blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Ημερήσιες Προβλέψεις - Ζυγός

Αύριο       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Φίλε Ζυγέ, σήμερα είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι, θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα τις λύσεις που έχεις.

Αισθηματικές προβλέψεις

Αγαπητέ Ζυγέ, στα αισθηματικά σου μπορείς να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, γεφυρώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, βγες έξω με αγαπημένους φίλους και πέρνα καλά. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν αργεί να έρθει κοντά σου! Τι απροσδόκητο έρχεται; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, κάποιες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις προβλήματα που υπήρχαν στον εργασιακό σου χώρο. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι πολύ στριμωγμένα και χρειάζεται μεγάλος αυτοέλεγχος για να μην ξεφύγεις και χρειαστεί να δανειστείς για ακόμη μία φορά.

Τα ζώδια τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015, από την Ολυμπία Χριστοδουλή
 
 
 
Το αστροβαρόμετρο της Δευτέρας από τη Ματίνα Φατούρου
 
Δευτέρα σήμερα, 30 Νοεμβρίου, τελευταία ημέρα του μήνα. Κυβερνήτης της ημέρας η Σελήνη, μας ωθεί ν’ ασχοληθούμε με θέματα των παιδιών μας και οικογενειακά ζητήματα. Στις 2.48’ π.μ., ο δορυφόρος της Γης αφήνει το ζώδιο του Καρκίνου και εισέρχεται στο ζώδιο του φλογερού Λέοντα.
 
Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα
 
Στις 1.50’ π.μ. όμως και εν’ όσο η Σελήνη ήταν κενή πορείας, ο Ήλιος, σχημάτισε μια κύρια όψη με τον Κρόνο, μια σύνοδο, που θα εκφραστεί κατά την διάρκεια της σημερινής ημέρας.  Η όψη μας δίνει την ευκαιρία να συμμετέχουμε σε σημαντικά εγχειρήματα, όσοι είμαστε υπεύθυνοι και τηρούμε τις βασικές προϋποθέσεις. Παράλληλα, θα διαχωρήσουμε τι είναι σημαντικό και αναγκαίο για εμάς και θα βρούμε τις ισορροπίες μεταξύ λογικής και εμπνεύσεων, καθώς ο Ήλιος σχημάτισε εχθές μια όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα! Τα όνειρά μας μπορεί να γίνουν πραγματικότητα, όσα έχουν λογική υπόσταση και αφού συμβιβαστούμε με την πραγματικότητα, μπορούμε ν’ ανέλθουμε στα σκαλιά της επιτυχίας αργά αλλά σταθερά.
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο και τον Ήλιο
 
Το πρωινό ανοίγει με αυτές τις επιρροές και με τις επιρροές των δυο πρώτων όψεων της Σελήνης μας, που θα κορυφωθούν τις απογευματινές ώρες, ενός τριγώνου με τον Κρόνο στις 4.47’ μ.μ. και ενός τριγώνου με τον Ήλιο στις 5.53’ μ.μ. Οι όψεις αυτές της Σελήνης, μας χαρίζουν από τις πρωινές ώρες, σταθερότητα στη πορεία μας, αλλά και οργάνωση, προγραμματισμό και μεθόδευση για να επιτύχουμε τους στόχους και τις επιθυμίες μας. Οι απογευματινές ώρες, θα είναι πιο χαλαρές και η βραδιά θα κλείσει με την αίσθηση πως μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα.
 
Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Άρη
 
Όσο πλησιάζουμε προς τα μεσάνυκτα, όλα θα χαλαρώσουν και θα είμαστε φλογεροί και ερωτικοί με τον-την σύντροφό μας, καθώς η Σελήνη σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με τον Άρη, στις 10.45’ μ.μ.!
 
Ο Νοέμβριος θα κλείσει λοιπόν ευχάριστα, με δημιουργική διάθεση και τάσεις εξομάλυνσης των σχέσεών μας, που θα εκφραστούν από απόψε, καθώς πιά και η επιρροή της Πανσελήνου αποχωρεί σιγά-σιγά!
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια δημιουργική εβδομάδα!
 

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
3189 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 30/11/2015
Ανατολή:
07:24
Δύση:
17:02
Ανδρέας, Ανδριάνα
myastro
Γεννήθηκαν 30 Νοεμβρίου
 • Ben
  Stiller
  Ben<br/>Stiller
 • Ridley
  Scott
  Ridley<br/>Scott
 • Βλάσσης
  Μπονάτσος
  Βλάσσης<br/>Μπονάτσος
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos monika