blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Ταύρος
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Ημερήσιες Προβλέψεις - Ταύρος

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 892

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Αγαπητέ Ταύρε, αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα μελλοντικά σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Αισθηματικές προβλέψεις

Απόφυγε να πιέζεις καταστάσεις στη σχέση σου και φρόντισε να εξηγήσεις στο ταίρι σου τις δικές σου απόψεις. Θα δεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους και οι μεταξύ σας διαφορές θα εξομαλυνθούν σημαντικά. Και αν ακόμη αναζητάς το άτομο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, πρέπει να ρίξεις λίγο τον πήχη στις φιλοδοξίες σου και να γίνεις πιο συγκαταβατικός. Να θυμάσαι ότι κανείς δεν είναι τέλειος! Τί αναπάντεχο να περιμένεις το σημερινό βράδυ; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Μην πάρεις αποφάσεις στα επαγγελματικά σου, φίλε Ταύρε, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά το αντικείμενό σου. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα έξοδα, που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά και να κάνεις σχετική οικονομία για πιθανά απρόβλεπτα έξοδα που θα εμφανιστούν.

Τα ζώδια το τριήμερο 27- 29 Νοεμβρίου 2015, από την Ολυμπία Χριστοδουλή
 
 
 
Το αστροβαρόμετρο της Παρασκευής από τη Ματίνα Φατούρου
 
Παρασκευή σήμερα, 27 Νοεμβρίου, ημέρα Αφροδίτης, κατάλληλη ν’ ασχοληθούμε με την αισθητική μας και την αισθητική του χώρου μας, ειδικά τώρα που η Αφροδίτη κινείται στο ζώδιο του Ζυγού, αλλά και επειδή σήμερα τα χαράματα η Σελήνη σχηματίζει μια όψη τριγώνου με την Αφροδίτη!
 
Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Διδύμων, επικοινωνιακή και ανοιχτή για νέες επαφές, ανοιχτή σε θέματα γνώσεων και ιδεών, αλλά και επικεντρωμένη σε απόψεις που έχουμε, αφού ακόμη δεν έχουν επέλθει οι αλλαγές που φέρνει η χθεσινή Πανσέληνος. Η βραδιά της Πέμπτης έκλεισε όμορφα, με ευχάριστη διάθεση και απρόοπτες ευχάριστες επαφές καθώς η Σελήνη σχημάτισε μια όψη εξαγώνου με τον Ουρανό!
 
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Δία και σε τρίγωνο με την Αφροδίτη
 
Σήμερα και μετά την Πανσέληνο του μήνα, ο δορυφόρος της Γης συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιο. Τις πρωινές ώρες, σχηματίζει δύο όψεις ταυτοχρόνως. Ένα τετράγωνο με τον Δία στις 5.24’ π.μ. και ένα ωραιότατο τρίγωνο με την Αφροδίτη, στις 5.35’ π.μ. Το πρωινό μας ανοίγει με διάθεση για επικοινωνία και όμορφες επαφές, αλλά και με μικρές δόσεις υπερβολής! Οι σχέσεις μας πάντως βελτιώνονται και η διάθεσή μας θα είναι ευχάριστη και ισορροπημένη.
 
Μέσα σ’ αυτές τις πρωινές ώρες, θα κινηθούμε για ν’ ανανεώσουμε με κάθε τρόπο τον εαυτό μας και θα έχουμε μια αισιόδοξη ματιά στα θέματα που μας απασχολούν. Τα συναισθήματά μας θα εκφραστούν με όμορφο τρόπο και θα η αρμονία θα υπάρξει σε όλα τα επίπεδα.
 
Η Σελήνη σε κενό πορείας
 
Η πορεία της σημερινής ημέρας θα έχει αυτές τις επιρροές και οι υπόλοιπες ώρες που θ’ ακολουθήσουν είναι κατάλληλες για καθημερινές δουλειές και για ψώνια, που δεν αφορούν κάτι το ιδιαίτερο, καθώς η Σελήνη θα κινηθεί σε κενό πορείας μέχρι τις 9.27’ μ.μ., που θα εισέλθει στο ζώδιο του Καρκίνου, που είναι κυβερνήτης.
Εν’ όψει βέβαια της Πανσελήνου, που σχηματίστηκε στις 00.44’ π.μ. της 25ης Νοεμβρίου, η ημέρα δεν είναι κατάλληλη για σημαντικές αποφάσεις και κινήσεις. Άλλωστε, δεν θα υπάρξουν αυτή την στιγμή νέα ξεκινήματα και τελικές αποφάσεις.
 
Η βραδιά μας θα κλείσει ήρεμα σαν μια καθημερινή βραδιά, με οικεία και αγαπημένα πρόσωπα και με στιγμές χαλαρές και οικογενειακές!
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια γλυκιά βραδιά!
 

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
5393 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 28/11/2015
Ανατολή:
07:22
Δύση:
17:03
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 28 Νοεμβρίου
 • Ed
  Harris
  Ed<br/>Harris
 • John
  Galliano
  John<br/>Galliano
 • Μαρία
  Φαραντούρη
  Μαρία<br/>Φαραντούρη
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos nantia