blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Καρκίνος
 
blank
Καρκίνος
Καρκίνος 22/6-22/7

Ημερήσιες Προβλέψεις - Καρκίνος

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.7  Ψήφοι: 870

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Σήμερα, αγαπητέ Καρκίνε, θα ενδιαφερθείς περισσότερο για τη συμπεριφορά σου και θα επικεντρώσεις το ενδιαφέρον σου στο πώς θα βελτιωθεί. Με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου η ενέργεια σου θα είναι στα ύψη και θα εδραιώσεις κάποιες σημαντικές επαφές ή σχέσεις χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Η δραστηριότητά σου θα τραβάει την προσοχή των άλλων και κάποιοι από αυτούς θα σε ευνοήσουν. Απόκτησε ένα φυλαχτό που έχει φτιαχτεί για να σε προστατεύει από τις δυσκολίες. Διάλεξε αυτό που σου ταιριάζει από μία μεγάλη γκάμα εδώ

Αισθηματικές προβλέψεις

Σήμερα, θα καταφέρεις να κάνεις πάρα πολλά για τη σχέση σου, ώστε να γίνει τέλεια, αλλά και να δώσεις στον σύντροφό σου όλα αυτά που μπορεί να του λείπουν. Αν ακόμη δεν υπάρχει κάτι ενδιαφέρον στην ζωή σου, μπορείς να βγεις σήμερα έξω και να ψάξεις να το βρεις, γιατί η τύχη είναι με το μέρος σου.Για να συναντήσεις από κοντά τους μελλοντολόγους μας κάνε κλικ εδώ  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Μπορείς να κάνεις πάρα πολλά στη δουλειά σου και θα έχεις και πολλές ιδέες, που θα σου φέρουν την επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, ενώ αναζητάς και άλλες πηγές εσόδων. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις σε σχέση με οικονομικά θέματα.

Το αστροβαρόμετρο της Τετάρτης από τη Ματίνα Φατούρου 

Τετάρτη σήμερα, 8 Ιουλίου, ημέρα Ερμή και ο πλανήτης της επικοινωνίας, διανύει τις τελευταίες μοίρες των Διδύμων. Η είσοδός του στο επόμενο ζώδιο, στον Καρκίνο, σηματοδοτεί νέα γεγονότα και μια διαφορετική αντιμετώπιση της καθημερινότητας…
 
Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Κριού και από το ζώδιο αυτό, για ένα διήμερο, μας ωθεί σε δραστικές κινήσεις και γενικότερα μας μηνύει πως θα πραγματοποιηθούν πρωτοποριακές κινήσεις για την λύση του προβλήματος. Όμως, οι συνθήκες διαφαίνονται δύσκολες αυτή την στιγμή.
 
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη
 
Η ημέρα μας ανοίγει με την πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη, δείχνοντας πως θα υπάρχει έντονη δραστηριότητα μέχρι τις 11.15’ π.μ. που κορυφώνει το τετράγωνο αυτό. Εδώ απαιτείται πολύ μεγάλη προσπάθεια, για να καταφέρουμε να φτάσουμε στους στόχους μας. Οπότε το πρωινό διαφαίνεται λίγο δύσκολο και βέβαια οι συγκυρίες δείχνουν πως η κατάσταση απαιτεί σωστούς χειρισμούς και διπλωματία.
 
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα και τον Ήλιο
 
Από τις απογευματινές ώρες, θα έχουμε μια εικόνα του αύριο, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, θα φανούν αλλαγές καθώς θα υπάρξουν αναταράξεις, καθώς ο δορυφόρος της Γης θα σχηματίσει δύο όψεις απανωτά, ένα τετράγωνο με τον μακρινό Πλούτωνα, που κορυφώνεται στις 7.45’ μ.μ. και ένα τετράγωνο με τον Ήλιο, στις 11.25’ μ.μ.
 
Η βραδιά μας προβλέπεται να είναι μια διαφορετική βραδιά, με εξόδους και συνευρέσεις, αλλά και αποχωρισμούς και τάσεις αλλαγής, που απαιτείται να δρομολογήσουμε.
 
Στις 9.52’ μ.μ., ο Ερμής εισέρχεται στο ζώδιο του Καρκίνου και θα διανύσει τις τριάντα μοίρες του ζωδίου, μέχρι το μεσημέρι της 23ης Ιουλίου.
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια ευχάριστη και κοινωνική βραδιά!
 
Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
4318 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 08/07/2015
Ανατολή:
06:13
Δύση:
20:46
Προκόπης, Προκοπία
myastro
Γεννήθηκαν 8 Ιουλίου
 • Anjelica
  Huston
  Anjelica<br/>Huston
 • Billy
  Crudup
  Billy<br/>Crudup
 • Kevin
  Bacon
  Kevin<br/>Bacon
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos nantia