blank
 
blank

Ο Ερμής στον Κριό από 6 Μαρτίου ως 13 Μαΐου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Ο Ερμής στον Κριό από 6 Μαρτίου ως 13 Μαΐου 2018. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στις 6 Μαρτίου 2018 ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Κριού, από όπου ξεκινάει ένα νέο ζωδιακό κύκλο. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και τις 13 Μαΐου 2018 και το διάστημα αυτό οι πρωτοποριακές ιδέες θα ανθίσουν.

Ο Ερμής στον Κριό από 6 Μαρτίου ως 13 Μαΐου 2018.

Η φυσική ορμή και ο ενθουσιασμός του Κριού θα μας παροτρύνουν να αναλάβουμε πρωτοβουλίες προκειμένου να υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας και παράλληλα θα μας κάνει περισσότερο ευέλικτους, γεγονός που θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε κακοτοπιές ή να αλλάξουμε εύκολα ρότα όταν διαπιστώσουμε ότι ο δρόμος που ακολουθούμε, δεν οδηγεί στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Τα ζώδια που θα ευνοηθούν περισσότερο από αυτή τη διέλευση είναι τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι).

Διάβασε πώς θα επηρεάσει το δικό σου ζώδιο ο Ερμής στον Κριό:

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιό σου πρόκειται να σε κάνει ιδιαίτερα κοινωνικό και εξωστρεφή. Είναι η ιδανική περίοδος για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, να έρθεις σε επαφή με άτομα που θα σε συμβουλέψουν και θα σου ανοίξουν νέους δρόμους. Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου και να αναλάβεις νέα καθήκοντα που όχι μόνο σου ταιριάζουν περισσότερο αλλά σου προσφέρουν και νέες προοπτικές. Οι σχέσεις σου με τα συγγενικά σου πρόσωπα και το περιβάλλον σου γενικότερα, θα βελτιωθεί αυτό το διάστημα, αφού θα είσαι περισσότερο εκφραστικός αλλά και πιο συγκαταβατικός με τους άλλους. Τέλος, οι νέες γνωριμίες που θα κάνεις θα σε καλύπτουν απόλυτα κυρίως σε πνευματικό επίπεδο. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΑΥΡΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Κριό και τον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου φίλε Ταύρε, πρόκειται να αποτελέσει μια θετική επιρροή, αρκεί φυσικά να την εκμεταλλευτείς όπως πρέπει. Έχεις την ευκαιρία να κάνεις τον προσωπικό σου απολογισμό που θα σε βοηθήσει να σχεδιάσεις και να οργανώσεις το μέλλον σου. Ωστόσο, καλό θα είναι τις αποφάσεις που θα πάρεις να μην τις κοινοποιήσεις ακόμα, ώστε να μην επηρεαστείς από εξωτερικές επιρροές. Η διαίσθησή σου θα αποδειχθεί ένας πολύτιμος σύμμαχος που μπορεί να σε βοηθήσει ακόμα και να αυξήσεις τα οικονομικά σου. Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να κάνεις μια γνωριμία αυτό το διάστημα, η οποία όμως θα πρέπει να μείνει κρυφή για λίγο καιρό. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το πέρασμα του κυβερνήτη σου Ερμή από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα είναι αρκετά θετικό για σένα φίλε Δίδυμε. Ο πλανήτης της επικοινωνίας, θα σε κάνει ιδιαίτερα φιλικό και θα σου φέρει πρωτότυπες ιδέες που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα σχέδια και τα όνειρά σου. Οι γνωριμίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, θα είναι πολλές και αξιόλογες, ενώ είναι πιθανό να προέρχονται και από ένα τελείως διαφορετικό υπόβαθρο από το δικό σου, με αποτέλεσμα να ανακαλύψεις νέα ενδιαφέροντα και ίσως ακόμα και νέους στόχους. Δεν αποκλείεται μάλιστα μέσα από τις αυτές τις καινούργιες γνωριμίες, να προκύψει και ένας έρωτας -ειδικά αν είσαι ελεύθερος- που θα αλλάξει τη ζωή σου. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Κριού που στο ηλιακού ωροσκοπίου αντιστοιχεί με τον τομέα της καριέρας σου, γεγονός που πρόκειται να τονώσει το ενδιαφέρον σου για την δουλειά σου. Οι συνθήκες θα τα φέρουν έτσι, που θα «αναγκαστείς» να διοχετεύσεις όλη σου την ενέργεια προκειμένου να πετύχεις έναν στόχο σου. Αν λαχταράς μια προαγωγή, μια ανώτερη θέση ή μια διάκριση, θα καταφέρεις να την πετύχεις με το «σπαθί» σου και μάλιστα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Εξάλλου, ο Ερμής πρόκειται να σε κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακό το ίδιο διάστημα, γεγονός που θα σε βοηθήσει να κάνεις καινούργιες γνωριμίες. Αν μάλιστα επιθυμείς να δημιουργήσεις και μια συναισθητική σχέση, τώρα θα παρουσιαστεί μια ιδανική περίπτωση. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής περνάει στο συμβατό πύρινο ζώδιο του Κριού και εγκαινιάζει μια εξαιρετικά θετική περίοδο για σένα φίλε Λέοντα. Θα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα μακρινό ταξίδι, ή να έρθεις σε επαφή με άτομα που βρίσκονται μακριά και που μπορούν να σου προσφέρουν νέες προοπτικές. Αν σε απασχολεί μια ανώτερη εκπαίδευση, ή σκέφτεσαι να μάθεις μια ξένη γλώσσα, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να ασχοληθείς με αυτά. Η αυξημένη αισιοδοξία σου και η καλή σου διάθεση θα σε ενθαρρύνουν να κάνεις πράξη οτιδήποτε μέχρι τώρα ήταν μόνο μια ιδέα και μια επιθυμία. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, η επισημοποίηση μιας μακροχρόνιας σχέσης, ή η δημιουργία ενός καινούργιου δεσμού με ένα ενδιαφέρον άτομο, θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, ο κυβερνήτης σου Ερμής περνάει στο ζώδιο του Κριού και στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Το διάστημα θα ασχοληθείς περισσότερο με τα οικονομικά σου και κυρίως αυτά που αφορούν κοινούς πόρους, πιστωτικές κάρτες, δάνεια, φόρους ή ασφάλειες, τα οποία θα πρέπει να τακτοποιηθούν με κάποιο τρόπο, ειδικά αν υπάρχουν χρέη και οφειλές. Αν δεν υπάρχουν, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να σκεφτείς και να αξιολογήσεις κάποιες επενδύσεις, που θα σου αποφέρουν μελλοντικό κέρδος. Το ίδιο διάστημα θα ενδιαφερθείς περισσότερο και για την ερωτική σου ζωή και η σχέση σου με τον σύντροφό σου θα γίνει πιο φλογερή, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα υποκύψεις σε έναν πειρασμό που σε πολιορκεί. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, η είσοδος του Ερμή στο πολικό ζώδιο του Κριού, στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις σου και σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις πιο «ανοιχτά» και ουσιαστικά με τον σύντροφό σου, ή με άλλα άτομα που είναι σημαντικά για σένα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να βρείτε λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν ή να κάνετε κάποια κοινά σχέδια, τώρα που οι απόψεις σας φαίνεται να συγκλίνουν περισσότερο από ποτέ. Εξάλλου, η εκφραστικότητά σου και η ευκολία με την οποία μπορείς να εκδηλώνεις τα συναισθήματά σου, θα επιφέρει μια νέα αρμονία στην σχέση σου, αφού θα λειτουργήσει θετικά και στην ψυχολογία του συντρόφου σου. Τέλος, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσετε από κοινού ένα ταξίδι που θα τονώσει τον έρωτά σας. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η είσοδος του Ερμή στον Κριό και τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στρέφει το ενδιαφέρον σου στη δουλειά σου, την υγεία σου και την καθημερινότητά σου, φίλε Σκορπιέ. Έτσι, θα μπορέσεις να βελτιώσεις τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου και να επικεντρωθείς σε ένα σημαντικό έργο που μπορεί να σε προωθήσει σε μια ανώτερη θέση. Αν είσαι άνεργος, το διάστημα αυτό θα έχεις την ευκαιρία να ξεκινήσεις μια καινούργια εργασία που θα σε ικανοποιεί απόλυτα. Επιπλέον, θα ενδιαφερθείς περισσότερο για την υγεία και την υγιεινή σου και ίσως ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα γυμναστικής ή διατροφής που θα τονώσει τον οργανισμό σου. Εύνοια αναμένεται και στην προσωπική σου ζωή, όπου ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, η είσοδος του Ερμή στο φιλικό ζώδιο του Κριού, θα αποδειχθεί ιδιαίτερα θετική για σένα. Η αισθηματική σου ζωή θα γίνει εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και θα σου προσφέρει μοναδικές στιγμές. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, ο σύντροφός σου θα σταθεί στο πλευρό σου και θα πραγματοποιήσει κάθε σου επιθυμία, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα γνωρίσεις ένα άτομο ξεχωριστό που θα σε προσελκύσει για την αμεσότητά του και την ειλικρίνειά του. Μια εκδρομή, ένα σύντομο ταξίδι ή ακόμα και ένα ρομαντικό ραντεβού, μπορεί να έχει μεγάλη σημασία για την εξέλιξη της σχέσης σας. Εύνοια υπάρχει και στο επαγγελματικό περιβάλλον, όπου αν ασχολείσαι με κάτι δημιουργικό, καλλιτεχνικό ή είσαι ελεύθερος επαγγελματίας, θα έχεις μεγάλη προβολή. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Χρίστος Ντούβλης, Ολυμπία Χριστοδουλή, Νάντια Ρήγα και όλοι οι συνεργάτες του Myastro.gr στο 14788 σε χαμηλότερη χρέωση! Από σήμερα μπορείς να καλείς στην πιο αξιόπιστη γραμμή προβλέψεων στο 14788 ΜΟΝΟ 1,09€/1' από κινητό και 1,19€/1' από σταθερό.

Επιθυμείς προσωπική πρόβλεψη χωρίς να φαίνεται η χρέωση στο λογαριασμό του τηλεφώνου σου; Αγοράζεις χρόνο ομιλίας, καλείς σε σταθερό τηλέφωνο και έχεις προσωπική πρόβλεψη! Μάθε εδώ πως!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Κριού, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένεια. Τα οικεία σου πρόσωπα ίσως έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από την παρουσία σου και καθώς θα βρισκόμαστε σε μια εορταστική περίοδο, ίσως φιλοξενήσεις κάποια πρόσωπα από μακριά, με αποτέλεσμα να αλλάξει εντελώς η καθημερινότητά σου. Αν σκέφτεσαι να κάνεις μια ανακαίνιση, ή να μετακομίσεις, ίσως οι αργίες που πλησιάζουν, σου δώσουν την ευκαιρία να το πραγματοποιήσεις. Αν διατηρείς μια μακροχρόνια σχέση, μπορεί να αποφασίσεις ότι ήρθε η ώρα να την επισημοποιήσεις και ξεκινήσεις τις προετοιμασίες για την δημιουργία της δικής σου οικογένειας. Τέλος, ίσως υπάρξει κάποιο όφελος από ένα ακίνητο ή μια σημαντική αγοραπωλησία. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ερμής περνάει στο ζώδιο του Κριού και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου και φέρνει μια μεγάλη κινητικότητα στη ζωή σου, φίλε Υδροχόε. Θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις πολλά σύντομα ταξίδια και να φέρεις σε πέρας πολλά καθήκοντα και υποχρεώσεις. Η επικοινωνία σου θα είναι πολύ αυξημένη και προβλέπεται ότι το τηλέφωνό σου και ο υπολογιστής σου θα πάρουν φωτιά από κλήσεις και email. Φυσικά πρόκειται για ευχάριστες επαφές -αφού ο Ερμής σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σου- τις οποίες αν εκμεταλλευτείς σωστά, θα έχεις σημαντικά οφέλη. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις και στις νέες γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα, καθώς θα αποδειχθούν θετικές για την περαιτέρω πορεία σου ή για την ερωτική σου ζωή.Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΙΧΘΕΙΣ

Η είσοδος του Ερμή στον τομέα των οικονομικών σου, θα αποδειχθεί πολύ σημαντική για σένα αγαπητέ Ιχθύ. Θα έχεις την ευκαιρία να εφαρμόσεις ένα καινούργιο οικονομικό πρόγραμμα ώστε να εξασφαλίσεις το μέλλον σου. Αν έχεις στο μυαλό σου να κάνεις κάποιες αγορές, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, αφού η λογική σου δεν θα σου επιτρέψει να ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου, κι έτσι θα πετύχεις την καλύτερη σχέση ποιότητας και τιμής. Κέρδη επίσης μπορούν να προέλθουν όχι μόνο από τις δικές σου προσπάθειες αλλά και από την πλευρά του συντρόφου σου. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις μια καινούργια συνεργασία, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές αυτό το διάστημα. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, μια νέα σχέση, θα σου προσφέρει την ασφάλεια που ζητάς. Εδώ θα βρεις προβλέψεις που θα βγουν! Εδώ θα βρεις αστρολόγους διάσημους που ότι λένε βγαίνουν! Εδώ ξέρεις ότι μιλάς μόνο με τους καλύτερους! Κάλεσε στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-02-2018 13:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι