blank
 
blank

Κρόνος στον Σκορπιό μέχρι το 2015. Μια σημαντική όψη! Πώς επηρεάζει τα ζώδια.

 
Κρόνος στον Σκορπιό μέχρι το 2015. Μια σημαντική όψη! Πώς επηρεάζει τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Ο Κρόνος στον Σκορπιό μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2015

Η μετακίνηση του Κρόνου στον Σκορπιό είναι μια σημαντική αστρολογική μετακίνηση, που σίγουρα θα επηρεάσει όχι μόνο τον καθέναν μας ξεχωριστά, αλλά και ολόκληρη την ανθρωπότητα, καθώς θα δημιουργήσει σημαντικές αλλαγές στο παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Τα μεσάνυχτα της 5ης Οκτωβρίου 2012 – συγκεκριμένα στις 23.34 – ο Κρόνος ολοκλήρωσε το «έργο» του στο ζώδιο του Ζυγού και πέρασε στο ζώδιο του Σκορπιού.

Ο Σκορπιός είναι το ζώδιο που σχετίζεται με κεφάλαια, σεξ, θάνατο, αναγέννηση. Έτσι, τα επόμενα δυόμισι χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι τις 18 Σεπτεμβρίου 2015, που θα βρίσκεται σ’ αυτό το ζώδιο, θα υπάρξουν καθοριστικές αλλαγές σ’ αυτούς τους τομείς. Το κύριο θέμα που απασχολεί την ανθρωπότητα είναι φυσικά τα οικονομικά, τα οποία θα «ξεκαθαρίσουν» και θα αποδοθεί δικαιοσύνη, με αποτέλεσμα να κερδίσουν οι «μη έχοντες» και να χάσουν όχι τόσο αυτοί που έχουν, αλλά περισσότερο όσοι ευθύνονται ή προκάλεσαν αυτές τις δυσάρεστες εξελίξεις. Η έννοια του θανάτου, που υπάγεται στη δικαιοδοσία του Κρόνου, δεν αφορά στον φυσικό θάνατο αλλά στο τέλος μιας κατάστασης, και μάλιστα στο τέλος εκείνο που οδηγεί στην αναγέννηση.
 
Τα ζώδια που θα ωφεληθούν ιδιαίτερα από τη νέα μετακίνηση του Κρόνου, είναι ο Καρκίνος, η Παρθένος, ο Αιγόκερως και οι Ιχθείς.

Ο Κρόνος στον Σκορπιό και προβλέψεις για τα δώδεκα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Φίλε Κριέ, στις 5 Οκτωβρίου ο Κρόνος αποχώρησε οριστικά από τον τομέα των σχέσεών σου και περνάει στο ζώδιο του Σκορπιού και τον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Εκεί θα μείνει μέχρι τις 18/9/2015 και όλο αυτό το διάστημα, ο σκοπός του θα είναι να σου διδάξει τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να διαχειρίζεσαι τα οικονομικά σου. Το μάθημα αυτό δεν θα είναι εύκολο, αφού θα πρέπει να αναλάβεις περισσότερες ευθύνες σχετικά με οικονομικά ζητήματα που δεν αφορούν μόνο εσένα αλλά και άλλους ανθρώπους όπως για παράδειγμα οικογενειακά κεφάλαια, ασφάλειες, επενδύσεις και επιδόματα. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα χρέη που πιθανόν έχεις δημιουργήσει και κρίνεται απαραίτητο να βάλεις ένα πρόγραμμα που θα σε βοηθήσει να τα αποπληρώσεις. Μην ξεχνάς ότι ο Κρόνος ανταμείβει πάντα τις προσπάθειες, κι αυτό σημαίνει ότι αν ακολουθήσεις μια καλή «τακτική» το πιθανότερο είναι ότι θα ανταμειφθείς με μια κληρονομιά, ή κάποιο άλλο οικονομικό όφελος.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε Ταύρε, στις 5 Οκτωβρίου 2012 ο Κρόνος μπήκε στον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με γάμους και συνεταιρισμούς. Αυτή η μετακίνηση θα έχει ως αποτέλεσμα να «πιεστείς» ώστε να μπορέσεις να βρεις λύσεις που θα τονώσουν τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, ή αντίθετα να αποφασίσεις να «ξεκόψεις» από όσα άτομα νιώθεις ότι δεν σε «δένει» τίποτα πια. Για να διατηρήσεις μια σχέση θα πρέπει να της αφιερώσεις χρόνο αλλά και να νοιαστείς πραγματικά για τις επιθυμίες και τις ανάγκες της και να φροντίσεις να της προσφέρεις απλόχερα ότι καλύτερο μπορείς. Αν είσαι ελεύθερος τα επόμενα δυόμισι χρόνια, ο Κρόνος θα σου φέρει μια σχέση σοβαρή, παράλληλα όμως είναι πιθανό να σου δημιουργήσει έναν φόβο για τη μόνιμη δέσμευση που συνεπάγεται περισσότερες υποχρεώσεις. Σ’ αυτή την περίπτωση θα πρέπει να προσπαθήσεις να αποκρυπτογραφήσεις την αιτία του φόβου σου. Αν έχεις κακές εμπειρίες από το παρελθόν, ίσως είναι καιρός να τις ξεπεράσεις, ώστε να διαμορφώσεις ένα καλύτερο μέλλον.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Αγαπητέ Δίδυμε,  από τις 5 Οκτωβρίου 2012 ο Κρόνος ξεκίνησε ένα καινούργιο «ταξίδι» στο ζώδιο του Σκορπιού και τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, την δουλειά σου και την υγεία σου. Αυτή η νέα του θέση συνιστά για τα επόμενα δυόμισι χρόνια να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στη δουλειά σου και να αντιμετωπίσεις με μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα τις υποχρεώσεις σου, που μπορεί όχι μόνο να αυξηθούν αλλά ακόμα και να σε αναγκάσουν να δουλεύεις χωρίς ωράριο και με ελάχιστη ανταμοιβή. Παρόλο που το γεγονός αυτό σίγουρα δεν θα σου είναι ευχάριστο, μάλλον θα πρέπει να προσαρμοστείς και να το ακολουθήσεις, αφού όπως ξέρεις ο Κρόνος μπορεί να δημιουργεί δυσκολίες αλλά πάντα ανταμείβει τους «αγωνιστές» της ζωής. Εκείνο που θα πρέπει να μάθεις τα επόμενα δυόμισι χρόνια, είναι να διαχειρίζεσαι τον χρόνο σου καλύτερα, ώστε να μπορείς να ανταποκρίνεσαι στις υποχρεώσεις σου χωρίς άγχος. Ενδιαφέρον θα πρέπει να δείξεις και στην υγεία σου και καλό θα είναι να εφαρμόσεις πιο υγιεινές συνθήκες διατροφής και φυσικά να μην ξεπερνάς τα όρια της αντοχής σου.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, επιτέλους μετά από 2,5 χρόνια ταλαιπωρίας, ο Κρόνος  από τις 5 Οκτωβρίου 2012 πέρασε στο συμβατό ζώδιο του Σκορπιού και τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με τα παιδιά, την δημιουργικότητα, τον έρωτα. Από αυτή τη θέση θα σου δώσει την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις τις σχέσεις σου, να επισημοποιήσεις ένα μακροχρόνιο έρωτα, να συνειδητοποιήσεις ότι τα παιδιά σου γίνονται πιο υπεύθυνα, αλλά και να ξεκινήσεις μια ανεξάρτητη επαγγελματική δραστηριότητα που θα σου αποφέρει μεγάλα κέρδη. Αν είσαι ήδη ελεύθερος επαγγελματίας, τα επόμενα δυόμισι χρόνια θα δεις τα έσοδά σου να αυξάνονται και θα μπορέσεις να βάλεις μια τάξη σε χρέη και οφειλές που σε προβληματίζουν. Τέλος, αν είσαι ελεύθερος, θα γνωρίσεις ένα άτομο που θα ενδιαφερθεί πολύ σοβαρά για σένα και καλό θα είναι να μην το αγνοήσεις, γιατί έχει να σου προσφέρει πολλά.
 
ΛΕΩΝ
Φίλε Λέοντα, το πέρασμα του Κρόνου στον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου από τις 5 Οκτωβρίου 2012 και για τα επόμενα δυόμισι χρόνια, μπορεί να μην είναι η καλύτερη θέση για σένα, καθώς πρόκειται να σου φέρει μεγάλες ευθύνες στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Ωστόσο, ο μεγάλος «δάσκαλος» των πλανητών έχει να σε διδάξει πολλά πράγματα και το κυριότερο είναι η αξία της οικογένειας, την οποία θα αρχίσεις να συνειδητοποιείς σιγά – σιγά, και θα φροντίσεις να συσφίξεις τους δεσμούς σου μαζί της. Δεν αποκλείεται επίσης να αποφασίσεις να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, και να αφοσιωθείς ολοκληρωτικά σ’ αυτό. Για παράδειγμα, το χτίσιμο της δικής σου κατοικίας, ή η απόφαση να φύγεις από την πατρική σου εστία για να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια, θα αποτελέσει μια σημαντική αλλαγή που θα σε κάνει περισσότερο ώριμο και υπεύθυνο. Τυχόν αγοραπωλησίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα, θα έχουν καλά αποτελέσματα.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, η αποχώρηση του Κρόνου από τον τομέα των οικονομικών σου, αποτελεί σίγουρα ένα θετικό γεγονός, αφού σημαίνει ότι πλέον μπορείς να βάλεις ένα πρόγραμμα χωρίς να ανατρέπεται κάθε τόσο από απρόβλεπτα έξοδα και απώλειες. Από τις 5 Οκτωβρίου 2012 και για τα επόμενα δυόμισι χρόνια, ο Κρόνος θα βρίσκεται στον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου που σχετίζεται με τα αδέλφια και τα συγγενικά σου πρόσωπα, τα ταξίδια, την επικοινωνία. Έτσι, το διάστημα αυτό είναι κατάλληλο για να μάθεις να εκφράζεσαι πιο άμεσα και ντόμπρα και να πετύχεις σχέδια και φιλοδοξίες, χρησιμοποιώντας το επικοινωνιακό σου χάρισμα και την πειθώ σου που πραγματικά θα είναι αρκετά τονισμένα. Αν ασχολείσαι με πωλήσεις, διδασκαλία, ταξίδια ή τηλεπικοινωνίες, θα έχεις μεγάλα οφέλη, ενώ αν πρόκειται να δώσεις εξετάσεις για να αποκτήσεις ένα πτυχίο, θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Το ερχόμενο διάστημα επίσης μπορείς να κάνεις σημαντικές συνεργασίες ή και έναν γάμο που θα αποδειχθεί εξαιρετικά επωφελής.
 
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, αν δεν έχεις εσύ λόγο να χαμογελάς, τότε ποιος έχει; Επιτέλους μετά από δυόμισι χρόνια ο Κρόνος εγκατέλειψε το ζώδιό σου, και το γεγονός αυτό σίγουρα σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Ωστόσο, ίσως πρέπει να εκτιμήσεις το γεγονός ότι απέκτησες σημαντικές εμπειρίες, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Τώρα είναι καιρός να μάθεις να οργανώνεις και τα οικονομικά σου και να δημιουργήσεις σταθερές βάσεις, για την μελλοντική σου ασφάλεια. Ο Κρόνος μέσα από τον δεύτερο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, θα σε βοηθήσει να κάνεις έναν αναλυτικό προϋπολογισμό, να ανοίξεις έναν λογαριασμό ή να ξεπληρώσεις χρέη, ώστε να σου μένουν περισσότερα χρήματα. Μπορεί να μην χρειαστεί να σταματήσεις να είσαι «ανοιχτοχέρης», σίγουρα όμως πρέπει να μάθεις να μην σπαταλάς χρήματα χωρίς λόγο. Τυχόν επενδύσεις σε ακίνητη περιουσία θα αποδειχθούν πολύ θετικές.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, ήρθε η ώρα να «καλωσορίσεις» τον Κρόνο στο ζώδιό σου και να προετοιμαστείς για μια περίοδο τουλάχιστον δυόμισι ετών κατά την οποία θα έχεις την ευκαιρία να σκεφτείς τι πραγματικά θέλεις να κατακτήσεις στη ζωή σου – και κυρίως στην καριέρα σου – και να αρχίσεις υπεύθυνα και σοβαρά να κάνεις τις κατάλληλες κινήσεις. Οι γνώσεις και οι εμπειρίες που θα αποκτήσεις, θα αποτελέσουν τα σημαντικότερα κλειδιά για την μελλοντική σου επιτυχία. Συζητήσεις με άτομα που έχουν παρόμοιες φιλοδοξίες με σένα είναι απαραίτητες προκειμένου να συλλέξεις πολύτιμες πληροφορίες που θα σε βοηθήσουν. Η οικογένειά σου επίσης μπορεί να σου προσφέρει σημαντική βοήθεια, γι’ αυτό και θα ανακαλύψεις πόσο σημαντικό είναι να μείνεις ενωμένος μαζί της. Παρόλο που τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να «στρώσεις» ένα καλύτερο μέλλον, καλό θα είναι να προσέξεις να μην εξαντλήσεις τον οργανισμό σου και να φροντίζεις να ξεκουράζεσαι επαρκώς. Στον αισθηματικό τομέα, η σχέση σου – είτε αυτή που έχεις, είτε αυτή που θα δημιουργήσεις - θα κριθεί από τον Κρόνο και θα εξελιχθεί ανάλογα.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλε Τοξότη, από τις 5 Οκτωβρίου, ο Κρόνος ξεκίνησε μια διέλευση δυόμισι ετών στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Και παρόλο που τα στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν είναι η περιπέτεια και η δράση, αυτό το διάστημα, η αναζήτηση της μοναξιάς θα αποτελέσει τη βασική σου επιδίωξη. Ο εαυτός σου θα αποδειχθεί ο καλύτερος σύντροφός σου και η «εξερεύνηση» του εσωτερικού σου κόσμου θα έχει ως αποτέλεσμα να αναδειχθεί η πνευματική και διαισθητική σου πλευρά. Τα επόμενα χρόνια θα καταφέρεις να απελευθερωθείς από καταστάσεις και απωθημένα του παρελθόντος και να υιοθετήσεις νέες ιδέες και απόψεις ή ακόμα και να αλλάξεις τελείως τρόπο ζωής. Δεν αποκλείεται ωστόσο, η απομόνωσή σου να προκύψει, εξαιτίας ενός κρυφού πάθους που δεν θέλεις να μάθει κανένας.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλε Αιγόκερε, η μετακίνηση του Κρόνου είναι ένα ιδιαίτερο γεγονός για σένα, αφού ο Κρόνος είναι ο δικός σου κυβερνήτης και μετά από ένα μεγάλο διάστημα «ταλαιπωριών», επιτέλους περνάει σε ένα ζώδιο συμβατό με το δικό σου, από όπου θα σου προσφέρει απλόχερα την εύνοιά του. Ήδη από τις 5 Οκτωβρίου λοιπόν και για τα επόμενα δυόμισι χρόνια, ο Κρόνος θα βρίσκεται στον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, γεγονός που θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και να κάνεις λαμπρές γνωριμίες με άτομα τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις τα όνειρά σου. Η επανασύνδεση με φίλους που για κάποιο λόγο έχουν βγει από τη ζωή σου, θα αποτελέσει επίσης ένα θετικό γεγονός. Παράλληλα βέβαια, ίσως ανακαλύψεις και την «υποκρισία» κάποιων ατόμων και τα βγάλεις οριστικά από τη ζωή σου, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό θα είναι για το καλό σου. Η ενεργή συμμετοχή σου σε ομαδικές εργασίες, συλλόγους ή έναν μεγάλο επαγγελματικό οργανισμό θα σου αποφέρει επίσης μεγάλα οφέλη.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 5 Οκτωβρίου 2012 ο Κρόνος πέρασε στον τομέα της καριέρας σου, στον οποίο και θα παραμείνει για τα επόμενα δυόμισι χρόνια. Το διάστημα αυτό μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εύκολο για σένα, και θα πρέπει να αγωνιστείς με όλες σου τις δυνάμεις, ώστε να πετύχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μην ξεχνάς ότι ο Κρόνος είναι ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης και μπορείς να τον «χειριστείς» με περισσότερη ευκολία από ότι τα υπόλοιπα ζώδια, επομένως αν βάλεις τα δυνατά σου, η πρόοδός σου θα είναι αρκετά αξιόλογη. Επιπλέον, το φυσικό σου ταλέντο να «δικτυώνεσαι» και να δημιουργείς εύκολα σχέσεις και φιλίες με τα κατάλληλα άτομα, θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους στόχους σου πιο εύκολα. Παράλληλα, δείξε το ενδιαφέρον σου στην οικογένειά σου, και πρόσεξε την υγεία ενός ηλικιωμένου μέλους.
 
ΙΧΘΕΙΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, στις 5 Οκτωβρίου 2012 ο Κρόνος πέρασε στο υδάτινο ζώδιο του Σκορπιού, στο οποίο θα παραμείνει για τα επόμενα δυόμισι χρόνια. Ο ένατος οίκος του ηλιακού σου ωροσκοπίου – που ενεργοποιείται από αυτή τη διέλευση – σχετίζεται με τα ταξίδια, τις γνώσεις και τις νομικές υποθέσεις και έτσι αυτό το διάστημα τα ζητήματα που σχετίζονται με αυτούς τους τομείς, θα έχουν εξαιρετικά θετικά αποτελέσματα. Η συμμετοχή σου σε σεμινάρια, και γενικά κάθε εκπαίδευση που θα αποκτήσεις τώρα, μπορεί να σου ανοίξει σημαντικές πόρτες, στην επόμενη μετακίνηση του Κρόνου από τον Σεπτέμβριο του 2015. Θετικές εμπειρίες θα σου προσφέρουν και τα ταξίδια και αν σκέφτεσαι να μετακινηθείς για κάποιο διάστημα σε μια άλλη χώρα, ίσως είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να το κάνεις. Επίσης ένας γάμος, ή μια γνωριμία που θα καταλήξει σε γάμο, είναι πολύ πιθανές προοπτικές.
 
Πηγή: Myastro.gr
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 16-12-2012 00:00:00