Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία. Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία. Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

 Στις 30 Σεπτεμβρίου 2021 η Αφροδίτη από τις 22° 49’ του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον ανάδρομο Δία που θα βρίσκεται στις 22° 49’ του Υδροχόου. Με την όψη αυτή θα γίνουμε λίγο απείθαρχοι και θα αφεθούμε σε επιπόλαιες συμπεριφορές κοιτώντας μόνο την καλοπέρασή μας. Εάν δεν προσέξουμε μπορεί να παρασυρθούμε σε σπατάλες με αποτέλεσμα να προκαλέσουμε ένα μικρό χάος στον οικονομικό μας προγραμματισμό.

Sponsored Links

Επιπολαιότητες και ανευθυνότητες

Αγορές που θα γίνουν με γνώμονα, όχι τις πραγματικές μας ανάγκες, αλλά την κάλυψη του όποιου συναισθηματικού μας ελλείματος, θα μας αδειάσουν τις τσέπες χωρίς στην ουσία να μας δώσουν κάτι άλλο. Η τάση της όψης συνδέεται με την γενικότερη ανευθυνότητα και την ροπή στις απολαύσεις, κάτι που σημαίνει ότι αν δεν προσέξουμε μπορεί να χαλάσουμε, και την δίαιτά μας, και την σχέση μας. Όσο αφορά μάλιστα τις σχέσεις μας, θα πρέπει να δείξουμε ιδιαίτερη προσοχή γιατί μπορεί μέσα από την γενικότερη ανάγκη μας να παρασυρθούμε ερωτικά αλλά και να παρασύρουμε άλλους, να πέσουμε σε ατοπήματα τα οποία και θα μας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

Προσοχή λοιπόν στα ερωτικά σκάνδαλα και γενικά τις ανεύθυνες συμπεριφορές που μόνο προβλήματα μπορούν να μας φέρουν. Επίσης, καλό θα ήταν να είμαστε φειδωλοί στον τρόπο που εκφραζόμαστε και μιλάμε γιατί εύκολα μπορεί να παρεξηγηθούν τα λεγόμενά μας. Τέλος, ας προσέξουμε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα και τους άλλους και καλό είναι να θυμόμαστε, όταν μας πλησιάζουν άτομα που μοιάζουν με φουσκωμένα παγώνια, ότι όσο πιο άδειος είναι ο άνθρωπος, τόσο περισσότερο θόρυβο κάνει.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 5 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί σε ότι αφορά στην διαχείριση χρημάτων γιατί μπορεί να παρασυρθείτε σε περιττές αγορές και έξοδα. Επίσης, επειδή ελλοχεύει ο κίνδυνος εμπλοκής σας σε σκάνδαλο με άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την όψη αυτή είναι πολύ πιθανό να εμπλακείτε σε μια ερωτική περιπέτεια ακόμα και με άτομο με το οποίο συνεργάζεστε, κάτι που μπορεί να βλάψει ανεπανόρθωτα την επαγγελματική σας εικόνα. Επίσης, καλό θα ήταν να είστε σε εγρήγορση και για ενδεχόμενες τρικλοποδιές στον εργασιακό τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην μπερδέψετε τις επαγγελματικές με τις προσωπικές σας σχέσεις γιατί δεν θα σας βγει σε καλό. Επίσης, σε περίπτωση που έχετε μπει σε κάποιο πρόγραμμα διατροφής θα παρασυρθείτε και θα το χαλάσετε. Γενικά πάντως, να προσέχετε την διατροφή σας ειδικά σε ότι έχει σχέση με γλυκά και αλκοόλ.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ανάγκη σας να αρέσετε και να απολαμβάνετε τον θαυμασμό των άλλων μπορεί να σας οδηγήσει σε περιπέτειες όχι ιδιαίτερα ευχάριστες. Επίσης, η ροπή που θα έχετε, γενικά, στις υπερβολές, ίσως σας οδηγήσει σε οικονομικές και ενεργειακές σπατάλες.

ΛΕΩΝ

Μην μπείτε σε καμία διαδικασία προσπάθειας να «κάνετε θόρυβο» έτσι ώστε να σας προσέξουν οι άλλοι. Μην παρασύρεστε, λοιπόν, σε υπερβολές στις εκδηλώσεις σας γιατί πραγματικά δεν υπάρχει λόγος. Επίσης, ίσως χρειαστεί να επέμβετε σε κάποιο θέμα μέλους της οικογένειάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό θα ήταν να μην συμμετάσχετε σε μεταφορές ειδήσεων και γενικά διάφορα κουτσομπολιά, ειδικά στον χώρο που εργάζεστε, γιατί στο τέλος θα πληρώσετε τα χρωστούμενα άλλων εσείς. Επίσης, προσέξτε την διατροφή σας γιατί μπορεί να παρασυρθείτε και να την χαλάσετε.

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Η ανάγκη σας να εντυπωσιάσετε κάποιους ανθρώπους, ίσως γιατί θέλετε να τους αποδείξετε την ανωτερότητά σας, θα σας οδηγήσει σε οικονομικές ατασθαλίες. Δεν χρειάζεται να σπαταλάτε, ούτε τα χρήματα σας, ούτε τον χρόνο σας, ούτε την ενέργεια σας για να αποδείξετε ότι αξίζετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως, με την όψη αυτή ειδικά, πιστέψετε ότι η αγάπη στα μέλη της οικογένειάς σας μπορεί να αποδεικνύεται από το πόσο βαθιά βάζετε το χέρι στην τσέπη για αυτά. Αυτή είναι μια συμπεριφορά υπερβολής που ίσως έχει σαν βάση της τις τύψεις σας λόγω έλλειψης διαθέσιμου χρόνου εκ μέρους σας εξαιτίας της εργασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επειδή ό,τι γίνεται κάτω από το φως της Σελήνης φανερώνεται κάτω από το φως του Ήλιου, θα πρέπει να προσέξετε αν υπάρχει κάτι που θα θέλατε να κρύψετε. Αυτό μπορεί να αφορά κάποια κρυφή ερωτική ιστορία, ή κάποιο μυστικό το οποίο αφορά ένα κοντινό σας άτομο ή κάποια άλλη πράξη σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή σας καλεί, όχι μόνο να σταματήσετε να σπαταλάτε τα χρήματά σας για να καλύψετε τις ανάγκες τρίτων, αλλά και να σταματήσετε να σπαταλιέστε συναισθηματικά. Ειδικά αν απέναντί σας έχετε ανθρώπους που τσιγκουνεύονται να σας δώσουν χρήμα και συναισθηματική χαρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη σας να γευτείτε την ζωή στο έπακρο ίσως σας οδηγήσει σε ατασθαλίες παρασύροντάς σας σε υπερβολές οι οποίες μπορεί να τσαλακώσουν κάπως την εικόνα σας, ειδικά αν μιλάμε για χώρους επαγγελματικούς. Όσοι από εσάς είστε σε σοβαρή σχέση να προσέχετε τους ερωτικούς πειρασμούς.

ΙΧΘΥΣ

Η όψη αυτή μπορεί, αν δεν είστε προσεκτικοί στο τι λέτε στους άλλους και τον τρόπο που επικοινωνείτε, να φέρει στην επιφάνεια γεγονότα τα οποία καλό θα ήταν να μην γίνουν γνωστά γιατί μπορεί να σας εκθέσουν. Αυτά μπορεί να αφορούν, τόσο την προσωπική, όσο και την κοινωνική σας ζωή.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 29-09-2021 12:00:00