blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 2
 

Στις 13 Μαΐου του 2024 η Αφροδίτη από τις 17° 37’ του Ταύρου θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή θα εντείνει την ανάγκη να βιώνουμε στη ζωή μας καταστάσεις που θα μας κάνουν να νιώθουμε ασφάλεια, σταθερότητα και γενικά ότι πατάμε γερά στα πόδια μας.

Sponsored Links

Ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα

Η ζεστή και τρυφερή Αφροδίτη από το ζώδιο του Ταύρου στη συνάντησή της αυτή με τον Κρόνο, ζητάει ωριμότητα και ουσιαστικές σχέσεις και αυτό θα μας ωθήσει να αναζητήσουμε επιβεβαιώσεις, συναισθηματικές δεσμεύσεις, αγάπη και εκτίμηση. Τα λόγια, όσο όμορφα και αν είναι και όσο και αν χαϊδεύουν τα αυτιά μας, δεν θα είναι αρκετά και εμείς θα χρειαζόμαστε επί του πρακτέου αποδείξεις, καθώς μόνο έτσι θα νιώθουμε χαρούμενοι και συναισθηματικά ικανοποιημένοι. Η αλήθεια πάντως είναι ότι, με την όψη αυτή, θα έχουμε όλη τη διάθεση να κάνουμε και κάποιες υποχωρήσεις προκειμένου να διατηρήσουμε τη σταθερότητα στις σχέσεις μας και να έρθουμε πιο κοντά σε μια προσπάθεια να δούμε τις καταστάσεις με τα μάτια του άλλου.

Σε ό,τι αφορά, μάλιστα, τις αισθηματικές σχέσεις, με την όψη αυτή ιδιαίτερη εύνοια έχουν οι μακροχρόνιες σχέσεις, αυτές όπου τα μέλη έχουν διαφορά ηλικίας, μορφωτικού ή κοινωνικού επιπέδου ή που το ένα μέλος, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, έχει αναλάβει το ρόλο του μέντορα. Οι σχέσεις, που θα ξεκινήσουν κάτω από την επιρροή της όψης, θα έχουν μια εσάνς σοβαρότητας και διάθεσης για μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις.

Επαγγελματικά, για κάποιους από εμάς θα ανατείλει στον ορίζοντα μια νέα και ενδιαφέρουσα συνεργασία την οποία και θα συνοδεύσει οικονομική σταθερότητα, ενώ άλλοι θα λάβουμε μια κάποια επιβράβευση στην ήδη υπάρχουσα εργασία, είτε υλική, είτε ηθική. Κατά τα λοιπά, με την όψη αυτή ευνοούνται οι επενδύσεις, ειδικά σε έργα τέχνης και κοσμήματα, οι αποταμιεύσεις και οι εξοφλήσεις χρεών.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες, Υδροχόους και Ιχθύες γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να ξεπεράσετε κάποια θέματα που σας είχαν πληγώσει στο παρελθόν. Αναζητήστε καταστάσεις που θα σας προσφέρουν ασφάλεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Μέσα από φιλικά ή κοινωνικά περιβάλλοντα θα κάνετε γνωριμίες που θα λειτουργήσουν άκρως θετικά για εσάς και τις επιδιώξεις σας. Αισθηματικά, ορισμένοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία με άτομο διαφορετικής ηλικίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Επαγγελματικά, θα νιώσετε ικανοποιημένοι από την αναγνώριση των κόπων και γενικά την εξέλιξη μιας κατάστασης. Στα ενδεχόμενα υπάρχει και μια οικονομική συμφωνία η οποία, ωστόσο, θα γίνει κάτω από το τραπέζι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέα ενδεχόμενα ανατέλλουν στον ορίζοντα, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, ακόμα και με την έννοια κάτι καινούργιου. Επίσης, θετικές εξελίξεις θα έχετε αναφορικά με ομαδικές προσπάθειες και ομοϊδεάτες σας.

ΛΕΩΝ

Θα έχετε ευκαιρίες για να αποδείξετε την επαγγελματική αξία σας και να προβάλετε με καλύτερο τρόπο τη δημόσια εικόνα σας. Ανώτεροι από εσάς στην ιεραρχία, που πιστεύουν σε εσάς, θα σας βοηθήσουν και ανταμείψουν υλικά ή ηθικά.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ανάγκη να διευρύνετε τους ορίζοντές σας θα σας ωθήσει σε αλλαγές σχετικές με τον τρόπο σκέψης και δράσης σας. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι, ενώ άλλοι θα ασχοληθείτε με σπουδές. Αισθηματικά, κάτι καινούργιο θα εμφανιστεί.

ΖΥΓΟΣ

Σε επίπεδο καθημερινότητας, θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας ό,τι σας κουράζει και παράλληλα λειτουργεί περιοριστικά στην εξέλιξή σας. Ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της υγείας σας και μην "δονείστε" στον φόβο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Κρατείστε στη ζωή σας σχέσεις και συνεργασίες που σας κάνουν να νιώθετε σιγουριά, ασφάλεια και σας βγάζουν τον καλύτερό σας εαυτό. Για τις υπόλοιπες, πράξτε τα δέοντα. Ασχοληθείτε με την υλοποίηση των δημιουργικών σας σχεδίων και το μέλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Να είστε προσεκτικοί με τη διατροφή, την υγεία και την ευεξία σας. Θα σας απασχολήσει η βελτίωση των επαγγελματικών σχέσεων, της καθημερινότητας και θέματα σχετικά με την κατοικία σας. Μια επανασύνδεση είναι κάτι το εφικτό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι της καρδιάς σας μέσα από τρυφερές στιγμές και εκφράσεις στοργής και αγάπης. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για μια νέα γνωριμία μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα, χώρους διασκεδάσεις και μετακινήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα σας απασχολήσουν αλλαγές που θέλετε να κάνετε στο σπίτι, με την έννοια ανακαίνισης, διακόσμησης ή κάτι άλλου σχετικού ενώ, ορισμένους άλλους, μια αγοραπωλησία. Οικονομική εύνοια έχετε όσοι από εσάς εργάζεστε από το σπίτι.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε αναφορικά με θέματα που, από κοινού με τα αδέρφια ή τους συγγενείς σας, διαχειρίζεστε. Ένα ταξίδι είναι μέσα στα ενδεχόμενα ενώ λύσεις θα βρείτε σε θέματα οικονομικά και αισθηματικά.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 09-05-2024 01:34:39