Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Άρη: Οι σχέσεις δοκιμάζονται…

 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και τον Άρη: Οι σχέσεις δοκιμάζονται…
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο και Άρη

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Στις 26 Αυγούστου, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Λέοντα σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από τον Σκορπιό, ενώ την επόμενη ακριβώς ημέρα κορυφώνεται άλλο ένα τετράγωνο, αυτό της Αφροδίτης με τον Άρη. Η επιρροή των όψεων αυτών, η οποία θα διαρκέσει περίπου δύο μέρες μετά την κορύφωσή τους, πρόκειται να ταρακουνήσει σχέσεις, ώστε να φανεί ποιες είναι αρκετά δυνατές για να παραμείνουν στη ζωή μας και ποιες αποτελούν τροχοπέδη στην προσωπική μας εξέλιξη.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τις όψεις της Αφροδίτης

Τα ζώδια που δέχονται την κύρια επιρροή είναι αυτά που ανήκουν στον σταθερό σταυρό (Ταύροι-Σκορπιοί, Λέοντες-Υδροχόοι) ή όσοι έχουν σημαντικούς προσωπικούς πλανήτες σε αυτά.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου πρόκειται να δυσκολέψει τις διαπροσωπικές σχέσεις, αφού στις δυσμενείς όψεις που συμμετέχει ο Κρόνος συνήθως υπάρχει φόβος, απόσταση και αδυναμία να εκφραστούμε συναισθηματικά. Σκέψεις σχετικά με το τι αποκομίζουμε από τις σχέσεις μας, αλλά και τι προσφέρουμε εμείς σε αυτές, θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα το διάστημα που θα διαρκέσει η επιρροή της όψης, ενώ ίσως να νιώσουμε και μία έντονη ανάγκη να μείνουμε μόνοι με τον εαυτό μας. Από τη μία, αυτό μπορεί να οδηγήσει στην απομόνωση, όμως από την άλλη θα αποτελέσει και μία καλή ευκαιρία για να κάνουμε έναν απολογισμό και να δούμε αποστασιοποιημένα την πορεία των σχέσεών μας.
 
Παράλληλα, ίσως να αισθανθούμε ότι δεχόμαστε κάποιου είδους καταπίεση ή ότι οι άλλοι έχουν πολλές απαιτήσεις από εμάς, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε σύγκρουση με αγαπημένους μας ανθρώπους. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή ώστε να μην αφήσουμε τον εαυτό μας να αναλωθεί σε απαισιόδοξες σκέψεις, αφού θα υπάρχει η τάση να βλέπουμε τα πράγματα πιο μαύρα, από όσο είναι στην πραγματικότητα.

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, που οποία κορυφώνεται στις 27 Αυγούστου, πρόκειται να φέρει δυναμικές εξελίξεις στις ερωτικές σχέσεις, με τα παιχνίδια εξουσίας για την επικράτηση του πιο ισχυρού να κυριαρχούν. Οι σχέσεις που στηρίζονται σε γερά θεμέλια, δεν πρόκειται να ταρακουνηθούν ιδιαίτερα από αυτή την όψη. Αντιθέτως, οι υποψήφιοι σύντροφοι θα τονώσουν τον ενδιαφέρον ανάμεσά τους, μέσα από το πάθος και την υγιή έκφραση της σεξουαλικότητάς τους.
 
Οι σχέσεις όμως που παρουσιάζουν ήδη προβλήματα, είναι πιθανό να έρθουν σε σύγκρουση λόγω εγωιστικών κινήτρων και αμετακίνητων θέσεων. Η Αφροδίτη επιθυμεί την ομορφιά και την απλότητα στον έρωτα, όμως ο Άρης είναι περισσότερο μαχητικός και βάζει πάνω από όλα τα προσωπικά του θέλω. Το κλειδί βρίσκεται στον συμβιβασμό και την υποχωρητικότητα, ώστε να μην υπάρξουν ρήξεις, που προέρχονται από πείσμα και αδιαλλαξία.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο και Άρη και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Τα διαδοχικά τετράγωνα της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον κυβερνήτη σου, τον Άρη, επηρεάζουν τις ερωτικές σου σχέσεις, τις οικονομικές σου συναλλαγές και την ανάγκη σου να νιώσεις πιο ξένοιαστος και δημιουργικός. Φαίνεται πως έχει έρθει ο καιρός να κάνεις ένα γερό ξεσκαρτάρισμα στον ερωτικό τομέα, να αναλογιστείς τι παίρνεις, αλλά και τι δίνεις στις σχέσεις σου και να εξελίξεις ή να βάλεις ένα τέλος σε συγκεκριμένες συμπεριφορές σου, που πλέον δεν οδηγούν πουθενά. Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα στις σχέσεις σου, αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να ψάξεις σε βάθος τις ατέλειές της, ενώ πρέπει να θυμάσαι ότι το σεξ αποτελεί μία πολύ καλή μέθοδο εκτόνωσης της ενέργειας, όταν όμως δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες να το επισκιάσουν. Παράλληλα, δώσε ιδιαίτερη προσοχή στην οικονομική σου κατάσταση, γιατί φαίνεται ότι η σταθερότητά της απειλείται… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Τα τετράγωνα μεταξύ του κυβερνήτη σου, της Αφροδίτης, με τους Κρόνο και Άρη θα επηρεάσουν και το κομμάτι των διαπροσωπικών σου σχέσεων και αυτό των συνεργασιών και επαγγελματικών σου πλάνων. Από τη μία πλευρά, φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μία κρίσιμη περίοδο, που απαιτεί οριστικές αποφάσεις στον γάμο ή στη σχέση σου. Ίσως εσύ ή ο σύντροφός σου, να χρειάζεται να κάνετε έναν επαναπροσδιορισμό της κοινής σας πορείας, αφού οι καβγάδες και η ασυμφωνία έχουν δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα μεταξύ σας. Από την άλλη, ίσως να χρειαστεί να δεις με άλλο μάτι μία επαγγελματική προοπτική ή μία συνεργασία σου, για να αναθεωρήσεις το οικονομικό κομμάτι της. Το σίγουρο είναι ότι τις ημέρες της επιρροής των όψεων, το αίσθημα της ασφάλειάς που χρειάζεσαι, θα ταρακουνηθεί, κινητοποιώντας σε να κάνεις αλλαγές, που θα σε βοηθήσουν να το αποκαταστήσεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Οι τομείς που θα επηρεαστούν από τα διαδοχικά τετράγωνα της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Άρη, είναι αυτοί που αφορούν στην καθημερινότητά σου και στον τρόπο σκέψης σου. Κάποιες καταστάσεις που βιώνεις το τελευταίο διάστημα, θα σε κινητοποιήσουν να αλλάξεις τον τρόπο που επεξεργάζεσαι τα πράγματα, ωθώντας σε να αλλάξεις συνήθειες και τρόπο ζωής. Ίσως να θελήσεις να εντάξεις στο πρόγραμμά σου κάποιες δραστηριότητες, που βελτιώνουν τη σωματική σου ευεξία, να αλλάξεις διατροφικές συνήθειες ή ακόμη και να σκεφτείς μία στροφή στην καριέρα σου, που θα φέρει στην επιφάνεια πιο δημιουργικά κομμάτια του εαυτού σου. Το βέβαιο είναι ότι η ενέργεια αυτής της όψης θα σε βοηθήσει να κλείσεις έναν κύκλο εμμονικών συμπεριφορών, που εμποδίζουν την ομαλή πορεία της ζωής σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα τετράγωνα που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο και τον Άρη τις επόμενες ημέρες, πρόκειται να επηρεάσουν τον τομέα των οικονομικών σου και γενικότερα την αυτοπεποίθηση και την ανάγκη σου για προσωπική εξέλιξη. Ίσως αυτά τα δύο να γίνουν αλληλένδετα το προσεχές διάστημα, αφού φαίνεται ότι η αύξηση ή η πτώση του εισοδήματός σου, θα επηρεάσουν άμεσα την ψυχολογία σου και την εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου. Αυτό που έχει σημασία να σκεφτείς είναι ότι η ουσία κρύβεται σε πράγματα που δεν έχουν απαραίτητα να κάνουν με την υλική πραγματικότητα. Μπορεί να υπάρχει μέσα σε μία όμορφη νύχτα που θα βγεις έξω να διασκεδάσεις με φίλους, σε ένα φλερτ με ένα πολλά υποσχόμενο άτομο ή στην εσωτερική ανάταση που αισθάνεσαι, όταν σε επιβραβεύουν επειδή είσαι καλός επαγγελματίας, μαθητής ή σύντροφος… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΛΕΩΝ
Τα τετράγωνα που σχηματίζει η Αφροδίτη από το ζώδιό σου με Άρη και Κρόνο, θα φέρουν κάποιες ανακατατάξεις στο σπίτι και την οικογένειά σου σε πρώτο επίπεδο και, σε δεύτερη ανάγνωση, στον τρόπο που παρουσιάζεις τον εαυτό σου στους άλλους. Αρχικά, ίσως να θελήσεις να αλλάξεις τον χώρο που μένεις, πραγματοποιώντας μία ανακαίνιση ή μία απλή αναδιαμόρφωση. Δεν αποκλείεται βέβαια, να πρέπει να αντιμετωπίσεις και κάποια έξοδα που παρουσιάζονται και αφορούν την ακίνητη περιουσία σου, κάτι που σου δημιουργεί ένα αίσθημα ανασφάλειας. Οι οικογενειακές σου σχέσεις αποτελούν επίσης προτεραιότητα αυτές τις ημέρες, με πολύ έντονο το ενδεχόμενο συγκρούσεων και διαφωνιών. Η ισχυρογνωμοσύνη και οι αμετακίνητες θέσεις, δεν αποτελούν τους καλύτερους τρόπους για να πείσεις για τα επιχειρήματά σου αυτή τη στιγμή. Αυτό που έχει σημασία και στο οποίο πρέπει να εστιάσεις, είναι η εσωτερική σου φωνή που σε συμβουλεύει να θέσεις τον εαυτό σου προτεραιότητα, να βελτιώσεις την εικόνα σου, να προωθήσεις τα καλά σου στοιχεία και να κάνεις χώρο, για όλα εκείνα τα στοιχεία που έρχονται ή έχουν έρθει ήδη στη ζωή σου, με σκοπό να την κάνουν πιο ευχάριστη… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα τετράγωνα Αφροδίτης-Κρόνου και Αφροδίτης-Άρη ίσως να φέρουν στην επιφάνεια κάποιους φόβους σου, που καλείσαι να αντιμετωπίσεις. Κάποιες συζητήσεις που λαμβάνουν χώρα στον χώρο της δουλειάς σου, ενδεχομένως να σε βάλουν σε σκέψεις σχετικά με την επαγγελματική σου πορεία ή με το κατά πόσο είσαι ικανοποιημένος από τις οικονομικές σου απολαβές. Από την άλλη μεριά, στον ερωτικό τομέα ίσως να πρέπει να αναθεωρήσεις κάποιες απόψεις σου, σχετικά με τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις σχέσεις και να αρχίσεις να βλέπεις τα κίνητρα που κρύβονται πίσω από τις πράξεις σου. Οτιδήποτε σου δημιουργεί άγχος και ανασφάλεια, χρειάζεται να το εξετάσεις λεπτομερώς τις ημέρες που θα διαρκέσει η επιρροή των όψεων, ώστε με αφορμή και τη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 25 του μήνα, να προχωρήσεις σε ένα νέο ξεκίνημα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
ΖΥΓΟΣ
Οι τομείς που επηρεάζονται από τα τετράγωνα που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με Κρόνο και Άρη, αφορούν στους μελλοντικούς σου στόχους και στην οικονομική σου κατάσταση. Ίσως να θελήσεις να ανακαλύψεις νέους, δημιουργικούς τρόπους για να περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου, να ενταχθείς σε μία νέα ομάδα, μέσα από την οποία θα εξελίξεις το πνεύμα σου ή να αναρωτηθείς αν οι υπάρχουσες κοινωνικές σου συναναστροφές σε βοηθούν να εξελίξεις τον εαυτό σου. Το άλλο καίριο ζήτημα που έρχεται στην επιφάνεια με αυτά τα διαδοχικά τετράγωνα είναι η τσέπη σου και, συγκεκριμένα, το κατά πόσο αισθάνεσαι ασφαλής με αυτά που λαμβάνεις από τη δουλειά σου αλλά και το αν είσαι σε θέση να συνεχίσεις να στερείσαι πράγματα που θέλεις να αποκτήσεις, αφού η οικονομική σου κατάσταση δεν σου το επιτρέπει. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να θέσεις προτεραιότητες και να επαναξιολογήσεις αυτά που έχουν πραγματική σημασία για σένα… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα τετράγωνα που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο και τον Άρη, οι οποίοι κινούνται στο ζώδιό σου, λαμβάνουν χώρα σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σου, που σχετίζεται με την καριέρα σου. Φαίνεται ότι βρίσκεσαι σε μία φάση της ζωής σου που θέλεις να μεταμορφώσεις την επαγγελματική σου εικόνα, να νιώσεις δημιουργικός μέσα στη δουλειά σου και να πλασάρεις τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου. Η αυτοπεποίθηση και η δυναμική που εκπέμπεις, είναι τα δυνατά χαρτιά που θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις τους στόχους που έχεις θέσει. Φρόντισε να διατηρήσεις σε καλό επίπεδο τις σχέσεις με συναδέλφους και αφεντικά, ώστε να μην αποτελέσουν τροχοπέδη στην εξέλιξή σου. Να θυμάσαι ότι αυτή την περίοδο χτίζεις ένα επαγγελματικό προφίλ, το οποίο ναι μεν μπορεί να εξελίσσεται αργά και μέσα από εμπόδια, όμως μακροπρόθεσμα θα σε οδηγήσει στην επιτυχία. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα τετράγωνα της Αφροδίτης με τον Κρόνο και τον Άρη φαίνεται να ανακινούν κάποια εσωτερικά σου κομμάτια τα οποία διψούν να βγουν προς τα έξω. Κάποιοι φόβοι σου, τους οποίους ίσως να είχες επιλέξει να θάψεις για να αποφύγεις να τους αντιμετωπίσεις, έρχονται να σε ταρακουνήσουν και να αλλάξουν την κοσμοθεωρία σου. Οι απόψεις σου για τη ζωή, για τον έρωτα, για τις σχέσεις και κυρίως για τον εαυτό σου, πρέπει να δεχθούν σημαντικές αλλαγές αν θέλεις να προχωρήσεις τη ζωή σου ένα βήμα παρακάτω και αυτή είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να το κάνεις. Αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι ημέρες που θα διαρκέσει η επιρροή των όψεων, θα αυξήσεις την πίστη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου. Δυστυχώς, αυτό σχεδόν πάντα έρχεται μέσα από δοκιμασίες, εμπόδια και εσωτερικές συγκρούσεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα διαδοχικά τετράγωνα της Αφροδίτης με Άρη και Κρόνο φαίνεται να φέρνουν σε πρώτο πλάνο οικονομικά πάρε-δώσε, εσωτερικές αναζητήσεις και μελλοντικά πλάνα. Αυτοί οι τρεις τομείς θα συνδεθούν άμεσα κατά τη διάρκεια επιρροής αυτών των όψεων κινητοποιώντας σε να κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα τους βελτιώσουν. Κάποια οικονομική διαπραγμάτευση ή συμφωνία ενδέχεται να αποτελέσουν την αφορμή για να επαναπροσδιορίσεις τους στόχους σου ή να κάνεις καινούρια όνειρα για το μέλλον. Από την άλλη, αν βρίσκεσαι σε σχέση, ίσως να αισθάνεσαι ότι η σχέση σου με τον σύντροφό σου πρέπει να περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, μέσα από μία συμβίωση ή δημιουργώντας πλέον ένα κοινό πορτοφόλι. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το διάστημα θα νιώσεις ότι πρέπει να κάνεις κάποιες σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου, οι οποίες κατά βάση ξεκινούν από μέσα σου και έχουν ως στόχο να σε εξελίξουν ως άνθρωπο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα τετράγωνα της Αφροδίτης με Κρόνο και Άρη σε επηρεάζουν άμεσα, μιας και πραγματοποιούνται σε δύο γωνιακούς ηλιακούς σου οίκους. Ο επαγγελματικός τομέας και αυτός των διαπροσωπικών σου σχέσεων πρόκειται να δεχθούν σημαντικές ανακατατάξεις το προσεχές διάστημα. Το ένα σενάριο μιλά για κάποια αλλαγή στην επαγγελματική σου πορεία, η οποία μπορεί να έρθει μέσα από μια ρήξη με κάποιον ανώτερό σου ή από μία ανακάλυψή σου ότι παίζονται κάποια υπόγεια παιχνίδια εξουσίας, τα οποία δεν είχες αντιληφθεί. Βέβαια, δεν αποκλείεται η εσωτερική αναστάτωση που αισθάνεσαι σε αυτόν τομέα, να προέρχεται και από κακή διαχείριση των οικονομικών σου ή από λάθος εκτίμηση των προσδοκώμενων εσόδων σου. Από την άλλη, ίσως να λαμβάνεις κάποιες αποφάσεις που αφορούν στη σχέση σου και την εξέλιξή της, μέσα από σκέψεις για έναν γάμο ή μια επισημοποίηση. Όποιο κι αν είναι το σενάριο που θα σε απασχολήσει, το σίγουρο είναι ότι βρίσκεσαι σε περίοδος κλεισίματος κύκλων και νέων ανοιγμάτων… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Οι όψεις τετραγώνου που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο και τον Άρη, αφορούν στα κομμάτια του ωροσκοπίου σου που σχετίζονται με την καθημερινότητά σου, αλλά και τις επαγγελματικές σου σχέσεις με το εξωτερικό. Πιθανόν να θελήσεις να ανακαλύψεις τρόπους, για να κάνεις πιο δημιουργική τη δουλειά σου ή να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, μέσα από μορφωτική εξέλιξη. Ένα μεταπτυχιακό, ένα ταξίδι στο εξωτερικό για μία συνεργασία ή νέα επαγγελματική προοπτική, αλλά και η στροφή της καριέρας σου σε κάτι πιο καλλιτεχνικό, είναι θέματα που θα σε απασχολήσουν το προσεχές διάστημα. Παράλληλα, θα κληθείς να εστιάσεις περισσότερο στο σώμα σου και τις ανάγκες του. Μία αλλαγή στη διατροφή σου ή η ένταξη της άσκησης στην καθημερινότητά σου, αποτελούν τις καλύτερες διόδους για να διοχετεύσεις την ενέργεια αυτών των όψεων. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-08-2014 12:00:00