blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Ημερήσιες Προβλέψεις - Ζυγός

Αύριο       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Η σημερινή μέρα, φίλε Ζυγέ, χαρακτηρίζεται από μια βιασύνη να τελειώνεις με ό,τι σε προβληματίζει. Όμως, αυτή η στάση θα σε οδηγήσει σε κινήσεις που δεν θα είναι συμφέρουσες και αντί να ξεπεράσεις τα διάφορα αδιέξοδα, θα δημιουργήσεις καινούργια.

Αισθηματικές προβλέψεις

Στα αισθηματικά σου χρειάζεται διαλλακτικότητα. Υπάρχουν προβλήματα στη σχέση σου, αλλά σίγουρα δεν θα τα ξεπεράσεις με τις φωνές και τους τσακωμούς. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, τότε ανοίξτε τα μάτια σου, γιατί γύρω σου υπάρχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες που δεν αξιοποιείς. Έρχεται νέο πρόσωπο στη ζωή σου; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου φέρσου με ανωτερότητα και απόφυγε κάθε συζήτηση που μπορεί να οδηγήσει σε ένταση. Το κλίμα είναι από μόνο του αρκετά βαρύ, μην το επιβαρύνεις με την επιμονή σου. Προσοχή στα οικονομικά και στις συμφωνίες που μπορεί να σε βάλουν σε νέα έξοδα.

 
 
 
  Το αστροβαρόμετρο της Τετάρτης από τη Ματίνα Φατούρου
 
Τετάρτη σήμερα, 10 Φεβρουαρίου, ημέρα Ερμή και η ημέρα είναι κατάλληλη να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, που αφορούν βασικά τον επαγγελματικό και οικονομικό μας τομέα. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο των Ιχθύων και σήμερα σχηματίζει αρκετές όψεις…
 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Δία
 
Όμως, το πρωινό μας ανοίγει με την εύνοια μια κύριας όψης, που χαρακτηρίζει όλο το εικοσιτετράωρο, ένα τρίγωνο μεταξύ Αφροδίτης και Δία, που γίνεται ακριβείας στις 9.50’ πμ. Η όψη φέρνει πολύ καλές επαφές, που μπορεί να είναι και γνώριμες, κοινωνική διάθεση, αλλά και τύχη στον επαγγελματικό και οικονομικό μας τομέα. Παράλληλα, η τύχη στα ερωτικά μας είναι με το μέρος μας και έχει διάρκεια για ακόμη ένα εικοσιτετράωρο. Χαρείτε την, απολαύστε επαφές και βρεθείτε με άτομα που έχετε καιρό να συναντήσετε, αλλά κάντε και νέες γνωριμίες, που στο μέλλον θα δείξουν αν σας ακολουθήσουν σταθερά…
 
Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Κρόνο
 
Από μεριάς Σελήνης βέβαια, τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα το πρωί, καθώς θα νιώσουμε πως πιεζόμαστε τις πρώτες πρωινές ώρες, με πολλές ασχολίες και αρκετό φόρτο εργασίας, ειδικότερα μέχρι τις 11.00’ π.μ., που ο δορυφόρος της Γης θα σχηματίσει μια όψη τετραγώνου με τον Κρόνο.
 
Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα
 
Από την ώρα αυτή, η κατάσταση θ’ αποσυμπιεστεί, καθώς θα έχουμε κιόλας την δυνατότητα να εστιάσουμε στις προτεραιότητες αλλά στα συναισθήματά μας. Το εξάγωνο μεταξύ Σελήνης – Πλούτωνα, που κορυφώνεται στις 1.35’ μ.μ. θα μας βοηθήσει να εμβαθύνουμε στον εσωτερικό μας κόσμο και καθώς υπάρχουν έντονες επιρροές από τις όψεις, αλλά και από την επόμενη όψη της Σελήνης, θα διεκδικήσουμε τους στόχους μας.
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Άρη και την Αφροδίτη και σε αντίθεση με τον Δία
 
Από τις πρώτες απογευματινές ώρες που η Σελήνη θα τείνει να σχηματίσει μια όψη τριγώνου με τον Άρη, αρχίζει ένα Αργεντίνικο ταγκό και το χαρακτηρίζω έτσι, γιατί βέβαια θα κυριαρχήσει το πάθος και ο έρωτας! Η όψη κορυφώνεται στις 6.55’ μ.μ., αλλά έχει βέβαια διάρκεια και στη συνέχεια ο δορυφόρος της Γης σχηματίζει μια αντίθεση με τον Δία στις 9.55’ μ.μ. και ένα τρίγωνο με την Αφροδίτη στις 11.05’ μ.μ., που κλείνουν περίφημα την βραδιά μας, με τον ερωτικό μας σύντροφο, καθώς θα εκφραστεί η φλόγα που όλοι κρύβουμε μέσα μας!
 
Όπως αναφέραμε στο κείμενο της Ν. Σελήνης, οι όψεις αυτές, μπορεί να εκφραστούν στον εργασιακό μας χώρο επίσης, που με πείσμα και σκληρή τακτική, μπορεί να διεκδικήσουμε τα κεκτημένα μας, αλλά και μια νέα θέση μέσα στο σύνολο της ομάδας του επαγγελματικού μας χώρου.
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια εξαιρετική βραδιά!

Μίλησε τώρα με τους αστρολόγους του

Myastro.gr!


Κάλεσε 14788

Στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529 

Πάρε τώρα την καθημερινή πρόβλεψη δωρεάν στο e-mail σου! Κάνε κλικ εδώ

 
Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
5867 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 09/02/2016
Ανατολή:
07:25
Δύση:
17:53
Δεν υπάρχει γνωστή γιορτή
myastro
Γεννήθηκαν 9 Φεβρουαρίου
 • Zhang
  Ziyi
  Zhang<br/>Ziyi
 • Άγγελος
  Χαριστέας
  Άγγελος<br/>Χαριστέας
 • Κατερίνα
  Στανίση
  Κατερίνα<br/>Στανίση
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
mentioum taro smaro