Quantcast
blank
 
blank

Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 

Στις 19 Μαΐου 2022 ο Ήλιος που βρίσκεται στις 28° 30’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα μας ωθήσει να ασχοληθούμε σε βάθος με ό,τι μας ενδιαφέρει και μας απασχολεί έτσι ώστε, όχι μόνο να κατανοήσουμε πλήρως το τι πραγματικά συμβαίνει, αλλά και να βρούμε το σωστότερο τρόπο που θα μας βοηθήσει να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

Sponsored Links

Αποκαλύψεις και συνειδησιακή αναγέννηση και ανανέωση

Η όψη αυτή μπορεί να φέρει στο εδώ και τώρα μας τις κατάλληλες συνθήκες που θα μας επιτρέψουν να ασκήσουμε ακόμα μεγαλύτερη επιρροή στους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω μας αλλά και να προκαλέσουμε γεγονότα να συμβούν. Η αλήθεια είναι ότι όταν σκεφτόμαστε κάτι πολύ έντονα, δηλαδή κάθε φορά που κάνουμε σκέψεις που είναι συναισθηματικά φορτισμένες σχετικά με κάτι που θέλουμε να γίνει, στο τέλος το προκαλούμε να συμβεί. Επίσης όμως μπορούμε, αλλάζοντας τις σκέψεις μας, να έχουμε τις όποιες αλλαγές θέλουμε στη ζωή μας. Με λίγα λόγια, οι σκέψεις μας γίνονται πραγματικότητα και το σύμπαν αυτόματα ανταποκρίνεται στα θέλω που έχουμε κάνει συνείδησή μας.

Η δύναμη που υπάρχει μέσα μας, και που θα ξυπνήσει με την όψη αυτή, θα μας επιτρέψει να μεταμορφωθούμε εσωτερικά και να ανακαλύψουμε τις πραγματικές μας δυνάμεις και δυνατότητες. Θα πρέπει όμως να πιστέψουμε πραγματικά στον εαυτό μας προκειμένου να καταφέρουμε να αναγεννηθούμε εσωτερικά, και γιατί όχι, και εξωτερικά. Ορισμένοι από εμάς ίσως έχουμε αφεθεί, χωρίς στην ουσία να το καταλάβουμε, στην χειραγωγική συμπεριφορά τρίτων, ίσως γιατί οι δικές μας καλές προθέσεις και ο αγαθός τρόπος σκέψης δεν μας έχουν βάλει στη διαδικασία να σκεφτούμε πονηρά. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση η όψη αυτή θα λειουργήσει κατά κάποιον τρόπο αφυπνιστικά με αποτέλεσμα, εκτός του να ξυπνήσουμε, και να σταματήσουμε να παίζουμε το ρόλο της μαριονέτας των άλλων, να βάλουμε με τον τρόπο μας τον «κάθε κατεργάρη στον πάγκο του».

Επίσης όμως, θα μας αποκαλυφθούν μυστικά που θα μας οδηγήσουν σε διαφωτιστικές ανακαλύψεις σε σχέση με το τι πραγματικά συμβαίνει σε σημαντικά θέματα της ζωής μας έτσι ώστε να μπορέσουμε, τόσο να χτίσουμε καλύτερα την άμυνά μας, όσο και να οργανώσουμε ακόμα καλύτερα την όποια «επίθεσή» μας. Η όψη αυτή θα μας βοηθήσει να καθαρίσουμε «την κόπρο του Αυγεία», τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική μας ζωή.

Επιπλέον, εύνοια θα έχουμε σε θέματα σχέσεων με άτομα που κατέχουν θέσεις εξουσίας καθώς, το ήθος και ο τρόπος που δουλεύουμε θα κάνουν πολύ καλή εντύπωση. Αυτό φυσικά σημαίνει ότι πολλά από τα, επαγγελματικά κυρίως, προβλήματα που τυχόν έχουμε θα βρουν λύση ή μπορεί να μας ανατεθεί μια ανώτερη θέση που ίσως έχει ηγετικό ρόλο.

Πως θα σε επηρεάσει ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, αλλά και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα δικαιωθείτε για όλα όσα έχετε βιώσει το προηγούμενο διάστημα καθώς, όχι μόνο θα αναγνωριστεί η αξία σας, αλλά θα καταφέρετε να κάνετε και μια επαγγελματική συμφωνία η οποία έχει τη δυναμική να βελτιώσει, όχι μόνο τα οικονομικά σας, αλλά και τη δημόσια εικόνα σας. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, μια νέα γνωριμία θα αλλάξει τη διάθεσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μόνο όταν αλλάξετε τρόπο σκέψης θα δείτε να συμβαίνουν σημαντικές και ουσιαστικά θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Μπορείτε να δημιουργήσετε όποια πραγματικότητα επιθυμείτε. Μέσα στα θετικά της όψης είναι το γεγονός ότι θα έχετε βοήθεια από φιλικά προσκείμενα σε εσάς άτομα και έτσι θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει χαρίζοντάς σας το θάρρος που χρειάζεται έτσι ώστε να μεταβείτε από την όποια επαγγελματική κατάσταση δεν σας εξυπηρετεί πλέον σε κάτι καινούργιο και πιο συμβατό με τις ανάγκες και τα θέλω σας. Αφήστε πίσω σας ό,τι σας έχει ενοχλήσει ή ακόμα και πληγώσει και αναγεννηθείτε. Επιπλέον, η συνειδητοποίηση κάποιων έντονων συναισθημάτων σας θα σας συγκλονίσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα η προσωπική σας ζωή με την όψη αυτή. Μυστικά και ψέματα έρχονται στην επιφάνεια «θερίζοντας» ό,τι δεν υπάρχει λόγος να υφίσταται στη ζωή σας καθώς, επί της ουσίας, σας κάνει κακό. Ανανεώστε το φιλικό και τον ευρύτερα κοινωνικό σας κύκλο και κάντε γνωριμίες που θα μπορέσουν να σας βοηθήσουν επαγγελματικά και προσωπικά.

ΛΕΩΝ

Όχι μόνο θα κάνετε νέα σχέδια σε σχέση με την βελτίωση της επαγγελματικής σας πραγματικότητας, αλλά θα προχωρήσετε κάνοντας τα πραγματικότητα. Αρωγούς σε αυτά τα νέα εγχειρήματά σας θα έχετε ανθρώπους σημαντικούς που πιστεύουν σε εσάς και τις δυνατότητές σας. Η αναγέννηση σε πολλούς τομείς της ζωής σας μπορεί πλέον να γίνει πραγματικότητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βρείτε ρεαλιστικούς τρόπους που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πραγματικότητα τα επαγγελματικά, και όχι μόνο, σχέδιά σας. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα ανανεώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, όσοι έχετε, ενώ οι υπόλοιποι θα κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία ίσως ακόμα και με κάποιο άτομο από διαφορετική χώρα ή κουλτούρα.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Θα υπάρξουν κάποια γεγονότα με την όψη αυτή τα οποία θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να γίνετε περισσότερο σίγουροι για τα πατήματά σας. Από την άλλη, θα δείτε τι αξίζει να παραμείνει στην ζωή σας και θα πράξετε τα δέοντα. Επιπλέον, θα ασχοληθείτε με την οικογένειά σας με την έννοια θετικής τροποποίησης των οικονομικών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αφήστε πίσω σας σχέσεις συναισθηματικής χειραγώγησης και «αρμενίστε στις γαλήνιες θάλασσες» των νέων προσωπικών σας σχέσων που, στο τέλος της ημέρας, μπορούν να σας ανανεώσουν ψυχή τε και σώματι. Αποδεχθείτε τις προσωπικές σας αλήθειες και εκφράστε τις βαθιές σας ανάγκες στους άλλους προσπαθώντας με τον τρόπο αυτό να αναγεννήσετε ουσιωδώς τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η καθημερινότητά σας μπορεί να βελτιωθεί τα μάλα αν, εκτός από το να θέσετε με την πρέπουσα σοβαρότητα τους όποιους στόχους σας, βάλετε προτεραιότητες και οργανώσετε με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα πρέπει να κάνετε. Επίσης, με την όψη αυτή μπορείτε να ασχοληθείτε, εκτός από τη βελτίωση της διατροφής και της υγείας σας, και με την καλυτέρευση της εμφάνισής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να έρθετε σε επαφή με τα δικά σας θέλω και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και επιδιώξεις έτσι ώστε να ικανοποίησετε πρώτα από όλα τον ίδιο σας τον εαυτό. Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να διαχωρίσετε «την ήρα από το σιτάρι», ακόμα και στη προσωπική σας ζωή, και να ασχοληθείτε με τη ατομική σας αναγέννηση σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βελτιώσετε, τόσο την προσωπική, όσο και την οικογενειακή σας ζωή με την όψη αυτή. Θα δείτε με μια πιο αισιόδοξη ματιά το μέλλον σας και θα συνειδητοποιήσετε το πως θα καταφέρετε να εκμεταλλευτείτε τις περιστάσεις. Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει μια αγοραπωλησία ακινήτου ή κάποια ανακαίνιση. Ερωτικά, ευνούνται οι σχέσεις που εμπεριέχουν το στοιχείο της μυστικότητας.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή σας ζητά να μάθετε να επικοινωνείτε τα θέλω σας με τους άλλους και να μην περιμένετε από αυτούς να μαντέψουν τις προθέσεις σας. Πιστέψετε στις δυνάμεις σας και πως μπορείτε να φτιάξετε το μέλλον σας όπως ακριβώς θέλετε. Επίσης, θα έχετε την βοήθεια σημαντικών ανθρώπων που θα σας βοηθήσουν να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 17-05-2022 12:00:00