Quantcast
blank
 
blank

Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 30 Μαρτίου 2023 ο Άρης από τις 02° 32’ του Καρκίνου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα μας ωθήσει να αναλάβουμε δράση, να αντιμετωπίσουμε με ωριμότητα τα, όποια, προβλήματα και, εν γένει, τα θέματά μας και, εν τέλει, να κερδίσουμε την εκτίμηση των άλλων. Θα αναλάβουμε, με την απαραίτητη σοβαρότητα, δεσμεύσεις και θα δραστηριοποιηθούμε σωστά αποδεικνύοντας, όχι μόνο στους άλλους, αλλά κυρίως στον ίδιο μας τον εαυτό, ότι είμαστε ικανοί, υπεύθυνοι, ακούραστοι και μεθοδικοί και μπορούμε να αναλάβουμε ρόλους ακόμα και ηγετικούς.

Sponsored Links

Σωστά εστιασμένη δράση και λήψη σημαντικών αποφάσεων

Επιπλέον, σε ό,τι αφορά την επαγγελματική μας ζωή, κάποια γεγονότα θα αποδείξουν ότι είμαστε πολύ καλοί στη διαχείριση κρίσεων και ότι μπορούμε να διαχειριστούμε στρεσογόνες καταστάσεις χωρίς να χάσουμε την ψυχραιμία μας. Η σταθερότητα, η επιδεξιότητα, η διορατικότητα και το επαγγελματικό ήθος θα εκτιμηθούν από τους ανώτερους από εμάς στην ιεραρχία οι οποίοι και θα μας επιβραβεύσουν, είτε υλικά, είτε ηθικά.

Το γεγονός ότι θα θέλουμε στη ζωή μας όλα να είναι σε τάξη, εκτός από την επαγγελματική, θα επηρεάσει και την προσωπική μας ζωή. Θα αναζητήσουμε, λοιπόν, σοβαρές σχέσεις με συναισθηματική αφοσίωση που θα μας χαρίσουν ασφάλεια και αγάπη. Ιδιαίτερη εύνοια θα δεχθούν οι μακροχρόνιες σχέσεις αλλά και, γενικά, οι σχέσεις όπου τα μέλη τους έχουν διαφορά ηλικίας ή το ένα εκ των δυο συντρόφων έχει αναλάβει το ρόλο του μέντορα.

Πως θα σε επηρεάσει ο Άρης σε τρίγωνο με τον Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, αλλά και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας και πιστέψτε στην ψυχική σας δύναμη. Η αποκάλυψη ενός παρασκηνίου θα σας βοηθήσει να εξηγήσετε και κάποιες συγκεκριμένες συμπεριφορές. Θα ενδυναμωθούν οι σχέσεις με τους οικείους σας και ορισμένοι θα βοηθήσετε ένα μεγαλύτερο μέλος της οικογένειάς σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Άτομα από το άμεσα φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε πορεία υλοποίησης ένα φιλόδοξο σχέδιό σας. Ιδιαίτερη εύνοια δέχεστε αν, καθ’ οιονδήποτε τρόπο, σχετίζεστε με ομάδες και συλλόγους. Κάποιοι θα βοηθήσετε ένα φιλικό σας πρόσωπο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Μέσα από κάποιες έξυπνες κινήσεις σας θα μπορέσετε να ξεπεράσετε εμπόδια στην καριέρα σας και να δείξετε πόσο αποδοτικοί και διορατικοί είστε στους ανώτερους από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία. Τα οικονομικά σας και η δημόσια εικόνα σας θα αναβαθμιστούν αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα αποφασίσετε να ανοίξετε, είτε τους πνευματικούς σας ορίζοντες μέσα από σπουδές ή κάποια σεμινάρια που θέλετε να κάνετε, είτε τους κοινωνικούς μέσα από την κοινωνικοποίηση και τις νέες γνωριμίες ή, ακόμα, και μέσα από ένα ταξίδι. Ορισμένοι θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις.

ΛΕΩΝ

θα βρείτε λύσεις σε οικονομικά θέματα που σας είχαν ταλανίσει ενώ ορισμένοι από εσάς θα προχωρήσετε σε μια καινούργια συνεργασία που θα σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε το επαγγελματικό σας προφίλ. Αισθηματικά, θα βιώσετε στιγμές πάθους με το ταίρι ή το αντικείμενο του πόθου σας.

Άποφάσεις

Άποφάσεις2

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν είστε δεσμευμένοι, είτε θα θελήσετε να προχωρήσετε στο επόμενο επίσημο βήμα της σχέσης σας, είτε θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι, ίσως και μέσα σε φιλικό περιβάλλον, θα κάνετε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αισθηματική γνωριμία.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Θα θελήσετε να βελτιώσετε την εμφάνισή σας, ακόμα και μέσα από μια αισθητική επέμβαση, ή να ανανεώσετε το στυλ ντυσίματος ή χτενίσματός σας. Η καλή διατροφή και η γυμναστική θα σας βοηθήσουν. Επαγγελματικά, η συνέπειά σας θα αναγνωριστεί από τους ανώτερούς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα μπορέσετε να κάνετε τις σωστές κινήσεις που θα σας βοηθήσουν να απεμπλακείτε από πιεστικές καταστάσεις που είχατε βιώσει, ειδικά σε σχέση με την δουλειά σας. Ωστόσο, το μεγαλύτερο κομμάτι της ενέργειάς σας θα το επενδύσετε, είτε στα παιδιά σας, είτε στο ταίρι της καρδιάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας, θα υπάρξει κάποια επανασύνδεση που θα σας γαληνέψει. Αναφορικά με την οικογένειά σας, θα έρθετε πιο κοντά με μεγαλύτερα μέλη ενώ ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει η αγοραπωλησία ή η οικονομική εκμετάλλευση ενός οικογενειακού ακινήτου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις και σχέσεις με τα αδέρφια και τους συγγενείς σας ενώ κάποιοι από εσάς ίσως χρειαστεί να κάνετε και ένα, έστω και κοντινό, ταξίδι. Ορισμένοι θα έχετε μια καινούργια επαγγελματική πρόταση ή θα αναβαθμιστείτε στην ήδη υπάρχουσα εργασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση ή προσωπική σας επιτυχία θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε ή να βελτιώσετε το εισόδημά σας και να νιώσετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας. Ορισμένοι θα βελτιώσετε τη διατροφή και θα ανανεώσετε την εμφάνισή σας.

ΙΧΘΥΣ

Θα διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι σε όλων των ειδών τις σχέσεις σας και θα κρατήσετε κοντά σας μόνο ό,τι σας εξελίσσει και δεν σας κρατάει πίσω. Θα αναζητήσετε τη σιγουριά και την ασφάλεια στις προσωπικές σας σχέσεις και θα διεκδικήσετε αυτό που σας αξίζει στις επαγγελματικές.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-03-2023 04:10:43