blank
Βρίσκεστε Eδώ>> Ζώδια / Ζώδια 2024 / Δίδυμοι
 
blank
Δίδυμοι
Δίδυμοι 21/5-21/6

Ο Δίδυμος το 2024 στα επαγγελματικά και αισθηματικά

Έτος       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1

Διάβασε τις ετήσιες αστρολογικές προβλέψεις 2024 για τον Δίδυμο και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου, από την Έλενα Γκιτσάλη.

Φίλοι Δίδυμοι και ωροσκόποι Δίδυμοι, ο Κρόνος από το υδάτινο περιβάλλον των Ιχθύων, ένα ζώδιο με το οποίο δεν είστε και ακριβώς συμβατοί, θα συνεχίζει και φέτος να σας δημιουργεί άγχη και πιεστικές συνθήκες μέσα στις οποίες καλείστε να εργαστείτε και εν γένει να τα βγάλετε πέρα. Βέβαια, υψίστης σημασίας εδώ είναι να τονιστεί ότι ο Κρόνος δεν θέλει φυσικά να σας ταλαιπωρήσει, απλά να σας τονίσει τη σπουδαιότητα του να είναι κανείς σοβαρός, μετρημένος και έτοιμος να αναλάβει ευθύνες. Ο Κρόνος μπορεί να ταλαιπωρεί λίγο στο πέρασμά του. Κατόπιν, όμως, πάντα ανταμείβει, κάτι που σημαίνει ότι όσο πιο πολλές υποχρεώσεις αναλάβετε, τόσο μεγαλύτερα κέρδη θα έχετε.

Οι αστρολογικές προβλέψεις για τον Δίδυμο το 2024

Η Σεληνιακή έκλειψη στις 25/3 και οι δύο Ηλιακές στις 8/4 και 2/10, που όλες θα γίνουν στον άξονα Κριού - Ζυγού, θα σας ωθήσουν να διαπραγματευτείτε και ενδεχομένως να επανεξετάσετε τους στόχους, τις ιδέες και γενικά κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας. Επίσης, εξελίξεις θα έχετε αναφορικά με κάποια φιλική σχέση ή με κάποια ομάδα ή σύλλογο που είστε ή θέλετε να γίνετε μέλος. Οι προαναφερθείσες εξελίξεις, πέρα από το αν είναι θετικές ή όχι αφού αυτό εξαρτάται και από τον προσωπικό σας χάρτη, θα είναι σίγουρα αφυπνιστικές και ίσως σας οδηγήσουν στο να αλλάξετε ρότα. Η Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στις 18/9, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων, θα σας επηρεάσει κυρίως σε θέματα σχετικά με την εργασία ή την οικογένειά σας, φέρνοντάς σας γεγονότα τα οποία και θα πρέπει να διαπραγματευτείτε.

Στα θετικά θα πρέπει να μετρήσετε και τη μετακίνηση του Πλούτωνα στον Υδροχόο, καθώς από το περιβάλλον του Αιγόκερου σας δυσκόλεψε, η αλήθεια είναι, αρκετά. Με εξαίρεση, λοιπόν, την τελευταία βόλτα του στο καρμικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω το Φθινόπωρο του 2024, ήρθε για να μείνει στο 9ο ηλιακό σας σπίτι. Ο Πλούτωνας από τη θέση του αυτή θα σας φέρει στο νου μια ρήση του Ηράκλειτου η οποία λέει "Η μόνη σταθερά είναι η αλλαγή. Και στην αλλαγή βρίσκουμε το σκοπό. Τα πάντα ρέουν λοιπόν. Ό,τι μένει στάσιμο, πεθαίνει". Με λίγα λόγια, ο Πλούτωνας θα σας προκαλέσει να αναμετρηθείτε μαζί του σε ένα άκρως εγκεφαλικό παιχνίδι, κέρδος του οποίου θα είναι για εσάς η προσωπική σας πρόοδος και άνοδος. Θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ο,τιδήποτε και οποιονδήποτε λειτουργεί σαν τροχοπέδη στη ζωή σας και δεν σας αφήνει να εκδηλώσετε τα δημιουργικά σας ταλέντα. Με λίγα λόγια, αλλάξετε κοσμοθεωρία και προχωρήστε άφοβα μπροστά.

Ο Δίας μέχρι και τις 25/5 θα βρίσκεται στον Ταύρο. Αυτό για εσάς σημαίνει ότι θα συνεχίσει να σας προφυλάσσει σε πολλαπλά επίπεδα αλλά κυρίως σε ό,τι αφορά τη συναισθηματική και ψυχική σας κατάσταση. Όταν όμως από τις 26/5 περάσει στο δικό σας ζώδιο μπορείτε άφοβα να «ανοίξετε σαμπάνιες» καθώς θα έχετε θετικές εξελίξεις και ανοίγματα σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Το παιχνίδι λοιπόν της ζωής θα γυρίσει υπέρ σας, ωστόσο θα πρέπει και εσείς να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και να είστε έτοιμοι να εντοπίσετε τις ευκαιρίες που θα βρεθούν στο διάβα σας.

Λίγο παραπάνω προσεκτικοί θα πρέπει να είστε το διάστημα που ο κυβερνήτης σας Ερμής θα βρίσκεται σε, φαινομενικά πάντα, ανάδρομη πορεία, δηλαδή: 1-25/4, 4 – 28/8 και 26/11 – 15/12. 

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

Sponsored Links

Τα αισθηματικά του Διδύμου για το 2024 

Οι εκλείψεις, που θα γίνουν στις 25/3, 8/4 και 2/10 στον άξονα Κριού - Ζυγού μέσα από γεγονότα που θα προκαλέσουν, θα σας ωθήσουν να έρθετε σε επαφή και εν τέλει να θεραπεύσετε το εσωτερικό σας παιδί. Επίσης, θα διεκδικήσετε και θα εκφράσετε τον αληθινό σας εαυτό χωρίς φόβο αλλά με μπόλικο πάθος και θα κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια που, ως κύριο αποτέλεσμα, θα έχουν τη δική σας ικανοποίηση και χαρά. Όσοι είστε σε μόνιμη σχέση, θα χρειαστεί αυτήν τη χρονιά να ασχοληθείτε περισσότερο με το ταίρι σας και να έρθετε πιο κοντά καθώς και να γίνετε πιο εκδηλωτικοί και τρυφεροί μαζί του. Επίσης, θα αναζητήσετε στιγμές κοινής ευχαρίστησης, είτε μέσα από τον έρωτα, είτε μέσα από διασκεδάσεις. Όσοι από εσάς έχετε κάποιο ερωτικό στόχο, θα έχετε αρκετές πιθανότητες επιτυχίας αν και εφόσον γίνετε πιο διεκδικητικοί, ρομαντικοί, δραστήριοι και επικοινωνιακοί. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για νέες και αρκετά ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από φιλικές ομάδες και κοινωνικά δίκτυα, ακόμα και με την έννοια του διαδικτύου και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Δίας, μέχρι και τις 25/5 που θα βρίσκεται στον Ταύρο και στο 12ο ηλιακό σας σπίτι, θα είναι περισσότερο ευνοϊκός σε ό,τι αφορά επανασυνδέσεις καθώς και σε παρασκηνιακούς έρωτες. Όταν ο Δίας βρεθεί σε όψη συνόδου με τον Ουρανό, κάτι που θα γίνει τον Απρίλιο, αρκετοί από εσάς θα βιώσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή μια ξαφνική συνειδητοποίηση που θα έχει απόλυτη σχέση με το τι πραγματικά νιώθετε για ένα συγκεκριμένο άτομο. Ο Δίας, από τις 26/5 και μετά που θα μπει στο ζώδιό σας, θα είναι ο φύλακας άγγελος και της αισθηματικής σας ζωής καθώς θα πάρει μακριά ότι δεν είναι για εσάς και θα φέρει στην αγκαλιά σας, όχι μόνο το ποθούμενο, αλλά και το σωστό. Επίσης, το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια που ο Δίας θα βρίσκεται στο πρώτο ηλιακό σας σπίτι, θα σας κάνει πιο αισιόδοξους, χαρούμενους, θετικούς, γαλαντόμους και κυνηγούς ερωτικών απολαύσεων. Θα είστε γοητευτικοί και ερωτεύσιμοι, κάτι που αυτόματα θα σας στέψει νικητές στο παιχνίδι του φλερτ. Το καλοκαίρι, μάλιστα, θα είναι μια περίοδος ιδιαίτερα ευχάριστη για την ερωτική σας ζωή.

Ο Πλούτωνας από τον Υδροχόο, όπου και θα βρίσκεται, θα σας κάνει κάπως εκκεντρικά πικάντικους στον έρωτα και διαθέσιμους για περιπέτειες, κάτι που σε κάποιους από εσάς μπορεί να ταιριάξει. Σε κάποιους άλλους, όμως, μπορεί να στοιχίσει λίγο παραπάνω και για το λόγο αυτό, πριν κάνετε ο,τιδήποτε, καλό θα ήταν να υπολογίσετε και τις συνέπειες. Επίσης, με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο, δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να γνωρίσετε τον έρωτα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, μιας μετακίνησης ή σε περιβάλλοντα σχετικά με υπογραφές συμβολαίων και λοιπών νομικών εγγράφων. Επίσης, ο προαναφερθείς έρωτας ίσως αφορά και κάποιο άτομο από το εξωτερικό ή απλά διαφορετικής κουλούρας, ιδιοσυγκρασίας ή ηλικίας από την δική σας.

Θετικές ημερομηνίες θα είναι για εσάς όταν η Αφροδίτη μπει στο ζώδιό σας, δηλαδή από τις 24/5 έως τις 14/6, όταν θα βρίσκεται στο Ζυγό, δηλαδή από τις 30/8 έως τις 22/9 και όταν θα βρίσκεται στον Τοξότη, δηλαδή από τις 18/10 έως τις 11/11.

Εάν επιθυμείτε μια επανασύνδεση, πολύ καλές ημερομηνίες είναι αυτές που ο κυβερνήτης σας θα βρεθεί σε ανάδρομη πορεία, δηλαδή: 1 – 25/4, 4 – 28/8 και 26/11 – 15/12.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πρόβλεψη από Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα επαγγελματικά και οικονομικά του Διδύμου για το 2024 

Σε ό,τι αφορά τη δουλειά και τα οικονομικά σας, περισσότερο θα σας επηρεάσει η θέση του Κρόνου στους Ιχθύες και στον 10ο σας ηλιακό οίκο, δηλαδή στον οίκο της καριέρας σας. Η αλήθεια είναι ότι ο Κρόνος από τη θέση του αυτή θα σας πιέσει αρκετά καθώς θα σας φέρει αρκετή δουλειά και ακόμα περισσότερη κούραση. Να ξέρετε, ωστόσο, ότι αν δουλέψετε με πρόγραμμα και σύνεση θα έχετε να λαμβάνετε πολλά τα οποία όμως θα έρθουν γύρω στο τέλος του επόμενου χρόνου. Θα πρέπει, μάλιστα, να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις επιλογές σας και, για το λόγο αυτό, καλό είναι να επιστρατεύετε, εκτός από τη λογική, και τη διαίσθησή σας. Αν είναι οι σωστές, θα οδηγηθείτε σε επαγγελματική επιτυχία και οικονομική άνθιση, αν όχι, θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο. Ακόμα όμως και αν κάποιες πόρτες κλείσουν, θα είναι για το δικό σας καλό καθώς θα σας οδηγήσουν σε άλλες πιο συμβατές με την ανάγκη σας για εξέλιξη. Αρκετοί από εσάς θα αναλάβετε ένα πόστο πιο, ας πούμε, ηγετικό το οποίο όμως, εκτός από επιπλέον ευθύνες, θα αναβαθμίσει και τα έσοδά σας. Γενικά πάντως, θα έχετε καλές σχέσεις με αυτό που λέμε ιεραρχία ενώ ιδιαίτερη εύνοια θα έχετε όσοι από εσάς εργάζεστε στο δημόσιο ή σε μεγάλους οργανισμούς, όπως π.χ. σε τράπεζες. Γενικά, η δημόσια εικόνα σας θα βελτιωθεί αρκετά. Επίσης όμως, επειδή ο Κρόνος από την θέση του αυτή δίνει την ευκαιρία για μια, τρόπον τινά, ανασκόπηση καριέρας με την έννοια του τι έχουμε καταφέρει και τι όχι, σε κάποιους από εσάς μπορεί να φέρει και το ενδεχόμενο συνταξιοδότησης.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και το Σεπτέμβριο καθώς η Σεληνιακή έκλειψη που θα γίνει στον άξονα Παρθένου - Ιχθύων θα σας φέρει αντιμέτωπους με επιπλέον έξοδα που θα αφορούν την κατοικία και τους οικείους σας, τα οποία και θα σας πάνε λίγο πίσω. Ταυτόχρονα, θα αντιμετωπίσετε και εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο.

Οι υπόλοιπες εκλείψεις, που θα γίνουν στον άξονα Κριού - Ζυγού στις 25/3, 8/4 και 2/10, θα σας φέρουν ευκαιρίες επαγγελματικές μέσα από οργανισμούς, μεγάλες εταιρείες αλλά και ομάδες ή συλλόγους. Ορισμένοι, μάλιστα, από εσάς θα αποφασίσετε να πάρετε ένα επαγγελματικό ρίσκο κάνοντας κάτι από κοινού με ένα φιλικό σας άτομο.

Θετική είναι και η θέση του Δία στον Ταύρο για εσάς γιατί από τη θέση αυτή σας προστατεύει από κακοτοπιές και φέρνει αποκαλύψεις σε σχέση με συναδέλφους ή συνεργάτες που μπορεί να σας σοκάρουν, ταυτόχρονα όμως θα σας προφυλάξει από πισώπλατα μαχαιρώματα. Παράλληλα, θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το εισόδημά σας μέσα από κάποια έξτρα έσοδα ενώ κάποιοι από εσάς θα κάνετε μια επαγγελματική συμφωνία κάτω από το τραπέζι. Τον Απρίλιο, μάλιστα, που ο Δίας θα βρεθεί σε σύνοδο με τον Ουρανό, θα σας έρθουν ξαφνικές ευκαιρίες, ακόμα και αν εμφανιστούν με ανορθόδοξο τρόπο, τις οποίες και θα πρέπει να αρπάξετε από τα μαλλιά. Όταν περάσει ο Δίας στο δικό σας ζώδιο, κάτι που θα γίνει στις 26/5, θα σας φέρει ευκαιρίες για να ανθίσετε και να προοδεύσετε επαγγελματικά. Να έχετε στο πίσω μέρος τους μυαλού σας τη ρήση "ο τολμών νικά" και να είστε πιο τολμηροί επαγγελματικά και φυσικά επικοινωνιακοί. Στην επαγγελματική σας πραγματικότητα θα έρθουν οι κατάλληλοι συνεργάτες που θα σας επιτρέψουν να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία.

Θετικά θα πρέπει να βλέπετε και την μετακίνηση του Πλούτωνα στον ομοϊδεάτη σας Υδροχόο. Από εκεί θα σας φέρει εξελίξεις που θα ανατρέψουν από τα ως ώρας επαγγελματικά δεδομένα σας, μέχρι και την κοσμοθεωρία σας. Εύνοια θα έχετε σε θέματα επαγγελματικών επαφών με το εξωτερικό, ταξιδιών και μετακινήσεων, καθώς και σε θέματα υπογραφών συμβολαίων και νομικών θεμάτων.

Ετήσιες προβλέψεις 2024 ανά δεκαήμερο ζωδίων, από την Κατερίνα.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 01-01-2024 00:00:00