Quantcast
blank
 
blank

Αστρολογικές προβλέψεις από 21 ως 31 Αυγούστου 2014. Το ερωτικό καλοκαίρι σε παράταση και… πέναλτι! Aπό τον Γιώργο Ματσάγγο.

 
Αστρολογικές προβλέψεις από 21 ως 31 Αυγούστου 2014. Το ερωτικό καλοκαίρι σε παράταση και… πέναλτι! Aπό τον Γιώργο Ματσάγγο.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Ερωτικές προβλέψεις από 21 ως 31 Αυγούστου

Με μεικτές πλανητικές όψεις και ανάλογα γεγονότα αποχαιρετάμε τον Αύγουστο. Το διάστημα αυτό «φιλοξενεί» όμως και μια σειρά από θαυμάσιες αστρολογικές όψεις, που ευνοούν τα περισσότερα ζώδια στους καίριους τομείς της ζωής και ιδιαίτερα στα αισθηματικά, που γνωρίζουν «πιένες» λίγο πριν από την αυλαία του καλοκαιριού!
Sponsored Links

Αφροδίτη σε τρίγωνο με Ουρανό: Κεραυνοβόλοι έρωτες!

Φυσικά, στον έναστρο ουρανό των ημερών που ακολουθούν, ξεχωρίζει το απαστράπτον τρίγωνο ανάμεσα στην Αφροδίτη και τον Ουρανό, που αποτελεί δείκτη για κεραυνοβόλους έρωτες, το οποίο σχηματίζεται στις 25 του μήνα. Στην πραγματικότητα, αυτή την περίοδο έχουμε ένα «φινάλε» στις 23 του μήνα, με το πέρασμα του Ήλιου στην Παρθένο, και μια αρχή με τη Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο.

Ήλιος στην Παρθένο

Η είσοδος του Ήλιου στην Παρθένο, στις 23 Αυγούστου, αποτελεί τυπικά το τέλος της πιο ανέμελης περιόδου της χρονιάς. Η Παρθένος, που σχετίζεται άμεσα με την εργασία, μας καλεί σιγά-σιγά να επιστρέφουμε στα καθήκοντά μας, ωστόσο μια σειρά από πλανητικές όψεις λειτουργούν σαν το τραγούδι των σειρήνων, που μας πλανεύει και μας οδηγεί σε δρόμους ξεγνοιασιάς, διασκέδασης και χαράς. Η επιστροφή στη ρουτίνα, μάλλον θα αποδειχθεί φέτος πιο δύσκολη από άλλες χρονιές. Η οικονομική κρίση, η ανεργία και η δυστοκία στην επιχειρηματικότητα, φαίνεται ότι δρουν ανασταλτικά στο δρόμο της επιστροφής.

Ερμής σε τρίγωνο με Πλούτωνα

Το τρίγωνο που σχηματίζει ο πλανήτης της επικοινωνίας, ο Ερμής, με τον μυστικοπαθή Πλούτωνα, πέραν των άλλων μας «προϊδεάζει» για μια περίοδο όπου μυστικά και ψέματα θα φορεθούν πολύ στις παραλίες, στις εξοχές, στα μετόπισθεν των κοσμικών εκδηλώσεων, πίσω από τις καλαμιές! Γενικά θα υπάρχει μια τάση για κρυφά ραντεβουδάκια σε απόμακρες παραλίες, μακριά από αδιάκριτα μάτια και paparazzi, όπου κάτω από τον καυτό αυγουστιάτικό ήλιο θα «ξεροψήνονται» φλερτ και ειδύλλια.

Νέα Σελήνη, Ερμής, Άρης και Κρόνος, Αφροδίτη και Ουρανός.

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου, που σχηματίζεται στις 25 του μήνα στην Παρθένο, είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για Ταύρους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθείς. Την ίδια μέρα, ο Ερμής πρωταγωνιστεί σε μια σειρά από αστρικά εξάγωνα με τον Άρη και τον Κρόνο, προσφέροντας έτσι διεξόδους για χαρά και διασκέδαση τόσο στους τυχερούς παραθεριστές, όσο και όσους φυλάσσουν τα τείχη των αστικών κέντρων. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού την ίδια μέρα φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες κάτω από απρόβλεπτες συνθήκες. Όσοι πίστεψαν ότι το ερωτικό καλοκαίρι βρίσκεται στην εκπνοή του, διαπιστώνουν με έκπληξη ότι πάμε για παράταση και πέναλτι!

Αφροδίτη, Κρόνος και Άρης

Η Αφροδίτη δεν «μας τα λέει καλά», αφού το διήμερο 26-27 Αυγούστου επιδίδεται σε ένα μπρα-ντε-φερ με τον ερωτικό της αστρικό σύντροφο, τον Άρη, αλλά και τον Κρόνο. Καθώς εκείνες τις ημέρες θα «κριθούν» οι σχέσεις που μαγειρεύτηκαν το προηγούμενο διάστημα, προσέξτε τη δοσολογία στα συστατικά. Καλό το αλατοπίπερο, δε λέω, αλλά αν σου πέσει παραπάνω, χαλάει τη συνταγή.

Ήλιος σε αντίθεση με Ποσειδώνα

Θα συνιστούσα προσοχή σε μυστικά και ψέματα στις 29 Αυγούστου, αφού με την αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν και να εκθέσουν σχέσεις και δεσμούς.
 
Και πάμε να δούμε πως θα επηρεάσουν οι πλανητικές όψεις στην αυλαία του καλοκαιριού και η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, τα δώδεκα ζώδια αναλυτικά, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή μας.
 
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-08-2014 19:00:00