blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Ημερήσιες Προβλέψεις - Ζυγός

Αύριο       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, φίλε Ζυγέ, μπορεί να γίνει παγίδα και να σε οδηγήσει σε βιαστικές κινήσεις και παρορμητικές αποφάσεις. Μην είσαι επίμονος και φέρσου διπλωματικά στις συζητήσεις που θα προκύψουν. Έτσι, θα πετύχεις πιο γρήγορα τους στόχους σου. Τα κοσμήματα του ilovezen δημιουργήθηκαν με ένα σκοπό. Να σας βοηθήσουν μέσα από τα συστατικά στοιχεία τους ή το συμβολισμό τους να πετύχετε κάτι που θέλετε. Αυτό που επιθυμείτε περισσότερο, αυτό και θα σας ωθήσει προς το κόσμημα που ταιριάζει σε σας. Διάλεξε το δικό σου εδώ

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου, όσα σε προβληματίζουν πρέπει να τελειώσουν τώρα, γιατί όσο τα αφήνεις οδηγούν τη σχέση σου στην καταστροφή. Μίλησε στο ταίρι σου για να βρεις λύσεις. Αν είσαι μόνος θα έρθεις σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα. Δώσε τους μια ευκαιρία. Θέλεις να μάθεις πού θα συναντήσεις το άλλο σου μισό; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για να συναντήσεις από κοντά τους μελλοντολόγους μας κάνε κλικ εδώ  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου θα χρειαστεί να είσαι ψύχραιμος και να μην έρθεις σε αντιπαράθεση με τους συνεργάτες σου. Αρκετές παρεξηγήσεις μπορεί να σε καθυστερήσουν στα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου θέλουν πολύ προσεκτικές κινήσεις. Απόφυγε έξοδα, αλλά και κινήσεις που ενέχουν ρίσκο.

Το αστροβαρόμετρο της Τετάρτης από τη Ματίνα Φατούρου 

Τετάρτη σήμερα, 27 Μαΐου, ημέρα Ερμή, ευνοϊκή για όσα θέματα αντιπροσωπεύει ο πλανήτης, πρωταρχικά βέβαια για την επικοινωνία και τις μετακινήσεις μας.
 
Η Σελήνη σε εξάγωνο με την Αφροδίτη
 
Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και σχηματίζει την τελευταία της όψη από το ζώδιο αυτό, ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη, στις 5.20’ π.μ, χρωματίζοντας την ημέρα μας με ευχάριστες πινελιές και όμορφες στιγμές! Όλη την ημέρα, ο δορυφόρος της Γης θα είναι σε κενό πορείας, χωρίς να σχηματίζει όψεις δηλαδή, κάτι που μας μηνύει πως το εικοσιτετράωρό μας θα έχει ομαλή ροή και θ’ ασχοληθούμε με θέματα καθαριότητας και αισθητικής του χώρου μας αλλά και τακτοποίηση εκκρεμοτήτων.
 
Ο Άρης σε σύνοδο με τον Ερμή
 
Μέσα στην ημέρα, ο Άρης θα συναντήσει τον ανάδρομο Ερμή, σε μια όψη συνόδου, που θα προσδώσει στην ημέρα μας αποφασιστικότητα και δράση. Η όψη θα κορυφωθεί στις 1.33’ μ.μ., αλλά θα συνεχίσει να έχει ισχύ, μέχρι τις βραδινές ώρες. Με ό,τι κι αν ασχοληθούμε πάντως μέσα στην σημερινή ημέρα, θα το ολοκληρώσουμε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ο Ερμής έχει την δυνατότητα με την σύνοδο αυτή, να εκφράσει την καλύτερη δυναμική του, με ευστροφία και γρηγοράδα, αποτελεσματικότητα και σωστό timing! Οι απογευματινές ώρες, θα είναι ευχάριστες και θα βρούμε τον κατάλληλο τρόπο εκτόνωσης της περίσσιας ενεργητικότητάς μας!
 
Η βραδιά θα κλείσει με έντονη κοινωνικότητα και ευχάριστες στιγμές και όσο θα κυλάει, οι ενέργειες θ’ αλλάζουν σταδιακά, περνώντας μας σε πιο ήπιους ρυθμούς, αλλά και σε καλύτερες ισορροπίες! Η Σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Ζυγού για το διήμερο ταξίδι της στο ζώδιο, στις 00.40’ π.μ. της 28ης Μαΐου.
 
Νέα υπηρεσία από το myastro.gr!  Μας το ζητήσατε και το κάναμε πράξη! Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού και να συναντήσεις από κοντά τον αστρολόγο ή τον μελλοντολόγο του myastro που θα επιλέξεις για να μάθεις ό, τι σε απασχολεί για την αισθηματική και την επαγγελματική σου ζωή. Κάλεσε στο 211 188 3555 με αστική χρέωση για να κλείσεις το προσωπικό σου ραντεβού!
 

Αστρολογικές προβλέψεις 18 έως 24 Μαΐου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
4534 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 27/05/2015
Ανατολή:
06:09
Δύση:
20:34
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 27 Μαϊου
 • Joseph
  Fiennes
  Joseph<br/>Fiennes
 • Ζωζώ
  Σαπουντζάκη
  Ζωζώ<br/>Σαπουντζάκη
 • Ιζαμπέλλα
  Κογεβίνα
  Ιζαμπέλλα<br/>Κογεβίνα
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
xartomantis mentioum frynh