Quantcast
blank
 
blank

Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με Πλούτωνα και συναισθηματικές θύελλες!

 
Τα άστρα αυτή την εβδομάδα, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με Πλούτωνα και συναισθηματικές θύελλες!
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Τα άστρα την εβδομάδα 28 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου 2014

Τα άστρα την εβδομάδα έως 3 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Μαντώ Σιδέρη

Οι εξελίξεις συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και την εβδομάδα αυτή, μια και η Αφροδίτη αναλαμβάνει να τις προωθήσει! Βεβαίως, όταν μιλάμε για Αφροδίτη, αναφερόμαστε κατά βάση στα θέματα που αφορούν τις σχέσεις, αλλά και την ερωτική μας ζωή… Θέματα, που κάποιους θα τους προβληματίσουν, ενώ για κάποιους άλλους θα ξεσηκώσουν συναισθηματικές… θύελλες!

Άρης σε τετράγωνο με Δία

Είναι και το τετράγωνο του Άρη με τον Δία, μια όψη η οποία κορυφώνεται την ημέρα της Παρασκευής, που θα κάνει πολλούς να λειτουργήσουν υπερβολικά και με βάση την παρόρμηση. Ταυτόχρονα, θα δημιουργήσει μια τάση να ξεφύγουμε από τα συνηθισμένα όρια, που μέχρι τώρα είτε επιβάλουμε εμείς στον εαυτό μας, είτε μας επιβάλλουν κάποιοι άλλοι.

Ερμής σε σύνοδο με Δία

Ωστόσο, το θετικό ''χαρτί'' της εβδομάδας είναι η όψη της συνόδου του Ερμή με τον Δία, που έρχεται να ανανεώσει για ακόμη μια φορά την ατμόσφαιρα και να βοηθήσει μέσα από την επικοινωνία την προώθηση των σχέσεων και των συνεργασιών. Παράλληλα, ίσως να φέρει και κάποιες σημαντικές ευκαιρίες σε συναλλαγές, διαπραγματεύσεις, συζητήσεις, δημιουργώντας ένα ιδιαίτερα ευοίωνο και αισιόδοξο κλίμα στην ατμόσφαιρα του τριήμερου!

Αφροδίτη σε αντίθεση με Πλούτωνα

Η σημερινή μέρα κάνει την έναρξή της με την αντίθεση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα… Για μια ακόμα φορά, ανοίγει το… κουτάκι με τα συναισθήματα, αυτά που φτιάχνει ψυχή όταν δεν παίρνει αυτό που θέλει, αυτό που την ικανοποιεί…
 
Ζήλιες, κτητικότητες, πάθη, όλα είναι ενεργοποιημένα τις ημέρες αυτές και όλα μπορούν να δημιουργήσουν ανατροπές κι εντάσεις… Θα υπάρχει η τάση να απαιτούμε αυτό που νοιώθουμε ότι χρειαζόμαστε από τον άλλον, χωρίς βεβαίως να είναι απαραίτητο ότι ο άλλος θέλει να μας το δώσει… Και αυτό θα πυροδοτήσει ακόμα περισσότερο τις συμπεριφορές, που συχνά μπορεί να γίνουν ακραίες…
 
Από την άλλη, η όψη ευνοεί πάρα πολύ τη δημιουργία νέων σχέσεων, οι οποίες έχουν εκείνο το στίγμα, που συχνά από πολλούς ακούγεται σαν ''μοιραίο'', μια και τις χαρακτηρίζει θυελλώδες πάθος, θυελλώδεις εντάσεις και θυελλώδης έρωτας! Είναι από τις σχέσεις εκείνες, που ούτε είναι εύκολο να συμφωνήσεις ή να συμπορευτείς ειρηνικά μαζί με τον άλλον, αλλά ούτε και είναι εύκολο να τον αποχωριστείς…
 
Αλλά και οικονομικά ζητήματα φέρνει στο προσκήνιο η όψη αυτή. Καλό είναι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μέρες που ακολουθούν, τόσο σε ό,τι αφορά σε παρελθοντικές εκκρεμότητες και στο πώς τις χειριζόμαστε, όσο και στην ανάληψη του όποιοι ρίσκου, που μπορεί να αναλάβουμε το διάστημα αυτό.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Αφροδίτης-Πλούτωνα

Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δεύτερου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες τα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, καθίστε αναπαυτικά στο κάθισμά σας και προσδεθείτε… Η πτήση έχει αναταράξεις!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας.

 

Σχετικά άρθρα
Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 28 Ιουλίου ως 3 Αυγούστου 2014.
Ο Αύγουστος του 2014 μέρα με τη μέρα, με αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια, από τον Γιώργο Ματσάγγο.
Οι αστρολογικές προβλέψεις από 23 μέχρι 31 Ιουλίου 2014 με Άρη στον Σκορπιό και Νέα Σελήνη στον Λέοντα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

Ευχές για μια εβδομάδα γεμάτη θετικά μηνύματα και θετικά συναισθήματα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!
 
Τα άστρα την εβδομάδα έως 3 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Νίκη Μακρή
 
Τα άστρα την εβδομάδα έως 3 Αυγούστου και προβλέψεις από την αστρολόγο Στεφανία Ζωγράφου
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 27-07-2014 00:00:00