blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Ημερήσιες Προβλέψεις - Ζυγός

Αύριο       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Τη σημερινή ημέρα, αγαπητέ Ζυγέ, θα κληθείς να αντιμετωπίσεις κάποιες διαφωνίες που θα προκληθούν ανάμεσα σε εσένα και σε άτομα του στενού σου περιβάλλοντος. Πρέπει να είσαι προσεχτικός σε αυτά που θα πεις και μην οδηγήσεις τα πράγματα στα άκρα, όσο κι αν πιστεύεις ότι έχεις δίκιο.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μερικά θέματα στη σχέση σου σε προβληματίζουν αρκετά, φίλε Ζυγέ. Μίλησε με τον σύντροφό σου και μην παίρνεις όλες τις καταστάσεις επάνω σου. Όσο για σένα, που δεν έχεις ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, πολλές άσχημες καταστάσεις έχουν πλέον ξεχαστεί και είναι στο χέρι σου να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα με άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν, που σε πολιορκεί και σε διεκδικεί επίμονα. Happy day! Μόνο για σήμερα συνομίλησε με την ομάδα μελλοντολόγων του Myastro.gr για όποιο θέμα σε απασχολεί μόνο με 0,75€/λεπτό ομιλίας. Κάλεσε στο 875 5000 606.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στα επαγγελματικά σου μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά, αφού ο δυναμισμός σου, αλλά και η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα είναι στα ύψη. Στα οικονομικά θα μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, αρκεί να βασίζονται σε λογικά επιχειρήματα.

Το αστροβαρόμετρο της Κυριακής από τη Ματίνα Φατούρου 

Κυριακή σήμερα, 1 Φεβρουαρίου, ημέρα Ήλιου, αρμονική και ευχάριστη! Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του Καρκίνου, προσφέροντας στην ημέρα μας διάθεση να περάσουμε όμορφα με τ’ αγαπημένα και οικεία μας άτομα.
 
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Ουρανό και σε αντίθεση με τον Πλούτωνα
 
Το πρωινό μας ανοίγει με διάθεση να χαρούμε την ημέρα μας και να ζήσουμε τρυφερές στιγμές καθώς ο δορυφόρος της Γης σχηματίζει μια όψη τετραγώνου με τον Ουρανό στις 10.50’ π.μ.
 
Στην συνέχεια, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει μια όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα στις 12.40’ μ.μ., θα αισθανθούμε πως θέλουμε να βγούμε έξω, να κινηθούμε, ν’ απολαύσουμε ό,τι μας ικανοποιεί και βέβαια οι ώρες αυτές μας ωθούν να κάνουμε κάτι διαφορετικό το οποίο θα ικανοποιεί τις αισθήσεις μας.
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη
 
Το μεσημέρι αλλά και τ’ απόγευμά μας θα είναι πολύ ευχάριστες ώρες καθώς η Σελήνη θα βρεθεί σε μια όψη τριγώνου με τον Άρη στις 3.35’ μ.μ., ωθώντας μας σε συνευρέσεις που μας αγγίζουν, που μας ικανοποιούν και μας καλύπτουν συναισθηματικά και βέβαια ερωτικά... Η διάθεσή μας θα είναι χαλαρή και πολύ πιθανόν να νιώσουμε την ανάγκη να χαλαρώσουμε στον χώρο μας ή σε οικείο χώρο τις βραδινές ώρες, με παρέα που μπορούμε ν’ απολαύσουμε κάποια ταινία ή την αγαπημένη μας μουσική!
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη Κυριακή!
 
 

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ KAI ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΡΩΤΕΣ

Σχετικά άρθρα

Αφροδίτη στους Ιχθείς ως τις 20 Φεβρουαρίου. Ο έρωτας σε πρώτο πλάνο! Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Τα ζώδια τον Φεβρουάριο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Καυτές εξελίξεις και απρόβλεπτες ανατροπές!

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 26 Ιανουαρίου ως 1 Φεβρουαρίου 2015.

Ανάδρομος Ερμής στον Υδροχόο μέχρι τις 11 Φεβρουαρίου 2015. Αναθεωρήσεις και αλλαγές στις κοινωνικές σχέσεις. Προβλέψεις για τα ζώδια.Από την Ρένα Μεντάκη

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 
blank
 
blank
 
 
blank
5678 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 31/01/2015
Ανατολή:
07:33
Δύση:
17:43
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 31 Ιανουαρίου
 • Justin
  Timberlake
  Justin<br/>Timberlake
 • Έλενα
  Παπαρίζου
  Έλενα<br/>Παπαρίζου
 • Καλομοίρα
  Καλομοίρα
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
mentioum sylvia