blank
 
blank

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 13 Οκτωβρίου 2023 ο Άρης από τις 00° 56’ του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας δώσει δύναμη και κουράγιο έτσι ώστε, όχι μόνο να αναλάβουμε δύσκολες εργασίες, αλλά και να καταφέρουμε να τις φέρουμε εις πέρας. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μας θα βρεθούν οι στόχοι και οι φιλοδοξίες μας που, ωστόσο, θα κυνηγήσουμε με την πρέπουσα σύνεση, διορατικότητα, επιμονή καθώς και μπόλικη υπομονή. Δεν θα αφήσουμε να μας παρασύρουν οι όποιες σειρήνες της ζωής μας σε πράξεις παρορμητικές και επιπόλαιες. Τουναντίον, θα εργαστούμε με σοβαρότητα και με χειρουργική ακρίβεια πάνω στο πλάνο που θα μας οδηγήσει στην επιτυχία.

Sponsored Links

Σωστή στοχοθεσία και σταθερές σχέσεις..

Η αυτοπειθαρχία σε συνδυασμό με την ορμητικότητα ως παράγωγα της όψης θα μας βοηθήσουν πολυεπίπεδα. Όχι μόνο θα μείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας, αλλά και η έντονη ενέργειά μας θα τραβήξει την προσοχή κάποιων ανθρώπων εξουσίας που θα μπορούν, και θα θέλουν, να μας υποστηρίξουν, ακόμα και οικονομικά σε κάποιες περιπτώσεις, και γενικά να μας βοηθήσουν να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα.

Σε ό,τι αφορά την προσωπική μας ζωή, θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα μας επιτρέψουν να αφεθούμε σε καταστάσεις γεμάτες πάθος και ερωτική ένταση. Οι αδέσμευτοι θα έχουν πολλά ενδεχόμενα μιας νέας σοβαρής γνωριμίας, ίσως, μάλιστα, και με άτομο με το οποίο θα υπάρχει ηλικιακή διαφορά. Οι δεσμευμένοι θα έρθουν πιο κοντά ερωτικά με τα ταίρι τους ενώ η πίστη και η αφοσίωση θα λειτουργήσουν σχεδόν αφροδισιακά. Ορισμένοι, μάλιστα, θα αποφασίσουν να νομιμοποιήσουν τη σχέση τους.

Επισημοποιήσεις θα υπάρξουν, ωστόσο, και σε επαγγελματικές σχέσεις καθώς η όψη αυτή ευνοεί, εκτός των λοιπών, τις συνεργασίες και τις οικονομικές συμφωνίες καθώς θα έχουμε τις κατάλληλες συνθήκες που θα μας επιτρέψουν να βάλουμε τα θεμέλια σε κάτι που θα έχει πολλές προοπτικές. Τέλος, εύνοια θα έχουμε σε νομικές υποθέσεις ενώ τα σχέδιά μας θα βρουν υποστήριξη και από άτομα εξουσίας.

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Δίδυμους, Λέοντες, Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες, Υδροχόους και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Ορισμένοι από εσάς θα προχωρήσετε σε μια οικονομική επαγγελματική συμφωνία που θα γίνει κάτω από το τραπέζι. Άλλοι θα αφεθείτε σε ένα κρυφό πάθος.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέσα από κοινωνικά περιβάλλοντα θα βρείτε τη στήριξη που χρειάζεστε έτσι ώστε να βάλετε σε πορεία υλοποίησης κάποια σχέδια που έχετε για το μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει, τόσο στο να τακτοποιήσετε παρελθόντα ζητήματα, όσο και στο να βάλετε νέους στόχους. Ορισμένους θα σας απασχολήσει μια ερωτική επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα βρείτε έξυπνους και πρακτικούς τρόπους για να προωθήσετε τη δουλειά σας, ίσως και μέσα από το διαδίκτυο, ενώ όσοι ψάχνετε για δουλειά θα έχετε ευχάριστα νέα.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΛΕΩΝ

Θα αναλάβετε κάποιες επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ωστόσο, με τον τρόπο αυτό θα καταφέρετε να βελτιώσετε το εισόδημα και την ποιότητα της καθημερινότητάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε την στήριξη ανθρώπων μεγαλύτερων ή ανώτερων στην επαγγελματική ιεραρχία. Αισθηματικά, θα έχετε ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία με γερές βάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Θα νιώσετε ψυχική ικανοποίηση καθώς θα έρθετε πιο κοντά με μέλη της οικογένειάς σας. Ορισμένοι θα μπορέσετε να προχωρήσετε στην υλοποίηση ενός επαγγελματικού σχεδίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα έχετε θετικές εξελίξεις αναφορικά με ένα επαγγελματικό σας θέμα καθώς θα έχετε τη στήριξη ανθρώπων με εξουσία. Εύνοια επίσης έχετε και σε ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν την καριέρα σας και θα οριοθετήσετε τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας ενώ θα στηρίξετε και κάποια μέλη της οικογένειάς σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα γίνετε ιδιαίτερα μαχητικοί σε ό,τι αφορά την προώθηση των σχεδίων σας ενώ θα αναβαθμίσετε και τον κοινωνικό σας κύκλο. Εύνοια θα έχετε σε θέματα σπουδών και επαφών με το εξωτερικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα προχωρήσετε σε μια σημαντική για την εξέλιξη της καριέρας σας επαγγελματική συνεργασία η οποία θα έχει και τη δυνατότητα να βελτιώσει την τρέχουσα οικονομική πραγματικότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι δεσμευμένοι, είτε θα προχωρήσετε στο επόμενο επίσημο στάδιο της σχέσης σας, είτε θα νιώσετε μεγαλύτερη συναισθηματική ασφάλεια. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για κάτι καινούργιο και σταθερό.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-10-2023 19:52:28