Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 14 Ιουλίου 2022 η Αφροδίτη από τις 25° 18’ των Διδύμων θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύες. Η όψη αυτή μπορεί να λειτουργήσει σαν παραμορφωτικός φακός εμποδίζοντάς μας να δούμε την πραγματικότητα. Τα όποια αισθήματα ανασφάλειας μας έχουν δημιουργήσει σχέσεις, καταστάσεις και άνθρωποι, θα αυξηθούν σε συναισθηματική ένταση. Είναι πολύ πιθανό να νιώσουμε «λίγοι», να πιστέψουμε ότι δεν είμαστε «αρκετοί», κάτι που σαν αίσθημα θα το προβάλουμε και στους, όποιους, άλλους της ζωής μας.

Sponsored Links

Μεγάλες προσδοκίες

Σε ό,τι αφορά την προσωπική μας ζωή και δεδομένου, μάλιστα, ότι θα υπάρχει και μια γενικότερη τάση υπερβολής, με την όψη αυτή εύκολα μπορούμε να αγνοήσουμε προφανή προβλήματα και ελαττώματα των άλλων και να εστιάσουμε σε ό,τι εμείς θεωρούμε δυνατό τους σημείο βάζοντας τους σε ένα θρόνο, εξιδανικεύοντάς τους. Αυτό φυσικά θα μας προκαλέσει αισθήματα άγχους, ανασφάλειας αλλά και ζήλιας καθώς θα νιώθουμε ότι πρέπει συνεχώς να παλεύουμε να ικανοποιήσουμε και να υπηρετήσουμε ένα ταίρι που, στην ουσία, έχουμε αναγάγει σε θεότητα. Με λίγα λόγια, είναι πολύ εύκολο να πέσουμε μόνοι μας σε μια παγίδα και να λειτουργήσουμε εις βάρος της προσωπικής μας ψυχικής ηρεμίας και συναισθηματικής υγείας.

Επίσης, καλό είναι να προσέξουμε τον τρόπο που οι άλλοι μας φέρονται γιατί εύκολα μπορούμε να πέσουμε στην παγίδα της εκμετάλλευσης και, ως εκ τούτου, της απογοήτευσης, καθώς άλλα εμείς θα φανταζόμαστε ότι συμβαίνουν και άλλα στην ουσία θα γίνονται και θα εισπράττουμε. Η όψη αυτή θα τονίσει τα κακώς κείμενα όλων των προβληματικών σχέσεων που αφήνουν συναισθηματικά κενά.

Η αλήθεια είναι ότι η ανάγκη μέσα μας για αγάπη, στοργή και τρυφερότητα θα είναι μεγάλη. Όμως, καλό θα είναι να μην ψάχνουμε όλα αυτά με λάθος τρόπο και από εντελώς λάθος άτομα. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά μας, θα αντιμετωπίσουμε τη δική μας λανθασμένη κρίση και εκτίμηση των καταστάσεων καθώς δεν θα μπορούμε εύκολα να δούμε αντικειμενικά τις καταστάσεις. Με τα οικονομικά μας καλό θα ήταν να είμαστε συνετοί και να προσέχουμε τα τιμαλφή μας.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τον τρόπο που εκφράζεστε γιατί, αν και θα λέτε αλήθειες και θα έχετε καλές προθέσεις, οι άλλοι δεν θα μπορούν να τις διαχειριστούν και θα παρεξηγηθείτε. Επίσης, αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις γιατί μπορεί, λόγω συνθηκών να μην καταφέρετε να τις κρατήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν θα πρέπει να έχετε μεγάλες προσδοκίες από τους άλλους όσο ανάγκη και αν έχετε να αισθανθείτε ασφάλεια και σιγουριά. Προστατεύσετε τον εαυτό σας από κάποια άτομα που βρίσκονται στο φιλικό σας περιβάλλον γιατί υπάρχει η πιθανότητα να θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και θα υπάρξουν κάποιες επαφές σχετικές με μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική συνεργασία καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται ή τουλάχιστον να μην έχετε άμεσα τις οικονομικές απολαβές που εσείς πιστεύετε ότι θα έχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δεδομένου ότι θα υπάρχει παρασκήνιο γύρω σας, καλό θα ήταν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην πέσετε σε παγίδες. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας θα βιώσετε μια απογοήτευση ενώ καλό θα ήταν να μην συμμετάσχετε στη οποιαδήποτε διασπορά ειδήσεων γιατί θα εκτεθείτε.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να είστε πιο φειδωλοί στον τρόπο που ξοδεύετε γιατί πάνω στον ενθουσιασμό σας εύκολα μπορεί θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού και αν δεν καταφέρετε να καλύψετε κάποιες βασικές σας υποχρεώσεις θα έχετε πρόβλημα. Επίσης, μην εκπλαγείτε αν κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον τελικά δεν είναι άξιο εμπιστοσύνης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μην απογοητεύεστε αν βλέπετε ότι, όσο και αν προσπαθείτε, δεν σας «βγαίνει» ένα επαγγελματικό σας πλάνο. Θα πρέπει να αναδιοργανωθείτε και να κάνετε κάποιες τροποποιήσεις ή ενδεχομένως να αλλάξετε συνεργάτες. Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σας θα πρέπει να κάνετε υπομονή με το ταίρι σας.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Μην είστε ανυπόμονοι σε ό,τι αφορά κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας γιατί είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ορισμένες καθυστερήσεις ή ακόμα και κάποιες αναγκαστικές αλλαγές. Προσοχή στο παρασκήνιο αλλά και στις τρικλοποδιές που μπορεί να σας βάλουν άτομα με τα οποία πολύ πιθανόν να είχατε στο παρελθόν συνεργαστεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καλό θα ήταν με την όψη αυτή να μην προχωρήσετε σε επενδύσεις και αγοραπωλησίες γιατί δεν θα είναι προς όφελός σας. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, δε θα πρέπει να αφεθείτε σε φαντασιώσεις που μπορούν εύκολα να σας παρασύρουν σε μονοπάτια που δεν είναι σίγουρο ότι μπορείτε να περπατήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να κάνετε υπομονή σε σχέση, τόσο με το ταίρι σας, όσο και με τα μέλη της οικογένειάς σας. Ίσως εσείς θέλετε περισσότερα από αυτούς ή το ανάποδο. Επίσης, αν δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε τις συνέπειες δε θα πρέπει να αφεθείτε να παρασυρθείτε σε αισθηματικές απιστίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν και θα έχετε κάποιες «ευκαιρίες» μην εμπλακείτε σε προστριβές με άτομα που συνεργάζεστε γιατί θα χάσετε την ηρεμία σας. Επίσης, κρατηθείτε μακριά από κουτσομπολιά γιατί θα εκτεθείτε. Επιπλέον, ίσως χρειαστεί να πείτε κάποια κατά συνθήκη ψέματα για να αποφύγετε τα χειρότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Προσέξετε που ξοδεύετε, τόσο τα χρήματά σας, όσο και τα συναισθήματά σας. Η ανάγκη σας να περνάτε καλά μπορεί να σας βγάλει εκτός οικονομικού προγραμματισμού, ενώ η ανάγκη σας να πιστέψετε ότι είναι αλήθεια όλα όσα ακούτε, μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με σοβαρές αισθηματικές απογοητεύσεις.

ΙΧΘΥΣ

Θα πρέπει να είστε διπλωματικοί σε σχέση με τους οικείους σας καθώς οι κόντρες και οι προστριβές δεν θα βγάλουν πουθενά. Αν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στην κατοικία σας, ακόμα και με την έννοια μιας μετακόμισης, διπλοτσεκάρετε τις καταστάσεις για να μην βρεθείτε μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 12-07-2022 12:00:00