Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 1
 

Στις 9 Ιανουαρίου 2023 η Αφροδίτη από τις 8° 13’ του Υδροχόου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στους Διδύμους. Η όψη αυτή θα βοηθήσει τις σχέσεις μας, κυρίως τις αισθηματικές, όχι μόνο να βελτιωθούν αλλά και να ανθίσουν, ιδιαίτερα μάλιστα στην περίπτωση που είχαμε αντιμετωπίσει με το ταίρι της καρδιάς μας μια κάποια ψυχρότητα και συναισθηματική απομάκρυνση. Τόσο εμείς, όσο και ο άνθρωπός μας, θα βρεθούμε από κοινού σε μια κατάσταση που, όχι μόνο θα μας επιτρέψει να αντικρύσουμε τις αλήθειες μας, αλλά θα μας ωθήσει να δείξουμε κατανόηση στο έτερό μας ήμισυ καθώς και διάθεση να κάνουμε αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Sponsored Links

Ερωτική αφύπνιση και συναρπαστικές καταστάσεις

Επιπλέον, η όψη αυτή θα αυξήσει την ερωτική μας επιθυμία και θα μας κάνει πιο άμεσους σε σχέση με τον τρόπο που φλερτάρουμε ή που διεκδικούμε ερωτικά το αντικείμενο του πόθου μας. Θα είμαστε διαθέσιμοι να πάρουμε ρίσκα στο αισθηματικό πεδίο και να κάνουμε ουσιαστικά βήματα, όχι μόνο αποδεχόμενοι τις βαθιές και, κατά περιπτώσεις, ανομολόγητες επιθυμίες μας, αλλά και κάνοντας ουσιαστικά βήματα πλησιάζοντας το πρόσωπο που μας ενδιαφέρει. Το πάθος θα κυριαρχήσει και θα μας οδηγήσει σε συναρπαστικές περιπέτειες, ή και σε ενδιαφέρουσες γνωριμίες για κάποιους από εμάς, που θα μας φέρουν σε επαφή με τις αληθινές ανάγκες και τα πραγματικά θέλω μας. Φυσικά, με την όψη αυτή θα υπάρξουν και κάποια ανοίγματα που θα αφορούν επιστροφές ανθρώπων από το ερωτικό μας παρελθόν και, αν το επιθυμούμε, επανασυνδέσεις.

Γενικά πάντως, η όψη αυτή θα εκτοξεύσει τον ενθουσιασμό μας, θα μας κοινωνικοποιήσει και θα μας δραστηριοποιήσει σε σχέση με ό,τι αφορά τις φιλίες μας, τις κοινωνικές μας συναναστροφές και οτιδήποτε μας παθιάζει. Θα αφυπνίσει μέσα μας τη δημιουργικότητα, είτε αυτό είναι κάτι που αφορά μια δουλειά, ιδιαίτερα μάλιστα αν αυτή αφορά κάτι καλλιτεχνικό ή δημιουργικό, είτε κάτι σαφώς μεγαλύτερο που αφορά στο μέλλον μας.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον ανάδρομο Άρη;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, αλλά και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα έχετε κάποια ευχάριστα νέα, μέσα από τηλεφωνήματα ή από συναντήσεις, σχετικά με ένα μελλοντικό σας σχέδιο. Δίπλα σας, στο οποιοδήποτε εγχείρημά σας, θα έχετε πρόσωπα που σας υποστηρίζουν από το φιλικό ή το κοινωνικό σας περιβάλλον.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αυτή θα σας προσφέρει ευκαιρίες για να σταθεροποιηθείτε επαγγελματικά και να μπορέσετε να έχετε μια σταθερή βάση που θα σας επιτρέψει να αναπτυχθείτε και οικονομικά. Μια μεγάλη επιθυμία σας, ένα έργο σας, θα μπει σε πορεία υλοποίησης.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα μπορέσετε να πατήσετε γερά στα πόδια σας, να αφήσετε πίσω σας στρεσογόνες καταστάσεις του παρελθόντος και να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία. Ευοίωνα και άκρως θετικά νέα θα έχετε σχετικά με σπουδές, νομικές σας υποθέσεις ή ακόμα και ένα ταξίδι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η όψη θα φέρει γεγονότα που θα ξυπνήσουν το πάθος και την ερωτική ένταση μέσα σας. Θα έρθετε πιο κοντά, ερωτικά, με το ταίρι σας ενώ, αν υπάρχει κάποιο άτομο στη ζωή σας, θα το διεκδικήσετε έντονα. Ορισμένους θα σας απασχολήσει μια επανασύνδεση.

ΛΕΩΝ

Αν έχετε ερωτικό ταίρι, είτε θα αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας, είτε θα ανθίσει ξανά η μεταξύ σας ερωτική χημεία. Όσοι είστε αδέσμευτοι, θα κάνετε, ίσως και μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον, μια συναρπαστική νέα γνωριμία που ίσως γίνει ένας μεγάλος έρωτας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την όψη αυτή θα κάνετε πράγματα για να ανανεώσετε την εξωτερική σας εμφάνιση, κάτι που θα σας κάνει περισσότερο γοητευτικούς και ερωτεύσιμους. Επαγγελματικά, θα έχετε εύνοια όπως και ευκαιρίες ικανές να ανατρέψουν θετικά την τωρινή κατάσταση.

Ολυμπία

Ολυμπία

ΖΥΓΟΣ

Η όψη αυτή θα σας κάνει άκρως αισθησιακούς, ακαταμάχητους και ερωτικά διεκδικήσιμους. Οι δεσμευμένοι ίσως κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας που θα ανανεώσει τη σχέση σας ή θα σκεφτείτε σοβαρά το μέλλον της. Οι αδέσμευτοι θα έχετε τύχη στον έρωτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευχάριστα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να πετάξετε από πάνω σας λάθη του παρελθόντος και να διεκδικήσετε τη χαρά. Οικογενειακές σχέσεις αλλά και γενικά ζητήματα της οικίας σας θα βρουν λύση. Μια ερωτική επιστροφή ή ένας παρασκηνιακός έρωτας ανήκουν στη σφαίρα του πιθανού.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η όψη αυτή σας καλεί να κοινωνικοποιηθείτε και να κυνηγήσετε τα όνειρά σας ή, πιο απλά, έναν καινούργιο έρωτα. Θα υπάρξουν έξοδοι, διασκεδάσεις, γνωριμίες και για ορισμένους από εσάς και ένα ταξίδι. Το μεγάλο σας ατού θα είναι η δυνατή σας έκφραση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα σας απασχολήσει η βελτίωση της εμφάνισής σας. Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σας, θα γίνετε πιο δραστήριοι και, ως εκ τούτου, πιο αποτελεσματικοί, κάτι που θα σας ευνοήσει και οικονομικά. Ορισμένοι θα βρείτε τον έρωτα μέσα σε κάποιο επαγγελματικό περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την όψη αυτή θα βγείτε, θα διασκεδάσετε, θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα φλερτάρετε και θα έχετε αισθηματικές κατακτήσεις. Τα επαγγελματικά και τα οικονομικά σας μπαίνουν σε πορεία βελτίωσης. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε και ένα ταξίδι, είτε με το ταίρι σας, είτε με φίλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η όψη αυτή θα σας ανανεώσει ψυχικά, πνευματικά και συναισθηματικά και θα σας βοηθήσει να επικεντρωθείτε σε ό,τι σας κάνει να νιώθετε σιγουριά και ασφάλεια. Να ακούτε πάντα τη διαίσθησή σας. Αισθηματικά, ορισμένους θα σας αναστατώσει ένας παρασκηνιακός έρωτας ή μια ερωτική επιστροφή.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-12-2022 11:03:45