Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Κρόνο: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 2 Δεκεμβρίου 2022, η Αφροδίτη από τις 19° 56’ του Τοξότη θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η όψη αυτή θα μας ωθήσει να δούμε τις σχέσεις μας, τόσο τις επαγγελματικές, όσο και τις προσωπικές με μια πιο πρέπουσα σοβαρότητα. Τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις μας θα γίνουν το κύριο μέλημά μας και η πρακτική πλευρά των πραγμάτων θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας.

Sponsored Links

Σοβαρότητα και διάθεση συναισθηματικής δέσμευσης

Η όψη αυτή είναι εξαιρετική για οικονομικές επενδύσεις, ιδιαίτερα, μάλιστα, σε ό,τι αφορά έργα τέχνης και ακίνητα, καθώς και στην αναζήτηση ενός καλύτερου τρόπου διαχείρισης των οικονομικών μας. Ορισμένοι θα ξεκινήσουμε αποταμίευση ενώ κάποιοι άλλοι θα τακτοποιήσουμε ένα χρέος ή θα αναζητήσουμε καλύτερους όρους αποπληρωμής. Όσοι από εμάς είμαστε ελεύθεροι επαγγελματικές, θα μπούμε στην διαδικασία να σκεφτούμε τρόπους διαφήμισης της δουλειάς μας χωρίς να δαπανήσουμε πολλά χρήματα και βγούμε εκτός προϋπολογισμού, όπως π.χ. να κάνουμε μια δημοσίευση στον τύπο του δήμου που ανήκει η επιχείρησή μας μια φορά το μήνα ή να χρησιμοποιήσουμε το email marketing για να προσελκύσουμε πελατεία και να αυξήσουμε τις πωλήσεις μας. Όσοι από εμάς εργαζόμαστε σε μια εταιρία ή στο δημόσιο, θα έχουμε την εκτίμηση και την αρωγή ανώτερων στην επαγγελματική ιεραρχία καθώς, τόσο ο τρόπος που εργαζόμαστε, όσο και το επαγγελματικό μας ήθος θα αναγνωριστούν.

Σε ό,τι αφορά τις φιλικές μας σχέσεις, θα μπούμε σε μια διαδικασία διαχωρισμού της ήρας από το σιτάρι δίνοντας σημασία μόνο στους λεγόμενους «λίγους και εκλεκτούς», τους σημαντικούς για εμάς ανθρώπους, που έχουν, ως ώρας, έμπρακτα αποδείξει την ακεραιότητα του χαρακτήρα τους.

Αισθηματικά, κάποιοι από εμάς θα συνειδητοποιήσουμε την αξία των μακροχρόνιων σχέσεών μας, ιδιαίτερα, μάλιστα, όταν μας έχει απλόχερα δοθεί η αληθινή αγάπη και η εκτίμηση που κάποιοι άλλοι αναζητούν να βρουν χρόνια. Ορισμένοι από εμάς θα αποφασίσουμε ότι έχει έρθει η ώρα να προχωρήσουμε στο επόμενο επίσημο βήμα τη σχέση μας ενώ, ορισμένοι άλλοι, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κάνουμε το ταίρι μας χαρούμενο και ικανοποιημένο. Όσες σχέσεις ξεκινήσουν με αυτήν τη όψη θα ενώσουν ανθρώπους που ενδιαφέρονται σοβαρά να επενδύσουν χρόνο και συναίσθημα ενώ εύνοια δέχονται οι σχέσεις όπου υπάρχει διαφορά ηλικίας ή που το ένα μέλος έχει λάβει το ρόλο μέντορα ή καθοδηγητή του άλλου.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε εξάγωνο με Κρόνο;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να καταλάβετε, όχι μόνο ποιοι από τους φίλους σας «εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος» με εσάς, αλλά και ποιοι σας αγαπούν αληθινά. Ορισμένοι θα προχωρήσετε με ομοϊδεάτες σας στη δημιουργία ενός φιλόδοξου σχεδίου που θα αφορά το κοινό σας μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα δικαιωθείτε για την υπομονή και την επιμονή που έχετε δείξει σε σχέση με τα επαγγελματικά σας ή με ένα έργο στο οποίο έχετε δοθεί ψυχή τε και σώματι. Οι ανώτεροί σας θα σας υποστηρίξουν υλικά και ηθικά ενώ τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν μέσα από κάποιες έξυπνες κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει, μέσα από κάποια γεγονότα που θα συμβούν, να δείτε το μέλλον σας με μια άλλη αισιοδοξία. Κάποια σχέδιά σας μπαίνουν σε πορεία υλοποίησης. Ορισμένοι θα σκεφτείτε να πάτε τη σχέση σας σε ένα πιο σοβαρό επίπεδο ή να εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα σας απασχολήσει η βελτίωση των οικονομικών σας και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την ομαλοποίηση της καθημερινότητας, τόσο της δικής σας, όσο και των οικείων σας. Ορισμένοι θα ξεκινήσετε κάποιο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής για να χάσετε βάρος.

ΛΕΩΝ

Ο/η σύντροφός σας θα σας κάνει να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά με τις πράξεις και τα λόγια του/της ενώ ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε μια συγκατοίκηση ή ακόμα και γάμο ενώ οι σχέσεις με ηλικιακή διαφορά θα έχουν εύνοια. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια γνωριμία που θα έχει πολλές προοπτικές για μακροημέρευση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει η αγοραπωλησία ή η οικονομική εκμετάλλευση ενός, ίσως και οικογενειακού, ακινήτου. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με την οικογενειακή ή την επαγγελματική σας κατάσταση. Ορισμένοι θα ξεκινήσετε μια δίαιτα ή γυμναστική.

ΖΥΓΟΣ

Η έκφραση των βαθιών, αληθινών και ειλικρινών αισθημάτων σας θα χαροποιήσει το ταίρι σας και θα το κάνει να νιώσει σιγουριά ενώ θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να καταλάβει ότι μπορεί να στηριχτεί σε εσάς. Φυσικά, αυτό μπορεί να λειτουργήσει και αντίστροφα. Εύνοια δέχεστε αν έχετε σχέση με διαφορά ηλικίας.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικής φύσης οικογενειακές εκκρεμότητες ή να βοηθήσετε οικονομικά κάποιο πρόσωπο από το οικείο περιβάλλον σας. Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσει η οικονομική εκμετάλλευση ή η αγοραπωλησία ενός ακινήτου της οικογένειάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας βοηθήσει η όψη αυτή να εκφράσετε τα συναισθήματά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, τονίζοντας ιδιαίτερα τη σοβαρότητά τους. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας περνώντας πολύ χρόνο μαζί του κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο και στην μεταξύ σας ερωτική ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε συζητήσεις σχετικές με μια καινούργια οικονομική συνεργασία που θα φέρει λύσεις σε κάποια, καθαρά οικονομικά, οικογενειακά σας ζητήματα. Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σας, θα εξομολογηθείτε τον έρωτά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άτομα από το φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό σας περιβάλλον θα σας βοηθήσουν να σταθεροποιηθείτε επαγγελματικά ή ακόμα και να βελτιώσετε τη δημόσια εικόνα σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά μέσα στη σχέση σας, ιδιαίτερα, μάλιστα, αν με το ταίρι σας έχετε ηλικιακή διαφορά.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την όψη αυτή κάποιοι από εσάς θα προχωρήσετε σε μια σημαντική οικονομική συμφωνία η οποία θα σας δώσει την ασφάλεια που επιθυμείτε και, κατά περιπτώσεις, θα γίνει κάτω από το τραπέζι. Αισθηματικά, κάποιοι θα ξεκινήσετε μια σχέση η οποία όμως θα πρέπει προς το παρόν να μείνει κρυφή.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 30-11-2022 12:00:00