Quantcast
blank
 
blank

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο. Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 25 Σεπτεμβρίου 2021 ο Άρης από τις 07° 04’ του Ζυγού θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Κρόνο που θα βρίσκεται στις 07° 04’ του Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε ότι θα πρέπει να εστιάσουμε στην δική μας ατζέντα και όχι στων άλλων γιατί είναι πολύ σημαντικό να χτίσει, ο καθένας από εμάς, το προσωπικό του όραμα, να θέσει τους δικούς του στόχους και να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να τους προσεγγίσει, και όχι να ακολουθήσει τα όνειρα κάποιων άλλων ακόμα και αν αυτοί είναι άνθρωποι αγαπημένοι.

Sponsored Links

Όταν εστιάσουμε με ακρίβεια στο στόχο μας, τότε η επιτυχία δεν θα αργήσει να έρθει!

Η ενέργεια της όψης αυτής μας καλεί να αναλάβουμε την ευθύνη του εαυτού μας, να μην φοβόμαστε τις δυσκολίες που ενδεχόμενα θα συναντήσουμε και να είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να απολαύσουμε τις νίκες μας. Επίσης, πολλοί από εμάς, κυρίως σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό στίβο, θα έχουν δίπλα τους αρωγούς άτομα ανώτερα ιεραρχικά τα οποία θα τους βοηθήσουν να κερδίσουν «μάχες».

Ακόμα, θα χρειαστεί να προβούμε σε λήψη σημαντικών αποφάσεων, είτε μιλάμε για την κοινωνική ή επαγγελματική μας ζωή, είτε μιλάμε για την προσωπική μας. Σε κάθε περίπτωση οι κατέχοντες τα ηνία της ζωής μας είμαστε εμείς και μόνο εμείς.

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, αλλά και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Εστιάστε στις προσωπικές αλλά και κοινωνικές σας σχέσεις χτίζοντας ακόμα πιο γερά τα θεμέλιά τους. Μια νέα συνεργασία σας θα αποκτήσει ακόμα πιο γερές βάσεις χάρη σε φίλους και συνεργάτες. Επίσης, οι ελεύθεροι του ζωδίου ίσως ξεκινήσουν μια πολύ σημαντική, και φυσικά σοβαρή, σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ασχοληθείτε περισσότερο με το σώμα σας με την έννοια της έναρξης μιας πιο υγιεινής διατροφής, της άσκησης και γενικά της αλλαγής, προς το καλύτερο πάντα, της εμφάνισής σας. Επιπλέον, δώστε περισσότερη ενέργεια στην εργασία σας και δεν θα πάτε χαμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα ζήσετε παθιασμένες στιγμές με το ταίρι της καρδιάς σας πηγαίνοντας την σχέση σας σε ένα ακόμα ανώτερο επίπεδο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε επιτυχίες στον τομέα του φλερτ με άτομα ενδιαφέροντα. Επίσης, ένα δημιουργικό σας σχέδιο θα πάρει σάρκα και οστά με την βοήθεια φίλων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έρωτες από το παρελθόν ίσως σας χτυπήσουν ξανά την πόρτα με εντελώς διαφορετική ατζέντα βάζοντάς σας «στην πρίζα». Ακόμα, πολλοί από εσάς θα χρειαστεί να λάβετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις οι οποίες θα αφορούν τα όρια που θα πρέπει να βάλετε σε μέλη της οικογένειάς σας.

ΛΕΩΝ

Οι σχέσεις με τα αδέρφια σας θα δεχθούν ενέσεις ενδυνάμωσης καθώς η όψη αυτή βοηθά. Επίσης, η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνεται και εσείς πλέον μπορείτε να απολαύσετε ιδιαίτερα αισθησιακές στιγμές με τον άτομο που έχει κάνει την καρδιά σας να τραγουδά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα, ομολογουμένως αρκετά ταλαιπωρημένα, οικονομικά σας βελτιώνονται και μαζί με αυτά και η διάθεσή σας. Αν κάτι πρέπει να κάνετε από εδώ και στο εξής αυτό είναι να πατήσετε γερά στα πόδια σας και να τονίσετε την αυτοπεποίθηση και την αυταξία σας.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την ενέργεια και την δυναμική που χρειάζεστε έτσι ώστε να διεκδικήσετε τις επιθυμίες σας καθώς και να κατακτήσετε τους στόχους σας. Φυσικά, η ερωτική σας ζωή θα πάρει στην κυριολεξία φωτιά από νέες και ενδιαφέρουσες καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για κάποιους από εσάς υπάρχει μια πιθανότητα να χρειαστεί να κινήσετε τα νήματα, ακόμα και από το παρασκήνιο, για να καταφέρετε να καλύψετε κάποιες ψυχικές σας ανάγκες. Επίσης, θα βγείτε συναισθηματικά ικανοποιημένοι σε σχέση με κάποιο οικογενειακό σας θέμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μέσα από το φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον θα βρεθεί κάποιο άτομο που θα σας βοηθήσει έτσι ώστε να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Αρκετούς από εσάς θα σας απασχολήσουν μελλοντικοί στόχοι που έχουν να κάνουν με την ισχυροποίηση της κοινωνικής σας θέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το γεγονός του ότι αντιμετωπίζετε τα πάντα με την πρέπουσα σοβαρότητα και ωριμότητα θα σας βοηθήσει να πάτε σε ανώτερο επίπεδο την καριέρα σας. Επίσης, στα προσωπικά σας, καλό θα ήταν να μην βάζετε τα θέλω των άλλων πάνω από τα δικά σας αλλά να διεκδικείτε όλα όσα σας αξίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχετε φιλόδοξα σχέδια και το μυαλό σας ταξιδεύει στο μέλλον σας με απίστευτες ταχύτητες. Στην υλοποίηση των σχεδίων σας, λοιπόν, θα βοηθήσουν γνωριμίες που θα σας ανοίξουν τους κοινωνικούς σας ορίζοντες. Πιστέψτε ακόμα περισσότερο σε εσάς και τις δυνάμεις σας και όλα θα πάνε καλά.

ΙΧΘΥΣ

Οι έξυπνες κινήσεις που θα κάνετε θα σας βοηθήσουν έτσι ώστε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ίσως κάποιοι από εσάς ρυθμίσετε κάποια χρέη σας σε τράπεζες ή δημόσιο με ευνοϊκούς όρους. Ακόμα, η ερωτική σας ζωή θα σας γεμίσει με ψυχική ικανοποίηση και μπόλικο πάθος.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-09-2021 12:00:00