blank
 
blank

Αφροδίτη ανάδρομη: Οι χωρισμοί δεν ανήκουν στο παρελθόν!

 
Αφροδίτη ανάδρομη: Οι χωρισμοί δεν ανήκουν στο παρελθόν!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 14
 
Sponsored Links

Ανάδρομη Αφροδίτη

Χρήματα, έρωτας, ομορφιά, απόλαυση, αυτοπεποίθηση, αξίες, ρομάντζο, ευχαρίστηση, δημιουργικότητα. Όλα αυτά αντιπροσωπεύει η Αφροδίτη, η οποία από τις 25 Ιουλίου, επέστρεψε ανάδρομη, διανύοντας τη μηδενική μοίρα της Παρθένου, εισερχόμενη στο Λέοντα, όπου και θα παραμείνει σαράντα μέρες, μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου. Τις σαράντα αυτές μέρες που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη, θα έχουμε μεγαλύτερη ανάγκη από τρυφερότητα, προσοχή και οικειότητα, ενώ θα αναζητήσουμε εύκολα έναν καινούργιο εραστή, αν πιεζόμαστε σε μία σταθερή σχέση.
 
Φυσικά, η αναδρομή ενός πλανήτη είναι πάντα ένα αρνητικό στοιχείο για την εξέλιξη νέων ερωτικών σχέσεων. Ωστόσο, το διάστημα αυτό θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, αφού θα έρθουμε αντιμέτωποι με ερωτικές υποθέσεις που ανοίγουν ξανά, βάζοντας μας σε δίλημμα, πειρασμό, σκέψη και διχασμό. Πιθανόν να έχουμε να κάνουμε με επιστροφές εραστών, οι οποίοι μετά από καιρό μας διεκδικούν και μαζί απαιτούν ένα μερίδιο από το μέλλον μας μαζί τους. Επίσης, σχέσεις που τις είχαμε βάλει στο χρονοντούλαπο και άτομα με τα οποία έχουμε ακόμα ανοιχτούς λογαριασμούς, έρχονται στη καθημερινότητά μας, αν όχι για να δημιουργήσουν σταθερή βάση, τουλάχιστον να πάρουν μία πειστική εξήγηση.
 
Παράλληλα, η αναδρομή της Αφροδίτης μπορεί να φέρει πίσω χρήματα ή περιουσιακά στοιχεία τα οποία είχαμε ξεγράψει, αφού σχετίζεται άμεσα με τα υλικά αγαθά.

Αφροδίτη σε σύνοδο με Δία και τετράγωνο με Κρόνο

Στις 4 Αυγούστου, η Αφροδίτη στην ανάδρομη πορεία της, γίνεται μέρος μια όψης, στην οποία εμπλέκεται ο Δίας και ο Κρόνος, σχηματίζοντας σύνοδο με το Δία και τετράγωνο με το Κρόνο, αντίστοιχα. Η Αφροδίτη εκφράζοντας τη φύση της, επιθυμεί να πέσει με τα μούτρα σε νέους έρωτες, αλλά η όψη της με το Κρόνο δεν την αφήνει ελεύθερη, την περιορίζει και τη γεμίζει φόβο και ενοχή.
 
Μας υπενθυμίζει πως μια παλιά σχέση δεν έχει τελειώσει, δεν έχουμε ακόμα απαγκιστρωθεί από το παρελθόν, χωρίς οριστικούς τίτλους τέλους, με αποτέλεσμα οτιδήποτε καινούργιο πάει να δημιουργηθεί, να σκοντάφτει σε καταστάσεις, που είναι ακόμα σε εκκρεμότητα. Επίσης, ίσως μια σχέση να μπλέξει στα πλοκάμια της κοινωνικής αυστηρότητας και ηθικής και να μην ευοδωθεί, γνωρίζοντας αυστηρή κριτική από την οικογένεια ή το στενό περιβάλλον.
 
Είναι γεγονός πως η αναδρομή της Αφροδίτης έχει μεγάλο αντίκτυπο στη κοσμοθεωρία και την ψυχολογία μας. Τη περίοδο αυτή θα βρεθούμε να σαμποτάρουμε τον εαυτό μας στο θέμα της αγάπης, καθηλωμένοι στη μέση της διαδρομής, αρνούμενοι το βήμα μπροστά, αλλά και αυτό προς τα πίσω. Συχνά παρατηρείται η πεποίθηση πως δεν είμαστε αρκετά καλοί, αρκετά ελκυστικοί και αρκετά επιθυμητοί.
 
Όταν η Αφροδίτη ξεκινά ανάδρομη πορεία, τα ερωτικά θέματα έρχονται στην επιφάνεια, αναθεωρούνται, περνάνε από ένα φίλτρο. Πολλά ζευγάρια αρχίζουν να βλέπουν αλλιώς τη σχέση τους την περίοδο αυτή, να την αξιολογούν, να την αναθεωρούν και να κάνουν ανακατατάξεις στο σύστημα αξιών τους.
 
Η Αφροδίτη επίσης συνδέεται με τη καλοπέραση και τη διασκέδαση και ειδικά την περίοδο που βρίσκεται ανάδρομη στο Λέοντα, πολλές κοινωνικές δραστηριότητες ακυρώνονται ή αναβάλλονται.

Το θετικό της αναδρομής της είναι το πέρασμα της από την μηδενική μοίρα της Παρθένου, όπου σχηματίζει σύνοδο με τον απλανή αστέρα Ρέγκουλους, δίνοντας λύση σε μπλοκαρισμένα ερωτικά θέματα, αλλά και άφθονη κοινωνική εύνοια, η οποία φυσικά θα διαρκέσει όσο ισχύει και η όψη αυτή. Μέσα από τη σύνοδό της με το Ρέγκουλους, θα ωφελήσει ζώδια στις αρχικές μοίρες της Παρθένου, του Σκορπιού, του Αιγόκερω, των Ιχθύων, των Διδύμων και των Κριών

Θα γυρίσει στη ζωή σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει με την ανάδρομη Αφροδίτη;

Αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο άρθρο μας “Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία και Άρης σε τετράγωνο με Ουρανό”.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-07-2015 13:32:00