blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2023 ο Ήλιος από τις 27° 59’ της Παρθένου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Με την όψη αυτή θα νιώσουμε ότι βιώνουμε μια, τρόπον τινά, εσωτερική αναγέννηση η οποία θα λειτουργήσει σαν κάθαρση με την έννοια της αναγνώρισης της προσωπικής μας αλήθειας και της απελευθέρωσης από φόβους, άγχη και ανασφάλειες που είχαν γίνει τροχοπέδη της προσωπικής μας ανάπτυξης.

Sponsored Links

Έντονες και βαθιές εμπειρίες

Η όψη αυτή έχει τη δυναμική να φέρει στις ζωές όλων μας βαθιές και έντονες εμπειρίες. Αυτές, στην ουσία, θα είναι προϊόντα της ανάγκης μας να διερευνήσουμε τα όποια δεδομένα της ζωής μας και να αποκτήσουμε πλήρη κατανόηση της ίδιας μας της ύπαρξης και της επιρροής που, εν τέλει, ασκούμε, τόσο στα γεγονότα, όσο και στους γύρω μας.

Μπορούμε επίσης, να διορθώσουμε το χάος, τόσο των προσωπικών, όσο και των επαγγελματικών θεμάτων μας, βάζοντας έτσι σε μια τάξη τα συναισθήματα και, ως εκ τούτου, τη ζωή μας. Αυτή η ικανότητά μας για θετικές αλλαγές θα μας βοηθήσει να βελτιώσουμε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα καθώς και την αυτοπεποίθηση και, φυσικά, την αυτοεκτίμησή μας.

Εποικοδομητικές θα είναι οι σχέσεις με ανώτερους από εμάς στην επαγγελματική ιεραρχία καθώς και, γενικά, με άτομα εξουσίας στα οποία θα κάνουμε πολύ καλή εντύπωση, πάνω στην οποία μπορούμε να "πατήσουμε" για να προωθήσουμε τις ιδέες και να εξελίξουμε την καριέρα μας. Ορισμένοι από εμάς θα αναλάβουμε έναν περισσότερο σημαντικό ή ακόμα και ηγετικό ρόλο από τον οποίο θα έχουμε οφέλη. Κάποιοι άλλοι θα προχωρήσουμε σε μια σημαντική επαγγελματική συνεργασία που θα αναβαθμίσει και την οικονομική μας πραγματικότητα.

Σε ό,τι αφορά την αισθηματική μας ζωή, ο έντονος ερωτισμός και η γοητεία που θα εκπέμπουμε θα μας βοηθήσουν να ζήσουμε στιγμές γεμάτες συναίσθημα και πάθος. Θα θελήσουμε, και θα καταφέρουμε, να εκφράσουμε ακόμα και τις πιο βαθιές και ανομολόγητες σκέψεις και επιθυμίες μας στο άτομο που έχει μιλήσει στην καρδιά μας καταφέρνοντας έτσι να τις κάνουμε πράξη.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, καθώς και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θετικά νέα θα έχετε σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή και την εξέλιξη της καριέρας σας καθώς θα κάνετε πολύ καλή εντύπωση στους ανώτερους από εσάς. Ορισμένους θα σας απασχολήσει ένας έρωτας σε επαγγελματικό περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Κάποια όνειρά σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα ή τουλάχιστον να μπουν σε πορεία υλοποίησης. Αισθηματικά, θα βιώσετε ερωτικές επιτυχίες και κατακτήσεις. Ορισμένοι θα γνωρίσετε τον έρωτα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες οικογενειακές οικονομικές εκκρεμότητές σας καθώς και να ενδυναμώσετε τις σχέσεις με τους οικείους σας. Αισθηματικά, δεν θα μπορέσετε να αντισταθείτε σε μια επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα βρεθείτε με φίλους και γνωστούς και θα κάνετε και κάποιες νέες γνωριμίες, ακόμα και αισθηματικής φύσης. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά υπογραφές συμβολαίων, ταξίδια, μετακινήσεις αλλά και αγορά μεταφορικού μέσου.

ΛΕΩΝ

Κάποιες επαγγελματικές επιτυχίες, που σαν υπόσχεση έχουν και την βελτίωση της οικονομικής σας πραγματικότητας, θα σας χαρίσουν αυτοπεποίθηση. Αισθηματικά, θα ζήσετε στιγμές γεμάτες συναίσθημα και ερωτικό πάθος.

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Νιώθετε ότι πατάτε γερά στα πόδια σας ενώ γενικά η καλή ψυχολογία σας θα λειτουργήσει σα μαγνήτης θετικών γεγονότων, τόσο σε επαγγελματικό πλαίσιο, όσο και σε προσωπικό. Μια ερωτική εξομολόγηση θα απογειώσει ορισμένους από εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας γιατί έτσι θα κάνετε σωστές κινήσεις που θα σας επιτρέψουν να βελτιώσετε τη ζωή σας γενικά. Μην ανακοινώσετε, ακόμα, δημόσια κάποια σχέδιά σας. Κάποιους, θα σας απασχολήσει ένας κρυφός έρωτας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευνοείστε ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά συλλόγους, ομάδες καθώς και στην πολιτική. Μέσα σε φιλικά περιβάλλοντα θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ενδιαφέρον ταξίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας, ακόμα και μέσα από κάποιο μπόνους που θα λάβετε στην εργασία σας. Γενικά, η επαγγελματική σας εικόνα θα αναβαθμιστεί ενώ θετικά προσκείμενοι σε εσάς θα είναι και άνθρωποι που κατέχουν εξουσία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα ξυπνήσει μέσα σας την ανάγκη να δοκιμάσετε καινούργια πράγματα και να ζήσετε νέες εμπειρίες, κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Ανανεώστε, λοιπόν, τους στόχους σας και ατενίστε το μέλλον με αισιοδοξία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επανέρχονται στο παρόν επαγγελματικές συζητήσεις από το παρελθόν καθώς έχει έρθει η ώρα να γίνουν πραγματικότητα κάποια σχέδιά σας. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται. Αισθηματικά, θα βιώσετε μια ερωτική αναγέννηση ή μια επανασύνδεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Μέσα από φιλικά περιβάλλοντα ή κοινωνικά δίκτυα, θα έχετε αρκετές ευκαιρίες για νέες και συναρπαστικές ερωτικές γνωριμίες. Οι δεσμευμένοι θα ανανεώσετε την ερωτική ζωή με το ταίρι σας και θα ζήσετε όμορφες στιγμές.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-09-2023 23:20:19