blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Σπάσε τα δεσμά και ελευθερώσου!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο: Σπάσε τα δεσμά και ελευθερώσου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Είναι μία όψη που σίγουρα θα σε προβληματίσει, θα σε φέρει αντιμέτωπο με τις επιλογές που συνόδεψαν ως εδώ, θα αναθεωρήσεις πάρα πολλές κινήσεις που έχεις κάνει ως τώρα στη ζωή σου, αλλά και πρόσωπα, τα οποία εμπιστευτικές, αγάπησες, πορεύτηκες, όμως τώρα έχεις φτάσει σε έναν πολύ σημαντικό σταθμό μαζί τους… Καλείσαι να πάρεις μια σημαντική απόφαση: Θα συνεχίσεις το ταξίδι σου μαζί τους ή θα κατέβεις σε αυτήν τη στάση, για να πάρεις ένα άλλο τρένο που θα σε οδηγήσει σε μια άλλη πλέον διαδρομή;
 
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο, μια όψη που έρχεται να ταράξει για τα καλά τις ισορροπίες των σχέσεών μας και να μας προβληματίσει, για το αν τελικά οι επιλογές που κάναμε στο παρελθόν συνεχίζουν να μας εκπροσωπούν και στις σημερινές μας ανάγκες.
 
Και δεν είναι λίγοι αυτοί που θα αποφασίσουν πως χρειάζονται νέα ερεθίσματα, νέες συγκινήσεις, καινούργιες διαδρομές και καινούργια πρόσωπα να τους συντροφέψουν στο επόμενο ταξίδι της ζωής τους! Δεν είναι λίγοι αυτοί, που θα κλείσουν την πόρτα οριστικά στις σχέσεις που έχουν κάνει τον κύκλο τους και που δεν έχουν πια κάτι άλλο επί της ουσίας να προσφέρουν, πέρα από ένα συμβατικό ρόλο στη ζωή τους.
 
Υπάρχει διάχυτη μια αίσθηση μοναξιάς, απαισιοδοξίας, ίσως και θλίψης τις ημέρες αυτές, που συντελεί στο να πάρεις κάποιες πιο δύσκολες αποφάσεις… Νιώθεις ένα βάρος, που θέλεις να πετάξεις από πάνω σου για να μπορέσεις να χαρείς, να τροφοδοτήσεις τον εαυτό σου με πιο αισιόδοξα συναισθήματα, αλλά και να βρεθείς με τα πρόσωπα εκείνα, που νιώθεις ότι η ανταλλαγή της ενέργειας μαζί τους, μόνο καλό μπορεί να σου κάνει!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου

Επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις στο στόχαστρο των ημερών κλείνουν το δικό τους κεφάλαιο στην προσωπική σου ιστορία. Ιδιαίτερα αν ανήκεις στους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και αν έχεις ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, το σίγουρο είναι πως τα διλήμματα δεν θα σου λείψουν! Διλήμματα, που μπορεί να αφορούν και οικονομικά ζητήματα, που εμφανίζονται στο προσκήνιο για να κάνουν ακόμα πιο πειστικό το σκηνικό των ημερών, που φαίνεται πως οι ισορροπίες κρέμονται κυριολεκτικά από μια κλωστή, πολύ λεπτή, που πάρα πολύ εύκολα μπορεί να σπάσει… Γι’ αυτό η περίοδος απαιτεί συναίνεση και όχι βιαστικές αποφάσεις, ιδιαίτερα αν δεν είσαι έτοιμος για τις συνέπειες!
 
Ωστόσο, όλα τα πράγματα έχουν τη δύσκολη οπτική τους, αλλά και την αισιόδοξη! Αν μέχρι τώρα ένιωθες εγκλωβισμένος σε μια σχέση, που δεν σε εξυπηρετεί άλλο, δεν σε κάνει να νιώθεις χαρά, δεν τροφοδοτεί το συναίσθημά σου, τώρα ήρθε η ώρα να κάνεις την αλλαγή που θέλεις! Την αλλαγή που μπορεί εδώ και καιρό να σκέφτεσαι, αλλά δεν είχες τολμήσει να κάνεις το πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση και να σπάσεις τα δεσμά με το παρελθόν, ανοίγοντας τα φτερά σου στην ελευθερία και στ’ όνειρο… Για μια ζωή καλύτερη, πιο αισιόδοξη, πιο φωτεινή και, βεβαίως, λιγότερο συμβιβασμένη!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 25 ως 31 Αυγούστου 2014.
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Άρη: Οι σχέσεις δοκιμάζονται…
Αστρολογικές προβλέψεις από 21 ως 31 Αυγούστου 2014. Το ερωτικό καλοκαίρι σε παράταση και… πέναλτι! Aπό τον Γιώργο Ματσάγγο.

Ευχές για μια όμορφη ημέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 25-08-2014 20:00:00