της εβδομάδας και… τι καλύτερο να ζητήσεις! Βεβαίως, με μια Αφροδίτη σε δύσκολη θέση αυτή του Σκορπιού, που δεν την βοηθά να εκφραστεί έτσι όπως θα έπρεπε, και έναν Ποσειδώνα πανίσχυρο μεν, αλλά… ανάδρομο! Ωστόσο, και οι δύο έρχονται να γράψουν νέα σενάρια στην ερωτική ζωή και όχι μόνο!
 
Άλλωστε, η Αφροδίτη αφορά και σε οικονομικά ζητήματα. Εδώ έχει μια διάθεση να ξεφύγει από τα συνηθισμένα της όρια και να τα παραβεί. Να κάνει ατασθαλίες, μικρές ή… μεγαλύτερες, οι οποίες βεβαίως παρακάτω μπορεί να της στοιχίσουν την ηρεμία της, αφού οι μέρες ευνοούν πάρα πολύ τη σπατάλη χρημάτων, προκειμένου να ικανοποιήσουν μια βαθύτερη εσωτερική ανάγκη ικανοποίησης. Μια ανάγκη, η οποία βέβαια σπάνια ικανοποιείται με υλικά αγαθά, δεδομένου ότι το συναίσθημα είναι αυτό που ζητάει να εκφραστεί. Και θα το κάνει, μια κι οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για την όποια έκφραση θα το εκτονώσει, θα το τροφοδοτήσει και θα μας κάνει να νοιώσουμε καλύτερα…
 
Και βέβαια, ευνοούνται οι καλλιτέχνες, μια και η… κυρία επί των τιμών, η Έμπνευση, μπορεί να τους τροφοδοτήσει με μεγαλοφυείς ιδέες, που θα τους κάνουν πραγματικά να μεγαλουργήσουν! Η ευαισθησία επίσης είναι αυτή που θα μας φέρει πιο κοντά. Η διάθεση να σκύψουμε με συμπάθεια, κατανόηση και αγάπη πάνω σε αυτούς που μας έχουν ανάγκη, πλανιέται στην ατμόσφαιρα και μας ωθεί να δώσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε!
 
Και βεβαίως, το… όνειρο είναι αυτό που θα μας ταξιδέψει, θα μας κάνει να βγάλουμε φτερά και να πετάξουμε πάνω από ό,τι έχουμε επιθυμήσει! Το μαγικό άρμα του Ποσειδώνα είναι εδώ, για να μας χαρίσει έστω και προσωρινά την ευτυχία, που συνήθως κρύβεται σε ένα βλέμμα, σε ένα άγγιγμα ή μια αγκαλιά!

Ο έρωτας έχει την τιμητική του τις μέρες αυτές κι έρχεται για να σκορπίσει στους ανθρώπους την ευδαιμονία, παράλληλα βεβαίως με την ψευδαίσθηση ότι τώρα μπορεί να βρήκαν το άλλο τους μισό… Και βεβαίως τα πράγματα μπορεί να είναι και έτσι, μπορεί όμως και να μην είναι ακριβώς έτσι… αλλά ποιος ενδιαφέρεται; Όταν έχεις τη δυνατότητα να ταξιδέψεις έστω και για λίγο στη χώρα των ονείρων σου, έχοντας δίπλα σου το πρόσωπο που πάντα ονειρευόσουν, μπορείς να ζεις την… Αιωνιότητα της στιγμής! Πως θα επρεάσει τη δική σου ερωτική ζωή το τρίγωνο Αφροδίτης-Ποσειδώνα; Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του Myastro στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τα αισθηματικά σας, στα σχετικά άρθρα μας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 27 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου 2014.

Τα ζώδια τον Νοέμβριο 2014: O μήνας των αντιθέσεων, του πολεμικού Άρη και των κεραυνών του Δία!

Άρης στον Αιγόκερω μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου. Τι θα φέρει ο πλανήτης της δράσης στο ζώδιο της έξαρσής του; Προβλέψεις για τα ζώδια.

Καλή εβδομάδα σε όλους! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 26-10-2014 18:00:00