blank
 
blank

Τα συναισθηματικά του Υδροχόου το 2018.

 
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Από την Έλενα Γκιτσάλη

Sponsored Links

1ο δεκαήμερο (γεννημένοι 20 - 29 Ιανουαρίου)

Ο νέος χρόνος ξεκινά δυναμικά και με όλες τις καλές προοπτικές. Ο Δίας σάς δίνει τα δώρα του μέσα από την κοινωνική καταξίωση και ως εκ τούτου τις αντίστοιχες γνωριμίες που θα γίνουν. Θα γνωρίζετε “καλό” κόσμο, πρόθυμο να σας ακούσει και να σας βοηθήσει. Υπάρχει και ένα μεγάλο ενδεχόμενο μέσα από ένα τέτοιο κύκλο, σε ένα event π.χ. να γνωρίσετε κάποιο άτομο, με το οποίο θα κάνετε μια σχέση που θα εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό και μόνιμο.

Ο Κρόνος από τον Αιγόκερο σας καλεί να σοβαρευτείτε και να αφουγκραστείτε τις ανάγκες σας κι αυτό που ζητάει η ψυχή σας. Πρέπει να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας, να δείτε τι πραγματικά θέλετε και τι ακριβώς χρειάζεστε… Πρέπει να πειθαρχήσετε πνευματικά στον εαυτό σας. Αναζητήστε λίγο τη μοναξιά και επαναφορτίστε τις μπαταρίες σας. Μετά από αυτό, θα μπορέσετε να αποκαλύψετε στο άτομο που σας ενδιαφέρει τις προσωπικές σας αλήθειες, ακόμα κι αν αυτό σας φοβίζει.

Ο Ουρανός, όταν θα κάνει την είσοδο του στον Ταύρο γύρω στα μέσα Μαΐου, θα φέρει αλλαγές στο σπίτι σας και στη δομή της οικογενείας σας. Για κάποιους από εσάς, κάποιο άτομο θα έρθει στο σπίτι σας, δηλαδή κάποια σχέση σας θα εξελιχθεί τουλάχιστον σε συγκατοίκηση, ενώ για κάποιους άλλους ένα άτομο θα φύγει, δηλαδή κάποια σχέση σας θα διαλυθεί.

Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας θα σας θυμίσει όλα όσα είχατε ξεχάσει. Θα μπλοκάρει και την ενέργειά σας, με αποτέλεσμα να αντιδράτε λίγο σπασμωδικά. Ηφαιστειακές εκρήξεις και ενέργεια που δεν μπορείτε να εκτονώσετε. Αγωνίζεστε για τα συναισθήματά σας και τις ανάγκες σας, και αναρωτιέστε “και με εμένα τι θα γίνει”; Καθορίστε τις προτεραιότητές σας και εκφραστείτε ορθά. Ο θυμός μόνο ένταση μπορεί να φέρει και ο άνθρωπός σας δεν θα καταλάβει τι ακριβώς θέλετε. Κάντε λοιπόν… έρωτα και όχι πόλεμο.

Για το δικό σας δεκαήμερο, η ανάδρομη Αφροδίτη στον Σκορπιό τον Οκτώβριο θα σας φέρει πίσω έρωτες από τα παλιά. Έρωτες που θα ξανασυναντήσετε και θα είναι σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Η Σεληνιακή έκλειψη που σας επηρεάζει είναι αυτή που θα γίνει τον Ιούλιο στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα και θα σας αναγκάσει να αξιολογήσετε τον εαυτό σας, τις προτεραιότητές σας και να καταλάβετε τι πρέπει να κάνετε, για να δέσουν αρμονικά οι ανάγκες σας με αυτές του συντρόφου σας. Μπορεί να θέλετε περισσότερη προσοχή και με λίγο παιδικό τρόπο να εξαναγκάζετε αυτή την προσοχή. Να θυμάστε ότι πρέπει να σέβεστε τους άλλους, όπως και εσείς θέλετε να σας σέβονται οι άλλοι. Οι σεληνιακές εκλείψεις βγάζουν πάντα έντονα συναισθήματα. Προσπαθήστε να δείτε την κατάσταση λίγο “από πάνω” και θα καταλάβετε τι πρέπει να γίνει. Αν κάποια σχέση σας δεν έχει σωστές βάσεις, καλό είναι να φύγει από τη ζωή σας. Αν όμως αξίζει, ό,τι και να γίνει θα μείνει στη ζωή σας.

2ο δεκαήμερο (γεννημένοι 30 Ιανουαρίου - 8 Φεβρουαρίου)

Ο χρόνος ξεκινάει με αλλαγές για σας του δευτέρου δεκαημέρου, αφού θα σας επηρεάζει και η Πανσέληνος στις 2/1 στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου, αλλά και η Πανσέληνος και σεληνιακή έκλειψη στις 31/1 στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου. Θα επιτύχετε ευκολότερα ό,τι κάνετε σε στιγμές παρόρμησης. Μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να βλέπει ερωτικά ένα πρόσωπο μέσα από τον επαγγελματικό σας χώρο. Όσοι έχετε σχέση, θα αισθανθείτε ότι η καθημερινότητά σας είναι πιο πεζή από ποτέ. Έχετε μια επιθυμία για αλλαγές, ριζικές αλλαγές. Βεβαιωθείτε όμως πριν προχωρήσετε σε οποιαδήποτε αλλαγή, ότι θα είναι θετική για σας μακροπρόθεσμα.

Προσοχή εσείς του δεύτερου δεκαημέρου στον Ποσειδώνα στους Ιχθύες, που δημιουργεί ένα ροζ συννεφάκι και ενίοτε σας σιγοντάρει να ξοδεύεστε συναισθηματικά. Βέβαια, από την άλλη ο Ποσειδώνας γενικά, αλλά και ειδικά από τους Ιχθύες, απαιτεί να αναζητήσετε την απόλαυση της ζωής στο συναίσθημα και όχι στην ύλη. Να εκτιμήσετε τις χαρές που μπορείτε να έχετε από μικροπράγματα, όπως μια βόλτα κάτω από το φεγγαρόφωτο με το ταίρι σας. Μια καλή κουβέντα, μια αγκαλιά, ένα πλησίασμα συναισθηματικό. Καλό θα ήταν λοιπόν να μπορέσετε ρεαλιστικά να “διαχωρίσετε την ήρα από το στάρι”, για να μπορέσετε να καταλάβετε ποιοι θέλουν το καλό σας και ποιοι θέλουν το πορτοφόλι σας. Να θυμάστε ότι τα απανωτά λάθη φέρνουν μεγάλες απώλειες ΚΑΙ στο συναισθηματικό τομέα.

Ο Δίας συνεχίζει την πορεία του στον Σκορπιό και σας χαρίζει κοινωνική προβολή και καταξίωση. Γίνεστε δημοφιλείς στο κοινωνικό σας περιβάλλον και γνωρίζετε πολύ κόσμο μέσα από αυτό. Υπέρμετρη αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση είναι αυτά που σας κάνουν τόσο ελκυστικούς στο άλλο φύλο. Θα δεχτείτε φλερτ, θα φλερτάρετε και εσείς και γενικά θα υπάρχει μια κινητικότητα στον ερωτικό τομέα.

Η ανάδρομη κίνηση του Δία που θα επηρεάσει το δικό σας δεκαήμερο, θα είναι από 26/4 έως 10/7 και θα σας φέρει πίσω έρωτες από το παρελθόν και επανασυνδέσεις.

Ο ανάδρομος Πλούτωνας θα σας επηρεάσει από 14/6 έως 30/9. Μπορεί να καταπιέσετε τα συναισθήματά σας και τις βαθύτερες ανάγκες σας. Θα έχετε μια τάση να σκαλίζετε το παρελθόν, προσπαθώντας να καταλάβετε τι είχε πάει στραβά. Θα έρθετε αντιμέτωποι με τα φαντάσματα του παρελθόντας. Σκεφτείτε ότι έχει έρθει η ώρα να “ξορκίσετε το κακό” και να πάτε παρακάτω. Επειδή πληγωθήκατε στο παρελθόν, δε σημαίνει ότι θα πληγώνεστε κάθε φορά που θα ερωτεύεστε. Θεραπεύστε τον εαυτό σας και κυρίως σταματήστε να έχετε ενοχές.

Οι εκλείψεις που επηρεάζουν το δικό σας δεκαήμερο είναι η σεληνιακή του Ιανουαρίου στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου, καθώς και η ηλιακή του Αυγούστου στον ίδιο ακριβώς άξονα. Από το “Εγώ” στο “Εμείς”... Ισορροπήστε τις προσωπικές σας ανάγκες με τις ανάγκες του άλλου προσώπου. Μήπως αισθάνεστε ότι έχετε χάσει τις προσωπικές σας διαχωριστικές γραμμές; Ποιος είναι σε αυτή την σχέση; Εγώ τι ρόλο παίζω; Κρίση ταυτότητας, κρίση αυτοπεποίθησης και κρίση στο γάμο ή στη σχέση σας. Βάλτε τα κάτω και συνειδητοποιήστε ότι μια σωστή σχέση για να επιβιώσει, χρειάζεται αμοιβαίες υποχωρήσεις. Όσοι από εσάς όμως έχετε μια ικανοποιητική σχέση, είναι ο καιρός να την πάτε ένα βήμα παρακάτω. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για γνωριμίες.

3ο δεκαήμερο (γεννημένοι 9 - 18 Φεβρουαρίου)

Το νέο έτος ξεκινάει για σας θετικά. Θα έχετε εσωτερική ανάπτυξη και η προσωπική σας ζωή θα είναι απαλλαγμένη από ανησυχίες και χαοτικές καταστάσεις. Οι σχέσεις σας θα έχουν ηρεμία. Γενναιοδωρία συναισθηματική και από τη μεριά σας, αλλά και από τη μεριά των άλλων. Πλούσια κοινωνική ζωή και πολλές ευκαιρίες για να περάσετε καλά με φίλους, αλλά και με το σύντροφό σας. Ο Δίας, που σας κάνει δώρο τα παραπάνω, δίνει και στους αδέσμευτους του ζωδίου πολλές ευκαιρίες για νέες και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Όταν μάλιστα γυρίσει ανάδρομος, δηλαδή από 10/3 ως 25/4, θα έχετε και επιστροφές ερώτων από το παρελθόν και επανασυνδέσεις.

Ο Ουρανός στον Κριό μέχρι και τα μέσα Μαΐου θα σας φέρει ξαφνικές συναντήσεις και κεραυνοβόλους έρωτες. Πιο δυναμικοί, πιο αποφασιστικοί, κερδίζετε τελικά το παιχνίδι των εντυπώσεων, αλλά και το ερωτικό παιχνίδι επίσης.

Ο ανάδρομος Άρης στον Αιγόκερο από 13/8 έως 10/9, θα σας βγάλει στην επιφάνεια φοβίες και καταπιεσμένο θυμό. Οι ενέργειες του Άρη θα είναι μπλοκαρισμένες στα βάθη της ψυχής σας. Διάθεση κυκλοθυμική θα έχετε και αυτό θα σας φέρει προβλήματα στις σχέσεις σας. Μυστικοί δεσμοί στο προσκήνιο ή παρελθοντικοί κρυφοί δεσμοί, που επιστρέφουν στη ζωή σας.

Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Ζυγό θα σας κάνει παρορμητικούς. Ίσως αισθάνεστε ότι όλα κυλάνε αργά και αυτό σας νευριάζει. Τo e-mail που δεν έρχεται, το τηλεφώνημα που δεν γίνεται, όλα αυτά. Αλλάξτε φιλοσοφία ζωής και πηγαίνετε χαλαρά, με τη ροή. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Η επαναφορά ερώτων (και μάλιστα μοιραίων) στη ζωή σας, είναι στο πρόγραμμα.

Εσάς του τρίτου δεκαημέρου σας επηρεάζει και η ηλιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου – Λέοντα τον Φεβρουάριο. Δημιουργήστε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Αλλάξτε κούρεμα, χρώμα μαλλιών, στυλ ντυσίματος, συμπεριφορά. Θα νιώσετε καλύτερα και όταν αλλάξει η σχέση που έχετε με τον εαυτό σας, θα αλλάξουν και οι σχέσεις που έχετε με τους άλλους. Η ενέργειά σας στο φουλ, θαρραλέοι, τολμηροί και πρόθυμοι να δοκιμάσετε νέα πράγματα όπως π.χ. να ξεπεράσετε τις αναστολές σας και να φλερτάρετε ή να είστε πιο άνετοι στο φλερτ που θα σας κάνουν.

Ακόμα μια έκλειψη που σας επηρεάζει, είναι αυτή που θα γίνει τον Ιούλιο στον άξονα Καρκίνου – Αιγόκερου. Θα επηρεάσει την καθημερινότητά σας και θα ταρακουνήσει τη ρουτίνα σας με ένα έρωτα, που ίσως και να προέλθει από τον επαγγελματικό σας χώρο. Επίσης, κάποιοι από εσάς μπορεί να κάνουν μια βουτιά στην ψυχή τους και μετά από ενδοσκόπηση, να καταλάβουν τι ακριβώς είχε γίνει παρασκηνιακά, πάντα σε ερωτικό/συναισθηματικό επίπεδο. Αυτό που πρέπει να γίνει λοιπόν, είναι να σταματήσουν να έχουν τύψεις και να προχωρήσουν τη ζωή τους.  Είναι οι καλύτεροι και το αποδεικνύουν κάθε μέρα! Είναι τα πιο δυνατά ονόματα της αστρολογίας και είναι αποκλειστικά και μόνο στο myastro.gr! Μίλησε με Χρίστο Ντούβλη, Ολυμπία Χριστοδουλή και τους συνεργάτες τους στο 14788 ή με sms στείλε ΝΤΟΥΒΛΗΣ στο 54848 ή ΟΛΥΜΠΙΑ στο 54848. Από την Κύπρο κάλεσε στο 900-19-303*(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 24-11-2017 18:28:00