blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Ημερήσιες Προβλέψεις - Ζυγός

Αύριο       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Αγαπητέ Ζυγέ, η σημερινή Δευτέρα σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο σε διάφορους τομείς, που μέχρι τώρα σε αναστάτωναν με τις καλές επιρροές που δέχεσαι τόσο από τη Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Αιγόκερω όσο και από την επιστροφή του Ουρανού σε ορθή πορεία από τον Κριό. Μην αφήσεις να σου ξεφύγει πάλι η κατάσταση και κάνε ό,τι μπορείς για να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται, αλλά και τη δική σου ενέργεια, για να βάλεις τη ζωή σου σε μια τάξη. Διάβασε επίσης τις ετήσιες προβλέψεις σου για το 2015 στα Ζώδια 2015

Αισθηματικές προβλέψεις

Φίλε Ζυγέ, στην αισθηματική σου ζωή όλα πάνε πολύ καλύτερα και με λίγη καλή θέληση, μπορείς να καλύψεις το κενό που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Κι αν δεν αντέχεις άλλο την μοναξιά σου, κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για να δημιουργήσεις μια ερωτική ατμόσφαιρα γύρω σου και ο έρωτας δεν θα αργήσει να κάνει την εμφάνιση του. Μάθε αν θα κάνει την κίνηση το άτομο που σκέφτεσαι στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529.

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλή ισορροπία, αλλά χρειάζεται λίγη προσπάθεια για να σταθεροποιήσεις τις διάφορες καταστάσεις, που σου δημιουργούν κάθε τόσο πρόβλημα. Κυρίως ασχολήσου με θέματα του παρελθόντος, αλλά και με τα οικονομικά σου. Η σημερινή Δευτέρα είναι μια καλή μέρα για να βρεις νέους πόρους εσόδων.

Το αστροβαρόμετρο της Δευτέρας από τη Ματίνα Φατούρου

22 Δεκεμβρίου σήμερα και το εικοσιτετράωρο, καθώς άλλαξε με την Σελήνη να εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 3.25’ π.μ., φέρνει ένα διαφορετικό κλίμα στις ημέρες και κλείνει το 2014, ωθώντας μας να κινηθούμε ανάλογα με τις περιστάσεις και με τη Νέα Σελήνη του μήνα.
 
Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω
 
Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου, που πραγματοποιείται στην 00.06” μοίρα του ζωδίου, φέρνει έντονες αλλαγές και παρορμητικές κινήσεις, πρώτα απ’ όλα σε επαγγελματικά θέματα, αλλά και σε θέματα που είναι σαθρά και αναζητούν λύσεις χωρίς συναισθηματισμούς! Η ψυχρή λογική είναι αυτή που θα λάβει τον πρώτο λόγο και βέβαια όλοι θα κινηθούμε για να εξυγιάνουμε τις σχέσεις μας στον επαγγελματικό τομέα.
 
Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα
 
Μετά την Νέα Σελήνη τα χαράματα, ο δορυφόρος της Γης θα συνεχίσει την πορεία του στο ζώδιο και θα σχηματίσει πρώτα απ’ όλα μια όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα στις 12.00’ μ.μ., προσδίδοντας στις ώρες του πρωινού δημιουργική διάθεση και στρέφοντάς μας σε... εσωτερικές διαδικασίες!
 
Οι ώρες που θ’ ακολουθήσουν πάντως, θα έχουν σαφείς απαντήσεις σε σημαντικά ερωτήματα και βέβαια θα ξυπνήσουν έντονα και βαθιά συναισθήματα, τα οποία επιφορτισμένα με την Νέα Σελήνη θα εκφραστούν παρορμητικά μεν, στον σωστό αποδέκτη δε...
 
Η όψεις της Σελήνης τις πρωινές ώρες
 
Στις 6.00’ μ.μ. η Σελήνη σχηματίζει μια όψη συνόδου με τον Ερμή και στη συνέχεια μια όψη τετραγώνου με τον Ουρανό τα χαράματα, παράλληλα με μια όψη συνόδου με τον Πλούτωνα. Η βραδιά αλλά βέβαια και το διήμερο που ακολουθεί, μοιάζει να σκάει σαν βόμβα. Ψυχραιμία και κινήσεις τακτικής θα μας σώσουν, καθώς και η λογική μας που πρέπει να δουλέψει σωστά αυτές τις ημέρες! Μπορείτε επίσης να διαβάσετε το άρθρο της Ολυμπίας Χριστοδουλή: Τα άστρα την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014, με την Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Για να πετύχει η αλλαγή, χρειάζεται μέθοδος, οργάνωση και στρατηγική!
 
 
 Οι Χριστουγεννιάτες αστρολογικές προβλέψεις σας

 

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 22 ως 28 Δεκεμβρίου 2014.

Αστρολογικές προβλέψεις 22 ως 28 Δεκεμβρίου από τον Γιώργο Ματσάγγο. Χριστούγεννα… 12 αστέρων: Η Νέα Σελήνη, οι όψεις των Χριστουγέννων και ο Κρόνος στον Τοξότη!

Ο Κρόνος στον Τοξότη, μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου 2017. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Τα ζώδια τον Δεκέμβριο 2014, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Ένας μήνας με ακραία αστρικά φαινόμενα, που αναμένεται να μας απασχολήσουν έντονα!

Να έχετε μια όμορφη μέρα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας! Επίσης, δείτε στην παρακάτω τηλεοπτική εκπομπή μας, τι θα συμβεί τα Χριστούγεννα, απο τον Γιώργο Ματσάγγο.

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 
blank
 
blank
 
 
blank
6312 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 21/12/2014
Ανατολή:
07:40
Δύση:
17:05
Θεμιστοκλής
myastro
Γεννήθηκαν 21 Δεκεμβρίου
 • Jane
  Fonda
  Jane<br/>Fonda
 • Kiefer
  Sutherland
  Kiefer<br/>Sutherland
 • Samuel
  Jackson
  Samuel<br/>Jackson
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos monika