Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 24 Μαΐου 2022 η Αφροδίτη από τις 25° 00’ του Κριού θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η όψη αυτή μας καλεί να επανεξετάσουμε τα όρια που έχουμε βάλει στον ίδιο μας τον εαυτό. Μας εξυπηρετούν; Είναι χρήσιμοι αυτοί οι, όποιοι, περιορισμοί ή πρέπει να αμβλύνουμε τα όρια που εμείς έχουμε δημιουργήσει καθώς δεν μας επέτρεπαν, ως ώρας, να δούμε και κάποιες εναλλακτικές προοπτικές τις οποίες δεν είχαμε καν συνειδητοποιήσει;

Sponsored Links

Συναισθηματικές επιβεβαιώσεις και ειλικρίνεια!

Η αλήθεια είναι ότι τα όρια στη ζωή μας είναι αναγκαία καθώς στην ουσία βοηθούν τις σχέσεις μας να λειτουργούν αποτελεσματικά. Αν θεωρούμε ότι δεν μας σέβονται ή μας εκμεταλλεύονται, θα πρέπει να θέσουμε και εμείς τα όριά μας και με τον τρόπο αυτό να κάνουμε τους άλλους να σεβαστούν εμάς και τις ανάγκες μας. Έτσι έχουμε υγιείς σχέσεις στις οποίες ο αλληλοσεβασμός και η αλληλοεκτίμηση έχουν την πρωτοκαθεδρία.

Ωστόσο, η όψη αυτή μας καλεί να επανεξετάσουμε τα τείχη που έχουμε υψώσει γύρω μας γιατί, εκτός από προστασία, αρκετές φορές μας «χαρίζουν» και απομόνωση. Ίσως λοιπόν πρέπει να τσεκάρουμε τα μοτίβα σκέψης και συμπεριφοράς που μας έχουν, ενδεχομένως ακόμα και αναγκάσει, να βιώνουμε με λάθος τρόπο σχέσεις και καταστάσεις. Θα πρέπει να προσεγγίσουμε τις σχέσεις μας πιο ανοιχτά και με διαφορετικό τρόπο σκέψης. Μέσα από την συζήτηση, τον σεβασμό, την εκτίμηση και την αλληλεπίδραση με τους, όποιους, άλλους της ζωή μας μπορούμε να δημιουργήσουμε ποιοτικές σχέσεις που θα έχουν γερές βάσεις.

Η όψη αυτή θα αυξήσει την ανάγκη μας για συντροφικότητα και θα θέλουμε, όχι μόνο να νιώθουμε, αλλά και να ακούμε, το πόσο μας αγαπούν και μας εκτιμούν καθώς, μέσα από την επιβεβαίωση των αισθημάτων των άλλων θα νιώθουμε ικανοποίηση και ασφάλεια. Οι σχέσεις που ήδη υφίστανται θα έχουν την τιμητική τους δεδομένου ότι αμφότερα τα μέλη θα προσπαθούν να κάνουν το ταίρι τους χαρούμενο και να το ικανοποιήσουν, τόσο σωματικά, όσο και συναισθηματικά. Επιπλέον, αν υπήρξαν κάποια προβλήματα στη σχέση τώρα, με την όψη αυτή, αποκαθίστανται. Όσες σχέσεις ξεκινήσουν τώρα θα έχουν, είτε χρονική διάρκεια και σοβαρότητα, είτε ηλικιακή διαφορά, είτε το ένα μέλος θα έχει περισσότερη εμπειρία και θα λάβει το ρόλο του μέντορα.

Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική αλλά και οικονομική μας πραγματικότητα, θα έχουμε τη βοήθεια αλλά και την επιβράβευση για τις προσπάθειές μας από άτομα ισχυρά στην επαγγελματική ιεραρχία όπως επίσης και εύνοια σε οτιδήποτε έχει σχέση με επενδύσεις. Η όψη αυτή είναι ότι πρέπει, αν και εφόσον μπορούμε, για να ξεκινήσουμε αποταμίευση ή ακόμα και να εξοφλήσουμε κάποιο χρέος που έχουμε. Τέλος, με την όψη αυτή μπορούμε με μεγαλύτερη ευκολία να ξεκινήσουμε μια δίαιτα, να τερματίσουμε μια κακή μας συνήθεια, π.χ. το τσιγάρο ή να ασχοληθούμε με μια αισθητική παρέμβαση που θα έχει διάρκεια.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή : Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους αλλά και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Έχετε πολλά και ενδιαφέροντα σχέδια στο μυαλό σας τα οποία μπορούν, με μεγαλύτερη ευκολία, να γίνουν πραγματικότητα με την υποστηρικτική βοήθεια ατόμων από το στενό φιλικό, ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, ορισμένοι θα δείτε μια φιλική σας σχέση να εξελίσσεται σε ερωτική.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα καταφέρετε να προχωρήσετε, και φυσικά να έχετε επιτυχία, σε μια συμφωνία την οποία προσπαθείτε να πετύχετε εδώ και καιρό, κάτι που θα σας ηρεμήσει, ικανοποιήσει και πετάξει από πάνω σας άγχη και ανασφάλειες. Κάποιοι από εσάς ίσως ξεκινήσετε μια ερωτική ιστορία στο χώρο που εργάζεστε η οποία θα πρέπει να παραμείνει κρυφή.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επιστρέφουν στη ζωή σας νέες προοπτικές και προκλήσεις που μπορούν, ωστόσο, να σας διασφαλίσουν ένα καλύτερο, από το υφιστάμενο, μέλλον, το οποίο εξάλλου και αξίζετε. Άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν σε μια νέα συμφωνία. Ένα άτομο διαφορετικής κοσμοθεωρίας από τη δική σας θα σας κλέψει την καρδιά και το μυαλό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή είναι άκρως βοηθητική για εσάς αν έχετε μια οικονομική εκκρεμότητα σε δημόσιο ή τράπεζα, διότι θα καταφέρετε να την τακτοποιήσετε. Επίσης, δεδομένου ότι οι ανώτεροί σας επαγγελματικά είναι ικανοποιημένοι μαζί σας, θα έχετε κάποια οικονομική απολαβή. Ερωτικά, θα έρθετε πιο κοντά, τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά με το ταίρι σας.

ΛΕΩΝ

Μια καινούργια αξιόλογη επαγγελματική συνεργασία η οποία μπορεί να σας αναβαθμίσει οικονομικά βρίσκεται προ των πυλών, κάτι που σας αξίζει δεδομένου ότι έχετε εργαστεί πολύ και κουραστεί για να το καταφέρετε. Η ερωτική σας ζωή θα είναι πηγή χαράς για εσάς καθώς, θα ξεκινήσετε ένα νέο κεφάλαιο ζωής με το ταίρι σας που αφορά το κοινό σας μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε πολύ καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά σας καθώς, είτε η θέση σας σταθεροποιείται προσφέροντάς σας ασφάλεια, είτε θα λάβετε ηθική ή υλική ικανοποίηση καθώς οι προσπάθειές σας θα αναγνωριστούν. Επιπλέον, θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεωθείτε, είτε με μια καινούργια σχέση, είτε με μια αλλαγή στην εμφάνισή σας. Και στις δύο περιπτώσεις, θα υπάρχει διάρκεια.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας με την όψη αυτή. Κάποια φιλόδοξα δημιουργικά σας σχέδια μπορούν να γίνουν πραγματικότητα μέσα από μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, ορισμένοι θα πάρετε την απόφαση για μια πιο επίσημη δέσμευση ενώ κάποιοι άλλοι θα ξεκινήσετε μια σχέση με διαφορά ηλικίας ή κοινωνικού status.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βρείτε εύκολα και γρήγορα πρακτικές λύσεις για θέματα που απασχολούν εσάς και τα μέλη της οικογένειάς σας κάνοντας την καθημερινότητά σας πιο άνετη και λειτουργική. Ορισμένοι θα προχωρήσετε σε αλλαγές, είτε στο χώρο που κατοικείτε, είτε στην εμφάνισή σας. Αν έχετε ταίρι, η σχέση σας θα περάσει σε ένα άλλο επίπεδο, ενώ, διαφορετικά, σε μια οικογενειακή συγκέντρωση ίσως κάνετε μια νέα γνωριμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα βρεθείτε εν τω μέσω συζητήσεων αλλά και εργασιών σχετικά με μια αλλαγή που θέλετε να κάνετε. Προσπαθήστε να μην είστε συγκεντρωτικοί αλλά να δέχεστε βοήθεια και από άλλους. Επιπλέον, προωθήστε τα δημιουργικά σας ταλέντα με σύνεση οργανώνοντας την παραμικρή λεπτομέρεια. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα κάνετε μια γνωριμία με άτομο νεαρότερο ή άλλης φιλοσοφίας από εσάς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την όψη αυτή θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας, ως εκ τούτου, το βιοτικό επίπεδο της οικογένειάς σας. Ορισμένοι από εσάς ίσως λάβετε ένα χρηματικό πόσο, ίσως ως επιστροφή, από το δημόσιο ή από τον εργοδότη τους, ως μπόνους. Επιπλέον, θα προχωρήσετε σε κάποιες αλλαγές στην αισθητική του σπιτιού σας. Ερωτικά, θα νιώσετε πιο σίγουροι και ασφαλείς, από ποτέ, με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι σχέσεις σας θα μπουν στο μικροσκόπιο με την όψη αυτή καθώς θα θελήσετε να βάλετε τη ζωή σας σε νέες και πιο σταθερές βάσεις. Να είστε ανεκτικοί στη διαφορετικότητα των άλλων φτάνει και αυτοί να κάνουν το ίδιο. Επαγγελματικά, θα προωθήσετε τη δουλειά σας με τον καλύτερο τρόπο. Η προσωπική σας ζωή, εκτός από ασφάλεια, θα σας δώσει και τη χαρά που επιθυμείτε.

ΙΧΘΥΣ

Με την όψη αυτή θα γίνουν κάποιες αμοιβαίες υποχωρήσεις, τόσο στις σχέσεις, όσο και στις συνεργασίες σας, προκειμένου να υπάρξει σταθερότητα και ποιότητα. Αφήστε πίσω φαντάσματα του παρελθόντος αλλά και στερεότυπα σχετικά με κάποια μοτίβα που, σώνει και καλά, πρέπει να ακολουθήσετε. Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια οικονομική συμφωνία κάτω από το τραπέζι ενώ ορισμένοι θα ξεκινήσετε μια μυστική σχέση.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-05-2022 12:00:00