Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2022 η Αφροδίτη από τις 18° 38’ της Παρθένου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα μας φέρει ενδιαφέρουσες και απροσδόκητες εκπλήξεις και εμπειρίες. Η διάθεσή μας θα αλλάξει προς το καλύτερο, ίσως και με τη βοήθεια ενός ανθρώπου που μπορεί και θέλει να μας βοηθήσει ενώ, σε περίπτωση που το προηγούμενο διάστημα αισθανόμασταν ασταθείς συναισθηματικά, κάποιο ξαφνικό γεγονός θα μας βοηθήσει να βρούμε τα πατήματά μας.

Sponsored Links

Συναρπαστικές συναισθηματικές εμπειρίες και ανανεωτική διάθεση

Δεδομένου ότι η ζωή μπορεί να μας εκπλήξει με πολλούς και διάφορους ευχάριστους, και περίεργους κατά περιπτώσεις, τρόπους, με την όψη αυτή μπορούμε να περιμένουμε να συμβούν γεγονότα που θα μας βγάλουν από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα και θα μας ωθήσουν να πειραματιστούμε και να ζήσουμε μικρές και ενδιαφέρουσες περιπέτειες. Επίσης, αρκετοί από εμάς θα κάνουμε καινούργιες γνωριμίες με νέα άτομα τα οποία, αν και θα είναι εντελώς διαφορετικά από εμάς ή από ότι είχαμε συνηθίσει να έχουμε στη ζωή μας ή ακόμα και εκκεντρικά, θα τα βρούμε συναρπαστικά.

Η συναισθηματική μας κατάσταση θα αλλάξει όπως και η σχέση με το ταίρι μας, όχι μόνο μέσα από ευχάριστες εκπλήξεις και ρομαντικές κινήσεις, αλλά ταυτόχρονα και με τη διάθεσή μας να κάνουμε τη μεταξύ μας σχέση πιο πικάντικη με ερωτικά παιχνίδια που θα ανανεώσουν το δεσμό μας. Όσοι από εμάς είμαστε αδέσμευτοι, και δεδομένου ότι θα φαινόμαστε αλλά και θα είμαστε θελκτικοί και γοητευτικοί, θα έχουμε ευκαιρίες για να κάνουμε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία με άτομο που η αύρα του θα μας εμπνέει ερωτικά και θα ξυπνήσει μέσα μας το ρομαντισμό και τη διάθεσή μας να ξεφύγουμε από τους κανόνες. Ορισμένοι από εμάς ίσως ερωτευτούμε κεραυνοβόλα. Ωστόσο, αν και τα αισθήματα θα είναι έντονα, η μακροημέρευση της σχέσης δεν θα είναι απολύτως σίγουρη.

Αλλαγές με την όψη αυτή μπορούμε να έχουμε και στην εμφάνισή μας καθώς θα θελήσουμε να κάνουμε κάποιες κινήσεις βελτίωσης είτε μέσα από μια αισθητική επέμβαση, είτε αλλάζοντας τη διατροφή και βάζοντας τη γυμναστική στη ζωή μας. Σε ό,τι αφορά τόσο τα επαγγελματικά, όσο και τα οικονομικά μας, ορισμένοι από εμάς θα έχουμε κάποια απροσδόκητα έσοδα ή άλλες ευκαιρίες για να κερδίσουμε χρήματα. Κάποιοι άλλοι θα λάβουμε από το πουθενά, που λένε, πληροφορίες που θα μας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες αναφορικά με την καριέρα μας ενώ θα υπάρξουν και κάποιοι από εμάς που θα νιώσουμε έτοιμοι να απελευθερωθούμε από ένα καταπιεστικό για την προσωπικότητά μας και την εξέλιξή μας επαγγελματικό περιβάλλον και να ανοίξουμε τα φτερά μας για κάτι σαφώς καλύτερο.

Τέλος, με τη όψη αυτή μπορεί να βάλουμε και το χέρι στη τσέπη αλλά αυτό θα γίνει με ενθουσιασμό καθώς το όποιο έξοδο θα αφορά κάτι που μας φέρνει χαρά και ενθουσιασμό, είτε αυτό είναι ένα αντικείμενο, είτε αυτό είναι ένα εισιτήριο για μια συναυλία, είτε αυτό είναι ένα ταξίδι ή οτιδήποτε άλλο.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, αλλά και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο που θα είναι θετικές για την εξέλιξη της καριέρας σας, ενώ θα βελτιωθούν και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Κάποιοι θα λάβετε χρήματα και ορισμένοι άλλοι θα προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία με καλύτερες αποδοχές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αυτή θα ενισχύσει τη γοητεία σας και θα σας ξαναβάλει, με δυναμικό τρόπο, στο ερωτικό παιχνίδι. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα εισάγετε καινούργιες και πικάντικες πρακτικές στη σχέση με το ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι έχετε πολλές πιθανότητες να βιώσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε ευχάριστες αλλαγές και χαρές σε σχέση με την οικογένειά σας που θα σας ανανεώσουν ψυχικά και συναισθηματικά. Σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, ευνοείστε ιδιαίτερα όσοι εργάζεστε από το σπίτι. Ερωτικά, θα βιώσετε την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν που θα σας ικανοποιήσει ψυχικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να κοινωνικοποιηθείτε και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο μέσα από γνωριμίες με καινούργια, δημιουργικά και ενδιαφέροντα άτομα. Ορισμένοι, μέσα από φιλικές παρέες ή κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, θα κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Θα σας απασχολήσει, με ιδιαίτερα θετικό τρόπο, η καριέρα σας καθώς, είτε κάποια γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εικόνα σας, είτε θα έχετε μια καινούργια και αρκετά ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία μέσα σε επαγγελματικό περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας κάνει να νιώσετε τυχεροί καθώς οι συγκυρίες που θα υπάρξουν θα σας βοηθήσουν να βάλετε κάποια σχέδιά σας σε πορεία υλοποίησης. Εύνοια θα έχετε σε θέματα νομικά, γραφειοκρατίας ή σπουδών όπως επίσης και σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Ορισμένοι θα κάνετε ένα μακρινό ταξίδι.

Ολυμπία

Ολυμπία

Sponsored Links

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς θα μπορέσετε να καλύψετε, τόσο κάποιες τρέχουσες υποχρεώσεις σας, όσο και κάποιες παρελθούσες εκκρεμότητες. Σε προσωπικό επίπεδο, ορισμένοι θα βιώσετε την αναζωπύρωση ενός έρωτα από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα φέρει στη ζωή σας ευχάριστες αλλαγές που θα είναι καθοριστικής σημασίας, τόσο για το επαγγελματικό, όσο και για το αισθηματικό σας μέλλον. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια σχέση σας ενώ κάποιοι άλλοι θα ξεκινήσετε μια καινούργια και συναρπαστική ερωτική περιπέτεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσουν οι ήδη υπάρχουσες επαγγελματικές σας σχέσεις αλλά και κάτι καινούργιο, και κατά περιπτώσεις καινοτόμο, με το οποίο θέλετε να ασχοληθείτε. Διαφημίστε και προβάλετε τον εαυτό σας και το έργο σας καθώς η εποχή είναι ευνοϊκή σε ό,τι αφορά την ανεύρεση των σωστών συνεργατών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να έρθετε σε επαφή με τη δημιουργική πλευρά του εαυτού σας. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά, τόσο συναισθηματικά, όσο και ψυχικά με το ταίρι σας. Εύνοια δέχεστε σε θέματα σχετικά με συμβόλαια, νομικές υποθέσεις, σπουδές και ταξίδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσουν θετικά θέματα σχετικά με αγοραπωλησία ή την οικονομική εκμετάλλευση ενός οικογενειακού σας ακινήτου ενώ άλλους τακτοποιήσεις κληρονομικών ή οικονομικών εκκρεμοτήτων σε τράπεζες και δημόσιο. Ερωτικά, το πάθος επιστρέφει όπως επίσης και ένα άτομο από το παρελθόν.

ΙΧΘΥΣ

Η θετική αυτή όψη θα σας προσφέρει χαρές και όμορφες στιγμές ειδικά σε σχέση με ταξίδια ή γενικά με μετακινήσεις. Μέσα από τη σωστή επικοινωνία θα κάνετε τις σχέσεις σας πιο εποικοδομητικές ενώ, αρκετοί από εσάς, θα ανοίξετε τα φτερά σας μέσα από μια νέα συνεργασία. Ερωτικά, θα φλερτάρετε και θα κάνετε γνωριμίες.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-09-2022 12:00:00