blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Ημερήσιες Προβλέψεις - Ζυγός

Αύριο       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Αν είσαι Ζυγός, διανύεις μια περίοδο που θα ανταμειφθείς και θα αναγνωριστείς, για ό,τι έχεις κάνει σε διάφορους τομείς. Η ημέρα είναι αρκετά καλή και η Πανσέληνος που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερω, δεν θα σε επηρεάσει ιδιαίτερα αρνητικά. Για να μπορέσεις όμως να προχωρήσεις, πρέπει πρώτα να λύσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και μπορεί να αποτελούν πρόβλημα αυτή την στιγμή για την πορεία σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Μετά από έναν δυνατό καβγά, φίλε Ζυγέ, έρχεται η συμφιλίωση που ξαναζωντανεύει όλα τα θετικά συναισθήματα της σχέσης. Αυτό ίσως να συμβεί σήμερα και στη δική σου σχέση. Ένας καβγάς, που γρήγορα θα ξεπεραστεί και θα σας φέρει πιο κοντά. Όσο για σένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά, έχεις όλα τα φόντα να κάνεις την καλύτερη γνωριμία, αρκεί να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά! Ποια γνωριμία έρχεται να σε αναστατώσει; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529. Για να συναντήσεις από κοντά τους μελλοντολόγους μας κάνε κλικ εδώ  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, μπορείς να διευθετήσεις εκκρεμότητες που έχεις στη δουλειά σου, αλλά είναι σε στασιμότητα και σε αγχώνουν αρκετά. Καινούργιες συνεργασίες ή αλλαγές, ευνοούνται. Στα οικονομικά, θα έχεις την τάση να ξοδεύεις χρήματα άσκοπα. Καλό θα είναι να δείξεις αυτοσυγκράτηση, για να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

Το αστροβαρόμετρο της Τετάρτης από τη Ματίνα Φατούρου 

Τετάρτη σήμερα, 1 Ιουλίου, μια σημαντική ημέρα για την χώρα μας, αλλά και γενικότερα για την Ευρώπη. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του κοσμοπολίτη Τοξότη μέχρι τις 12.10’ μ.μ. Τις πρωινές ώρες είναι κενή πορείας, δεν σχηματίζει δηλαδή όψεις, κάτι που μας μηνύει πως το πρωινό μας θα είναι ήσυχο μέχρι τις 12.10’ μ.μ. και γενικά δεν θα υπάρξουν εξελίξεις ώσπου να εισέλθει στο επόμενο ζώδιο.
 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Δία
 
Η Αφροδίτη, πλανήτης της αγάπης και του έρωτα, αλλά και δείκτης των οικονομικών μας, αφού σχημάτισε μια όψη τριγώνου με τον Ουρανό, σήμερα σχηματίζει και μια όψη συνόδου με τον Δία, που είναι ακριβείας το πρωί στις 10.33’ π.μ. Έτσι στέλνει την εύνοιά της σε σχέσεις και συνεργασίες κάτι που ευτυχώς θα βοηθήσει επίσης, στην πολιτική ζωή της χώρας μας, δίνοντάς μας το χέρι βοηθείας, από εκεί που δεν το περιμένουμε! Γενικότερα θα έχουμε, απρόοπτες εξελίξεις στους τομείς αυτούς, οι οποίες έρχονται ν’ αλλάξουν την καθημερινότητά μας και συμμετέχουν παράλληλα στο μήνυμα της επερχόμενης Πανσελήνου.
 
Καθώς ο δορυφόρος της Γης εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερου, οι ενέργειες αλλάζουν και θα εκφράσουμε έναν πιο δυναμικό και μαχητικό χαρακτήρα!
 
Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Άρη
 
Η πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο αυτό, είναι μια αντίθεση με τον Άρη, στις 8.30’ μ.μ., η μοναδική όψη πριν την Πανσέληνο του μήνα. Η επιρροή της έντονη, φέρνει εντάσεις, αλλά μας ωθεί παράλληλα να εκφράσουμε το πάθος μας στο έτερον ήμισυ, με γνώμονα το συναίσθημα.
 
Η βραδιά θα κλείσει με αυτή την επιρροή, αλλά και γενικότερα με την επιρροή της Πανσελήνου, που θα σχηματιστεί τα χαράματα στις 5.20’ π.μ. στην 10η μοίρα του Αιγόκερου.
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια ευχάριστη βραδιά, με καλά νέα για τα οικονομικά της χώρας μας!

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
6457 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 01/07/2015
Ανατολή:
06:09
Δύση:
20:48
Κοσμάς, Δαμιανός, Ανάργυρος, Αργυρώ
myastro
Γεννήθηκαν 1 Ιουλίου
 • Liv
  Tyler
  Liv<br/>Tyler
 • Pamela
  Anderson
  Pamela<br/>Anderson
 • Χρήστος
  Χολίδης
  Χρήστος<br/>Χολίδης
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
astrologos souzana