blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 9 Δεκεμβρίου 2023 η Αφροδίτη από τις 06° 24΄ του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον Δία στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις και τις συνεργασίες μας καθώς θα τονίσει μέσα μας την ανάγκη να ασχοληθούμε με ο,τιδήποτε προσφέρει ικανοποίηση κάνοντάς μας, παράλληλα, κάπως αδιάφορους για τις ανάγκες, τις επιθυμίες και τα συναισθήματα των άλλων.

Sponsored Links

Συναισθηματική ανευθυνότητα

Θα υπάρχει ένα έλλειμα αυτοκυριαρχίας και αυτοπειθαρχίας, ιδιαίτερα σε σχέση με τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τα χρήματα. Θα είμαστε κάπως σπάταλοι και δεν θα δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στο χρήμα ενώ θα βάλουμε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να αγοράσουμε δώρα ακριβά, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσουμε τους άλλους και να νιώσουμε καλύτερα με τον εαυτό μας. Η όψη αυτή δεν ενδείκνυται για εμπορικές συμφωνίες και επαγγελματικές διαπραγματεύσεις και σημαντικές αγοραπωλησίες γιατί τα πράγματα δεν θα είναι όπως φαίνονται.

Η ροπή που θα έχουμε στις απολαύσεις θα μας οδηγήσει σε διατροφικές υπερβολές και στην υπερκατανάλωση ποτού. Επίσης, εύκολα θα κάνουμε νέους φίλους ή θα βρούμε καινούργιους ερωτικούς στόχους, κυρίως όμως γιατί τα στάνταρ μας δεν θα είναι και ιδιαίτερα υψηλά και θα μας διακατέχει μια πιο ανέμελη διάθεση. Οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να μας προσφέρουν ευχάριστες στιγμές, όμως καλό θα ήταν να μην τα "δώσουμε όλα με την πρώτη" γιατί το πιο πιθανό σενάριο είναι αυτές οι σχέσεις να μην έχουν διάρκεια.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να προσέξετε τα έξοδά σας καθώς θα έχετε την τάση να ξοδεύετε περισσότερα από όσα αντέχει η τσέπη σας. Αντ' αυτού, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που έχετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Εκτός από τις δικές σας ανάγκες και ενδιαφέροντα, θα πρέπει να εστιάσετε και σε αυτές του/της συντρόφου σας έτσι ώστε να μην επηρεαστεί αρνητικά η σχέση σας. Προσοχή θα χρειαστούν και οι συνεργασίες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η ροπή στις απολαύσεις, σε συνδυασμό με κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες, θα σας οδηγήσουν σε υπερβολές σε ποτό και φαγητό. Προσέξτε τη διατροφή σας καθώς και τους υπερβολικούς ρυθμούς στη δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νέες γνωριμίες αισθηματικής φύσης καθώς και καινούργια επαγγελματικά ενδεχόμενα μπορεί να σας ενθουσιάσουν, όμως καλό θα ήταν να "κρατήσετε μικρό καλάθι" καθώς τα πράγματα δεν θα είναι όπως σας παρουσιάζονται.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Οι αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα σας αναγκάσουν να κλέψετε χρόνο από αυτόν που διαθέτετε για τους οικείους σας. Παράλληλα, οικογενειακά θέματα θα χρειαστούν προσεκτικές κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μείνετε μακριά από κουτσομπολιά ή ίντριγκες γιατί αμφότερα θα λειτουργήσουν αρνητικά για την εικόνα σας και γενικά τις σχέσεις σας. Καθυστερήσεις ή αναβολές σε ταξίδια και συμφωνίες θα σας αγχώσουν.

ΖΥΓΟΣ

Να είστε προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας και των συναισθημάτων σας. Αφήστε τη ζήλια και τις εμμονές στην άκρη και κάντε μια προσπάθεια να έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το ταίρι σας, είτε άθελά του, είτε εξαιτίας δικής του κακής διάθεσης, ενδέχεται να σας προκαλέσει με τη στάση του ανασφάλεια. Για να αποφύγετε παρεξηγήσεις και εντάσεις, χρησιμοποιήστε την εξυπνάδα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο υπερβολικός φόρτος εργασίας και ο αντιστρόφως ανάλογος διαθέσιμος χρόνος θα σας αγχώσουν αρκετά. Προσπαθήστε να μη γίνει το καταφύγιό σας το ποτό και το υπερβολικό φαγητό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η ανάγκη σας να το "ρίξετε έξω" και να αφήσετε στην άκρη ο,τιδήποτε λειτουργεί πιεστικά πάνω σας εύκολα μπορεί να σας οδηγήσει σε υπερβολές που στο τέλος θα σας στοιχίσουν, κυρίως συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις είναι αρκετές και νιώθετε αρκετά πιεσμένοι. Επίσης, κάποια γεγονότα θα ξυπνήσουν μέσα σας ανασφάλειες και φοβίες. Φορτίστε τις μπαταρίες σας κάνοντας κάτι ευχάριστο.

ΙΧΘΥΕΣ

Οργανώστε το χρόνο σας και μην αναλώνεστε στην υπερβολική ανάλυση των γεγονότων καθώς, όχι μόνο δεν θα βρείτε άκρη, αλλά θα μπερδευτείτε ακόμα χειρότερα. Αφήστε για αργότερα συμφωνίες και υπογραφές.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 07-12-2023 03:18:24