blank
 
blank

Το SMS της εβδομάδας 28 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

 
Το SMS της εβδομάδας 28 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου 2014. Ένα σύντομο μήνυμα για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Το SMS της εβδομάδας για το δικό σου ζώδιο

Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή

Sponsored Links

...και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Μία δύσκολη εβδομάδα αναμένεται, με την αντίθεση Αφροδίτης και Πλούτωνα, που ανάβει τα πάθη, ξεσηκώνει θύελλες και αποκαλύπτει μυστικά. Ο Δίας στο τετράγωνό του με τον Άρη, μοιράζει μεγάλες μερίδες εγωισμού και αυτοπεποίθησης.
 
Κριός
H ερωτική σου ζωή υπόσχεται πολλές εκπλήξεις, προκλήσεις και χαμόγελα. Προς το τέλος της εβδομάδας η σχέση σου θα ανέβει επίπεδο, με σοβαρές σκέψεις για κάτι μόνιμο και σταθερό. Όλοι οι άλλοι, θα αρκεστείτε σε ανανεωτικές, καλοκαιρινές περιπέτειες. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ταύρος
Οι εργασιακές σου σχέσεις βαίνουν από το καλό στο καλύτερο, ενώ ανοίγεις πόρτες, με υποστήριξη φίλων. Δεν αποκλείεται ένα θετικό κλίμα συζητήσεων με το αφεντικό σου για μια προαγωγή. Το θέμα είναι ο προσωπικός χρόνος, που φαίνεται όλο και να περιορίζεται. Αλλά η επιτυχία απαιτεί θυσίες. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Δίδυμοι
Είσαι πολύ κοντά σε έναν έρωτα που σου φέρνει χαρά, δίνοντάς σου έναυσμα να δημιουργήσεις πιο εύκολα όλα όσα έχεις στο μυαλό σου. Φυσικά, την τάση σου να φλερτάρεις με τον καθένα, θα πρέπει να την κοντρολάρεις τώρα στις διακοπές, ώστε να μην βρεθείς στο επίκεντρο συναισθηματικής καταιγίδας. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη
 
Καρκίνος
Απόφυγε να πάρεις βαριές αποφάσεις οικονομικής φύσεως, εν μέσω διακοπών. Το τελευταίο διάστημα σε ζόρισε, καλώντας σε να υπερπηδήσεις εμπόδια, για τα οποία δεν είχες καμία στρατηγική. Παράλληλα, κάνε σκέψεις να απελευθερωθείς από ένα περιβάλλον, που σε καθηλώνει στην απραξία. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Λέων
Με οδηγό και σύμμαχο τον Δία, η εβδομάδα αυτή θα σου δώσει ένα μόνο δείγμα του τι σε περιμένει. Καλή περίοδος να αρχίσεις να σχεδιάζεις το μέλλον, αφήνοντας πίσω σου κάθε τι αρνητικό. Πολλοί προετοιμάζεστε για σπουδές κάπου μακριά, αλλαγή δουλειάς ή και σπιτιού. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Παρθένος
Την εβδομάδα αυτή θα πρέπει να κλείσεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις, να προσπαθήσεις να πάρεις πίσω χρωστούμενα ή να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που είχες από κοινού με το σύντροφο. Παράλληλα, είσαι στη θετική θέση να απολαμβάνεις προνόμια από το περιβάλλον σου, μαζί με μια υπερβολική συμπάθεια προς το πρόσωπό σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
 
Ζυγός
Είναι ο καιρός να δείξεις τις αληθινές σου προθέσεις στο σύντροφό σου, τονίζοντας πόσο πολύ εκτιμάς τη συντροφιά του, αλλά πολύ περισσότερο την ανεξαρτησία σου, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Ένα νέο άτομο κάνει την εμφάνιση του στο χώρο που κινείσαι, προκαλώντας διατάραξη ισορροπιών μέσα σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Σκορπιός
Είσαι σε μια κατάσταση, που έχεις ανάγκη να προβείς σε μια ερωτική εξομολόγηση και να αποκαλύψεις πράγματα και συναισθήματα. Ο φόβος σου έγκειται για το αν η άλλη πλευρά θα ανταποκριθεί όπως ελπίζεις. Τουλάχιστον, δείχνεις ωριμότητα. Ακόμα και αν δεν έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα, μπορείς πάντα να ανταμείψεις τον εαυτό σου για τη γενναιότητά του, πηγαίνοντας… παρατεταμένες διακοπές. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Τοξότης
Τελειώνεις μια σειρά εκκρεμοτήτων που σε ταλαιπωρούσαν, όσο σχεδιάζεις το επόμενο βήμα μετά τις διακοπές. Ένα σεμινάριο, μια συγκατοίκηση, ένα ταξίδι, είναι αυτά που παίζουν στο μυαλό σου. Παράλληλα, οι οικογενειακές υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν να απολαύσεις την περίοδο των διακοπών σου όπως εσύ θέλεις. Προσπάθησε να θέσεις όρια στις απαιτήσεις τους. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Το sms της εβδομάδας και προβλέψεις από την αστρολόγο Μυρτώ Αποστόλου
 
Αιγόκερως
Είναι η στιγμή που θα πρέπει να σηκώσεις κεφάλι από τις υποχρεώσεις και να ασχοληθείς με τη διασκέδαση και την κοινωνικοποίηση. Η πρόκληση των ημερών είναι η πρόθεσή σου να εκφραστείς ελεύθερα όσον αφορά ένα άτομο και να του ανοίξεις τη καρδιά σου. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Υδροχόος
Αν σκοντάφτεις στην υλοποίηση των σχεδίων σου, χαλάρωσε απλά και πάρε το χρόνο σου, για να επανέλθεις κάποια άλλη στιγμή. Παίζεις με την ιδέα να επισημοποιήσεις μια σχέση ή να κάνεις με το σύντροφο ένα εγχείρημα, που θα σας ενώσει ακόμα περισσότερο. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
 
Ιχθείς
Αλλαγές στην εργασιακή σου καθημερινότητα θα βιώσεις πριν τη περίοδο των διακοπών, που θα σε βάλουν σε μια δημιουργική αγωνία. Ταυτόχρονα, θα σε βρουν ειδήσεις που ίσως σε αναστατώσουν, αλλά δε θα σε αγγίξουν τελικά. Πιθανό να τελειώνει μια σχέση που σε παίδευε. Για προσωπική πρόβλεψη στο κινητό σου, μίλησε με τους αστρολόγους του Μyastro.gr και μάθε τώρα τι θα συμβεί στην ερωτική σου ζωή, μέσω sms με μόνο 1,23/sms! Πάρε την απάντηση για το θέμα που σε απασχολεί οικονομικά και άμεσα με 1 sms. Στείλε τώρα ΕΚΑΛΗ στο 54529.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 28-07-2014 00:00:00