blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Ταύρος
 
blank
Ταύρος
Ταύρος 21/4-20/5

Ημερήσιες Προβλέψεις - Ταύρος

Σήμερα       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε
Score: 4.8  Ψήφοι: 670

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Φίλε Ταύρε, βάλε πρόγραμμα και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μην στεναχωριέσαι και πιέζεσαι άδικα και ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το άμεσα, χωρίς περαιτέρω αναβολές. Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις. Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να περνάνε χωρίς να τις εκμεταλλευτείς. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν. Κάνε δικό σου ένα ενεργειακό κόσμημα που θα σου χαρίσει όλες τις ευεργετικές ιδιότητες που κρύβουν οι πέτρες του. Μπες τώρα στο ilovezen.gr και δες την τεράστια συλλογή κοσμημάτων που μπορείς να αποκτήσεις με έκπτωση 20%! 

Αισθηματικές προβλέψεις

Στη σχέση σου σήμερα σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από τον σύντροφό σου και θα περάσεις πολύ καλά. Αν ακόμη είσαι σε αναζήτηση, θα συμβούν τέτοιες αλλαγές που δεν θα τις περιμένεις και θα μπεις σε διλήμματα, που ούτε καν είχες φανταστεί. Ακολούθησε αυτά που θα σου πει η καρδιά σου! Θέλεις να μάθεις πώς θα αλλάξεις το τοπίο της αισθηματικής σου ζωής; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για περισσότερες λεπτομέρειες κλείσε τώρα προσωπικό ραντεβού με τους αστρολόγους και τους ταρωμάντες μας!  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Φίλε Ταύρε, σήμερα οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πολλές και εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες, ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά. Τα οικονομικά προβλήματα του παρελθόντος αρχίζουν να ξεπερνιούνται, αρκεί να κάνεις την απαραίτητη οικονομία.

Το αστροβαρόμετρο της Παρασκευής από τη Ματίνα Φατούρου 

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΥΔΡΟΧΟΟΥ – ΛΕΟΝΤΑ
 
Και φτάσαμε στο τέλος του Ιουλίου, με την 2η Πανσέληνό του, που πραγματοποιείται 31 του μήνα, στις 1.42’ μ.μ. και στην 7.55 μοίρα του άξονα Υδροχόου – Λέοντα. Για το γεωγραφικό χάρτη της χώρας, οι συντεταγμένες της Αθήνας, μας τοποθετούν το αστρολογικό γεγονός, με ωροσκόπο στην 4η μοίρα του Σκορπιού. Η Πανσέληνος αυτή, είναι η λεγόμενη Μπλε Πανσέληνος και συμβαίνει κάθε 2 ή 3 ημερολογιακά έτη. Προκύπτει από τον Σεληνιακό κύκλο, που είναι περίπου κάθε 29 ημέρες. Η ονομασία της βέβαια, μας μεταφέρει σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα!
 
Αυτή η δεύτερη Πανσέληνος του Ιουλίου, δεν έχει μόνο την μαγευτική πλευρά της, αλλά και τις δυσκολίες της, κάτι που όλοι κατανοούμε, αφού είμαστε εν μέσω διαπραγματεύσεων και ανακατατάξεων στην χώρα μας. Στο αστρολογικό γεγονός, τα φώτα, Ήλιος και Σελήνη, μαζί με τον ωροσκόπο, μας δίνουν το πρωταρχικό μήνυμα, σχηματίζοντας ένα Ταυ-τετράγωνο, με έντονη δυναμική, που είναι καθοριστική και μεταρρυθμιστική, με εντάσεις και αντιξοότητες πριν τις αλλαγές…
 
Η συμμετοχή των πλανητών στο φαινόμενο
 
Στην Πανσέληνο επίσης συμμετέχουν, Κρόνος και Δίας σε συγκλίνουσα όψη τετραγώνου, Άρης και Ουρανός σε αποκλίνουσα όψη τετραγώνου και η ανάδρομη Αφροδίτη, που θα σχηματίσει μια όψη συνόδου με τον Δία και στην συνέχεια μια όψη τετραγώνου με τον Κρόνο!
 
Το κοκτέιλ δυναμικό, πυροδοτεί σε προσωπικό επίπεδο, θέματα σχέσεων, δίνοντάς μας την ευκαιρία μέσα από την ορθή αντιμετώπιση των καταστάσεων, να φέρουμε την αλλαγή που ποθούμε! Σχέσεις του παρελθόντος, που δεν έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο τους, έρχονται στο παρόν για να λάβουν όσα δεν έχουν λάβει και σχέσεις που ήταν ασταθείς, τώρα μπορεί να περάσουν σ’ ένα καλύτερο αύριο. Όπως και να έχει, μέσα από την πορεία των ημερών, θα κατανοήσουμε συναισθήματα και γεγονότα που έχουν συμβεί, δρομολογώντας την απόδρασή μας από το παρελθόν, που μπορεί να μας κρατάει δέσμιους.
 
Αυτή την χρονική στιγμή, μια νέα σχέση, δεν έχει την δυνατότητα να σταθεί, λόγω των παλαιοτέρων εμπειριών μας, θυμίζοντάς μας μόνο τα θέματα που πρέπει να ξεπεράσουμε στον συναισθηματικό μας τομέα. Χαρείτε λοιπόν τον έρωτα και μην κοιτάτε το αύριο!
 
Παράλληλα, ο αγώνας για την επιβίωση, μας δίνει το απαραίτητο σθένος να παλέψουμε στον επαγγελματικό μας τομέα. Η ευγένεια, και η ανωτερότητα που θα επιδείξουμε, θα γίνει αντιληπτή από τον περίγυρό μας. Οι συγκυρίες δύσκολες, αλλά όχι απίθανες και βέβαια εδώ θα αναμετρηθούμε με τον ίδιο μας τον εαυτό και τις δυνάμεις του.
 
Γενικότερα, το Μπλε Φεγγάρι, φέρνει τις σωστές ισορροπίες στις σχέσεις, αφού απεγκλωβιστούμε από τα φαντάσματα και εικασίες του παρελθόντος, περνώντας σε μια διαφορετική τροχιά, αυτή που το σύμπαν προστάζει! Συγκεντρωθείτε στις πραγματικές επιθυμίες και στους στόχους σας. Ο έρωτας, θα έρθει ή θ’ αποχωρήσει, ανάλογα με το πόσο εναρμονισμένοι είστε με το σύμπαν.
 
Ποιοι επηρεάζονται περισσότερο από την Πανσέληνο
 
Η συγκεκριμένη Πανσέληνος, επηρεάζει ιδιαίτερα, όσους έχουν γεννηθεί στα ζώδια του σταθερού σταυρού, Υδροχόους, Ταύρους, Λέοντες και Σκορπιούς. Ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί από τις 26 Ιανουαρίου μέχρι τις 2 Φεβρουαρίου, 26 Απριλίου μέχρι τις 2 Μαΐου, από τις 29 Ιουλίου μέχρι τις 4 Αυγούστου, από τις 29 Οκτωβρίου μέχρι τις 4 Νοεμβρίου και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες και σημεία από την 5η μέχρι την 11η μοίρα των ζωδίων αυτών.
 
Καλή Πανσέληνο σε όλους σας και μην ξεχνάτε, το Μπλε Φεγγάρι είναι εκπληκτικά μαγευτικό στον Ελληνικό ουρανό μας! Απολαύστε το!
 
Τα ζώδια το τριήμερο Παρασκευή 31 Ιουλίου έως Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
5312 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 30/07/2015
Ανατολή:
06:29
Δύση:
20:33
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 30 Ιουλίου
 • Arnold
  Schwarzenegger
  Arnold<br/>Schwarzenegger
 • Hilary
  Swank
  Hilary<br/>Swank
 • Άννα
  Παναγιωτοπούλου
  Άννα<br/>Παναγιωτοπούλου
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos monika