blank
 
blank

Ο έρωτας αυτό το καλοκαίρι. Προσωπικές προβλέψεις με βάση το γενέθλιο χάρτη σας!

 
Ο έρωτας αυτό το καλοκαίρι. Προσωπικές προβλέψεις με βάση το γενέθλιο χάρτη σας!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

«Αυτό το καλοκαίρι θέλω να ερωτευτώ!»

 
Καλοκαίρι! Αν και η πιο «θερμή» περίοδος του έτους ξεκινά στις 21 Ιουνίου, αστρολογικά τουλάχιστον, με την είσοδο του Ήλιου στον Καρκίνο, ημερολογιακά το καλοκαίρι αρχίζει την 1 Ιουνίου. Μάλιστα, από μια άλλη παράμετρο, μετεωρολογική, το καλοκαίρι ξεκίνησε από τον Μάιο, αφού ήδη τα «τριανταπεντάρια» της στήλης του θερμομέτρου αποτελούν μια καυτή πραγματικότητα!
 
Αν και όλοι, λίγο πολύ, βιώνουμε την οικονομική κρίση, αυτό δεν μας εμποδίζει να «πετάξουμε» ρούχα και έννοιες από επάνω μας και να απολαύσουμε τον ήλιο, το… «οφθαλμόλουτρο» και τον έρωτα! Κάπως έτσι λοιπόν, σιγά-σιγά οι πόλεις αδειάζουν, για να γεμίσουν οι κοντινές εξοχές και οι παραλίες.
 
Τα ρούχα και οι αναστολές πάνε κυριολεκτικά στο… πατάρι! Η καλοκαιρινή ατμόσφαιρα «πλημμυρίζει» από έρωτα! Μοιάζει με τη θάλασσα, που πότε είναι ήρεμη σαν το καλοκαιρινό, αεράτο φλερτ και πότε «αγριεύει» σαν τον σεξουαλικό έρωτα, που παρασέρνει τα πάντα στο πέρασμά του.
 
Κάτω από τον καυτό ήλιο, αλλά και τον Άρη, που «εξουσιάζει» τη σεξουαλικότητα μας και ρυθμίζει τη libido μας, οι αισθήσεις φουντώνουν! Αυτό το καλοκαίρι, θα είναι πολύ πιο ερωτικό, καυτό και σέξι για όλα τα ζώδια, αφού τόσο σεξουαλικός Άρης, όσο και η ερωτική Αφροδίτη θα συμπαρασύρουν όλα τα ζώδια στο παιχνίδι του έρωτα και του σεξ!

Ο Άρης στον γενέθλιο χάρτη αποκαλύπτει τη σεξουαλική ζωή.

Μάθετε τις σεξουαλικές προτιμήσεις και τα «δυνατά σημεία» σας, από τη θέση του Άρη στο γενέθλιο ωροσκόπιό σας. Ανατρέξτε στον γενέθλιο ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ του Myastro και βρείτε σε ποιο ζώδιο ήταν ο Άρης τη στιγμή της γέννησής σας. Ανακαλύψτε τις βαθύτερες σεξουαλικές επιθυμίες σας και κάντε τις πραγματικότητα στη διάρκεια του φετινού ερωτικού καλοκαιριού. Ξεκλειδώστε τα μυστήρια του πάθους και του έρωτα. Δείτε μέσα από τις προβλέψεις τι σας περιμένει μέσα στην πιο αισθησιακή, στην πιο «καυτή» περίοδο της χρονιάς!

Ο σεξουαλικός πλανήτης Άρης

Ο Άρης είναι ο πλανήτης του σεξ και του πάθους, είναι η κρυμμένη σεξουαλικότητα που έχουμε βαθιά μέσα μας. Αντικατοπτρίζει το σεξουαλικό «δέσιμο» μεταξύ δύο ανθρώπων. Είναι το «βασικό ένστικτο» που επηρεάζει την συμπεριφορά μας και που αφορά στην κρυφή και την ανεξάρτητη πλευρά της σεξουαλικότητας, που υπάρχει σε κάθε άνθρωπο.
 
Το ζώδιο που βρίσκεται ο Άρης στο γενέθλιο χάρτη μας, «προδίδει» τις ερωτικές επιθυμίες μας, τις αδυναμίες και τα ταλέντα μας.
 
Τη θέση του Άρη θα την βρείτε στον ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΟ ΧΑΡΤΗ του myastro.gr, δίνοντας τα στοιχεία των γενεθλίων σας ή του προσώπου που σας ενδιαφέρει. Κατόπιν, συμβουλευτείτε τον πίνακα που ακολουθεί.
 
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-06-2013 00:00:00