blank
 
blank

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο, μια όψη που δημιουργεί ανασφάλεια, μελαγχολία και ανησυχία για το μέλλον. Προβλέψεις για τα ζώδια.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο, μια όψη που δημιουργεί ανασφάλεια, μελαγχολία και ανησυχία για το μέλλον. Προβλέψεις για τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Νίκη Μακρή

Στις 30 Ιανουαρίου και ώρα 10:23 αποκορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου, μια όψη που δημιουργεί ανασφάλεια, μελαγχολία και ανησυχία για το μέλλον. Η αναζήτηση της συναισθηματικής και της οικονομικής σταθερότητας, που αποτελεί τη βασική επιδίωξη όλων μας, γίνεται ιδιαίτερα δύσκολη κάτω από αυτή την επιρροή.
 
Η Αφροδίτη από τους Ιχθείς, μας δημιουργεί ευχάριστες ψευδαισθήσεις ενώ ο πραγματιστής Κρόνος μας προσγειώνει ανώμαλα στην πραγματικότητα. Το τέλειο φαίνεται ανέφικτο και οι περισσότεροι δυσκολεύονται να συμβιβαστούν με κάτι λιγότερο. Έτσι, ακόμα και οι καλές προθέσεις των ατόμων που μας περιτριγυρίζουν, δεν γίνονται εύκολα αντιληπτές. Η όψη αυτή έχει την τάση να παγώνει τα συναισθήματά μας και να μας κάνει ανικανοποίητους. Γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό το ερχόμενο τριήμερο, να είμαστε πιο ανοιχτοί και ανεκτικοί ώστε να δεχτούμε την αγάπη που μας προσφέρεται και να μην παρασυρθούμε από το αρνητικό κλίμα και καταστρέψουμε κάτι όμορφο. Οι σχέσεις ωστόσο που δεν έχουν προοπτικές, ίσως τελειώσουν οριστικά.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου

Περισσότερο ευάλωτα από τη συγκεκριμένη επιρροή είναι τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς) και ιδιαίτερα όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις: 23/2, 25/5, 27/8 και 26/11.

Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Φίλε Κριέ, το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 30 Ιανουαρίου, θεωρείται μια ιδιαίτερα δύσκολη όψη, που στην περίπτωσή σου ωστόσο, μπορεί και να λειτουργήσει θετικά, αφού ο Κρόνος σχηματίζει τρίγωνο με το ζώδιό σου. Αν μάλιστα εργαστείς πιο εντατικά το ερχόμενο τριήμερο, δεν αποκλείεται ακόμα και να προκύψουν ευκαιρίες και προοπτικές ανόδου. Αλλαγές θα σημειωθούν και στα οικονομικά σου, το αν όμως θα είναι θετικές ή αρνητικές, θα εξαρτηθεί από την δική σου διαχείριση. Τέλος, η όψη αυτή θα πυροδοτήσει εξελίξεις και στην αισθηματική σου ζωή, καθώς θα σε αναγκάσει να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον μιας σοβαρής σχέσης σου. Ποια εξέλιξη σε αναγκάζει να λάβεις αποφάσεις; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, το τετράγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 30 του μήνα, πρόκειται να σε κάνει περισσότερο ευαίσθητο το ερχόμενο τριήμερο. Η είσοδος του Κρόνου στον όγδοο οίκο του ηλιακού ωροσκοπίου σου, έχει αρχίσει ήδη να σου δημιουργεί προβληματισμούς για την πορεία των οικονομικών σου καθώς επίσης και για την συναισθηματική σου κάλυψη. Αν μάλιστα, αντιμετωπίζεις προβλήματα ή διατηρείς κάποιες αμφιβολίες για τον σύντροφό σου, η συγκεκριμένη όψη θα φέρει στην επιφάνεια αλήθειες που μπορεί να σε πληγώσουν, παράλληλα όμως θα σε βοηθήσουν να πάρεις τις αποφάσεις σου. Αντίθετα, οι σχέσεις που έχουν γερές βάσεις, ίσως πάρουν το δρόμο της επισημοποίησης. Τέλος, αυτές τις μέρες απέφυγε οικονομικές συναλλαγές ακόμα και με φερέγγυα πρόσωπα. Μάθε τι πρέπει να προσέξεις στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, ο Κρόνος που βρίσκεται στον τομέα των σχέσέων σου, σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 30 του μήνα, γεγονός που πρόκειται να προκαλέσει αρκετά προβλήματα τόσο στην προσωπική σου ζωή όσο και στα επαγγελματικά σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο καλό θα είναι να επιστρατεύσεις τις αντοχές σου και να προετοιμαστείς για γεγονότα που έτσι κι αλλιώς είναι λίγο - πολύ αναμενόμενα. Αν λοιπόν διατηρείς μια σχέση ή μια δουλειά που δεν σε καλύπτει, ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσεις το τέλος και να ξεκινήσεις νέες αναζητήσεις. Αντίθετα, αν έχεις καταβάλει προσπάθειες σ’ αυτούς τους τομείς, η συγκεκριμένη όψη θα σε ανταμείψει και θα δημιουργήσει μια νέα σταθερότητα στη ζωή σου. Ποια γεγονότα έρχονται να σε αναστατώσουν; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Μυρτώ Αποστόλου
 
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, στις 30 Ιανουαρίου διαμορφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου που πρόκειται να δημιουργήσει μικρά ή μεγαλύτερα προβλήματα στη δουλειά σου και στην καθημερινότητά σου, το ερχόμενο τριήμερο. Αυξημένες υποχρεώσεις μπορεί να απαιτήσουν να αναβάλεις κάποιο ταξίδι ή απλά να σου στερήσουν τον ελεύθερο χρόνο που περιμένεις για να ξεκουραστείς. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να προσέχεις περισσότερο τον εαυτό σου, ώστε να αποφύγεις τις ιώσεις που κυκλοφορούν αυτό το διάστημα. Το γεγονός ότι η Αφροδίτη σχηματίζει θετική όψη με το ζώδιό σου, αποτελεί ένα θετικό παράγοντα που θα σε βοηθήσει να ανταποκριθείς στα καθήκοντά σου, ενώ δεν αποκλείεται να σου φέρει και μια γνωριμία μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον, ειδικά αν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων. Έρχεται νέα γνωριμία μέσα από τον κύκλο σου; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, το τετράγωνο Αφροδίτης - Κρόνου που διαμορφώνεται στις 30 Ιανουαρίου, δεν φαίνεται να σε επηρεάζει αρνητικά, συνιστά ωστόσο κάποια προσοχή ώστε να μπορέσεις να επωφεληθείς από αυτήν. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, είναι κατάλληλο για να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου, να ακούσεις τα παράπονά του και να καλύψεις τις ανασφάλειές του που δημιουργούν προβλήματα στη σχέση σας. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται επίσης τα οικονομικά σου, ειδικά αν ανήκεις στους Λέοντες που αγαπούν το τζόγο και τα ρίσκα. Καλό θα είναι να αποφύγεις επενδύσεις που ίσως σε ζημιώσουν. Τέλος, αν επιθυμείς να επισημοποιήσεις μια σοβαρή σχέση, απέφυγε τις περιττές σπατάλες. Η αναβίωση ενός παλιού έρωτα ή η δημιουργία μιας νέας σχέσης είναι πολύ πιθανή. Επιστρέφει άτομο από το παρελθόν; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, αρκετά δύσκολο αναμένεται για το ζώδιό σου το ερχόμενο τριήμερο, καθώς το τετράγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 30 Ιανουαρίου, μπορεί να σου δημιουργήσει αρκετά προβλήματα. Οι σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον ή και με τον σύντροφό σου μπορούν να κλονιστούν επικίνδυνα, ειδικά αν ήδη επικρατεί μια ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα. Το γεγονός ότι ο Κρόνος δεν φέρνει ξαφνικά γεγονότα, σημαίνει ότι ήδη θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κάποιες εξελίξεις, ακόμα και αν αυτές δεν σου αρέσουν. Δεν αποκλείεται επίσης να πρόκειται για οικονομικά προβλήματα που απαιτούν προσεκτικούς χειρισμούς. Αυτό που πρέπει να θυμάσαι, είναι ότι η συγκεκριμένη όψη μπορεί να σε βοηθήσει να απεγκλωβιστείς από δυσάρεστες καταστάσεις, αρκεί να το αποφασίσεις. Μάθε τι πρόκειται να συμβεί στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, το τετράγωνο που σχηματίζει η κυβερνήτης σου Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 30 Ιανουαρίου, μπορεί να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στην επικοινωνία σου ή και στη δουλειά σου το ερχόμενο τριήμερο. Παρόλο που ο Κρόνος δεν είναι απειλητικός για το ζώδιό σου, καλό θα είναι να προσέχεις τη συμπεριφορά σου και να προσπαθήσεις να δημιουργήσεις ένα καλό κλίμα με τους συναδέλφους σου, αν θέλεις να πετύχεις μια ώρα νωρίτερα τους στόχους σου. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται επίσης οι συζητήσεις και οι συμφωνίες που θα κάνεις αυτό το διάστημα, καθώς είναι πιθανό να αλλάξουν εντελώς την πορεία σου. Επιπλέον τυχόν νέες γνωριμίες αυτές τις μέρες, θα πρέπει να αξιολογηθούν σωστά, καθώς θα έχουν σημαντική επιρροή στην επαγγελματική ή και την προσωπική σου ζωή. Ποιο νέο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σου; Μάθε στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, η είσοδος του Κρόνου στον τομέα των οικονομικών σου έχει ήδη δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στα εισοδήματά σου, τα οποία θα γίνουν πιο αισθητά με το τετράγωνο που διαμορφώνει με την Αφροδίτη στις 30 Ιανουαρίου. Οι αυξημένες υποχρεώσεις σου έχουν περιορίσει σημαντικά τα έξοδα για την προσωπική σου ευχαρίστηση κι αυτή είναι μια εξέλιξη που δεν σου αρέσει καθόλου. Επιπλέον, η θετική όψη που σχηματίζει η Αφροδίτη με το ζώδιό σου, σου δημιουργεί μια ευφορία που μπορεί να σε παρασύρει σε σπατάλες που αργά ή γρήγορα θα σου δημιουργήσουν προβλήματα. Με την όψη αυτή λοιπόν, καλείσαι να διαχωρίσεις τις προτεραιότητές σου και να εφαρμόσεις μια πιο συνετή διαχείριση. Τι πρέπει να προσέξεις αυτές τις μέρες; Μάθε με μία κλήση στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, το τετράγωνο που σχηματίζει ο Κρόνος από το ζώδιό σου με την Αφροδίτη στις 30 Ιανουαρίου, συνιστά ιδιαίτερη προσοχή, αφού πρόκειται να αποκορυφώσει προβλήματα που διαιωνίζονται στο οικογενειακό ή επαγγελματικό σου περιβάλλον ή και στην προσωπική σου ζωή. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο, θα πρέπει να επιστρατεύσεις όλη την ψυχραιμία και την υπομονή σου, προκειμένου να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου και να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Αν πάλι μια κατάσταση φαίνεται “καταδικασμένη”, ίσως τώρα τελειώσει και ουσιαστικά, γεγονός που μπορεί να σου αφήσει μια πικρή γεύση, παράλληλα όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να εξετάσεις κι άλλες επιλογές, που μπορεί να έχουν πολύ καλύτερες προοπτικές. Τι τελειώνει και τι αρχίζει; Μάθε περισσότερα στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Μαντώ Σιδέρη
 
Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, ο κυβερνήτης σου Κρόνος σχηματίζει τετράγωνο με την Αφροδίτη στις 30 Ιανουαρίου, γεγονός που πρόκειται να εντείνει την ανασφάλειά σου και να σου δημιουργήσει ερωτηματικά για το μέλλον σου. Το γεγονός ωστόσο ότι ξέρεις να “χειρίζεσαι” τον Κρόνο και να επωφελείσαι ακόμα και από τις δύσκολες όψεις του, αποτελεί έναν καλό οιωνό. Έτσι, οι όποιες διαφωνίες ή διαφορές προκύψουν το ερχόμενο τριήμερο, είτε στον επαγγελματικό τομέα είτε στην προσωπική σου ζωή, μπορούν να οδηγήσουν σε μια θετική κατάληξη για σένα. Επιπλέον, η συμβατή θέση της Αφροδίτης προς το ζώδιό σου, μπορεί να φέρει μια ιδιαίτερη γνωριμία στους αδέσμευτους Αιγόκερους, ή και την αναβίωση μιας παλιάς σχέσης σε όσους το επιδιώκουν. Μάθε αν θα επιστρέψει πρόσωπο από τα παλιά στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, το τετράγωνο που διαμορφώνει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στις 30 Ιανουαρίου, πρόκειται να επηρεάσει τις σχέσεις σου, τις φιλοδοξίες σου αλλά και τα οικονομικά σου. Έτσι, το ερχόμενο τριήμερο ίσως κληθείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, αφού διάφορες καταστάσεις θα σου δείξουν το αληθινό πρόσωπο κάποιων ανθρώπων, γεγονός που θα σε παροτρύνει να κάνεις ένα γερό ξεκαθάρισμα. Επιπλέον, θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο να διευθετήσεις τις αυξημένες οικονομικές υποχρεώσεις σου, ακόμα κι αν χρειαστεί να απαρνηθείς κάποιες σπατάλες που θεωρείς αναγκαίες. Καλό θα είναι να επίσης να αποφύγεις δανειοληψίες αυτό το διάστημα. Όσον αφορά την αισθηματική σου ζωή, η όψη αυτή σου δίνει τη διορατικότητα να πάρεις τις σωστές αποφάσεις. Μάθε πως πρέπει να δράσεις στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η Αφροδίτη που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει στις 30 Ιανουαρίου τετράγωνο με τον Κρόνο, γεγονός που εντείνει την ανασφάλειά σου κυρίως στον τομέα της καριέρας σου. Το ερχόμενο τριήμερο, μάλιστα είναι πολύ πιθανό, οι αυξημένες υποχρεώσεις σου να σου προκαλέσουν μεγάλη πίεση, ειδικά αν νιώθεις ότι η αμοιβή σε σχέση με την προσφορά σου είναι πολύ μικρή. Ωστόσο, καλό θα είναι να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις για τις οποίες σύντομα θα μετανιώσεις. Η αρνητική θέση του Κρόνου μπορεί να μειώνει την αποδοτικότητά σου, αν όμως καταφέρεις να αντισταθείς σ’ αυτή την τάση, σύντομα θα δικαιωθείς και θα κατακτήσεις τη θέση που σου αξίζει. Μάθε πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για την απόφασή σου στο 14788 ή στείλε ΜΥΡΤΩ στο 54529. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο και προβλέψεις από τη Νάντια Ρήγα
Από την Ρένα Μεντάκη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-01-2015 16:00:00
loading...
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι