blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 22 Μαΐου του 2024 ο Ήλιος από τις 02° 01’ των Διδύμων θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η όψη αυτή θα φέρει στο εδώ και τώρα μας έντονες εμπειρίες καθώς θα μας ωθήσει να ερευνήσουμε σε βάθος, σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής μας ενδιαφέρει, ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια έτσι ώστε να κατανοήσουμε τα θέματα που μας ενδιαφέρουν. Έτσι θα μπορέσουμε, όταν έρθει η ώρα της υλοποίησης, να πράξουμε τα δέοντα και να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα είμαστε επίμονοι, η θέλησή μας θα είναι ισχυρή ενώ η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που θα νιώθουμε θα μας βοηθήσουν να κάνουμε πραγματικότητα αυτά που θέλουμε.

Sponsored Links

Φως στο τούνελ

Γεγονός επίσης είναι με την όψη αυτή, ότι θα μπορέσουμε να ασκήσουμε μεγάλη επιρροή στους άλλους ανθρώπους, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό η κοινωνικό επίπεδο, και ότι εύκολα θα καταφέρουμε να τους "περάσουμε" τις ιδέες και τις απόψεις μας. Εύκολα, επίσης, θα βρούμε λύσεις σε προβλήματα που μας ταλανίζουν και ακόμα ευκολότερα θα "καθαρίσουμε το δρόμο μας" από κάθε λογής εμπόδια που θα βρούμε στο διάβα μας.

Ορισμένοι, μάλιστα, από εμάς θα αναλάβουμε ρόλους περισσότερο ηγετικούς ή με μεγαλύτερες ευθύνες, είτε στην καριέρα μας, είτε σε ομάδες ή συλλόγους. Το σίγουρο πάντως είναι ότι με την αναβάθμιση αυτή, εκτός του ότι θα κερδίσουμε τα εύσημα και θα βελτιώσουμε τη δημόσια εικόνα μας, θα αυξήσουμε και την αυτοεκτίμησή μας. Η αλήθεια πάντως είναι ότι αυτή η όψη μπορεί να μας βοηθήσει να αξιοποιήσουμε προς όφελός μας τις δυνατότητές μας, να συντονιστούμε με τη ζωτικότητα, την ενέργεια και τη διάθεση μας για ανάπτυξη και πρόοδο και να επέμβουμε σχεδόν μεταμορφωτικά σε διάφορους τομείς της ζωής μας.

Επιπλέον, αρκετοί από εμάς θα βρεθούμε μπροστά σε αποκαλύψεις οι οποίες στην ουσία θα μας βοηθήσουν να απαλλαγούμε από ο,τιδήποτε και οποιονδήποτε λειτουργεί σαν τροχοπέδη στη ζωή μας, να αφήσουμε πίσω το παλιό και το φθαρμένο και να αγκαλιάσουμε τις νέες ενέργειες που εισέρχονται στη ζωή μας. Τέλος, ειδικά με την όψη αυτή, το να εμπιστευόμαστε τη διαίσθησή μας μόνο καλό μπορεί να μας κάνει.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες, Υδροχόους και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Μέσα από επαφές και την συναναστροφή με καινούργιους, και κατά περιπτώσεις, σημαντικούς για την εξέλιξη των εγχειρημάτων σας, ανθρώπους θα μπορέσετε να κάνετε πραγματικότητα τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Αρωγοί στις προσπάθειές σας θα σταθούν άτομα από το φιλικό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαναξιολογήστε βασικά πράγματα της ζωής σας που, με τον τρόπο τους, ρυθμίζουν και το πώς εσείς αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας. Τολμήστε να κάνετε τις απαραίτητες, τόσο για την επαγγελματική, όσο και για την προσωπική ζωή σας, αλλαγές έτσι ώστε να μπορέσετε να τροποποιήσετε θετικά την δημόσια εικόνα σας. Αφήστε πίσω σας ό,τι δεν σας επιτρέπει να εξελιχθείτε στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μέσα από γεγονότα που θα συμβούν, θα αντιληφθείτε ότι το να αλλάξετε, από τον τρόπο που σκέφτεστε και πράττετε, έως και την κοσμοθεωρία σας, θα είναι πλέον το βασικό σας ζητούμενο αν και εφόσον στοχεύετε στην προσωπική και όχι μόνο εξέλιξή σας. Ορισμένοι θα αποφασίσετε να κάνετε μια σημαντική αλλαγή και στον επαγγελματικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το πρώτο σημαντικό βήμα που θα κληθείτε να κάνετε θα είναι και αυτό που θα σας φέρει αντιμέτωπους με τις ίδιες σας τις φοβίες και τα άγχη. Ο σκοπός φυσικά είναι να παλέψετε, να νικήσετε και να προχωρήσετε μπροστά. Κάποιες αποκαλύψεις που θα γίνουν θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε το πώς θα κινηθείτε γενικά.

ΛΕΩΝ

Θα ανανεωθεί η κοινωνική σας ζωή και, μέσα από νέες παρέες που θα κάνετε, θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στο επέκεινα της προσωπικής ή της επαγγελματικής σας ζωής. Ορισμένοι από εσάς θα προχωρήσετε σε μια αναβάθμιση της καριέρας σας, ακόμα και με την έννοια μιας σημαντικής αλλαγής.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

θα σας απασχολήσουν νέα επαγγελματικά σχέδια και προοπτικές που θα σας βγάλουν από κάποιο, ας πούμε, τέλμα και θα σας βάλουν σε μια πορεία αναγέννησης καριέρας. Θετικές σχέσεις θα έχετε με ανώτερους από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία καθώς πιστεύουν σε εσάς ενώ θα λάβετε και μια επιβράβευση.

ΖΥΓΟΣ

Η βασικότερη ανάγκη σας, αυτή που σας ωθεί και σας κινητοποιεί, είναι το να μπορέσετε να βρείτε τρόπους για να βάλετε σε πορεία υλοποίησης τα όνειρά σας κα να κάνετε πράξη τις δημιουργικές σας ιδέες. Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε ό,τι αφορά ταξίδια και σπουδές ενώ μια νέα ερωτική ιστορία θα ξεκινήσει για κάποιους από εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας και η βελτίωσή τους ενώ αρκετοί από εσάς θα καταφέρετε, στο μέτρο του δυνατού, να τακτοποιήσετε οφειλές που έχετε προς τρίτους. Θέματα σπιτιού και κληρονομικά θα βρουν λύσεις ενώ ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει η αγοραπωλησία ακίνητης περιουσίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε προσωπικό επίπεδο, διορθώνοντας τον τρόπο έκφρασής σας, θα βελτιώσετε και τις σχέσεις σας με τους δικούς σας ανθρώπους. Επαγγελματικά, και κατ' επέκταση κοινωνικά, θα μπορέσετε να "περάσετε" τις απόψεις σας και να έχετε επιτυχίες. Αν το επιθυμείτε, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για μια νέα αισθηματική σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν τη βελτίωση των εσόδων, την τακτοποίηση του επαγγελματικού σας προγράμματος, κυρίως με την έννοια των προτεραιοτήτων που πρέπει να βάλετε, και κατ' επέκταση, την ομαλοποίηση της καθημερινότητάς σας. Επιπλέον, θα σας απασχολήσουν η βελτίωση της υγείας, της εμφάνισης και γενικά η ευεξία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αμφότερες ματιά και σκέψη θα είναι καρφωμένες στο μέλλον σας, τόσο το επαγγελματικό, όσο και το κοινωνικό και η γενικότερη διάθεσή σας θα είναι αυτή της υλοποίησης των δημιουργικών σχεδίων σας. Επίσης όμως, και ο έρωτας θα παίξει δυνατό ρόλο καθώς θα ανέβουν οι μετοχές σας στο ερωτικό παιχνίδι με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ΙΧΘΥΕΣ

Το παρελθόν επιστρέφει στη ζωή σας ενώ αρκετοί από εσάς θα έρθετε αντιμέτωποι και με ό,τι έχετε κρύψει κάτω από το χαλί. Ωστόσο, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε κάποιες σημαντικές και, μάλλον οριστικές, αποφάσεις και αν χρειαστεί να ξεκινήσετε από την αρχή. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και σε θέματα σχετικά με οικογένεια και ακίνητα.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-05-2024 12:00:00