blank
 
blank

Ο Δίας στον Λέοντα μέχρι τον Αύγουστο του 2015. Μια φωτεινή περίοδος για όλους! Προβλέψεις για τα ζώδια.

 
Ο Δίας στον Λέοντα μέχρι τον Αύγουστο του 2015. Μια φωτεινή περίοδος για όλους! Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 
Sponsored Links

Δίας στον Λέοντα

Στις 16 Ιουλίου και ώρα 13:30, ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της επέκτασης, περνάει στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Αυγούστου 2015. Δεδομένου ότι ο Δίας κυβερνάει το πύρινο ζώδιο του Τοξότη, το στοιχείο της Φωτιάς του Λέοντα τον κάνει να λειτουργεί πολύ θετικά, αφού μπορεί να εκδηλώσει όλη τη γενναιοδωρία του.
 
Έτσι, η άφιξη του Δία στον Λέοντα αναγγέλλει μια περίοδο πολύ «φωτεινή» για όλους. Η ανάκτηση της αισιοδοξίας και της αυτοπεποίθησης θα μας ενθαρρύνουν να εκφράσουμε τη δημιουργικότητά μας, να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας και να πετύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα ο καθένας προσωπικά. Τομείς που σχετίζονται με την εκπαίδευση, το θέαμα, τα παιγνίδια και τον αθλητισμό θα έχουν μια ιδιαίτερη προβολή, ενώ το δίμηνο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου 2014 καθώς και τον Φεβρουάριο και Μάιο του 2015, που θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Ουρανό, αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις και εξελίξεις, που θα δημιουργήσουν ανέλπιστες ευκαιρίες για πολλά άτομα. Ο Λέων φυσικά σχετίζεται και με τον έρωτα κι, έτσι για τους επόμενους 13 μήνες, η αγάπη θα αποκτήσει μια εξέχουσα σημασία και πολλές σχέσεις θα επισημοποιηθούν (αφού ο Δίας κυβερνά την νομιμότητα) ή θα δημιουργηθούν νέες, με σοβαρές προοπτικές. Η αναζωπύρωση παλιών δεσμών αποτελεί επίσης μια μεγάλη πιθανότητα, ειδικά όταν υπάρχουν πραγματικά αισθήματα.
 
Όπως κάθε πλανήτης βέβαια, έχει και ο Δίας τα αρνητικά του, και μάλιστα καθώς είναι πλανήτης της επέκτασης, μια «ζημιά» που θα κάνει, μπορεί να πάρει επικίνδυνες διαστάσεις. Στο συγκεκριμένο ζώδιο ο Δίας «ευνοεί» τις πυρκαγιές, ενώ καθώς σχετίζεται με την μοναρχία, είναι πολύ πιθανό να αναδειχθούν ηγετικές φυσιογνωμίες με απολυταρχικές τάσεις.

Ποια ζώδια ευνοούνται από τον Δία στον Λέοντα

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση του Δία είναι αυτά της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες και Τοξότες) καθώς επίσης και του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).

Ο Δίας στον Λέοντα και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, μια πολύ θετική περίοδος ξεκινά για σένα, με την είσοδο του Δία στο φιλικό ζώδιο του Λέοντα από τις 16 Ιουλίου. Μέχρι και τις 11/8/2015 που θα βρίσκεται εκεί, η ζωή σου θα γίνει πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς θα είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός και θα μπορέσεις να εκφράσεις όλα τα ταλέντα σου, που θα αναγνωριστούν από το ευρύ κοινό. Ο έρωτας θα αποκτήσει εξέχουσα σημασία αυτό το διάστημα και αν διατηρείς μια σχέση, ίσως την επισημοποιήσεις ή αποκτήσεις το πρώτο σου παιδί. Αν είσαι ελεύθερος, η συγκεκριμένη διέλευση θα σου φέρει τον έρωτα που ονειρεύεσαι. Τα ταξίδια και οτιδήποτε σχετίζεται με το εξωτερικό, είναι τομείς που ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα, γι’ αυτό και δεν αποκλείεται ακόμα και να εγκατασταθείς μόνιμα σε μια άλλη χώρα, όπου θα διαπρέψεις επαγγελματικά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Σχετικά με την επιρροή του Δία στο ζώδιο σου, δες και τη σχετική τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, η διέλευση του Δία από τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ξεκινάει στις 16 Ιουλίου 2014 και ολοκληρώνεται στις 11 Αυγούστου 2015. Το διάστημα αυτό, το σπίτι και η οικογένεια είναι οι τομείς που θα σε απασχολήσουν περισσότερο, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να λύσεις μακροχρόνια προβλήματα και να δημιουργήσεις ένα αρμονικό κλίμα στο οικείο σου περιβάλλον. Η ζωή σου μπορεί επίσης να αλλάξει, δημιουργώντας τη δική σου οικογένεια και αποκτώντας μια νέα αίσθηση ασφάλειας. Αγοραπωλησίες ακινήτων μπορούν να διευθετηθούν πιο εύκολα, ενώ δεν αποκλείεται να ωφεληθείς από μια απρόσμενη κληρονομιά. Επιπλέον, θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις χρέη και οφειλές που σε προβληματίζουν ή να ξεκινήσεις μια νέα εργασία μέσα από το χώρο του σπιτιού σου, η οποία πρόκειται να σου φέρει σημαντικά κέρδη. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Σχετικά με την επιρροή του Δία στο ζώδιο σου, δες και τη σχετική τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, ο Δίας περνάει στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου στις 16 Ιουλίου και εγκαινιάζει μια περίοδο ιδιαίτερα δραστήρια και εποικοδομητική, κατά την οποία θα έχεις την ευκαιρία να καλλιεργήσεις τις γνώσεις σου, να κάνεις σημαντικές γνωριμίες και να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με το άμεσο περιβάλλον σου. Μέχρι και τις 11 Αυγούστου 2015 θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις ενδιαφέρουσες επαγγελματικές συμφωνίες ή να ξεκινήσεις μια νέα συνεργασία, από την οποία θα αποκομίσεις εμπειρίες, αλλά και υλικά οφέλη. Αν σκέφτεσαι να αλλάξεις δουλειά, ίσως αυτή η περίοδος είναι η πιο κατάλληλη, αφού σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με δραστηριότητες που σου ταιριάζουν. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στην αισθηματική σου ζωή, ενώ ευνοείται και η αγορά αυτοκινήτου ή άλλων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Σχετικά με την επιρροή του Δία στο ζώδιο σου, δες και τη σχετική τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, ο πλανήτης της τύχης Δίας, περνάει στις 16 Ιουλίου στον τομέα των οικονομικών σου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Αυγούστου 2015. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετικό για τα εισοδήματά σου, καθώς ο επεκτατικός Δίας πρόκειται να αυξήσει τα κέρδη σου και να κάνει τη ζωή σου πιο άνετη. Παρόλο που τα περισσότερα κέρδη θα προέλθουν μέσα από τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, είναι πολύ πιθανό να προκύψουν και άλλες απρόσμενες ευκαιρίες, που θα πρέπει να εκμεταλλευτείς. Εύνοια μπορεί να προέλθει επίσης από το εξωτερικό, από νομικές υποθέσεις ή θέματα που σχετίζονται με εκδόσεις. Τέλος, όσον αφορά στην αισθηματική σου ζωή, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα κάνεις μια γνωριμία με σοβαρές προοπτικές. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Σχετικά με την επιρροή του Δία στο ζώδιο σου, δες και τη σχετική τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, με την είσοδο του Δία στο δικό σου ζώδιο από τις 16 Ιουλίου, ανοίγει ένας δωδεκαετής κύκλος ανάπτυξης και προόδου. Παρόλο που ο Δίας θα μείνει στο ζώδιό σου μέχρι και τις 11 Αυγούστου 2015, οι κινήσεις που θα κάνεις αυτό το διάστημα θα έχουν μακροχρόνια επιρροή στη ζωή σου, αφού τώρα θα βάλεις τις βάσεις για ένα λαμπρό μέλλον. Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι σου, είναι εύκολο να επιτευχθούν αυτό το διάστημα, αφού πέρα από τις δικές σου προσπάθειες, εκπέμπεις μια θετική ακτινοβολία, που προσελκύει ακόμα και τους πιο «δύστροπους» ανθρώπους. Ευχάριστες εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, όπου μπορείς να αναζωπυρώσεις μια σχέση από το παρελθόν που δεν έχει βγει από την καρδιά σου, να επισημοποιήσεις μια σχέση που διατηρείς ή να ανοίξεις ένα νέο ερωτικό κεφάλαιο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Σχετικά με την επιρροή του Δία στο ζώδιο σου, δες και τη σχετική τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, στις 16 Ιουλίου ο Δίας περνάει στον παρασκηνιακό δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Αυγούστου 2015. Το διάστημα αυτό, μπορεί να γίνεις περισσότερο «μυστικοπαθής», αλλά αυτό σίγουρα θα είναι για το καλό, αφού έτσι θα διαφυλάξεις τα συμφέροντά σου και την προσωπική σου ζωή. Ένας κρυφός έρωτας ή η αναζωπύρωση μιας παλιάς σχέσης που ακόμα δεν θέλεις να αποκαλυφθεί, θα δώσουν νέο νόημα στη ζωή σου και θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ένα αρμονικό περιβάλλον, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Με την αυξημένη σου διαίσθηση μπορείς επίσης να «μαντεύεις» τις προθέσεις των άλλων, ώστε να αποτελείς την πρώτη υποψηφιότητα για μια σημαντική επαγγελματική διάκριση. Ο Δίας σ’ αυτή τη θέση αποτελεί τον φύλακα άγγελό σου, που σου εξασφαλίζει την τύχη σε όλες τις επιδιώξεις σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Σχετικά με την επιρροή του Δία στο ζώδιο σου, δες και τη σχετική τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, θετική αναμένεται για το ζώδιό σου η νέα θέση του Δία στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, από τις 16 Ιουλίου. Μέχρι και τις 11 Αυγούστου 2015 που θα βρίσκεται εκεί, οι συνθήκες θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις πολλά όνειρα και φιλοδοξίες σου, χάρη στην στήριξη σημαντικών ατόμων. Ο κοινωνικός σου κύκλος, καθώς και οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, θα σου προσφέρουν πολλές ευκαιρίες για πρόοδο. Αν είσαι ελεύθερος μάλιστα, δεν αποκλείεται να δημιουργήσεις μια σημαντική σχέση μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ή ακόμα και μέσα από το χώρο της δουλειάς σου, η οποία θα σε κινητοποιήσει να κατακτήσεις ακόμα περισσότερους στόχους σου. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, με τη νέα θέση του Δία θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να επικοινωνήσεις πιο ουσιαστικά με τον σύντροφό σου και να κατανοήσει περισσότερο ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Σχετικά με την επιρροή του Δία στο ζώδιο σου, δες και τη σχετική τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, στις 16 Ιουλίου, ο επεκτατικός Δίας περνάει στο ζενίθ του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Αυγούστου 2015. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη διέλευση, που πραγματοποιείται μια φορά κάθε δώδεκα χρόνια και σου δίνει την ευκαιρία να καταξιωθείς και να διακριθείς επαγγελματικά, γι’ αυτό θα πρέπει να δραστηριοποιηθείς ανάλογα και να κυνηγήσεις τα όνειρά σου. Αν μάλιστα σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια ανεξάρτητη δραστηριότητα, ίσως αυτή είναι η πιο κατάλληλη στιγμή, αφού πέρα από τις ικανότητές σου, θα βρεθούν άτομα που θα σε στηρίξουν και θα σου ανοίξουν το δρόμο. Δεδομένου ότι ο Δίας κυβερνά τον τομέα των οικονομικών σου, ό,τι κι αν κάνεις, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα σου αποφέρει σημαντικά κέρδη. Η νέα θέση του Δία όμως ευνοεί και την αισθηματική σου ζωή, όπου είναι πιθανό να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Σχετικά με την επιρροή του Δία στο ζώδιο σου, δες και τη σχετική τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, ο κυβερνήτης σου Δίας περνάει από τις 16 Ιουλίου στο συμβατό ζώδιο του Λέοντα, από όπου σου επιφυλάσσει μεγάλες εκπλήξεις. Μπορεί την περασμένη χρονιά να σε ταλαιπώρησε κάπως με τα οικονομικά σου, τώρα όμως και μέχρι τις 11 Αυγούστου 2015, σε αποζημιώνει φέρνοντάς σου ευκαιρίες σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Με αυξημένη αισιοδοξία, τώρα θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις νέους ορίζοντες και προοπτικές, που θα σου εξασφαλίζουν μια λαμπρή πορεία. Το εξωτερικό, άτομα ή θέματα που σχετίζονται με αυτό, σου επιφυλάσσουν ευχάριστα γεγονότα, ενώ δεν αποκλείεται μια ενδιαφέρουσα δουλειά ή ένας νέος έρωτας να σε παροτρύνει να εγκατασταθείς μόνιμα σε μια άλλη χώρα. Ευχάριστες αλλαγές αναμένονται και στο οικιακό σου περιβάλλον. Ένα καινούργιο σπίτι ή η δημιουργία της δικής σου οικογένειας είναι πιθανό να πραγματοποιηθούν αυτό το διάστημα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Σχετικά με την επιρροή του Δία στο ζώδιο σου, δες και τη σχετική τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, στις 16 Ιουλίου ο Δίας περνάει στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Αυγούστου 2015. Η διέλευση αυτή θα επηρεάσει τα οικονομικά σου, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να αποπληρώσεις πιο εύκολα χρέη και οφειλές ή να αυξήσεις τα κέρδη σου μέσα από την εκμετάλλευση ενός ακινήτου ή από επιχειρηματικές επενδύσεις, που θα σου αποφέρουν κέρδη. Παράλληλα, η νέα θέση του Δία θα κάνει πιο φλογερή την ερωτική σου ζωή, αφού θα νιώσεις την ανάγκη να δημιουργήσεις μια σταθερή σχέση χωρίς σκαμπανεβάσματα. Έτσι, θα γίνεις πιο ανοικτός στις νέες γνωριμίες, προκειμένου να «εντοπίσεις» το άτομο που σου ταιριάζει, δεν αποκλείεται όμως να αναζητήσεις και μια σχέση από το παρελθόν που έχει βγει από τη ζωή σου, όχι όμως και από την καρδιά σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Σχετικά με την επιρροή του Δία στο ζώδιο σου, δες και τη σχετική τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, στις 16 Ιουλίου ο Δίας περνάει στο πολικό ζώδιο του Λέοντα, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Αυγούστου 2015, ώστε να σε βοηθήσει να βάλεις μια τάξη στις σχέσεις σου. Πρόκειται για ένα διάστημα κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να αξιολογήσεις όχι μόνο την αισθηματική σου ζωή, αλλά και τις συνεργασίες σου και το κοινωνικό σου περιβάλλον και να δρομολογήσεις σημαντικές αλλαγές. Ο Δίας θα σου «δείξει» τα καλά και τα κακά στοιχεία των ατόμων που συναναστρέφεσαι και θα σε ωθήσει να κάνεις ξεκαθαρίσματα. Γάμοι, χωρισμοί, συνεργασίες, αλλά και οικονομικές διαπραγματεύσεις, θα τεθούν επί τάπητος προκειμένου να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα για σένα. Με τον Δία να εξουσιάζει και τον τομέα των οικονομικών σου, μπορείς τώρα να αποκτήσεις νέα κέρδη και να μειώσεις αισθητά τις απώλειες των περασμένων ετών. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Σχετικά με την επιρροή του Δία στο ζώδιο σου, δες και τη σχετική τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Δίας περνάει στις 16 Ιουλίου στον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 11 Αυγούστου 2015. Το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις μια καλύτερη καθημερινότητα, αλλά και να εξελιχθείς επαγγελματικά. Ο Δίας σου ανοίγει το δρόμο για μια λαμπρή καριέρα και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι μην αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες, καθώς πέρα από την προσωπική διάκριση, θα μπορέσεις να βελτιώσεις και τις αποδοχές σου. Ο έκτος οίκος σχετίζεται και με την υγεία σου και, με την παρουσία του Δία εκεί, καλό θα είναι να λύσεις τυχόν προβλήματα, να κάνεις ένα τσεκ-απ και να υιοθετήσεις πιο υγιεινές διατροφικές συνήθειες, καθώς ο επεκτατικός Δίας από αυτή τη θέση μπορεί να σου προσθέσει κάποια κιλά. Ένας νέος έρωτας μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον είναι πιθανός. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Σχετικά με την επιρροή του Δία στο ζώδιο σου, δες και τη σχετική τηλεοπτική εκπομπή μας στο τέλος του άρθρου.
 
Download Video as MP4
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 14-07-2014 00:00:00