blank
 
blank

Τα συναισθηματικά του Σκορπιού το 2018.

 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Από την Έλενα Γκιτσάλη

Sponsored Links

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 23 Οκτωβρίου - 1 Νοεμβρίου)

Τελείωσαν οι διακοπές και πιστέψατε ότι θα ηρεμήσετε και θα μπείτε σε μια σειρά; Λάθος!!! Οι ρυθμοί συνεχίζουν να είναι φρενήρεις και εσείς θα έχετε προτάσεις, πολλές προτάσεις. Προτάσεις για να γνωρίσετε κάποιον καλύτερα, προτάσεις για σχέσεις, προτάσεις για έρωτες δυνατούς και κρυφούς. Πολλές επιτυχίες και γνωριμίες ξαφνικές, τύπου… γνωριστήκαμε γιατί τρακάραμε μεταξύ μας, γιατί περιμέναμε μαζί στην τράπεζα κλπ.

Ο Δίας στο ζώδιο σας, σας έχει φέρει ήδη τύχη λοιπόν, αλλά ο Κρόνος, ο μεγάλος διδάσκαλος του ζωδιακού είναι αυτός που θα σας δώσει τα μεγαλύτερα δώρα, γιατί θα σας ανταμείψει για την υπομονή αλλά και την επιμονή που έχετε μέχρι στιγμής επιδείξει, σε σχέση πάντα με το συναίσθημά σας και την αλήθεια σας. Θα χρειαστεί φυσικά να συνεχίσετε να είστε σοβαροί και έντιμοι, ενώ για όσους από εσάς θέλετε να γνωρίσετε κάτι καινούργιο στη ζωή σας, οι ευκαιρίες θα δοθούν αλλά θα πρέπει να τις διαχειριστείτε με σύνεση και σοβαρότητα.

Το πρόβλημα θα σας το φέρει ο Ουρανός από τον Ταύρο από μέσα Μαΐου και μετά, ο οποίος θα βρίσκεται στο περιβάλλον των σχέσεών σας, προκαλώντας ανατροπές. Αυτό που συνήθως προκαλεί, είναι η απομυθοποίηση των σχέσεών μας μέσα από ανατρεπτικές καταστάσεις. Πολλές φορές, με τη διέλευση αυτή διαλύονται σχέσεις ή αλλάζουν στη βάση τους. Ο Ουρανός έχει μια κυρίως προσταγή, και αυτή είναι η αλλαγή. Δε λειτουργεί όπως ο Κρόνος, δηλαδή με δοκιμασίες, αλλά όπως ακριβώς ένα ηφαίστειο εν δράση, δηλαδή με εκρήξεις. Όμως όπως καταλαβαίνετε, ό,τι παρασύρει θα είναι ό,τι έχει φθαρεί, ό,τι σας έχει κουράσει. Οποιαδήποτε σχέση εμπεριέχει το στοιχείο της εξάρτησης, οποιαδήποτε σχέση εμπεριέχει το στοιχείο του βολέματος, θα αλλάξει.

Ο ανάδρομος Άρης στον Υδροχόο θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο από 26/6 ως 12/8 φέρνοντας αλλαγές στο σπίτι σας. Καβγάδες και εντάσεις για προβλήματα, τα οποία έρχονται από το παρελθόν και για τα οποία ακόμα δεν έχει βρεθεί λύση. Έχετε φαντάζομαι ακούσει την έκφρασή “τα σκουπίδια κάτω από το χαλί”… Αν έχετε κάνει το ίδιο, τώρα θα έχετε πρόβλημα.

Η έκλειψη Σελήνης τον Ιανουάριο στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, τονίζει ακριβώς το ίδιο παραπάνω πρόβλημα, καθώς και η επίσης έκλειψη Σελήνης τον Ιούλιο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα. Όλα αυτά σας λένε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά. Σας φέρνουν το ίδιο θέμα ξανά και ξανά, το οποίο αφορά στην ανασφάλειά σας και στο στρουθοκαμηλισμό σας, δηλαδή την τακτική του να αγνοείτε τα προβλήματα, υποκρινόμενοι ότι δεν υπάρχουν.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σας που σας επηρεάζει τον Οκτώβριο, φέρνει είτε ανασφάλειες συναισθηματικές φύσης για κάποιους από εσάς, είτε την επιστροφή μιας σχέσης από το παρελθόν για κάποιους άλλους.

Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού βρίσκεται σε σύνοδο με Ουρανό και αν μη τι άλλο, μεγάλες αλλαγές έρχονται και ξαφνικά γεγονότα αλλάζουν την καθημερινότητά σας. Μπορεί να θελήσετε να απομακρυνθείτε από τον κόσμο για να δείτε τα βάθη της ψυχής σας. Αγκαλιάστε τις σκέψεις και τις αναμνήσεις του παρελθόντος, γνωρίζοντας ότι μπορείτε να δημιουργήσετε μια νέα ζωή με μεγαλύτερο πάθος, μετατρέποντας κάθε αρνητική συναισθηματική αποσκευή σε κάτι θετικό. Κανείς δεν σας καταλαβαίνει καλύτερα από εσάς τους ίδιους. “Όλο το παρελθόν σου εκτός από την ομορφιά του έχει φύγει και τίποτα δεν έχει απομείνει, παρά μια ευλογία.”

2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 2 - 11 Νοεμβρίου)

Εσάς του δευτέρου δεκαημέρου σας επηρεάζουν και η Πανσέληνος στις 2/1 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, αλλά και η Πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη στις 31/1 στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Αυτό σημαίνει ότι αυξάνεται η πνευματική σας αντίληψη και αυτό επηρεάζει το πώς είστε σαν άνθρωπος. Έχετε μεγαλύτερη αυτοσυγκέντρωση και χρειάζεστε δίπλα σας ανθρώπους, που να σας αγγίζουν και πνευματικά για να μπορέσετε να λειτουργήσετε συναισθηματικά. Θέλετε πιο ώριμες σχέσεις στη ζωή σας. Ίσως κάποιοι από εσάς αντιμετωπίσουν την κατάληξη ενός νομικού ζητήματος, το οποίο θα επηρεάσει την αισθηματική σας ζωή. Κάποιοι ίσως ανακαλύψουν ότι έχουν ερωτικά συναισθήματα για κάποιο άτομο, το οποίο έχουν γνωρίσει μέσω κάποιας πνευματικής δραστηριότητας. Σε κάθε περίπτωση, βάζετε μακροπρόθεσμους στόχους στη ζωή σας και αποφασίζετε να κινηθείτε διαφορετικά. Επίσης, να προσέχετε τι λέτε για το άτομο που σας ενδιαφέρει σε τρίτους, γιατί δεν ξέρετε τι μεταφέρεται και πώς.

Ο Δίας από το ζώδιό σας συνεχίζει να σας χαρίζει τύχη και εύνοια στον έρωτα. Αυτοπεποίθηση, νέες ευκαιρίες στον ερωτικό τομέα και αισιοδοξία. Ο Ποσειδώνας σάς βοηθάει να έρθετε σε καλύτερη επαφή με το συναίσθημά σας. Όρεξη για ερωτικά παιχνίδια στο φουλ, αλλά στο φουλ και ο κίνδυνος να πιστέψετε σε μια ουτοπία και να χαλάσετε κάτι καλό, για κάτι που έχετε ωραιοποιήσει. Το αποτέλεσμα θα είναι η απότομη προσγείωση.

Ο… μπαμπάς σας, ο Πλούτωνας από τον Αιγόκερο, σας προμοτάρει με νέες γνωριμίες. Θα σας βλέπουν με σοβαρότητα και θα μαγνητίζονται με τα λόγια σας.

Η σεληνιακή έκλειψη του Ιανουαρίου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου σας επηρεάζει και βγάζει στην επιφάνεια θέματα που έχετε κυρίως με την οικογένειά σας, τα οποία ζητούν άμεση λύση. Η επόμενη Σεληνιακή έκλειψη που επηρεάζει το δεκαήμερό σας είναι τον Ιούλιο στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου. Εδώ υπάρχει μια περίπτωση να αλλάξουν τα δεδομένα μιας φιλικής σας σχέσης, που θα περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, πιο ερωτικό.

Γενικά πάντως, υπάρχει το ενδεχόμενο να δείξετε μια επιμονή λόγω του Πλούτωνα και να επιδεινώσετε κάποια θέματα, δεν πρέπει λοιπόν να χάσετε τον έλεγχο και να δημιουργήσετε χάος στη ζωή σας. Επιπλέον, σας προτείνω να περιορίσετε τις σαρκαστικές παρατηρήσεις και να αποφύγετε τα παιχνίδια εξουσίας. Η εστίαση της ενέργειας στην επίλυση της κρίσης θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε εύκολα τις δυσκολίες. Μην ξεχνάτε ότι η υπομονή και η ωριμότητά σας είναι αυτές που θα σας επιτρέψουν να ξεπεράσετε τα εμπόδια που μπορεί να συναντήσετε.

3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 12 - 21 Νοεμβρίου)

Ο συγκεντρωμένος νους θα σας βγάλει από πολλούς μπελάδες και θα σας βοηθήσει να επιλύσετε πολλά προβλήματα στην αισθηματική σας ζωή. Τον Φεβρουάριο θα έχουμε μια έκλειψη Ηλιακή στις 15/2 στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα, που θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο. Η οικογένεια και το κοινωνικό σας στάτους θα τραβήξουν την προσοχή σας. Ή θα θελήσετε να δημιουργήσετε οικογένεια, ή θα βελτιώσετε την οικογένεια που ήδη έχετε, ή θα αντιληφθείτε το πόσο άσκοπο είναι να επιμένετε σε κάτι που ήδη έχει τελειώσει. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα ανακαλύψουν ότι η τύχη πράγματι βοηθάει τους τολμηρούς. Πίστη στις δυνάμεις σας, θετική σκέψη και αισιοδοξία, θα σας βοηθήσει να προσελκύουν τα καλύτερα.

Εσάς θα σας ταλαιπωρήσει λίγο ο Ουρανός από τον Κριό, σε μια θέση στην οποία θα μείνει μέχρι τα μέσα Μαΐου. Αλλαγές και ανατροπές που επηρεάζουν την καθημερινότητά σας και αλλάζουν τα όσα μέχρι στιγμής είχατε για δεδομένα. Όσοι από εσάς έχετε μια σχέση μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο θα πρέπει να δείξετε την δέουσα προσοχή, γιατί υπάρχει το ενδεχόμενο η σχέση να αποκαλυφθεί και να έχετε προβλήματα.

Η έκλειψη που επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο είναι αυτή που θα γίνει τον Φεβρουάριο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και θέλει λίγη προσοχή, αφού θα αλλάξουν κάποια δεδομένα στην οικογενειακή σας ζωή. Η αλλαγή και η προσαρμογή είναι πολλές φορές απαραίτητες. Θα βρεθούν λύσεις σίγουρα, απλά δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι ευχάριστες.

Ο Δίας θα είναι στο ζώδιό σας μέχρι και τις αρχές του Νοεμβρίου, δε χρειάζεται λοιπόν να πούμε το πόσο πολύ θα σας βοηθήσει. Αισιοδοξία, αφθονία ερώτων, λάμψη προσωπική και τύχη, θα σας βοηθήσουν να ανεβάσετε στα ύψη την αυτοπεποίθησή σας. Φιλικοί, γελαστοί, υπερβολικοί κάποιες φορές στον τρόπο που εκφράζεστε, αλλά… “ας πάει και το παλιάμπελο” που λένε, εξάλλου δεν είναι και κάτι που το συνηθίζετε, δεδομένου ότι κατά γενική ομολογία εσείς είστε εσωστρεφείς.

Ο Δίας θα γυρίσει ανάδρομος επηρεάζοντας το δικό σας δεκαήμερο από τις 10/3 έως και τις 25/4. Επιστροφές ερώτων και επαναπροσδιορισμός του τι ακριβώς θέλετε τώρα και πώς μπορείτε να το πάρετε.

Μια από τα ίδια θα σας πει και η ανάδρομη Αφροδίτη, που επηρεάζει εσάς του τρίτου δεκαημέρου το πρώτο μισό του Νοεμβρίου. Εδώ η Αφροδίτη ζητάει να επανεκτιμηθούν καταστάσεις. Εννοείται φυσικά ότι μιλάμε για επανασυνδέσεις. Το θέμα είναι αν οι λόγοι για τους οποίους οι δρόμοι σας χώρισαν υπάρχουν ακόμα ή τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Η Αφροδίτη φέρνει πάντα ευκαιρίες, είτε είναι ορθόδρομη είτε είναι ανάδρομη. Ίσως καλύτερο θα ήταν να πούμε ότι ξαναφέρνει τις ευκαιρίες που είχε δώσει, στην περίπτωση της αναδρομής της. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να είστε προσεκτικοί και να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη.

Ο μπαμπάς σας, ο Πλούτωνας, θα γυρίσει επίσης ανάδρομος και η περίοδος που θα σας επηρεάσει είναι από 22/4 έως 13/6. Ο Πλούτωνας είναι πιο έντονος όταν είναι ανάδρομος. Στην δική σας την περίπτωση, το πέρασμά του θα αλλάξει τον τρόπο που επικοινωνείτε και εκφράζεστε. Θα φαίνεστε ακόμα πιο μυστηριώδεις και ελκυστικοί στους άλλους. Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-11-2017 18:24:00