blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Ημερήσιες Προβλέψεις - Καρκίνος

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 1578

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Αγαπητέ Καρκίνε, όλα σήμερα θα βαίνουν καλώς και θα έχεις την αίσθηση ότι πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα, για τα θέματα που έχουν μείνει πίσω. Αυτό σημαίνει όμως ότι αν δεις κάτι που δεν σου αρέσει, θα πρέπει να κάνεις κάτι για να το διορθώσεις. Για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα ή συγκρούσεις με δικά σου άτομα, προσπάθησε να μείνεις μακριά από οτιδήποτε σου προκαλεί δυσφορία και αρνητικότητα. Δωρεάν μεταφορικά από το ilovezen.gr ΜΟΝΟ για σήμερα! Κάνε δικά σου υπέροχα ενεργειακά κοσμήματα, μαγικά φυλαχτά και αιθέρια έλαια σε απίστευτες τιμές και δώρο τη μεταφορά στο χώρο σου!

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπητέ Καρκίνε, ο έρωτας αλλά και οι κατακτήσεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο αυτήν την Τρίτη στην ζωή σου. Καλό θα είναι να ξεφύγεις λίγο από τις πολλές ευθύνες που αφορούν την εργασία και να δεις και τα αισθηματικά σου. Κι αν ακόμη σε έχει κυκλώσει η μοναξιά μην απορρίπτεις τίποτε, αν πριν δεν το έχεις διερευνήσει πολύ καλά. Ποια γνωριμία έρχεται να σε αναστατώσει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στον επαγγελματικό τομέα, αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μπορέσεις να τα λύσεις. Προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν καλό είναι να σκεφτείς καλά αν είναι συμφέρουσες. Προσπάθησε αυτή την περίοδο να αποφύγεις κινήσεις και συμφωνίες που έχουν υψηλό επίπεδο ρίσκου και τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

 
 
 
  Το αστροβαρόμετρο της Τρίτης από τη Ματίνα Φατούρου
 
Τρίτη σήμερα, 9 Φεβρουαρίου, ημέρα Άρη και ο πλανήτης της δράσης, δίνει τις μάχες του και μας ωθεί να διεκδικήσουμε τους στόχους και τις επιθυμίες μας. Η Νέα Σελήνη που σχηματίστηκε χθες στις 4.39’ μ.μ. στην 19η μοίρα και 15’ στο ζώδιο του Υδροχόου, μας φέρνει δώρα στον ερωτικό τομέα και αρκετά γεγονότα στον επαγγελματικό καθώς και αναθεωρήσεις σε οικονομικά ζητήματα.
 
Η Σελήνη εισέρχεται στους Ιχθύες
 
Με την αλλαγή του εικοσιτετραώρου η Σελήνη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Υδροχόου και στις 10.30’ π.μ. εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων για το διήμερο ταξίδι της. Από την ώρα αυτή, θα νιώσουμε πως κάτι αρχίζει να κινείται, αλλά γενικότερα η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για νέα ξεκινήματα, καθώς δεν θα σχηματίσει όψη με τον Ήλιο, μέσα στο διήμερο αυτό. Όμως, η ψυχολογία μας αλλάζει και είμαστε περισσότερο δεκτικοί και διαισθητικοί. Τάσεις χαλαρότητας θα υπάρχουν βέβαια και επίσης τάσεις καλλιτεχνικές που θα πλαισιώσουν την ημέρα μας, αλλά και την βραδιά μας.
 
Η ημέρα είναι επίσης κατάλληλη, για ενεργειακές θεραπείες, για γιόγκα και αυτοσυγκέντρωση καθώς και για χόμπι που μας βοηθούν να ξεφύγουμε από την πραγματικότητα. Ολοκληρώστε καθημερινές εργασίες, ασχοληθείτε με καθημερινά θέματα και αφήστε την επιρροή της Ν. Σελήνης να δείξει μόνη της προς τα που πάνε τα πράγματα.
 
Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα
 
Η βραδιά θα έχει τις παραπάνω επιρροές και καθώς μια ώρα μετά τα μεσάνυκτα η Σελήνη θα σχηματίσει την πρώτη της όψη από το ζώδιο, μια σύνοδο με τον Ποσειδώνα, θ’ απολαύσουμε μια χαλαρή βραδιά, νιώθοντας όμως έντονα τις επιρροές των όψεων που ακόμη έχουν ισχύ.
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια ευχάριστη βραδιά! 

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

Myastro.gr!


Κάλεσε 14788

Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 

Πάρε τώρα την καθημερινή πρόβλεψη δωρεάν στο e-mail σου! Κάνε κλικ εδώ

 
Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
2201 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 09/02/2016
Ανατολή:
07:25
Δύση:
17:53
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 9 Φεβρουαρίου
 • Zhang
  Ziyi
  Zhang<br/>Ziyi
 • Άγγελος
  Χαριστέας
  Άγγελος<br/>Χαριστέας
 • Κατερίνα
  Στανίση
  Κατερίνα<br/>Στανίση
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos dikaia