Quantcast
blank
 
blank

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 27 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου 2014.

 
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 27 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου 2014.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Προβλέψεις, ζώδια και έρωτας την εβδομάδα 27 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου

Ποσειδώνας σε τρίγωνο με Αφροδίτη και Ήλιο και προβλέψεις από την αστρολόγο Νάντια Ρήγα

Να πιστεύεις στα όνειρα, γιατί σ' αυτά είναι κρυμμένη η πύλη της αιωνιότητας! (Χαλίλ Γκιμπράν)
 
Και από κει ξεκινούν όλα… Από το όνειρο! Και την εβδομάδα αυτή το όνειρο γίνεται συνοδοιπόρος σου… Δημιουργείς τη δική σου πραγματικότητα, μέσα στις διαδρομές ενός οράματος, μιας επιθυμίας, που πηγάζει βαθιά μέσα από την καρδιά σου… Είναι τόσο μοναδική, όσο και εσύ… Εμπιστεύσου ό,τι αναδύεται μέσα από το συναίσθημά σου και πίστεψε πως ό,τι υπάρχει μέσα σου, μπορεί να υλοποιηθεί και στην πραγματικότητα σου!

Ποσειδώνας σε τρίγωνο με Αφροδίτη και Ήλιο

Ο Ποσειδώνας θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τα όρια της φαντασίας σου και να δημιουργήσεις ό,τι μπορεί να είναι σημαντικό για σένα… Γιατί από τη μια μπορεί να είναι ο πλανήτης που ευθύνεται για τις παραπλανήσεις, τις διαψεύσεις και τις απογοητεύσεις, από την άλλη όμως, είναι ο πλανήτης που θα σε βοηθήσει να συνθέσεις την δική σου μου μουσική… Που θα ενεργοποιηθεί με τις δικές σου δονήσεις, την δική σου ενέργεια, θα διευρύνει την οπτική σου, έτσι που να μπορείς να κάνεις εσύ την ενορχήστρωση, στην δική σου μοναδική μελωδία…
 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στην έναρξη της εβδομάδας, σε ετοιμάζει για ένα ταξίδι στη χώρα του συναισθήματος… Εκεί όπου κάθε τι που ζεις, αποκτά άλλο χρώμα και περνά σε μια άλλη διάσταση! Εκεί που κάθε όνειρο μπορεί να υλοποιηθεί… Εκεί που η πραγματικότητα είναι πολύ μικρή για να χωρέσει την επιθυμία…
 
Ο έρωτας μεταμορφώνει με τις μαγικές του ιδιότητες τη ζωή σου, το μυαλό σου, αγγίζοντας απαλά τις αισθήσεις σου και σκορπίζοντας παντού εκείνη τη μαγική σκόνη, που τελικά γίνεται ένα σύννεφο πάνω από την πόλη, επηρεάζοντας τις διαθέσεις… Τώρα κινούνται με μια μεγαλύτερη ευαισθησία και με μια πιο ρομαντική διάθεση, δημιουργώντας μια σημαντική δίοδο προς το συναίσθημα, για να περάσει από τις καρδιές, από το νου, και να τα καταλάβει ολοκληρωτικά, ενώνοντας πρόσωπα, ψυχές, σώματα, σε ένα μοναδικό ενεργειακό συντονισμό!
 
Το έργο συνεχίζεται και την ημέρα της Τρίτης, με το τρίγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα. Μια όψη που θα συντονίσει και πάλι τις ενέργειες, ανοίγοντας το κεφάλαιο της προσφοράς, αυτής της πολύ σημαντικής κίνησης, που και πάλι θα λειτουργήσει ενωτικά απέναντι σε πρόσωπα, καταστάσεις και συμπεριφορές. Θα δημιουργήσει εκείνες τις πολύ υψηλές δονήσεις της ευγνωμοσύνης που προέρχεται μέσα από το δόσιμο, τη συμπαράσταση, τη φροντίδα, και που λειτουργεί θεραπευτικά, τόσο σε αυτόν που την εισπράττει, όσο και σε αυτόν που την παρέχει!
 
Το δόσιμο και η προσφορά είναι η τροφή του έρωτα και αυτό το γεγονός που θα τροφοδοτήσει ακόμα περισσότερο τις σχέσεις. Κάποιες απ’ αυτές θα τις περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, πιο ουσιαστικό και πιο ενωτικό!
 
Ναι, την εβδομάδα αυτήν μπορεί να ελπίζεις στο θαύμα, εκείνο που ονειρευόσουν, εκείνο που περίμενες, μα δεν ήξερες πότε ή πώς θα υλοποιηθεί! Τώρα φροντίζουν άλλοι για σένα… εσύ δεν έχεις να κάνεις τίποτα άλλο, παρά να το πιστέψεις! Γιατί το σκηνικό έχει κι άλλες εκπλήξεις, που θα λειτουργήσουν επικουρικά στο όλο κλίμα. Την ημέρα του Σαββάτου κορυφώνονται τρείς ενισχυτικές όψεις, τροφοδοτώντας τις εξελίξεις…

Ερμής-Δίας, Αφροδίτη-Πλούτωνας, Άρης-Ποσειδώνας

Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία ανοίγει τη δίοδο της επικοινωνίας και των ευκαιριών… Αυτές που θα σου δώσουν τη δυνατότητα να υλοποιήσεις σχέδια και ιδέες, που μέχρι τώρα έμεναν στη σφαίρα του σχεδιασμού και της επιθυμίας…
 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα… Ο έρωτας αποκτά το παθιασμένο του πρόσωπο, το μυστηριώδες, αυτό που θα κάνει το συναίσθημά σου να εκτοξευθεί… Οι σχέσεις που δημιουργούνται τώρα έχουν πολύ ιδιαίτερο χρώμα. Κινούνται σε ένα μοτίβο έντασης, έξαψης, διεκδικήσεων, αλλά και δυνατού αισθησιασμού, μια και το εξάγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα είναι ιδανικό, για να διεγείρει το παιχνίδι των αισθήσεων και να το εκτοξεύσει!
 
Το σεξ αποκτά μια άλλη διάσταση, κινείται σε άλλα πεδία, έξω από τα συνηθισμένα, γίνεται πιο τελετουργικό, καθοδηγείται από την τροφοδότηση των συναισθημάτων… Θα απογειώσει τις σχέσεις, που την εβδομάδα αυτή δημιουργούν ένα πολύ ιδιαίτερο σκηνικό, σχεδόν μυσταγωγικό και θα ανοίξουν την πύλη εκείνων των πολύ ξεχωριστών εμπειριών, που πραγματικά μπορούν να σε απογειώσουν!

Οι ερωτικές αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιό σας

Ζώδια του Νερού: Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθείς

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
 
Η διάθεση για ζωή αλλάζει την καθημερινότητά σου!
Μην αφήσεις τίποτα και κανέναν να σε επηρεάσει… Άνοιξε το παράθυρό σου κι άσε όλες τις ευωδιές και τα χρώματα να μπούνε στην ζωή σου… Είναι μια εβδομάδα άκρως ερωτική, που διεγείρει στο έπακρο και τη διάθεσή σου και τις αισθήσεις σου… Και σου προσφέρει την ευκαιρία να ζήσεις δυνατές εμπειρίες, πιθανόν ανανεώνοντας την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, μια και είναι πολύ πιθανό τώρα ο σύντροφός σου να έρθει πιο κοντά σου και να δημιουργηθεί μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα μεταξύ σας! Βεβαίως, είναι μια εβδομάδα που η ανάγκη σου είναι να ζήσεις, να βγεις έξω, να διασκεδάσεις να φλερτάρεις, να ανανεωθείς, και όλο το κλίμα στηρίζει αυτές σου τις επιλογές… Το ερωτικό παιχνίδι βρίσκεται σε πρώτη προτεραιότητα και έλκεις γύρω σου πρόσωπα και καταστάσεις με έντονο ερωτικό χαρακτήρα… Είναι πολύ πιθανό τώρα να υπάρξει μία νέα γνωριμία, που φαίνεται πως ανοίγει έναν νέο ερωτικό κύκλο, με έντονα συναισθήματα και πολύ… πάθος! Παρασύρεις και… παρασύρεσαι στη δίνη των συναισθημάτων, εκεί που δεν υπάρχει αρχή και τέλος! Υπάρχουν μόνον στιγμές και τα πρόσωπα που τις ζουν!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Είναι μια εβδομάδα που μπορείς να πετύχεις πολλά πράγματα που αφορούν στους προσωπικούς σου στόχους, τα σχέδιά σου, οτιδήποτε μπορεί να έχεις στο μυαλό σου και σε ενδιαφέρει να το υλοποιήσεις. Μπορείς να επικοινωνήσεις πιο εύκολα με τους γύρω σου και να έχεις και τα αποτελέσματα που θέλεις… Ωστόσο, ιδιαίτερα εσύ των πρώτων ημερών, πρόσεξε λίγο τις εντάσεις με το σύντροφό σου, καθώς είναι πολύ εύκολο να πυροδοτηθούν! Με όλη αυτή την ένταση στις σχέσεις, οι αστρολόγοι του Myastro είναι στη διάθεση σου όλο το 24ωρο, για να σου δώσουν μια άμεση απάντηση όσον αφορά τα αισθηματικά σου. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529, με χρέωση μόνο 1,23/sms και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι από τους ειδικούς.Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζώδια κι έρωτας την εβδομάδα 27 Οκτωβρίου μέχρι 2 Νοεμβρίου 2014 απο την αστρολόγο Νάντια
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
 
Ο έρωτας φοράει κόκκινα!
Είναι σαν να ξυπνάς από ένα βαθύ ύπνο και να ανακαλύπτεις πως τα πάντα γύρω σου είναι διαφορετικά, πιο όμορφα, πιο βελούδινα, συμβαδίζουν με τη διάθεσή σου να ζήσεις κάτι διαφορετικό… Κάτι που θα σε βγάλει από την μονοτονία της καθημερινότητας και θα σε κάνει να νοιώσεις όλη εκείνη την ένταση, που έτσι κι αλλιώς, έχεις και από την φύση σου… Τα ερωτικά σενάρια που γράφονται την εβδομάδα αυτή, μιλάνε για την αναζωπύρωση μιας σχέσης από το παρελθόν, ωστόσο ακόμα και αν τα πράγματα μοιάζουν ιδανικά, κράτησε κάποιες επιφυλάξεις! Ενδεχομένως να είναι η δική σου διάθεση που δημιουργεί αυτόν τον ηλεκτρισμό στην ατμόσφαιρα και στην πορεία να αντιληφθείς πως τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως αρχικά φαίνονται, ιδιαίτερα αν το πρόσωπο αυτό στο παρελθόν σε είχε απογοητεύσει… Ωστόσο, φαίνεται πως έχεις και άλλη επιλογή, μια και οι νέες γνωριμίες κρύβουν πάντα κάτι καινούργιο και συναρπαστικό. Τώρα θα έχεις αυτή τη δυνατότητα, αφού φαίνεται πως ο έρωτας έχει βαλθεί με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο, να κάνει αισθητή την παρουσία του στη ζωή σου. Όπως και να έχει, θα ζήσεις το πάθος και την ερωτική ένταση σε όλο τους το μεγαλείο, όπως επιθυμεί η φύση σου, αφού διανύεις μια από τις πιο ερωτικές περιόδους της χρονιάς… Και ίσως να είναι αυτή που θα ανοίξει έναν κύκλο, που θα σε συνοδέψει για πολύ…
 
Κράτα στο μυαλό σου: Η εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρει σημαντικές εξελίξεις και σε προσωπικά σου ζητήματα. Ίσως τώρα επιτύχεις κάτι που επιδιώκεις εδώ και καιρό, μια συμφωνία, μια σημαντική συζήτηση… Την κατάλληλη στιγμή για τις αποφάσεις σου τη γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Το κλίμα συνηγορεί στην επιτυχία σου, αξιοποίησέ το! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
 
Επέκταση παντού!
Κράτησε μακριά ό,τι μπορεί να σε έχει προβληματίσει ή σε έχει στενοχωρήσει το προηγούμενο διάστημα, γιατί τώρα οι δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σου, είναι και πολλές και καλές! Το πλανητικό σκηνικό σε βοηθά σε ό,τι και αν επιλέξεις να κάνεις, είτε αυτό είναι το να αρχίσεις να βγαίνεις περισσότερο έξω, να δεις πρόσωπα που αγαπάς και να ενισχύσεις την κοινωνική σου ζωή, είτε να ασχοληθείς με ενδιαφέροντα που αγαπάς ή να βρεις ένα καινούργιο τρόπο εκτόνωσης… Ό,τι κι αν επιλέξεις, σου δίνεται η δυνατότητα να το υλοποιήσεις… Ακόμα κι αν αυτό που θέλεις είναι ένα ταξίδι, το διάστημα αυτό μπορείς να το πραγματοποιήσεις… Η βοήθεια που σου παρέχουν οι ουρανοί, σε ωθεί να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες σου. Και βεβαίως, σε πρωταγωνιστικό ρόλο η ερωτική σου ζωή, που ανοίγει κύκλους, τόσο με πρόσωπα από το παρελθόν, με τα οποία φαίνεται πως κάτι έχεις ακόμα να ανταλλάξεις, όσο και νέες γνωριμίες, που σίγουρα θα κάνουν την καρδιά σου να χτυπήσει πολύ δυνατά… Δεν έχεις παρά να διαλέξεις!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Τώρα είναι η εποχή για να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου, και να ανοίξεις έναν κύκλο που θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις καλύτερα τόσο τα συναισθήματά σου, όσο και τις επιλογές σου, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργείς μέχρι τώρα… Παράλληλα, μπορεί να σου φέρει σημαντικές εξελίξεις, που αφορούν στα οικονομικά σου θέματα, όπου φαίνεται πως με κάποιο τρόπο διευκολύνονται ή και επιλύονται οριστικά, δίνοντας μια σημαντική ανάσα στην καθημερινότητά σου. Την κατάλληλη στιγμή για τις αποφάσεις σου τη γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.

Ζώδια του Αέρα: Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος

ΔΙΔΥΜΟΙ
 
Άνεμος ανανέωσης!
Είναι μια εβδομάδα που έρχεται να βελτιώσει αισθητά την καθημερινότητά σου, τις υποθέσεις που ενδεχομένως σε απασχολούν, τη διάθεσή σου, την εργασιακή σου ζωή και το περιβάλλον της, και να σε βοηθήσει να κινηθείς σε άλλους ρυθμούς, πιο χαλαρούς, μια και μέχρι τώρα υπάρχει μία τέτοια κινητικότητα, που δεν σου αφήνει και πολύ χρόνο για τον εαυτό σου. Και είναι πολύ πιθανό να σου δώσει ενδιαφέρουσες, ιδιαίτερα ενθαρρυντικές εξελίξεις στα εργασιακά σου θέματα, που θα βελτιώσουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία σου, αλλά και την ποιότητα των σχέσεών σου με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι… Η ερωτική σου ζωή δημιουργεί τις προϋποθέσεις που θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφα και να αποκαταστήσεις επιτέλους μια σχέση, που έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά στο προηγούμενο διάστημα. Ενδεχομένως να σου δώσουν τη δυνατότητα να ανοίξεις ένα νέο κύκλο με ένα πρόσωπο, που τελικά συνειδητοποιείς πως δεν έχει φύγει ούτε από το μυαλό σου ούτε από την καρδιά σου! Βεβαίως, και νέες γνωριμίες έρχονται τώρα στο προσκήνιο, ανεβάζοντας το θερμόμετρο σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες… Δεν αποκλείεται ο έρωτας αυτή την περίοδο αυτή να βρίσκεται δίπλα σου… σε ένα πρόσωπο που σου χαμογελά καθημερινά στη δουλειά σου ή στο περιβάλλον που κινείσαι καθημερινά… Πρόσεξέ το!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σου φέρει σημαντικές ευκαιρίες να δημιουργήσεις καλύτερες συνθήκες ζωής, καλύτερη ποιότητα σχέσης με το σύντροφό σου, καλύτερη επαφή με τα παιδιά σου, αν έχεις φυσικά. Αλλά μπορεί να σου προσφέρει βελτίωση σε ό,τι αφορά στα οικονομικά σου. Χαμογέλα… έχεις κάθε λόγο! Την κατάλληλη στιγμή για τις αποφάσεις σου τη γνωρίζουν οι αστρολόγοι του Myastro. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζώδια κι έρωτας την εβδομάδα 27 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου 2014 απο την αστρολόγο Μαντώ
 
ΖΥΓΟΣ
 
Ρομαντική διάθεση, που φτιάχνει το σκηνικό…
Η διάθεσή σου δεν σε αφήνει να ησυχάσεις, γεννά συνεχώς συναισθήματα κι επιθυμίες, που σε ταξιδεύουν και σε κάνουν να αναζητάς εκείνη την αγκαλιά που θα χαθείς μέσα της… Η εβδομάδα αυτή σε τροφοδοτεί με αρμονία, τόσο μέσα σου όσο και γύρω σου, στις σχέσεις με τα πρόσωπα που συνυπάρχεις και που συνεργάζεσαι. Παράλληλα, σου δίνει τη δυνατότητα να ανταλλάξεις όμορφες στιγμές και… αλήθειες! Γιατί τώρα ανοίγεις έναν νέο κύκλο σε μια παλαιότερη σχέση σου με ένα πρόσωπο, που φαίνεται πως ο χρόνος δεν κατάφερε να σας απομακρύνει! Η επικοινωνία βοηθά να διαλευκάνεις κάθε σκοτεινό σημείο που μπορεί να υπάρχει μεταξύ σας και να βάλεις καινούργιες βάσεις, πιο υγιείς και πιο αισιόδοξες… Η καθημερινότητά σου αποκτά ένα άλλο χρώμα, πιο ονειρικό, πιο απροσδιόριστο και η ψυχολογία σου λειτουργεί πιο… φευγάτα, με μια τάση να τα βλέπεις όλα γύρω σου μέσα από ένα πιο ρομαντικό πρίσμα, που τα κάνει όλα να φαίνονται πιο όμορφα! Δεν αποκλείεται και μια νέα γνωριμία να είναι ο λόγος αυτής της ανεβασμένης διάθεσης, γιατί τώρα… όλα είναι πιθανά!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Την εβδομάδα αυτή καλό είναι να αποφύγεις να εμπιστευτείς οποιαδήποτε οικονομική πρόταση, αν δεν εξετάσεις διεξοδικά πρώτα, γιατί υπάρχει κίνδυνος άλλα να λέγονται κι άλλα να γίνονται τελικά… Ωστόσο, τις ημέρες αυτές μπορεί να έχεις σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά στα προσωπικά σχέδιά σου, ή βοήθεια, συμπαράστασή και υποστήριξη από τα φιλικά σου πρόσωπα. Εσύ των πρώτων ημερών, πρόσεξε μια ένταση με τα οικεία σου πρόσωπα ή με το μόνιμο σύντροφό σου, καθώς μπορεί να κρύβει και άλλα πράγματα, τα οποία δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά! Με όλη αυτή την ένταση στις σχέσεις, οι αστρολόγοι του Myastro είναι στη διάθεση σου όλο το 24ωρο, για να σου δώσουν μια άμεση απάντηση όσον αφορά τα αισθηματικά σου. Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΕΚΑΛΗ στο 54529, με χρέωση μόνο 1,23/sms και πάρε τις απαντήσεις που χρειάζεσαι από τους ειδικούς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
 
Καινούργιες ενάρξεις σε παλιότερες υποθέσεις!
Η κοινωνική σου ζωή εκτοξεύεται και θέλεις να βγεις, να μιλήσεις, να επικοινωνήσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται! Το έδαφος πρόσφορο, σου δίνει τη δυνατότητα νέων γνωριμιών. Νέα πρόσωπα εισέρχονται τώρα στη ζωή σου και την ομορφαίνουν, οι εξελίξεις της εβδομάδας ανανεώνουν πλήρως το σκηνικό της καθημερινότητάς σου και ένας καινούργιος άνεμος έρχεται να φέρει εξελίξεις, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον! Όπως για παράδειγμα την αποκατάσταση της σχέσης με ένα άτομο, που το προηγούμενο διάστημα οι εντάσεις, οι τσακωμοί ή οι διαφωνίες, σας έκαναν να απομακρυνθείτε… Τώρα το κλίμα ηρεμεί και οι ισορροπίες επανέρχονται, μαζί με τον έρωτα (που μάλλον δεν έφυγε ποτέ)! Όπως και να ‘χει, η αρχή που γίνεται τώρα, σε βρίσκει πολύ χαρούμενο και πιο συνειδητοποιημένο, σε σχέση με το πρόσωπο που έχεις απέναντί σου. Όμως, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και νέα δεδομένα, νέα πρόσωπα, που εγείρουν επίσης έντονα συναισθήματα, καθώς ο κοινωνικός σου κύκλος εμπλουτίζεται συνεχώς…
 
Κράτα στο μυαλό σου: Η περίοδος αυτή μπορεί να φέρει εξελίξεις, που αφορούν στα επαγγελματικά θέματα σου. Ωστόσο, μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες στην υλοποίησή τους, ενώ κάποια λόγια που λέγονται τώρα, καλό είναι να φροντίσεις να τα εξετάσεις με μεγάλη λεπτομέρεια. Από την άλλη, δεν αποκλείεται να υπάρξει μια πρόταση για συνεργασία ή κάποια νέα δεδομένα στα επαγγελματικά σου, που ενδεχομένως συζητούσες το προηγούμενο διάστημα και τώρα μπαίνουν στην τελική ευθεία, δίνοντάς σου πολύ αισιόδοξα μηνύματα! Οι αστρολόγοι του Myastro θα σε κατευθύνουν για τις αποφάσεις σου. Μίλησε τώρα μαζί τους στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζώδια κι έρωτας την εβδομάδα 27 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου 2014 απο την αστρολόγο Στεφανία

Ζώδια της Γης: Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως

ΤΑΥΡΟΣ
 
Η ερωτική σου ζωή σε πλήρη δράση!
Ένταση, πάθος, έρωτας, διεκδικήσεις, όλα τα σενάρια ανοιχτά την εβδομάδα αυτή στη ζωή σου κι εσύ ο πρωταγωνιστής! Σε έναν από τους καλύτερους ρόλους που μπορείς να διεκδικήσεις, γιατί ο έρωτας δεν είναι ούτε απλή, ούτε τυχαία υπόθεση στη ζωή σου… Και συνήθως λειτουργεί κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις, που σε κάνουν να νιώθεις ασφαλής με το άλλο πρόσωπο. Την εβδομάδα αυτή, φαίνεται πως είναι τέτοια η ένταση που υπάρχει στο συναίσθημα, που σε κάνει να ξεχνάς όλα τα υπόλοιπα. Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο μέσα από το φιλικό σου κύκλο να συμπρωταγωνιστήσει μαζί σου στο ερωτικό παιχνίδι, ένα πρόσωπο με το οποίο έχεις ανταλλάξει ματιές, αγγίγματα, συνομιλίες, και που τώρα έρχεται πιο κοντά σου, εκδηλώνοντας κάτι περισσότερο από μια απλή φιλία… Γενικότερα ωστόσο, το σκηνικό έχει και νέες γνωριμίες, που μπαίνουν τώρα στο παιχνίδι δημιουργώντας εκείνη την περίεργη έλξη, που σε τραβάει σαν μαγνήτης προς τη μεριά του άλλου, χωρίς να ξέρεις το γιατί… Αυτή είναι άλλωστε όλη η μαγεία του παιχνιδιού!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Την εβδομάδα αυτή μπορεί να έχεις μία σημαντική βελτίωση στα εργασιακά θέματα, τις σχέσεις με τους συνεργάτες σου ή να επιλύεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένα πρόβλημα στον επαγγελματικό χώρο, που σε ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα! Επίσης, μπορεί να τακτοποιηθεί κι ένα οικογενειακό θέμα που σε είχε απασχολήσει ή να βελτιωθεί η σχέση τόσο με τον σύντροφό σου, όσο και γενικότερα με τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος! Οι αστρολόγοι του Myastro θα σε κατευθύνουν για τις αποφάσεις σου. Μίλησε τώρα μαζί τους στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 
Τα πράγματα αλλάζουν… ή εγώ;
Νιώθεις ζωντανός, αισιόδοξος, με μια διάθεση να επικοινωνήσεις με τους πάντες γύρω σου και τούτη η εβδομάδα σου προσφέρει αυτή ακριβώς τη δυνατότητα! Να μιλήσεις, να πεις όλα όσα θέλεις, όλα όσα μπορεί να κουβαλάς μέσα σου εδώ και καιρό και να σε βαραίνουν! Είναι η μαγική σου στιγμή, που θα σε φέρει πιο κοντά στην αλήθεια σου, αλλά και στο να την εκφράσεις. Αυτό το γεγονός θα διορθώσει και όσες σχέσεις ταλαιπωρήθηκαν και σε ταλαιπώρησαν, απομακρύνοντας από κοντά σου πρόσωπα, που ενδεχομένως δεν ήθελες να χάσεις… Όμως, η ζωή πάντα δίνει μια δεύτερη (ή και τρίτη) ευκαιρία, και τώρα είναι η δική σου… Αυτή που περίμενες για να αποκαταστήσεις τις σχέσεις σου με ένα πρόσωπο, με το οποίο η απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ σας, δεν σου αρέσει καθόλου… Αυτό βεβαίως είναι το ένα σενάριο, γιατί το δεύτερο μιλά για την βελτίωση της κοινωνικής σου ζωής, που ενεργοποιείται με μεγάλη ένταση και δυναμική! Νέα πρόσωπα εμπλουτίζουν το ερωτικό παιχνίδι, γιατί η εποχή αυτή, όπως καταλαβαίνεις, είναι έντονα ερωτική. Άλλωστε, είναι η δική σου διάθεση που ξεσηκώνει και σένα και τα πρόσωπα που συναντάς γύρω σου, και δημιουργεί δυνατές συγκινήσεις!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Την εβδομάδα αυτή μπορεί να πετύχεις μια διαπραγμάτευση ή μια συμφωνία, την οποία μπορεί να επιδιώκεις εδώ και καιρό, ή ακόμα και την προώθηση σχεδίων, που δρομολόγησες το προηγούμενο διάστημα και τώρα έχει έρθει η ώρα να υλοποιηθούν! Είναι μία εβδομάδα που μπορεί να σε οδηγήσει σε μια πιο συγκεκριμένη κατεύθυνση στα θέματά που σε ενδιαφέρουν, ή ακόμα να σου δώσει την δυνατότητα μια σημαντικής συμφωνίας στην επαγγελματική σου ζωή! Εκμεταλλεύσου τα όλα! Οι αστρολόγοι του Myastro θα σε κατευθύνουν για τις αποφάσεις σου. Μίλησε τώρα μαζί τους στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
 
Ερωτικές εξελίξεις και… όχι μόνο!
Είναι το διάλειμμά σου από τα δύσκολα, είναι όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου και που μέχρι τώρα δεν κατάφερες να τα βάλεις στην κατεύθυνση που θα ήθελες, είναι οι σχέσεις σου που ανοίγουν ένα νέο κεφάλαιο την εβδομάδα αυτή… Όλα δείχνουν να επαναπροσδιορίζονται, με άξονα πάντα τη δική σου διάθεση! Και βεβαίως, οι εξελίξεις στρέφονται υπέρ σου, οι φίλοι σου που θα έρθουν πιο κοντά σου, δηλώνοντας εμπράκτως την παρουσία τους στη ζωή σου, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν και καινούργια πρόσωπα, με τα οποία φαίνεται πως ανοίγουν νέα κεφάλαια φιλίας, με ένα πολύ όμορφο χρώμα… Το κεφάλαιο έρωτας ωστόσο, παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο την εβδομάδα αυτή στη ζωή σου, δεδομένου ότι η διάθεσή σου είναι ιδιαίτερα ερωτική, βγαίνει στην ατμόσφαιρα, εξομαλύνει τη σχέση σου με το σύντροφό σου και συχνά της δίνει τη δυνατότητα της ανανέωσης… Αν είσαι αδέσμευτος, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ερωτική σου ζωή, ενδεχομένως και με ένα πρόσωπο μέσα από το φιλικό σου κύκλο, που εδώ και καιρό ίσως υπάρχει στο μεταξύ σας μια πολύ ιδιαίτερη επιθυμία, η οποία δεν τολμούσε να εκδηλωθεί… Τώρα όμως εκφράζεται ορμητικά και έρχεται να σας ενώσει και να δημιουργήσει πολύ μεγάλη συναισθηματική φόρτιση και στους δυο σας…
 
Κράτα στο μυαλό σου: Η εβδομάδα αυτή σε φέρνει πιο κοντά στα σχέδιά σου και μπορεί να δημιουργήσει νέα επαγγελματικά εγχειρήματα, που ενδεχομένως επεδίωκες το προηγούμενο διάστημα. Τώρα φαίνεται να έρχονται πιο ολοκληρωμένα προς τη μεριά σου και να σου δίνουν τη δυνατότητα θετικών εξελίξεων και μάλιστα με οικονομικές προεκτάσεις! Ωστόσο, μην εμπιστευτείς απόλυτα λόγια ή υποσχέσεις, γιατί μπορεί πάρα κάτω να αναθεωρηθούν… Η συμβουλή των αστρολόγων του Myastro θα αποτελέσει πολύτιμο οδηγό για το μέλλον σου. Μίλησε μαζί τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζώδια κι έρωτας την εβδομάδα 27 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου 2014 απο την αστρολόγο Νίκη

Ζώδια της Φωτιάς: Κριός, Λέων, Τοξότης

ΚΡΙΟΣ
 
Οι ερωτικές… αναζητήσεις βρίσκουν ανταπόκριση!
Όσο περνά ο καιρός, τα διλήμματα γίνονται όλο και περισσότερα… Το συναίσθημά σου έντονο, δεν είναι εύκολο να διακρίνεις την αλήθεια σου, μια και νοιώθεις εγκλωβισμένος από την επιθυμία σου, που δεν είναι άλλη από τον έρωτα! Γεγονός είναι πως υπάρχουν πολλές εσωτερικές διεργασίες, που μπορεί από τη μια να σε σπρώχνουν να κάνεις ένα βήμα μπροστά και από την άλλη σε τραβούν προς τα πίσω… Ωστόσο την εβδομάδα αυτή φαίνεται πως έρχεσαι πιο κοντά σε ένα πρόσωπο με το οποίο η ερωτική σας χημεία ανεβάζει πολύ ψηλά τους δείκτες της έντασης και… της έξαψης! Κι όλα φαίνεται να κινούνται σε ένα περίεργο κλίμα, ιδιαίτερα ασαφές και απροσδιόριστο, όπου τον κύριο λόγο έχουν τα συναισθήματα και οι αισθήσεις! Η ανάγκη σου σε οδηγεί σε έντονες ερωτικές εμπειρίες, από αυτές που θα τροφοδοτήσουν το μυαλό, την καρδιά, αλλά και τα διλήμματά σου… Πολύ πιθανόν να υπάρξει και μια νέα έναρξη σε μια παλαιότερη ερωτική ιστορία, που το μεταξύ σας πέρασε από αρκετές δυσκολίες το προηγούμενο διάστημα. Όμως η μνήμη του σώματος είναι πιο ισχυρή και σας ενώνει για μια ακόμα φορά… Δεν αποκλείεται βεβαίως να υπάρξουν και νέα πρόσωπα, που εμπλουτίζουν το ερωτικό παιχνίδι και σε οδηγούν σε εμπειρίες διαφορετικές, μεταμορφώνοντας τις ημέρες σου, αλλά πολύ περισσότερο τις νύχτες σου!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Τις μέρες αυτές μπορεί να πετύχεις μια σημαντική διευκόλυνση που αφορά στα οικονομικά σου ζητήματα, την ρευστότητα σου, χρήματα που μπορεί να οφείλεις. Μπορεί να υπάρξουν πηγές εσόδων, που να ελαφρύνουν αισθητά την οικονομική σου κατάσταση. Επίσης, δεν αποκλείεται μια συνεργασία, την οποία ενδεχομένως συζητούσες το προηγούμενο διάστημα και τώρα ολοκληρώνεται, δίνοντας θετικές προοπτικές στα σχέδιά σου. Η συμβουλή των αστρολόγων του Myastro θα αποτελέσει πολύτιμο οδηγό για το μέλλον σου. Μίλησε μαζί τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
 
Η διάθεσή σου ενεργοποιεί τις εξελίξεις και επαναφέρει τις ισορροπίες!
Η κοινωνική σου ζωή έρχεται να σε τροφοδοτήσει με όμορφες στιγμές, ενδιαφέροντες ανθρώπους, αλλά και καινούργιες γνωριμίες! Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Λέοντες, η εβδομάδα αυτή έρχεται να βελτιώσει την ατμόσφαιρα στη σχέση σου, αλλά και την ψυχολογία σου, αλλάζοντας το σκηνικό και βάζοντας περισσότερο ρομαντισμό στην καθημερινότητά σου. Αυτό θα σε φέρει πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα αναθερμάνει τη σχέση σου μαζί του. Τώρα είναι η στιγμή που μπορείς να αποκαταστήσεις οτιδήποτε σας έχει προβληματίσει, σας έχει ταλαιπωρήσει ή σας έχει απομακρύνει το τελευταίο διάστημα… Το επόμενο σενάριο της εβδομάδος είναι η ανανέωση των επαφών σου, της επικοινωνίας σου γενικότερα, ίσως και με κάποια πρόσωπα μέσα από το φιλικό σου κύκλο, που το μεταξύ σας πέρασε μια σχετική ένταση. Τώρα σας δίνεται η δυνατότητα να μιλήσετε και να αποκαταστήσετε την όποια παρεξήγηση είχε δημιουργηθεί… Ακόμα και με ένα ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν, που κάποιοι λόγοι σας απομάκρυναν, μια συζήτηση θα βοηθήσει να αποκατασταθούν οι ισορροπίες…
 
Κράτα στο μυαλό σου: Η εβδομάδα αυτή μπορεί να σε βοηθήσει να επιλύσεις προσωπικά ζητήματα και να δημιουργήσεις ένα καλύτερο κλίμα στην οικογένεια ή να επιλύσεις ένα οικογενειακό ζήτημα που μπορεί να σε ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις λίγο περισσότερο, ιδιαίτερα εσύ των πρώτων ημερών, είναι μια ένταση που μπορεί να προκύψει και να διαμορφώσει ένα χαοτικό κλίμα στην επικοινωνία σου με συναδέλφους, με ανώτερους, με πρόσωπα που συνυπάρχεις στον επαγγελματικό σου χώρο… Λίγη ευελιξία βοηθά πάντα! Η συμβουλή των αστρολόγων του Myastro θα αποτελέσει πολύτιμο οδηγό για το μέλλον σου. Μίλησε μαζί τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζώδια κι έρωτας την εβδομάδα 27 Οκτωβρίου ως 2 Νοεμβρίου 2014 απο την αστρολόγο Μυρτώ
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
 
Μυστικές σκέψεις, μυστικές σχέσεις!
Το χαρακτηριστικό όχι μόνο της εβδομάδας, αλλά και της περιόδου γενικότερα, είναι εκείνες οι εσωτερικές διεργασίες που… ανακατεύονται μέσα σου, δημιουργώντας μια σωρεία ερωτηματικών και διλημμάτων! Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους δεσμευμένους Τοξότες, είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσει ένα πρόσωπο που εμφανίζεται μπροστά σου, ενεργοποιώντας την ερωτική σου διάθεση και παράλληλα τον προβληματισμό σου… Η ερωτική σου ζωή γενικότερα, φαίνεται να κινείται σε ένα περιβάλλον πιο σκοτεινό, πιο μυστηριώδες, ποιο μυστικό ή πιο παράνομο… Αυτό το γεγονός ανεβάζει την αδρεναλίνη κατακόρυφα και δημιουργεί έντονες συναισθηματικές διεκδικήσεις, αλλά και πολύ πάθος! Το επόμενο σενάριο της εβδομάδας είναι και η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν, με το οποίο μπορεί το προηγούμενο διάστημα να προέκυψε μια ψυχρότητα στη σχέση σας. Όμως το συναίσθημα είναι πολύ πιο πάνω και από τους δύο σας, αρκετά ισχυρό για να σας ενώσει ξανά, σε έναν νέο ερωτικό κύκλο! Όπως και να ‘χει οι συγκινήσεις δεν θα λείψουν και θα διαμορφώσουν ένα περίεργο κλίμα στην καθημερινότητά σου, στη ζωή σου, στο μυαλό σου και πολύ περισσότερο ,στην ψυχή σου… Μην ξεχνάς πως ό,τι ζεις τώρα, μπορεί να είναι συναρπαστικό, δεν είναι όμως εύκολο!
 
Κράτα στο μυαλό σου: Την εβδομάδα αυτή μπορεί να ολοκληρωθεί μια συνεργασία, την οποία μεθοδεύσεις εδώ και καιρό, ή να πετύχεις κάτι σημαντικό, που αφορά στα σχέδιά σου ή την προσωπική σου ζωή και τα θέματα της… Είναι μια περίοδος που έρχεσαι πιο κοντά στους στόχους σου. Ωστόσο καλό είναι να προσέξεις περισσότερο τα θέματα που αφορούν στα οικονομικά σου και να είσαι πιο συγκρατημένος στα έξοδά σου, στο πόσο καταναλωτικός γίνεσαι και στο πόσο συνεπής είσαι με τις υποχρεώσεις σου! Καλό επίσης είναι να αποφύγεις να δανείσεις ή να δανειστείς χρήματα την περίοδο αυτή! Η συμβουλή των αστρολόγων του Myastro θα αποτελέσει πολύτιμο οδηγό για το μέλλον σου. Μίλησε μαζί τους τώρα στο 14788 ή στείλε sms με την λέξη ΕΚΑΛΗ στο 54529 με μόνο 1,23/sms! Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-10-2014 15:00:00