blank
 
blank

Η Αφροδίτη με τον Ουρανό, ο Ήλιος με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη με τον Ουρανό, ο Ήλιος με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 18 Μαΐου του 2024, από την μία η Αφροδίτη με τον Ουρανό, και από την άλλη ο Ήλιος με τον Δία, θα συναντηθούν στο ζώδιο του Ταύρου στις 23° 24’ και στις 28° 18’ αντίστοιχα. Οι όψεις αυτές θα μας φέρουν ευκαιρίες, τύχη και, κατά περιπτώσεις σημαντικές, αλλαγές που θα μας ενθουσιάσουν και θα λειτουργήσουν σχεδόν αφυπνιστικά σε ό,τι αφορά τη ζωή μας, είτε σε προσωπικό, είτε σε επαγγελματικό ή ευρύτερα κοινωνικό επίπεδο.

Sponsored Links

Τύχη, ευκαιρίες για κέρδη, ευχάριστες εκπλήξεις και καινούργιοι έρωτες

Θα υπάρξουν γεγονότα των οποίων τα αποτελέσματα θα μας χαρίσουν ευεξία, θα μας γεμίσουν με αισιοδοξία και θα μας βοηθήσουν να προχωρήσουμε σε πνευματική, προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Από μέσα μας θα ξεκινά μια έντονη ανάγκη να κάνουμε πράγματα, να δημιουργήσουμε, να ικανοποιήσουμε τις παρορμήσεις μας και να βιώσουμε με όλες μας τις αισθήσεις τα πάντα στο μεγαλύτερο κατά το δυνατό βαθμό. Η ανάγκη να επεκταθούμε, να προοδεύσουμε και να εξελιχθούμε θα μας οδηγήσει, όχι μόνο στο να αναζητήσουμε μια πιο συμβατή με τα θέλω μας εργασία, αλλά και να ξεκινήσουμε, ή να συνεχίσουμε, σπουδές και σεμινάρια και γενικά να ασχοληθούμε με ό,τι αφορά τη γνώση και την πνευματική ανάπτυξη.

Σε αρκετές περιπτώσεις, μάλιστα, αυτή η επέκταση θα αφορά ένα ταξίδι, ίσως και μακρινό. Σε αρκετές άλλες θα αφορά τη θετική έκβαση σχεδίων και έργων μας τα οποία, όχι μόνο θα έχουν μακροπρόθεσμη ισχύ αλλά, προϊόντος του χρόνου, θα εξελιχθούν σε κάτι ανώτερο, ακόμα και από ό,τι είχαμε φανταστεί ως το καλύτερο δυνατό σενάριο.

Επιπλέον, το γεγονός του ότι και εμείς θα είμαστε θετικοί και γενναιόδωροι με τους άλλους θα μας βοηθήσει στο να έχουμε πολύ καλές εξελίξεις στα εγχειρήματά μας, να νιώσουμε ευτυχία και αυτοεκτίμηση αλλά και στο να έλξουμε στη ζωή μας ανθρώπους καλής θελήσεως. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική μας ζωή, όσοι από εμάς είμαστε δεσμευμένοι, θα αναζητήσουμε τη χαρά, την πνευματική σύνδεση με το ταίρι μας αλλά και την ερωτική ανανέωση, ενώ όσοι από εμάς είμαστε αδέσμευτοι, θα έχουμε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, είτε μέσα από παρέες, είτε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανάγκη να δραπετεύσουμε από τη ρουτίνα και η κρίση ανεξαρτησίας που θα βιώσουμε σε συνδυασμό με την έλξη από ο,τιδήποτε διαφορετικό, και στα μάτια μας λαμπερό, θα μας οδηγήσει σε δρόμους που μπορεί να ανατρέψουν το παρόν σκηνικό της ζωής μας με ό,τι αυτό για τον καθένα από εμάς συνεπάγεται. Έτσι, μπορεί να υπάρξουν νέοι και κεραυνοβόλοι έρωτες αλλά και ξαφνικοί χωρισμοί. Φυσικά, αυτό δεν αφορά τις σχέσεις που έχουν γερά θεμέλια καθώς οι σχέσεις αυτές μπορεί έστω και για λίγο να επηρεαστούν, ωστόσο δεν θα διαλυθούν με την πρώτη δυσκολία. Τέλος, η λογική σκέψη, τα ρεαλιστικά πλάνα καθώς και η πρακτική αντιμετώπισή τους θα μας βοηθήσουν τα μάλα ενώ θα μας αποτρέψουν από επικίνδυνες επενδύσεις και σημαντικά λάθη στρατηγικής που δεν θα φέρουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό, ο Ήλιος με τον Δία;

Η επήρεια των όψεων αυτών θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

θα έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα σχετικά με την εργασία και την επέκταση των επαγγελματικών οριζόντων σας. Θα υπάρξουν ευκαιρίες βελτίωσης των οικονομικών σας αλλά θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στη διαχείρισή τους γιατί, ταυτόχρονα, θα υπάρξουν και κάποια ξαφνικά έξοδα. Αισθηματικά, για αρκετούς έχει έρθει η ώρα σημαντικών αλλαγών.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα αναγνωριστούν, σε επαγγελματικό επίπεδο, οι κόποι σας ενώ παράλληλα θα εμφανιστούν και νέες ευκαιρίες τις οποίες και θα πρέπει να αρπάξετε. Με το μέρος σας θα βρεθούν και άτομα σε ανώτερες θέσεις της επαγγελματικής ή κοινωνικής ιεραρχίας. Επιπλέον, θα θελήσετε να προβείτε σε εμφανισιακές αλλαγές. Προσοχή στις αισθηματικές σχέσεις και στην τάση για ανεξαρτησία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ανακτήστε την αυτοπεποίθηση και τον γεμάτο όρεξη για αλλαγές και πάσης φύσεως περιπέτειες εαυτό σας και, αντί να μιζεριάζετε για ό,τι δεν έχετε καταφέρει, εστιάστε σε ό,τι καλό υπάρχει στη ζωή σας. Να εμπιστεύεστε τη διαίσθησή σας. Αναφορικά με την αισθηματική σας ζωή, ένας έρωτας μάλλον παρασκηνιακός θα σας ιντριγκάρει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα ανοίξετε το παράθυρο στην αισιοδοξία μέσα από ευχάριστες και ελπιδοφόρες ειδήσεις που θα λάβετε σχετικά με ένα εγχείρημα που μαζί με φίλους ή ομοϊδεάτες σας προετοιμάζετε καιρό τώρα. Νέα άτομα θα μπουν στη ζωή σας ενώ, σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, μέσα σε κοινωνικά περιβάλλοντα θα κάνετε μια αρκετά ενδιαφέρουσα γνωριμία.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Θα εκτιμηθεί η παραγωγικότητα και το εργασιακό σας ήθος από τους ανώτερους από εσάς στην επαγγελματική ιεραρχία και ορισμένοι θα έχετε και προτάσεις για κάτι καλύτερο. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αν και εφόσον θελήσετε να κάνετε ένα μεγάλο άλμα γιατί ένας λάθος υπολογισμός μπορεί να σας οδηγήσει στο κενό. Αισθηματικά, βαδίστε εκ του ασφαλούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα νιώσετε πιο αισιόδοξοι σε ό,τι αφορά το μέλλον σας, τόσο το επαγγελματικό, όσο και το προσωπικό. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε ένα ευχάριστο ταξίδι ενώ ορισμένοι άλλοι θα αποφασίσετε να ασχοληθείτε με τη μάθηση, ακόμα και με την μορφή σεμιναρίων ή μιας πιστοποίησης. Ενδέχεται να κάνετε κατά τη διάρκεια μας μετακίνησης μια αισθηματική γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε κάποια επιπλέον έσοδα, ωστόσο θα έχετε και ξαφνικά έξοδα, ίσως σχετικά και με την κατοικία σας. Αρκετοί από εσάς θα μπορέσετε, στο μέτρο του δυνατού, να τακτοποιήσετε μια οικονομικής φύσης εκκρεμότητα ενώ λύσεις θα βρεθούν αναφορικά και με χρήματα που σας οφείλουν. Αισθηματικά, η ανεβασμένη λίμπιντό σας θα σας βοηθήσει να ανανεώσετε τη σχέση με το ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αναμένονται ευχάριστες εκπλήξεις και τύχη στον ερωτικό τομέα, κάτι που θα ομορφύνει τη ζωή όλων σας. Θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας, θα διασκεδάσετε και όσοι είστε αδέσμευτοι θα φλερτάρετε με μεγάλη επιτυχία ενώ δεν αποκλείεται να σας κεραυνοβολήσει ερωτικά μια νέα γνωριμία. Οι δεσμευμένοι θα αναζητήσετε τρόπους για να επαναφέρετε τη φλόγα στην ερωτική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσει η βελτίωση της καθημερινότητάς σας με την έννοια εύρεσης ενός πιο συμβατού με τις προσωπικές ανάγκες σας προγράμματος αλλά και η εμφάνισή σας, ακόμα και με την έννοια μιας περισσότερο δραστικής αλλαγής. Επαγγελματικά, οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα ομαλοποιηθούν ενώ ορισμένοι ενδέχεται να δεχθείτε μια πρόταση που θα σας βάλει σε σκέψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το "μενού" έχει ερωτικές εκπλήξεις, αυξημένη λίμπιντο, φλερτ, ερωτικές εξομολογήσεις, κατακτήσεις ενώ ορισμένοι, έξτρα τυχεροί, ενδέχεται να χτυπηθείτε από τα βέλη του έρωτα. Σε κάθε περίπτωση, περάστε καλά, διασκεδάστε, ανανεωθείτε και εκφραστείτε ερωτικά. Οι κυρίες του ζωδίου ευνοούνται ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά θέματα γονιμότητας ενώ οι έχοντες παιδιά θα λάβουν χαρές από αυτά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα βελτιώσετε τις οικογενειακές σχέσεις σας ενώ θα βρεθεί λύση αναφορικά και με ένα θέμα ακινήτου, είτε με τη μορφή εύρεσης κατοικίας, είτε με τη μορφή αγοραπωλησίας ή με ο,τιδήποτε σχετικό. Όσοι εργάζεστε από το σπίτι θα έχετε αύξηση εσόδων, ταυτόχρονα όμως θα κάνετε και κάποια έξοδα για να ανανεώσετε το χώρο σας διακοσμητικά. Αισθηματικά, μια επανασύνδεση είναι κάτι το εφικτό.

ΙΧΘΥΕΣ

Το γεγονός ότι θα είστε επικοινωνιακοί και κοινωνικοί θα σας βοηθήσει αρκετά στον τομέα των δημοσίων σχέσεων και, φυσικά, της προώθησης της δουλειάς, των εγχειρημάτων ή των απόψεών σας. Θετικές σχέσεις θα έχετε με αδέρφια και συγγενείς ενώ κάποιες καλές ειδήσεις που θα λάβετε θα λειτουργήσουν άκρως βοηθητικά σε ό,τι αφορά την ψυχολογία σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-05-2024 12:00:00