blank
 
blank

Ερμής τετράγωνο με Ουρανό. Έρωτες σε κρίση και υψηλές προσδοκίες από νέες γνωριμίες, αυτή την εβδομάδα.

 
Ερμής τετράγωνο με Ουρανό. Έρωτες σε κρίση και υψηλές προσδοκίες από νέες γνωριμίες, αυτή την εβδομάδα.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 

Στην αστρολογία, αυτή την εβδομάδα, οι προσδοκίες απο τις νέες γνωριμίες είναι αρκετά υψηλές, περιμένοντας πέρα απο τα ψηλοτάκουνα και ένα μυαλό το οποίο ειναι σε θέση να λειτουργήσει, να σας βάλει σε ερωτικό πυρετό, να σας ξεσηκώσει και να παίξει το γνωστό παιχνίδι του έρωτα.

Sponsored Links

Ερμή τετράγωνο με Ουρανό

Στην αστρολογία, ο μήνας ξεκινάει με το τετράγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, το οποίο θα κορυφωθεί στις 3 Ιανουαρίου αλλά θα μας επηρεάσει μέχρι και τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας. Ο Ερμής στον Αιγόκερω, μαζί με την Αφροδίτη και τον Ηλιο, συνήθως φροντίζει για προσεκτικές αποφάσεις, μας κάνει διστακτικούς στην έκφρασή μας, αλλά και λογικούς στην καθημερινότητά μας.
 
Ωστόσο, ο Ερμής στο τετράγωνό του με τον Ουρανό, χάνει σε μεγάλο βαθμό όμως τις ιδιότητες αυτές, αφού ο Ουρανός του προσδίδει τρέλλα, τον κάνει απρόβλεπτο στις αποφάσεις του και με αναπάντεχες εξελίξεις. Σε τέτοιο βαθμό που δεν θα διστάσετε να αμφισβητήσετε την ποιότητα της σχέσης σας, μόλις αυτή παρουσιάσει συμπτώματα φθοράς και κούρασης, θεωρώντας πως έφτασε η κρίση της.

Ο Ερμής τετράγωνο με Ουρανό φέρνει το απροσδόκητο

Απρόβλεπτη λοιπόν η κατάσταση για τους ερωτευμένους και γενικότερα σε όσους είναι σε σχέση, αφού ο Ερμής με τον Ουρανό σε συνδυασμό, φέρνουν στη ζωή μας το απροσδόκητο, το εκκεντρικό και το ξαφνικό. Ξαφνικές εξελίξεις λοιπόν για τους δεσμευμένους, που θα χρειαστεί να βρουν εκ νέου τις πραγματικές αξίες στη σχέση, να εντοπίσουν τα σημεία εκείνα στον άλλον που τους ξυπνάνε τον έρωτα και να βγάλουν τη σχέση απο τη φθορά, ξαναβρίσκοντας τον έρωτα.
 
Για όσους είστε αδέσμευτοι, εκπλήξεις σας περιμένουν, με τον Ουρανό να πρωταγωνιστεί στη ζωή σας, κάνοντας την άνω κάτω, γεμίζοντας την με εκπλήξεις, φέρνοντας το ασυνήθιστο στο δρόμο σας και βάζοντάς σας σε πειρασμούς, όχι τόσο σωματικούς, αλλά πνευματικούς. Μπορεί δηλαδή να νιώσετε έλξη για κάποιο άτομο, το οποίο σας συναρπάζει με το περιεχόμενο του μυαλού του και το διανοητικό του επίπεδο και λιγότερο με την εξωτερική του εμφάνιση.
 
Για μια προσωπική πρόβλεψη, μιλήστε με τους αστρολόγους μας, με ένα τηλεφώνημα στο 14788.

Ερμής τετράγωνο με Ουρανό και αστρολογικές προβλέψεις για τα ζώδια

Υδροχόοι, Δίδυμοι, Ζυγοί, προετοιμαστείτε για απροσδόκητες εξελίξεις και προσπαθήστε να απολαύσετε τη σχέση σας, απαλλαγμένοι από την εμμονή του ελέγχου. Αλλωστε, θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι πως είναι λίγα είναι αυτά που θα μπορέσετε να καθορίσετε στο μικρό αυτό διάστημα.
 
Κριοί, Τοξότες και Λέοντες μη πέφτετε με τα μούτρα σε καταστάσεις που ακόμα ειναι αμφίβολες και κάνετε υπομονή πριν βγάλετε συμπεράσματα. Τα πράγματα μπορεί να είναι διαφορετικά από ότι δείχνουν.
 
Αιγόκεροι, Ταύροι και Παρθένοι, αφήστε τα πείσματα και ρίξτε μια δεύτερη, πιο αντικειμενική ματιά στις σχέσεις σας. Είναι πράγματα που παραβλέψατε, ίσως λόγω εγωισμού.
 
Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς, θα έχετε την εντύπωση ότι σας τέλειωσε το θάρρος και η πίστη στην αγάπη και τον εαυτό σας. Γίνετε λίγο μαχητικοί και τολμηροί, αγνοώντας τις ήττες του παρελθόντος. Η ζωή θα σας αποζημιώσει.
 
Να είστε καλά!
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 02-01-2013 00:00:00