blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Ημερήσιες Προβλέψεις - Ζυγός

Αύριο       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Ta zwdia shmera

Σήμερα, αγαπητέ Ζυγέ, θα πρέπει να είσαι πολύ τυπικός και συνεπής στις υποχρεώσεις σου. Μην πάρεις αποφάσεις και μην κάνεις επιλογές εν βρασμώ ψυχής, γιατί κάθε απόφαση και κάθε σκέψη, από την πιο απλή μέχρι την πιο πολύπλοκη, χρειάζεται το χρόνο της για να ωριμάσει. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσεις την σιγουριά της ορθής κρίσης, καθώς και την καλή συναναστροφή με τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν.

Αισθηματικές προβλέψεις

Η σημερινή θετική όψη ανάμεσα στον Δία και τον Πλούτωνα θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ, φίλε Ζυγέ, που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανένας. Το ίδιο ισχύει και για τους ελεύθερους εκπροσώπους του ζωδίου, καθώς η γοητεία σας μπορεί να σαγηνεύσει τον καθένα. Εκμεταλλευτείτε το!!! Θέλεις να μάθεις τι σου επιφυλάσσει το αποψινό βράδυ; Κάλεσε τώρα στο 14788 ή στείλε ΝΙΚΗ στο 54529.Μην χάσεις τον διαγωνισμό του Ilovezen.gr που θα στολίσει τις boho εμφανίσεις σου και θα σε γεμίσει θετική ενέργεια! Δήλωσε τώρα συμμετοχή και κέρδισε μοναδικά κοσμήματα!  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Οι καταστάσεις στη δουλειά σου είναι μία χαρά, παρόλο που εσύ συνεχίζεις να θέλεις να τις κάνεις ακόμη καλύτερες. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

Το αστροβαρόμετρο του Σαββατοκύριακου από τη Ματίνα Φατούρου
 
Σαββατοκύριακο έρχεται και εύχομαι να περάσετε όμορφα.
 
Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Δία και τρίγωνο με τον Πλούτωνα
 
Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο της Παρθένου και όσοι είστε έξω το βράδυ της Παρασκευής ξημερώματα Σαββάτου, θα περάσετε όμορφα με καλή παρέα, καθώς η Σελήνη σχηματίζει μια όψη συνόδου με τον Δία στις 00.25’ π.μ. και μια όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα στις 1.10’ π.μ.!
 
Το πρωινό του Σαββάτου ανοίγει με ήρεμες διαθέσεις και με οργανωτικό πνεύμα, αλλά και αρκετές υποχρεώσεις, καθώς η Σελήνη δεν σχηματίζει άλλες όψεις από το ζώδιο αυτό.
 
Όλο το εικοσιτετράωρο θα κυλήσει γενικά με ξεκαθαρίσματα, ψυχικά και πρακτικά και αυτό που πρέπει να προσέξουμε είναι οι εντάσεις στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Ευτυχώς, ο Ερμής, επιστρέφει σήμερα τ’ απόγευμα στις 6.00’ μ.μ., στην ορθή του πορεία, από την 1η μοίρα του Ζυγού, επαναφέροντας την τάξη.
 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Κρόνο
 
Τις πολύ πρωινές ώρες της Κυριακής, και εν’ όσο η Σελήνη θα είναι κενή πορείας, σχηματίζεται ακριβείας το τετράγωνο Αφροδίτης – Κρόνου στις 3.08’ π.μ. Κάτι που θα κατανοήσουμε, είναι πως υπάρχουν περιορισμοί που μας εκνευρίζουν, αλλά μας δίνεται παράλληλα η ευκαιρία να ξεδιαλύνουμε το τοπίο που έχουμε εμπρός μας. Καλό είναι όμως, να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε αντιπαραθέσεις με τον – την σύντροφό σας, μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, που όλα δείχνουν να παίρνουν μια καλύτερη πορεία.
 
Το τετράγωνο μεταξύ Αφροδίτης – Κρόνου επίσης, επηρεάζει και τις επαγγελματικές μας συνεργασίες, οπότε καλό είναι να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας και εκεί! Το ξεκαθάρισμα καλό είναι να γίνει με καλύτερες επιρροές, άλλη χρονική στιγμή. Αν δεν μπορείτε να τ’ αποφύγετε, έχετε υπ’ όψιν σας, πως πρέπει να είστε ευέλικτοι και έτοιμοι να δεχτείτε οποιονδήποτε περιορισμό, ώστε να μην χάσετε τα κεκτημένα.
 
Η Σελήνη εισέρχεται στο Ζυγό
 
Η Κυριακή ανοίγει με ήσυχες επιρροές και ως τις 11.45’ π.μ. η διάθεσή μας θα είναι λίγο πεσμένη. Στις 11.45’ π.μ. όμως, καθώς ο δορυφόρος της Γης θα εισέλθει στο ζώδιο του Ζυγού, οι επιρροές θ’ αλλάξουν και η διάθεσή μας θ’ ανέβει. Η ημέρα είναι αρκετά καλύτερη από την χθεσινή και μας επιτρέπει να προγραμματίσουμε την έξοδό μας, την συντροφιά μας και τις δραστηριότητές μας!
 
Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ερμή
 
Η πρώτη όψη που σχηματίζει η Σελήνη από το ζώδιο αυτό, μια όψη συνόδου με τον Ερμή που έχει επιστρέψει στην ορθή του πορεία, σχηματίζεται στις 2.15’ μ.μ., επιφέροντας ηρεμία, αρμονία και καλή επικοινωνία! Οι ώρες αυτές, είναι κατάλληλες για μετακινήσεις, για επαφές και συζητήσεις.
 
Η Σελήνη σε εξάγωνο με τον Κρόνο
 
Παράλληλα, η Σελήνη, σχηματίζει μια όψη εξαγώνου με τον Κρόνο, με ώρα κορύφωσης της όψης 3.45’ μ.μ., που βοηθάει να ξεμπλοκάρουμε τις σχέσεις μας και να σταθεροποιήσουμε καταστάσεις... Η ισορροπία δείχνει να επανέρχεται και η Κυριακή μας θα κλείσει ευχάριστα και ξεκούραστα!
 
Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Ουρανό
 
Η βραδιά επίσης είναι κατάλληλη για ν’ απολαύσουμε κάποιας μορφής τέχνη και να την χαρούμε με ευχάριστες επαφές! Ξαφνικά γεγονότα μπορεί επίσης να μας εκπλήξουν όμορφα και επαφές με άτομα που έχουν μια διαφορετική κουλτούρα από εμάς, μπορεί να βρεθούν στον δρόμο μας και ν’ αλλάξουν την πορεία της ζωής μας! Γενικά η όψη αντίθεσης Ήλιου – Ουρανού που μας χαρίζει τα παραπάνω δώρα, κορυφώνεται το πρωί της Δευτέρας, φέρνοντας τον αέρα της αλλαγής και της αναθεώρησης στην ζωή μας!
 
Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα
 
Παράλληλα, στο ουράνιο στερέωμα, τις πολύ πρωινές ώρες της Δευτέρας, στις 1.20’π.μ., σχηματίζεται μια όψη τριγώνου μεταξύ Δία-Πλούτωνα. Η επιρροή της είναι θετική για οικονομικά θέματα και αποφάσεις που αφορούν οικονομικές ρυθμίσεις.
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!
 
 
 
 
 
 
 

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
4406 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 10/10/2015
Ανατολή:
07:32
Δύση:
18:52
Ευλάμπιος, Ευλαμπία
myastro
Γεννήθηκαν 10 Οκτωβρίου
 • Fernando
  Santos
  Fernando<br/>Santos
 • Harold
  Pinter
  Harold<br/>Pinter
 • Μαριάννα
  Πολυχρονίδη
  Μαριάννα<br/>Πολυχρονίδη
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
ilovezen κοσμηματα