blank
 
blank

Τα συναισθηματικά του Διδύμου το 2018.

 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Από την Έλενα Γκιτσάλη

Sponsored Links

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 22 - 31 Μαΐου)

Ο χρόνος ξεκινάει για σας με μια έντονη διάθεση για ερωτικούς πειραματισμούς. Μεγάλη σεξουαλική περιέργεια θα έχετε για ό,τι επιθυμούσατε, αλλά οι καταστάσεις δε σας άφηναν να ζήσετε. Περιέργως (για τον δικό σας χαρακτήρα πάντα μιλώντας ) επιθυμείτε μια θέση ισχύος και επιδιώκετε τον έλεγχο του συντρόφου σας. Γίνεστε αρκετά χειριστικοί και καθοδηγείτε το συναίσθημά του (ή τουλάχιστον προσπαθείτε). Ίσως όμως όλα αυτά να προέρχονται από ανάγκη για ουσιαστική δέσμευση, που εσείς οι ίδιοι την έχετε αρνηθεί στον εαυτό σας. Το καλό πάντως με σας είναι ότι οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε για το άτομο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα παρουσιάζεται στο δρόμο σας και θα σας βοηθά στην κατάκτησή του.

Τον Φεβρουάριο, αν είστε single θα δείτε ένα νέο έρωτα να μπαίνει στη ζωή σας. Κάποιος θα σας συναρπάσει και θα κινήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Οι δεσμευμένοι θα έχουν κάποια προβλήματα στη σχέση ή στο γάμο τους, με την έννοια ότι θα υπάρξει έλλειψη κατανόησης, ζεστασιάς και συναισθηματικού δεσίματος. Όλα αυτά ίσως ωθήσουν κάποιους εκπρόσωπους του ζωδίου σας να αναζητήσουν την αγάπη εκτός γάμου/σχέσης. Επίσης, θα υπάρξουν άτομα που γενικά θα ανακατευτούν στην προσωπική σας ζωή. Προσπαθήστε να μην μιλάτε όταν είστε θυμωμένοι και σε κακή διάθεση, και μην επιτρέπετε σε άλλους να αποφασίζουν για σας.

Τον Μάιο, η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο θα σας ξυπνήσει συναισθήματα που ζητούν διαχείριση από μέρους σας. Ο Ουρανός προσπαθεί να σας φέρει σε επαφή με τον εσωτερικό σας κόσμο. Μπορεί να αισθανθείτε και λίγο περιορισμένοι και να μην ξέρετε πώς να το διαχειριστείτε. Όμως, η συνειδητοποίηση είναι μονόδρομος.

Η ανάδρομη κίνηση του Άρη στον Υδροχόο υπόσχεται επιστροφές. Επιστροφές προσώπων από το παρελθόν, που είχαν παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Πρόσωπα, τα οποία θα ξανασυναντήσετε και λίγο ανορθόδοξα. Από το πάρτι που θα πάτε με φίλους και θα είναι καλεσμένοι και αυτοί, μέχρι στο σεμινάριο που θα πάτε για να ανανεώσετε ή να επεκτείνετε κάποια γνώση που έχετε ή ακόμα και στο αεροδρόμιο, καθώς ίσως θα κοιτάτε δίπλα-δίπλα τον πίνακα ανακοινώσεων. Επίσης όμως, μπορεί να συναντήσετε κάποιο άτομο, με το οποίο στο παρελθόν σάς συνέδεε απλά μια φιλική σχέση, αλλά τώρα θα το δείτε με… άλλο μάτι.

Επιστροφές από το παρελθόν πάντως υπόσχεται και η Αφροδίτη, που γυρνάει ανάδρομη και επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από αρχές έως τέλος Οκτωβρίου. Εδώ μάλιστα μιλάμε και για παθιασμένες σχέσεις που υπήρξαν στη ζωή σας κάπου πίσω στον χρόνο και οι οποίες για κάποιους από εσάς έλαβαν χώρα στο περιβάλλον της εργασίας. Η άλλη εκδοχή που υπάρχει βέβαια, είναι να συναντήσετε πρώην συνεργάτη/συνάδελφο κλπ. και η επανένωσή σας να έχει μια ερωτική χροιά.

Η Σεληνιακή έκλειψη στο τέλος Ιουλίου στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα θα επηρεάσει εσάς του πρώτου δεκαημέρου και θα φέρει μοιραία γεγονότα στη ζωή σας.

Τέλος, η είσοδος του Δία στον Τοξότη από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά, θα φέρει στην ζωή σας τα καλύτερα. Οι δεσμευμένοι ζουν τον έρωτά τους ξανά από την αρχή, κάτι σαν ένα δεύτερο μήνα του μέλιτος δηλαδή. Κάποιοι αποφασίζουν να ανέβουν τα σκαλιά της Εκκλησίας ή του Δημαρχείου και οι αδέσμευτοι μάλλον θα συναντήσουν τον έρωτα της ζωής τους.

2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 1 - 11 Ιουνίου)

Φαντασιώνεστε ήδη μια χρονιά γεμάτη έρωτα. Έχετε μια έντονη επιθυμία για παθιασμένες συναντήσεις και βαθιές συζητήσεις. Αυτό που ίσως σας μπερδεύει είναι το ότι δεν ξέρετε αν θέλετε σχέση για ένα βράδυ ή σχέση για μια ζωή. Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου σας επηρεάζουν και η Πανσέληνος στις 2/1 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, αλλά και η Πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη στις 31/1 στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Με λίγα λόγια γίνεστε παρορμητικοί και ριψοκίνδυνοι. Πρέπει όμως να προσέξτε πού ξοδεύετε τα συναισθήματά σας. Χρειάζεται να γίνετε περισσότερο πρακτικοί. Η έκλειψη είναι φορτωμένη από επικοινωνία. Ταξιδάκια με το σύντροφό σας ή ταξίδια για να δείτε το άτομο που σας ενδιαφέρει και που ίσως μένει μακριά. Μηνύματα, e-mail στα οποία καλό θα ήταν να δείξετε πολύ προσοχή για να μην τα μπερδέψετε μεταξύ τους και έχετε μπελάδες. Η Πανσέληνος του Μαΐου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη σαν αναγκάζει να επαναξιολογήσετε τον εαυτό σας σε σχέση πάντα με τις ανάγκες της σχέσης που έχετε. Τι κρατάτε, τι πετάτε, τι ΕΣΕΙΣ θέλετε. Τι εκκρεμότητες έχετε αφήσει με ανθρώπους και καταστάσεις. Τώρα έχει έρθει η ώρα να κάνετε τις αλλαγές που έχετε ανάγκη. Προσοχή μόνο στη νευρικότητα και την κυκλοθυμία που θα σας προκαλέσει το φεγγάρι αυτό.

Ο Ποσειδώνας επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και σας πετάει ένα παραπέτασμα καπνού, με αποτέλεσμα να μη “βλέπετε” καλά, να μη μπορείτε να “δείτε” τι κρύβεται πίσω από κάποιους ανθρώπους και καταστάσεις. Την πλούσια φαντασία και την υπέρμετρη ευαισθησία σας καλό θα ήταν να την διοχετεύσετε σε κάτι καλλιτεχνικό ή σε κάτι δημιουργικό. Προσοχή σε αυταπάτες και σε λόγια που θα ακούσετε. Όπου ακούτε πολλά κεράσια να βαστάτε και… μικρό καλάθι, όπως λέει η παροιμία.

Ο ανάδρομος Δίας από 26/4 έως 10/7 μιλάει για επιστροφές προσώπων από το παρελθόν σας.

Η Ηλιακή έκλειψη τον Αύγουστο στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου θα ενισχύσει το επικοινωνιακό σας χάρισμα και θα σας δώσει έξτρα λάμψη. Ότι χρειάζεται με λίγα λόγια για να πλησιάσετε και να αποκτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. Όποια προσπάθεια έχετε κάνει, τώρα θα αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Επίσης κάποιοι από εσάς θα έχουν και ηθικά ερωτήματα σε σχέση με τις εμπειρίες και τι ρόλο έχουν παίξει στη ζωή τους μέχρι τώρα.

3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Ιουνίου)

Το νέο έτος ξεκινά λίγο χαλαρά για σας. Ο Δίας από τον Σκορπιό σας δημιουργεί την ανάγκη για σχέσεις που έχουν έμπνευση και εξέλιξη και σας δίνει την αναγκαία αισιοδοξία. Επίσης, δεν αποκλείει και τις σχέσεις που θα δημιουργηθούν μέσα από κάποια συνεργασία επαγγελματικής φύσης. Ακόμα ευνοούνται και οι ψυχολογικές αναζητήσεις, γιατί θα υπάρξει το κατάλληλο περιβάλλον για να έρθουν στην επιφάνεια καταπιεσμένες επιθυμίες που αναζητούν λύση. Τον Φεβρουάριο στο δικό σας δεκαήμερο επηρεάζει η Ηλιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα. Αισιόδοξη περίοδος, σας προκύπτουν ταξίδια, είτε επαγγελματικά είτε αναψυχής. Επιπλέον σας δημιουργείται η ανάγκη επιστροφής στα… θρανία, με σκοπό να μάθετε κάτι καινούργιο. Πολλά πήγανε-έλα, επισκέψεις και συχνότερη επαφή με αδέρφια/ξαδέρφια/γείτονες. Με λίγα λόγια, τον επόμενο έρωτα σας αν είστε single θα τον γνωρίσετε είτε με αφορμή κάποιο ταξίδι, είτε σε κάποιο σεμινάριο ή μάθημα, είτε σε κάποιο γάμο/βάφτιση που θα σας καλέσουν συγγενείς ή γείτονες, ή σε μια επίσκεψη. Το άτομο αυτό δεν αποκλείεται να έχει διαφορετική κουλτούρα από εσάς, το σίγουρο πάντως είναι ότι θα είναι έξυπνο, καλλιεργημένο και φιλοσοφημένο.

Η Ηλιακή έκλειψη που σας επηρεάζει είναι αυτή που πραγματοποιείται στον Φεβρουάριο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και θα σας φέρει καταστάσεις, που θα σας απογειώσουν.

Ο ανάδρομος Άρης στον Αιγόκερω θα επηρεάσει το δεκαήμερό σας από τα μέσα του Αυγούστου και μέχρι το τέλος του. Θα φέρει κάποια εμπόδια και καθυστερήσεις που θα προκαλέσουν απογοητεύσεις και κάποια νεύρα. Επίσης μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο κάποια θέματα, τα οποία θα είναι… sos για εσάς και σχέση σας. Να προσπαθείτε να συγκρατείτε τα νεύρα σας.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό θα επηρεάσει εσάς του τρίτου δεκαημέρου από αρχές μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου. Τι μπορεί να φέρει; Φλερτ από το παρελθόν σας. Κάποιο άτομο με το οποίο είχατε ανταλλάξει μόνο ματιές όλο νόημα και για τον οποιοδήποτε λόγο αυτό δεν πήγε παρακάτω, τώρα διεκδικεί ξανά την προσοχή σας. Όσοι έχετε σχέση μπορεί να θελήσετε να την επαναξιολογήσετε, να δείτε κατά πόσο είσαστε ευτυχισμένοι, τι ακριβώς θέλετε από το ταίρι σας. Μέσα μάλιστα στο γενικό κλίμα της συναισθηματικής φόρτωσης και του να θυμάστε… “περσινά ξινά σταφύλια”, μπορεί να πέσετε και στην παγίδα των συγκρίσεων και αυτό ούτε δίκαιο για το σύντροφο σας είναι, ούτε σωστό. Να θυμάστε ότι με ανάδρομη Αφροδίτη καλό είναι να μην πάρετε οριστικές αποφάσεις. Μπορείτε να περιμένετε να ορθοδρομήσει και πιστέψτε με, οι λύσεις θα εμφανιστούν μπροστά στα μάτια σας. Φυσικά, η ανάδρομη Αφροδίτη ευνοεί τις επανασυνδέσεις. Επιστροφές ανθρώπων λοιπόν, που η μοίρα το έφερε και χώρισαν οι δρόμοι σας, επιστρέφουν στη ζωή σας.

Τέλος, στις αρχές Νοεμβρίου ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης και της αφθονίας, μπαίνει στη ζωή σας και στο περιβάλλον των ερώτων σας. Χαρές και γλέντια λοιπόν! Νέες σχέσεις με πολλές προοπτικές, σταθεροποίηση σχέσεων γενικά, γάμος για ορισμένους από εσάς. Όχι άμεσα για το δικό σας δεκαήμερο, εσείς θα πρέπει να περιμένετε λίγο παραπάνω από τους εκπρόσωπους των προηγούμενων δεκαημέρων του ζωδίου σας. Όμως πιστέψτε με, θα αξίζει το κόπο. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-11-2017 18:18:00