blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 7
 

Στις 7 Φεβρουαρίου 2024 η Αφροδίτη από τις 19° 08' του Αιγόκερω θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα μας δώσει την ώθηση να ασχοληθούμε με κάτι διαφορετικό και αρκούντως ενδιαφέρον που θα μας βγάλει από τη ρουτίνα και θα χρωματίσει την καθημερινότητά μας. Η αλήθεια είναι ότι με την όψη αυτή η προσοχή μας εύκολα θα αποσπάται από ο,τιδήποτε καινούργιο και λαμπερό. Τις ζωές αρκετών από εμάς θα αλλάξουν κάποιες απροσδόκητες, αλλά άκρως ενδιαφέρουσες, συναντήσεις και επαφές που με τον τρόπο τους θα συμβάλουν στο να νιώσουμε καλύτερα, ακόμα και με την έννοια της ικανοποίησης βαθύτερων επιθυμιών μας.

Sponsored Links

Συναρπαστικές καταστάσεις και νέα ενδεχόμενα

Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική μας ζωή και δεδομένου του γεγονότος ότι θα εστιάσουμε στην προσωπική μας πρόοδο και εξέλιξη της καριέρας μας, θα τολμήσουμε να βγούμε από τη ζώνη άνεσης και να δοκιμάσουμε κάτι καινούργιο που θα μας γεμίσει ενθουσιασμό, θα μας παθιάσει και θα μας κάνει να νιώσουμε γεμάτοι ενέργεια και όραμα. Από την άλλη, κάποιοι από εμάς στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική κατάσταση ή θέση, θα βιώσουμε θετικές αλλαγές που θα μας δώσουν ελπίδα για το κάτι καλύτερο, τόσο από οικονομικής άποψης, όσο και από επαγγελματικής εξέλιξης. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η όψη αυτή βοηθά, τόσο στη διακοπή συνεργασιών που δεν εξυπηρετούν πλέον, με σκοπό φυσικά τη δημιουργία καινούργιων και πιο συμβατών με την ανάγκη μας για εξέλιξη, όσο και στη διάθεση για οικονομική ανεξαρτησία.

Σε σχέση με την προσωπική μας ζωή, η όψη ευνοεί τις ξαφνικές γνωριμίες και την έλευση ανθρώπων καινούργιων και συναρπαστικών με τους οποίους θα υπάρχει πνευματική και συναισθηματική ταύτιση, ενώ θα υπάρξουν και σχέσεις που θα μοιάζουν με κεραυνοβόλους έρωτες. Η σχέση με ένα άτομο που θα μας ανανεώσει ψυχή τε και σώματι, ίσως μάλιστα και διαφορετικού υπόβαθρου, είναι μέσα στα ενδεχόμενα. Γενικά, η διάθεσή μας για περιπέτεια και σχέσεις με μια εσάνς φρεσκάδας θα μας ωθήσει στην ανάγκη νέων εμπειριών και σχέσεων που θα μας ανοίξουν την πόρτα σε νέες δυνατότητες.

Ωστόσο, και σε ό,τι αφορά κυρίως τους δεσμευμένους και δεδομένου ότι η όψη αυτή οδηγεί στην ανάγκη για έκφραση της ατομικότητας, σπάσιμο κανόνων, ανάγκη ανανέωσης και προσωπικής ελευθερίας, μπορεί να προκληθεί αστάθεια ενώ απρόβλεπτες καταστάσεις θα δοκιμάσουν τις αντοχές στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού και του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Ταύρους, Καρκίνους, Λέοντες, Ζυγούς, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Υδροχόους γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν ανοίγματα για κάτι καινούργιο και αρκετά ελπιδοφόρο σε ό,τι αφορά κυρίως την επαγγελματική σας ζωή που, όχι μόνο θα σας ανανεώσει εσωτερικά και θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση, αλλά και θα βελτιώσει τα έσοδά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ευνοϊκές θα είναι οι σχέσεις σας με το εξωτερικό ενώ μια συμφωνία που θα κάνετε θα βελτιώσει το εδώ και τώρα σας και θα βοηθήσει να ατενίσετε το μέλλον με περισσή αισιοδοξία. Ορισμένοι θα κάνετε ένα ταξίδι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποια έξτρα έσοδα θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες που σας είχαν ταλαιπωρήσει. Αισθηματικά, η πνευματική, κυρίως, ταύτιση καθώς και το απωθημένο που έχετε με ένα συγκεκριμένο άτομο, θα σας φέρουν πιο κοντά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μέσα σε φιλικές παρέες, κοινωνικά περιβάλλοντα ή ακόμα και τα σόσιαλ θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. Κατά τα λοιπά, θα έχετε χαρούμενες συναντήσεις καθώς και εύνοια σε ό,τι αφορά ομάδες και συλλόγους.

ΛΕΩΝ

Ενδιαφέρουσες επαγγελματικές εξελίξεις θα ανανεώσουν μέσα σας την αισιοδοξία ενώ κάποια έξτρα έσοδα θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας. Αρκετοί θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση της εμφάνισής σας ή με ένα νέο έρωτα μέσα σε κάποιο επαγγελματικό περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετές ευκαιρίες για νέες αισθηματικής φύσης γνωριμίες θα σας δοθούν με την όψη αυτή ενώ αρκετοί από εσάς τη γνωριμία αυτή θα την κάνετε κατά τη διάρκεια μιας μετακίνησης ή ενός ταξιδιού. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά νομικές υποθέσεις και υπογραφές.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΖΥΓΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε ό,τι αφορά αγοραπωλησίες ακινήτων ή την οικονομική εκμετάλλευσή τους. Γενικά, θα υπάρξουν ευκαιρίες βελτίωσης των οικονομικών σας. Αισθηματικά, αρκετούς θα απασχολήσει μια ερωτικής φύσης επανένωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ταξίδια, μετακινήσεις, ευχάριστες συναντήσεις και ελπιδοφόρα νέα είναι μερικά από τα δώρα της όψης αυτής για εσάς. Να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για επαγγελματικής φύσης ευκαιρίες. Αισθηματικά, ένας αέρας ανανέωσης θα φυσήξει στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, ακόμα και μέσα από κάποιο έξτρα εισόδημα. Το επαγγελματικό περιβάλλον και οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα βελτιωθούν. Αν υπάρχουν θέματα υγείας, θα βρεθούν λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις αισθηματικής φύσης ευκαιρίες που θα έχετε καθώς θα σας προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση πολυεπίπεδα. Γενικά, η ανάγκη για περιπέτεια και ανανέωση θα σας ωθήσουν σε εξόδους, διασκεδάσεις και κοινωνικοποίηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευχάριστα νέα και γεγονότα καθώς και θετικές εξελίξεις σε θέματα που σας απασχολούν θα σας βοηθήσουν να νικήσετε φοβίες και ανασφάλειες. Αισθηματικά, ένας κρυφός έρωτας ή μια επανασύνδεση θα σας απασχολήσει αρκετά.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχετε ευχάριστες εκπλήξεις από φίλους ή από άτομα με τα οποία έχετε κοινωνική επαφή. Καινούργιοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας, κάτι που θα σας ωθήσει σε αλλαγές πάσης φύσεως. Οι αδέσμευτοι δώστε έμφαση στη διασκέδαση και στο φλερτ.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 05-02-2024 12:00:00