blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 4
 

Στις 25 Φεβρουαρίου 2024 η Αφροδίτη από τις 10° 31' του Υδροχόου θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Δία που βρίσκεται στον Ταύρο. Κάτω από την επιρροή της όψης αυτής θα έχουμε την όρεξη να τα "φορτώσουμε όλα στον κόκορα" και, με τη διάθεση μικρού άτακτου παιδιού, να προβούμε σε μικρές "ανταρσίες" ενάντια σε ό,τι εμείς θεωρούμε ότι λειτουργεί καταπιεστικά στη ζωή μας. Η αλήθεια είναι ότι με την όψη αυτή θα εστιάσουμε στις διασκεδάσεις, στις κοινωνικές συναναστροφές και στην καλοπέραση και θα νιώθουμε πιο χαρούμενοι και αισιόδοξοι, κάτι που θα μας ωθήσει, με μεγαλύτερη ευκολία, σε γνωριμίες και στη δημιουργία νέων σχέσεων, είτε φιλικών, είτε αισθηματικών.

Sponsored Links

Επιπολαιότητες και ροπή στην καλοπέραση

Το πρόβλημα, όμως, είναι ότι θα έχουμε μια πιο ανάλαφρη διάθεση και καθόλου σωστή διάκριση, κάτι που ενδέχεται να φέρει στη ζωή μας ανθρώπους επιφανειακούς και επιπόλαιους που άλλα θα μας λένε και άλλα θα εννοούν ή ακόμα και όχι απαραίτητα καλών προθέσεων. Επίσης, εύκολα θα μπλέξουμε σε παρεξηγήσεις και εντάσεις, εσωτερικές και εξωτερικές, καθώς είτε δεν θα επιλέγουμε το σωστό χρόνο για να μιλήσουμε ή τα κατάλληλα λόγια, είτε θα παραμένουμε σιωπηλοί αφήνοντας τις λέξεις να "πέσουν κάτω". Ακόμα, δεν θα είμαστε σε θέση να αξιολογήσουμε σωστά τις καταστάσεις με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να επιλέξουμε τρόπο και κατεύθυνση δράσης.

Ακόμα, κάτι που θα πρέπει να προσέξουμε είναι τα οικονομικά μας καθώς η γενναιοδωρία μας αν ξεφύγει θα μεταφραστεί, είτε σε σπατάλες, με την έννοια υπερβολών σε δαπάνες για διασκεδάσεις και ψώνια, είτε στην οικονομική εκμετάλλευσή μας από επιτήδειους που θα μας κάνουν τους φίλους. Τέλος, η όψη αυτή θα μας κάνει λίγο παραπάνω λαίμαργους, ειδικά σε ό,τι αφορά τα γλυκά, ενώ η όρεξή μας για ένα ποτηράκι επιπλέον θα μας οδηγήσει στο να "ξεφύγουμε" λίγο.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Δία;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο τέλος του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στα δεκαήμερα αυτά.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Από τη μια, θα αντιμετωπίσετε την επιπόλαιη στάση ατόμων από το φιλικό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον και, από την άλλη, ενδέχεται και εσείς να είστε αρκούντως προκλητικοί μαζί τους. Αμφότερες οι περιπτώσεις θα χρειαστούν την προσοχή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πρέπει να έχετε τα μάτια και τα αφτιά σας ανοιχτά και να έχετε απόλυτη επαφή με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα καθώς ο λάθος χρόνος αντίδρασης ή, ακόμα χειρότερα, η έλλειψη δράσης θα λειτουργήσουν αρνητικά στα σχέδια και την εικόνα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην δίνετε υποσχέσεις πάνω στον ενθουσιασμό της στιγμής και ελαφρά τη καρδία γιατί η εικόνα του ανώριμου και επιπόλαιου ανθρώπου που θα δώσετε έτσι δεν σας χαρακτηρίζει στην πραγματικότητα. Μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά και ίντριγκες στη δουλειά και τις παρέες γιατί θα εκτεθείτε. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η επαναστατική διάθεσή σας ενδέχεται να σας στοιχίσει σε ό,τι αφορά τη σχέση με το ταίρι σας γι'αυτό κατεβάστε τους τόνους. Επίσης, μην αφήσετε άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον να σας παρασύρουν σε αλόγιστα έξοδα καθώς, σε περίπτωση αδυναμίας κάλυψης των τρεχόντων εξόδων, το πρόβλημα θα το έχετε αποκλειστικά εσείς.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΛΕΩΝ

Μην έχετε μεγάλες οικονομικές προσδοκίες από μια επαγγελματική συνεργασία γιατί θα απογοητευτείτε ενώ οι σχέσεις σας με τη διοίκηση θα χρειαστούν προσοχή. Αισθηματικά, η τάση σας για ανεξαρτησία ενδέχεται να σας οδηγήσει σε σπασμωδικές συμπεριφορές που θα σας στοιχίσουν. Η όψη δεν ευνοεί τις νέες σχέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν ανατροπές και καθυστερήσεις στο πρόγραμμά σας που θα διαταράξουν την ηρεμία και την καθημερινότητά σας, ενώ το βεβαρημένο επαγγελματικό πρόγραμμα λόγω πολλών υποχρεώσεων θα σας αγχώσει. Πείτε ένα μεγάλο όχι στα κουτσομπολιά και καλό είναι να "μετράτε τα λόγια σας" γιατί θα εκτεθείτε.

ΖΥΓΟΣ

Μην επενδύσετε συναισθηματικά σε καινούργιες σχέσεις εξ' αρχής. Αντιθέτως, περιμένετε να δείτε αν τα λόγια που ακούτε συνοδεύονται και από ανάλογες πράξεις. Από την άλλη, και εσείς μην επικεντρώνεστε μόνο στις δικές σας ανάγκες και θέλω έχοντας υπερβολικές απαιτήσεις. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε και στον τρόπο που ξοδεύετε τα χρήματά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα υπάρξουν κάποια έκτακτα έξοδα σχετικά, είτε με την κατοικία, είτε με τους οικείους σας που θα σας αναγκάσουν να βάλετε το "χέρι βαθιά στην τσέπη" και θα σας προκαλέσουν νεύρα τα οποία και θα πρέπει να διαχειριστείτε για να αποφύγετε εντάσεις. Αισθηματικά, αν θέλετε μια επανασύνδεση, να είστε προσεκτικοί σε σχέση με τους "όρους" επιστροφής και τα όρια που θα βάλετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επειδή "η γλώσσα κόκκαλα δεν έχει και κόκκαλα τσακίζει" θα πρέπει να φροντίσετε να έχετε τακτ στην επικοινωνία, ακόμα και αν έχετε δίκιο. Προσοχή στις σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, τη διάδοση ειδήσεων και την οδήγηση. Σε ό,τι αφορά την εμφάνισή σας, καλό είναι να μην κάνετε μεγάλες αλλαγές γιατί το αποτέλεσμα δεν θα σας ενθουσιάσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η υπερβολική αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με τη δογματικότητα στις απόψεις σας θα σας οδηγήσει σε λάθος κινήσεις που στο τέλος θα σας στοιχίσουν πολύ περισσότερο από ό,τι πιστεύετε. Αισθηματικά, δεν θα πρέπει να είστε εστιασμένοι μόνο στα δικά σας θέλω και ανάγκες, αφήνοντας πίσω το ταίρι σας, γιατί θα αντιμετωπίσετε προστριβές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι υπερβολικές απαιτήσεις των οικείων σας σε συνδυασμό με την συγκρουσιακή διάθεσή σας, η οποία προκύπτει από εσωτερικές πιέσεις που σας ταλαιπωρούν, θα σας προκαλέσουν πονοκέφαλο καθώς και μια τάση να τα "βροντήξετε όλα κάτω". Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και διαχειριστείτε δίκαια και με ηρεμία τις καταστάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα αντιμετωπίσετε πιεστικές καταστάσεις και παρελθόντα θέματα με τα οποία είχατε αποφύγει να ασχοληθείτε ή την επιστροφή των ίδιων προβλημάτων που είχατε στο παρελθόν. Διατηρείστε την ψυχραιμία σας και κινηθείτε με σωστό τρόπο. Επίσης, θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και γενικά στις μετακινήσεις.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-02-2024 19:32:08