Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 5 Ιουνίου 2023 η Αφροδίτη από τις 00° 05’ του Λέοντα θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η όψη αυτή άνετα μπορεί να μας προκαλέσει συναισθηματική αναταραχή και εντάσεις. Η καχυποψία, η ζήλια και η κτητικότητα θα «χτυπήσουν κόκκινο» και οι σχέσεις, πολύ παραπάνω φυσικά οι αισθηματικές, θα γίνουν πεδίο μαχών και δραμάτων που θα εκδηλωθούν μέσα από παιχνίδια συναισθηματικής χειραγώγησης και εξουσίας.

Sponsored Links

Συναισθηματικές εντάσεις και ξεκαθαρίσματα

Η αλήθεια είναι ότι οι εμμονές και οι ψυχαναγκασμοί θα κυριαρχήσουν και θα οδηγήσουν, με μαθηματική ακρίβεια, σε καταστάσεις δύσκολες και, κατά περιπτώσεις, ακραίες που θα είναι δύσκολο να τις διαχειριστούμε. Τα πάθη μπορούν να πάρουν το τιμόνι της ζωής μας και να μας φτάσουν σε αδιέξοδα, συναισθηματικό ξόδεμα και αναγκαία ξεκαθαρίσματα που στο τέλος θα μας αφήσουν πίκρα και μια αίσθηση ανικανοποίητου και ενδεχομένως απώλειας. Θα πρέπει, λοιπόν, να μην αφήσουμε τα συναισθήματά μας να κυριαρχήσουν της λογικής και να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διατηρήσουμε την ηρεμία μας, έστω και εν τω μέσω τρικυμίας.

Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική μας ζωή, θα πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί και να προσπαθήσουμε να μη φτάσουμε τις καταστάσεις στα άκρα αλλά «να βάλουμε και λίγο νερό στο κρασί μας». Αναφορικά με την οικονομική μας πραγματικότητα, θα πρέπει να μην ασχοληθούμε με επενδύσεις και να μην ξανοιχτούμε σε παραπάνω έξοδα από ό,τι αντέχει η τσέπη μας. Να θυμόμαστε πάντα ότι το όποιο «ευ ζην» κυνηγούμε θα πρέπει να «πατάει» πρωτίστως σε ένα ικανοποιητικό και γερά βασισμένο «ζην».

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Διαχωρίστε την ήρα από το σιτάρι σε ό,τι αφορά τις φιλικές σας σχέσεις και κρατήστε δίπλα σας μόνο όσους πραγματικά το αξίζουν. Επίσης, διεκδικήστε αυτά που σας αξίζουν στον έρωτα χωρίς εκπτώσεις. Όλα αυτά δεν χρειάζεται να γίνουν με ένταση και φασαρίες αλλά με ήρεμη δύναμη.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα χρειαστεί να συγκρατήσετε τα νεύρα σας, τόσο στο επαγγελματικό, όσο και στο οικογενειακό σας περιβάλλον, καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με προβλήματα και αναποδιές που, ωστόσο, δεν θα είναι αξεπέραστα. Σε περίπτωση επανασύνδεσης, καλό είναι να θυμάστε, εκτός από τα καλά, και όλα όσα σας χώρισαν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην ανακατευτείτε σε σχόλια και κουτσομπολιά, ειδικά στη δουλειά σας, γιατί εύκολα μπορεί να βρεθείτε εκτεθειμένοι, τόσο στη διοίκηση, όσο και στους συναδέλφους σας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε στην οδήγηση, γενικά στις μετακινήσεις αλλά και σε κάθε είδους συμφωνίες και υπογραφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κρατήστε για λίγο το χέρι σας μακριά από το πορτοφόλι σας γιατί η γενικότερη τάση σπατάλης που θα έχετε τώρα θα σας στοιχίσει αργότερα. Μια οικονομική συνεργασία θα τερματίσει με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Αφήστε κατά μέρος τη ζήλια, την ερωτική εμμονή και την κτητικότητα.

ΛΕΩΝ

Μην αφήσετε να σας παρασύρει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις το πάθος, η ζήλια και η ερωτική εμμονή καθώς τα αποτελέσματα δεν θα σας αρέσουν καθόλου. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, προσπαθήστε να σκέφτεστε λογικά και να μην αντιδράτε όταν είστε συναισθηματικά φορτισμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πείτε όχι στο παρασκήνιο και σε ό,τι δεν είναι ξεκάθαρο και δεν το χαρακτηρίζει η διαφάνεια στη ζωή σας γιατί θα σας προκαλέσει συναισθηματικά και ψυχικά. Προσοχή στη διατροφή σας και, σε περίπτωση που θέλετε να κάνετε μια αλλαγή στην εμφάνισή σας, αφήστε την για αργότερα.

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο

βιώνεις αισθηματικό αδιέξοδο 2

ΖΥΓΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε την επιθετική συμπεριφορά ατόμων με τα οποία, είτε έχετε φιλικές σχέσεις, είτε μοιράζεστε τις ίδιες ιδέες. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην χάσετε τον έλεγχο αντιδρώντας παρορμητικά. Θα πρέπει να σκεφτείτε ξανά κάποιους στόχους σας και το πώς τους διεκδικείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν συμπεριφορές, τόσο στο εργασιακό σας περιβάλλον, όσο και στο οικογενειακό, που θα σας κουράσουν και, κατά περιπτώσεις, ανατρέψουν τα, ως ώρας, δεδομένα σας. Προσοχή στο πώς θα χειριστείτε αυτές τις καταστάσεις και, φυσικά, τα άτομα που τις προκαλούν. Δεν χρειάζεται να σας παρασύρουν σε ανούσιες μάχες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νιώθετε πιεσμένοι αυτήν την περίοδο και αισθάνεστε ότι έχετε βάλει τον πήχη πολύ ψηλά με αποτέλεσμα οι προσπάθειές σας να τον περάσετε να πέφτουν στο κενό. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και επιστρατεύστε τη λογική σας. Κινηθείτε βήμα – βήμα και όλα θα πάνε καλά. Προσεκτικοί, όμως, να είστε στην οδήγηση και στις μετακινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα βγάλει ξανά στην συναισθηματική σας επιφάνεια φοβίες και ανασφάλειες του παρελθόντος σας. Μην αφεθείτε σε αδικαιολόγητες ζήλιες, εμμονές και συμπεριφορές που άνετα θα προκαλέσουν εντάσεις, καυγάδες και, κατά περιπτώσεις, ρήξεις που δεν θα έχουν επιστροφή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είτε θα νιώσετε καταπιεσμένοι από το ταίρι σας, είτε θα πέσετε εσείς στην παγίδα της ερωτικής εμμονής, της ζήλιας και γενικά του δεσποτισμού και, κατά περιπτώσεις, της σκληρότητας. Περιορίστε τα ξεσπάσματα και μην παρασύρεστε από τα νεύρα σας γιατί τα αποτελέσματα δεν θα σας αρέσουν καθόλου.

ΙΧΘΥΕΣ

Περιορίστε την παρορμητικότητά σας καθώς θα σας οδηγήσει σε τραγικά λάθη. Μην ασχοληθείτε με κουτσομπολιά και διαδόσεις ειδήσεων στη δουλειά σας γιατί θα εκτεθείτε. Μην παρασυρθείτε σε εντάσεις με συνεργάτες και συναδέλφους. Αποφύγετε αλλαγές στην εμφάνισή σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 03-06-2023 12:00:00