Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2022 η Αφροδίτη από τις 23° 34’ της Παρθένου θα βρεθεί σε όψη αντίθεσης με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η δύσκολη αυτή όψη μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, τόσο στις προσωπικές μας σχέσεις, όσο και σε ό,τι αφορά τα οικονομικά μας. Ορισμένοι από εμάς ίσως εξιδανικεύσουμε μια σχέση ή μια κατάσταση με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε, με μαθηματική ακρίβεια, σε απογοητεύσεις και στενάχωρες καταστάσεις.

Sponsored Links

Εξαπατήσεις και ψευδαισθήσεις

Επίσης, ορισμένοι από εμάς, δεδομένης της ευαίσθητης φύσης και της έμφυτης ευγένειάς μας, ίσως πέσουμε θύματα εκμετάλλευσης ανθρώπων αμφίβολης ηθικής και προθέσεων, οι οποίοι θα μεταφράσουν την καλοσύνη μας σε αδυναμία. Καλό λοιπόν είναι να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για τυχόν λύκους που θα μας πλησιάσουν μεταμφιεσμένοι σε πρόβατα.

Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, ορισμένοι από εμάς ίσως συνειδητοποιήσουμε ότι βιώνουμε ένα μονόπλευρο έρωτα, ενώ κάποιοι άλλοι μια απιστία. Σε κάθε περίπτωση, η διάψευση των προσδοκιών μας και η απογοήτευση που θα νιώσουμε θα επηρεάσουν αρνητικά την αυτοεκτίμησή μας. Ωστόσο, και δεδομένου ότι ο ρόλος του οσιομάρτυρα δεν βοήθησε ποτέ και κανέναν, το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αγκαλιάσουμε και να αγαπήσουμε τον εαυτό μας με όλα τα καλά του και όλα τα στραβά του. Να αφήσουμε στην άκρη τις ψευδαισθήσεις και να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε με ό,τι έχουμε στα χέρια μας.

Επιπλέον, θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε σχέση με συμφωνίες που κάνουμε, ιδιαίτερα μάλιστα αν αυτές είναι οικονομικές, καθώς τα πράγματα μάλλον δεν είναι όπως μας τα παρουσιάζουν. Γενικά, «όπου ακούμε πολλά κεράσια» καλό είναι να «κρατούμε μικρό καλάθι». Τέλος, ας έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας την παρακάτω ρήση του Αντισθένη: Είναι προτιμότερο να βρεθεί κανένας ανάμεσα σε κόρακες, παρά σε κόλακες, γιατί οι πρώτοι καταστρέφουν το σώμα του πεθαμένου, ενώ οι δεύτεροι την ψυχή του ζωντανού.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Ποσειδώνα;

 Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Μην προβείτε σε αλλαγές σε ό,τι αφορά την εξωτερική σας εμφάνιση καθώς με την όψη αυτή είναι αμφίβολο αν τα αποτελέσματα θα είναι συμβατά με ό,τι έχετε φανταστεί. Επίσης, μοιράστε ευθύνες στη δουλειά γιατί στο τέλος θα κρασάρετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ορισμένοι θα κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα που θα σας ενθουσιάσουν. Ωστόσο, λόγω του ότι η όψη δεν εγγυάται τη μακροημέρευση της σχέσης, ίσως θα πρέπει να περιμένετε πριν επενδύσετε συναισθηματικά. Επίσης, ορισμένοι θα έρθετε αντιμέτωποι με μια απιστία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για τυχόν πισώπλατα επαγγελματικά μαχαιρώματα. Ορισμένοι, θα έρθετε αντιμέτωποι με κάποιο άτομο που καπηλεύεται το δικό σας μόχθο. Επίσης, σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τους οικείους σας, κρατήστε χαμηλούς τόνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεδομένου ότι πολλές ειδήσεις και πληροφορίες θα φτάσουν στα αυτιά σας εκ των οποίων οι περισσότερες δεν θα είναι και ακριβώς αξιόπιστες, καλό θα ήταν, πριν προχωρήσετε στη διάδοσή τους, να τις φιλτράρετε με ιδιαίτερη προσοχή έτσι ώστε να μην εκτεθείτε.

ΛΕΩΝ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να προσέξετε τις οικονομικές σας υποθέσεις καθώς θα αλλάξουν τα δεδομένα και θα χρειαστεί να επαναπρογραμματίσετε τα έξοδά σας. Αν σας προταθεί μια δελεαστική επαγγελματική συμφωνία, διπλοτσεκάρετε τα δεδομένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι αδέσμευτοι θα κάνετε μια αισθηματική γνωριμία που εκ πρώτης όψεως θα σας φανεί ιδανική. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μην αφεθείτε στον ενθουσιασμό αλλά να πάτε βήμα – βήμα για να μην απογοητευτείτε. Οι δεσμευμένοι δεν θα πρέπει να ζητάτε πολλά από το ταίρι σας.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Μέσα σας έχετε απόλυτη ανάγκη για έρωτα πασπαλισμένο με ρομαντισμό και ευαισθησία, μια αγάπη που θα σας βγάλει από την κουραστική και ρουτινιασμένη καθημερινότητά σας. Για το λόγο αυτό, προσέξετε γιατί θα είναι πολύ εύκολο να εξιδανικεύσετε μια σχέση σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέσα σε ένα φιλικό ή ευρύτερα κοινωνικό περιβάλλον θα κάνετε μια γνωριμία με κάποιο άτομο που θα σας γοητεύσει. Ακολουθήστε το ένστικτό σας, πρώτα από όλα, και δευτερευόντως τη λογική έτσι ώστε αυτό το … «γοητεύσει» να μη γίνει «απογοητεύσει».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα επαγγελματικά σας θα χρειαστούν την αμέριστη προσοχή σας καθώς θα έρθετε αντιμέτωποι με συμπεριφορές που μόνο συναδελφικές δεν θα είναι. Σε ό,τι αφορά την οικογενειακή σας ζωή, θα χρειαστεί να κινηθείτε προσεκτικά έτσι ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να προσέξετε τον τρόπο που επικοινωνείτε τα θέλω σας καθώς μπορεί να γίνετε λίγο παραπάνω παραπονιάρηδες ή ακόμα και επιθετικοί. Επιπλέον, άθελά σας ίσως παραφράσετε συμπεριφορές και παρεξηγήσετε ανθρώπους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε περίπτωση που σας γίνει μια επαγγελματική πρόταση, η οποία θα μοιάζει ονειρεμένη για εσάς, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να μην αφεθείτε στον ενθουσιασμό. Βάλτε μπροστά το ρεαλισμό και τη λογική και θα δείτε τι ακριβώς σας ταιριάζει και τι όχι.

ΙΧΘΥΣ

Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα ενώ, σε ορισμένες περιπτώσεις, θα σας ταλανίσουν ακόμα και ψυχικά. Μετριάστε την τάση σας να εξιδανικεύετε τους άλλους. Αντ' αυτού, δείτε τους με τα πραγματικά τους χρώματα. Ορισμένοι θα βιώσετε την επιστροφή προσώπου από το ερωτικό σας παρελθόν.

 

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-09-2022 12:00:00