blank
Βρίσκεστε Eδώ>> / Ζώδια / Ζυγός
 
blank
Ζυγός
Ζυγός 23/9-22/10

Ημερήσιες Προβλέψεις - Ζυγός

Αύριο       Επίλεξε άλλο Ζώδιο 
email
print
Σμίκρυνση
Μεγέθυνση
Βαθμολόγησε

Προβλέψεις σήμερα για το ζώδιο σας

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα ευνοούνται οι συναναστροφές και επαφές με δικά σου άτομα. Μπορείς να επικοινωνήσεις με άτομα της οικογένειάς σου που έχεις να δεις καιρό, αλλά και με φίλους και παρέες, που σε κάνουν να περνάς όμορφα. Γενικά θα την απολαύσεις την σημερινή Τρίτη, καθώς η διάθεσή σου είναι καλή και έχεις την όρεξη να υλοποιήσεις πολλές από τις ιδέες σου.

Αισθηματικές προβλέψεις

Τα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, μπορούν να πάνε πολύ καλά, αν σταματήσεις λίγο τη γκρίνια και τις υπερβολικές απαιτήσεις που έχεις. Κάνε λίγη υπομονή κι άφησε χώρο στον σύντροφό σου να λειτουργήσει όπως νομίζει. Εσύ που είσαι ακόμη σε ερωτική αναζήτηση, ετοιμάσου για μια έντονη βραδιά με φλερτ και έρωτες.Για προσωπικό ραντεβού με τους αστρολόγους μας κάνε κλικ εδώ  

Προβλέψεις για επαγγελματικά και χρήμα

Στη δουλειά σου, οι συνθήκες είναι πολύ ευνοϊκές και ειδικά για όλα τα νέα σχέδια και ξεκινήματα που σκέφτεσαι να τολμήσεις. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν πολύ προσοχή, γι’ αυτό βάλε φρένο στα έξοδά σου επειγόντως!

Το αστροβαρόμετρο της Τρίτης από τη Ματίνα Φατούρου
 
Τρίτη σήμερα, 3 Μαρτίου, ημέρα Άρη, δραστήρια, ενεργητική και δημιουργική. Η Σελήνη κινείται στο ζώδιο του φλογερού Λέοντα, χαρίζοντάς μας ευχάριστη και γενναιόδωρη διάθεση!
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με την Αφροδίτη
 
Μετά την αλλαγή του εικοσιτετραώρου, η Σελήνη σχηματίζει μια όψη τριγώνου με την Αφροδίτη, στις 2.35’ π.μ., όψη που μας επηρεάζει αποβραδίς, χαρίζοντάς μας ευχάριστη και κοινωνική διάθεση και όμορφες στιγμές με τους αγαπημένους μας!
 
Η όψη αυτή επίσης είναι πολύ ερωτική καθώς η Αφροδίτη με τον Άρη κινούνται ακόμη παράλληλα στο ζώδιο του Κριού και ο αυθορμητισμός πρωτοστατεί, χαρίζοντάς μας όμορφες στιγμές με το ταίρι μας!
 
Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Ουρανό και σύνοδο με τον Δία
 
Το πρωινό μας θ’ ανοίξει με ευνοϊκές συγκυρίες, καθώς ο δορυφόρος της Γης θα βρεθεί σε μια όψη τριγώνου με τον Ουρανό στις 6.45’ π.μ. και παράλληλα θα σχηματίζει μια όψη συνόδου με τον Δία, που θα είναι ακριβείας στις 6.50’ π.μ.!
 
Οι όψεις αυτές θα μας ανοίξουν τον δρόμο και θα μας οδηγήσουν στους στόχους και στις επιθυμίες μας, γρήγορα, απρόοπτα και απελευθερώνοντάς μας από καταστάσεις που δεν μας ταιριάζουν, από συμφωνίες που δεν μας αρμόζουν πια, καθώς θα λάβουμε όσα μας αναλογούν στον επαγγελματικό μας χώρο.
 
Η όψη αυτή επίσης είναι ευνοϊκότατη για τις σχέσεις μας και βέβαια ειδικότερα για τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, καθώς θα έρθουν να φέρουν τις αλλαγές που χρειαζόμαστε, ενεργώντας “απρόσκλητα” αλλά δίνοντάς μας τις ευκαιρίες να επιλέξουμε με ποιούς θα πάμε και ποιούς θ’ αφήσουμε. Η ημέρα γενικότερα είναι πολύ ευνοϊκή για να διευθετήσουμε σημαντικά θέματα και για να δράσουμε σε όποιον τομέα επιθυμούμε.
 
Η Σελήνη σε αντίθεση με τον Ερμή
 
Αυτό που όλοι πρέπει μόνο να προσέξουμε, είναι ο τρόπος που θα διεκδικήσουμε τις επιθυμίες μας, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει μια όψη αντίθεσης με τον Ερμή, στις 10.45’ π.μ.!
 
Το υπόλοιπο εικοσιτετράωρο, η Σελήνη θα κινηθεί στις υπόλοιπες μοίρες του ζωδίου χωρίς να σχηματίζει όψεις, μέχρι το μεσημέρι της επόμενης ημέρας. Οι επιρροές όμως αυτές, θα έχουν διάρκεια και θα μας ακολουθήσουν και τις βραδινές ώρες, που θα είναι ευχάριστες, ήσυχες και πολύ θερμές…
 
Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Ουρανό
 
Στο ουράνιο στερέωμα, η Αφροδίτη τείνει να σχηματίσει μια όψη συνόδου με τον Ουρανό, που θα είναι ακριβείας την Τετάρτη, μια ακόμη ευνοϊκή συγκυρία για τις διαπροσωπικές μας σχέσεις και τα οικονομικά μας θέματα, λίγο πριν την Πανσέληνο του μήνα. Το μέσον της εβδομάδας αυτής επίσης, έχει να μας φέρει ευχάριστες στιγμές και επαφές που θα μας χαροποιήσουν!
 
Εύχομαι σε όλους σας να έχετε μια όμορφη ημέρα και μια ευχάριστη και όμορφη βραδιά!
 
Νέα υπηρεσία από το myastro.gr!  Μας το ζητήσατε και το κάναμε πράξη! Τώρα έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις ραντεβού και να συναντήσεις από κοντά τον αστρολόγο ή τον μελλοντολόγο του myastro που θα επιλέξεις για να μάθεις ό, τι σε απασχολεί για την αισθηματική και την επαγγελματική σου ζωή. Κάλεσε στο 211 188 3555 με αστική χρέωση για να κλείσεις το προσωπικό σου ραντεβού!

Τα ζώδια 2 έως 8 Μαρτίου 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο.

Σχετικά άρθρα

Τα ζώδια, ο έρωτας και… άλλες ιστορίες, για την εβδομάδα 23 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2015. 

Τα ζώδια τον Μάρτιο 2015, από τον Γιώργο Ματσάγγο: Στο χείμαρρο των αλλαγών, με τις αποχρώσεις του χρυσού του Ήλιου-Δία και του γκρι Ουρανού-Πλούτωνα!

Κινέζικη πρωτοχρονιά στις 19 Φεβρουαρίου! Το Κινέζικο ωροσκόπιο 2015 και οι προβλέψεις για τα ζώδια, στη Χρονιά της Κατσίκας!

Εσένα, ποιο τραγούδι σου ταιριάζει; Τα ζώδια και οι προβλέψεις της εβδομάδας 23 Φεβρουαρίου ως 1 Μαρτίου 2015, μ' ένα τραγούδι.

Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Μυρτώ Αποστόλου Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Νίκη Μακρή Τα ζώδια σήμερα και αστρολογικές προβλέψεις απο τη Στεφανία Ζωγράφου

 

 
blank
 
blank
 
 
blank
3489 Χρήστες Online
blank
Ελλάδα 02/03/2015
Ανατολή:
06:58
Δύση:
18:16
Ευθαλία, Θάλεια
myastro
Γεννήθηκαν 2 Μαρτίου
 • Daniel
  Craig
  Daniel<br/>Craig
 • Jon
  Bon Jovi
  Jon<br/>Bon Jovi
 • Kurt
  Weill
  Kurt<br/>Weill
Επίλεξε τον αστρολόγο σου
Click στα βέλη αριστερά και δεξιά για να δείτε όλους τους Αστρολόγους!
blank
blank
trapoula katina mellontologos