blank
 
blank

Η ερωτική συμβουλή της Παρασκευής, 24 Ιουνίου 2016.

 
Η ερωτική συμβουλή της Παρασκευής, 24 Ιουνίου 2016.
Βαθμολόγησε
Score: 3  Ψήφοι: 2
 

Η ερωτική συμβουλή της Παρασκευής, 24 Ιουνίου 2016 για το ζώδιό σου, από την Φένια Σταμέλου! Μάθε τι θα συμβεί σήμερα στην αισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Sponsored Links

Ερωτική συμβουλή της ημέρας

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου σε εκτοξεύει κοινωνικά και φέρνει νέες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες στη ζωή σου. Κι αν τις προηγούμενες ημέρες είπες λόγια σε ένα πρόσωπο που θέλεις να πάρεις πίσω, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα να επικοινωνήσεις σωστά αυτά που ήθελες να πεις… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Κριέ, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΤΑΥΡΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη που κορυφώνεται σήμερα, ίσως να δημιουργήσει μια κόντρα με τον σύντροφό σου. Καλό θα είναι να μη μεταφέρεις τα προβλήματα της δουλειάς στο σπίτι, ενώ αν το θέμα αφορά ένα οικονομικό ζήτημα, αποφύγετε τις αλληλοκατηγορίες και βρείτε πρακτικές λύσεις για να το διορθώσετε. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Ταύρε, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου σχηματίζει θετική γωνία με το ζώδιό σου και ευνοεί ιδιαίτερα τις νέες γνωριμίες. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό τις απογευματινές ώρες, θα σε οδηγήσει σε σκέψεις αναφορικά με το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, τους στόχους και τα θέλω σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ. Δίδυμε, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με τον ανάδρομο Άρη ίσως να σου φέρει κάποια εμπόδια σήμερα. Από τη μία θέλεις να ανοιχτείς και να έρθεις πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως κάποιοι φόβοι σου σε οδηγούν να φερθείς ψυχρά και αποστασιοποιημένα. Αφέσου σε αυτό που νιώθεις και όχι σε αυτό που φοβάσαι. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑΚαρκίνε, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα φαίνεται πως ο τομέας «σχέσεις» θα κυριαρχήσει στις σκέψεις σου. Η θέση της Σελήνης και οι όψεις που σχηματίζει σε παροτρύνουν να κοιτάξεις πίσω, να δεις τα λάθη σου και να σκεφτείς πώς θα τα διορθώσεις από δω και πέρα. Μερικές φορές, καλό είναι να προσπαθείς να μπεις στη θέση του άλλου και να βάζεις στην άκρη την υπερηφάνεια σου… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ. Λέων, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρθένε, σήμερα φαίνεται πως η ανάγκη που έχεις να νιώθεις χρήσιμος θα χτυπήσει κόκκινο. Καλό είναι να προσπαθήσεις να διοχετεύσεις αυτή την ενέργεια στη δουλειά σου, αποφεύγοντας να μεταφέρεις την ανασφάλειά σου στη σχέση σου. Έτσι κι αλλιώς, ακολουθεί ένα διήμερο που οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα αποτελέσουν προτεραιότητα. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑΠαρθένε, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΖΥΓΟΣ

Η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να βγεις έξω, να φλερτάρεις, να γνωρίσεις ενδιαφέροντα πρόσωπα. Η Σελήνη από το ζώδιο του Υδροχόου και το εξάγωνό της με τον Ουρανό σε παροτρύνει να βγάλεις προς τα έξω την κοινωνική σου πλευρά και να μαγνητίσεις τους γύρω σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑΖυγέ, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου και η συνάντησή του με τη Σελήνη σήμερα, ίσως να σου δημιουργήσει μια εσωστρέφεια και μια ανάγκη να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα στην ερωτική σου ζωή. Κάνε έναν απολογισμό των επιλογών σου, γιατί σε λίγες μέρες ο Άρης γυρίζει ορθά και θα περάσεις στη δράση… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Σκορπιέ, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, αν υπάρχουν κάποιες συζητήσεις που έχετε αφήσει σε εκκρεμότητα με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καλό θα είναι τις αποφύγεις σήμερα, γιατί πιο πολύ θα βγαίνουν οι φόβοι σου στα λεγόμενά σου παρά η ουσία. Είναι προτιμότερο να εκμεταλλευτείς τη μέρα για διασκέδαση και ευχάριστες δραστηριότητες. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ. Τοξότη, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αιγόκερε, ίσως να νιώσεις πως η αυτοπεποίθησή σου χρειάζεται μια τονωτική ένεση σήμερα. Αναζήτησέ τη σε πρόσωπα που μπορούν όντως να την τονώσουν και όχι σε κοινωνικές επαφές που ελπίζεις να εξελιχθούν σε κάτι περισσότερο, γιατί το πιο πιθανό είναι ότι αντί να σε ανεβάσουν, θα σε ρίξουν… Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ. Αιγόκερε, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν και η μέρα σου ξεκινά με θετικές προδιαγραφές και ερωτική διάθεση, προς τις απογευματινές ώρες αρχίζουν να σε απασχολούν θέματα που σχετίζονται με ζήλεια ή χειριστικές συμπεριφορές από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μίλησέ του ειλικρινά, όπως μόνο εσύ ξέρεις και τα πράγματα θα μπουν στη θέση τους. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ. Υδροχόε, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

ΙΧΘΕIΣ

Η σημερινή μέρα φαίνεται να σου δημιουργεί την ανάγκη χαλάρωσης και ξεκούρασης. Η Σελήνη ετοιμάζεται να περάσει στο ζώδιό σου, κάνοντας το επόμενο διήμερο ιδανικό για κοντινές αποδράσεις με το ταίρι σου ή για μια επίσκεψη στη θάλασσα, που τόσο αγαπάς. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ. Ιχθύ, τι εξελίξεις θα έχεις σήμερα στα ερωτικά σου; Τι θα γίνει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει; Οι διάσημοι αστρολόγοι του Myastro.gr απαντούν αποκλειστικά στο 14788  ή με sms στείλε A20 στο 54529. 

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 23-06-2016 22:00:00