Quantcast
blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 6
 

Στις 22 Δεκεμβρίου 2022, η Αφροδίτη από τις 15° 22’ του Αιγόκερω θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα χαρίσει ευχάριστες στιγμές έξω από τη ρουτίνα και τα συνηθισμένα. Τα όποια επαναλαμβανόμενα καθημερινά μοτίβα της ζωής μας θα νιώθουμε ότι μας ρουφούν την ενέργεια και μας εξαντλούν τόσο συναισθηματικά, όσο και πνευματικά και η βαθύτερη ανάγκη μας θα είναι η ανανέωση σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Αυτό, φυσικά, ως επακόλουθο θα έχει καινούργιες ιδέες και αποφάσεις τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε γιατί εύκολα μπορούν να καρποφορήσουν και να γίνουν κάτι πολύ ενδιαφέρον και πρωτότυπο.

Sponsored Links

Ξαφνικοί έρωτες και ερωτικές εμπειρίες

Η όψη αυτή θα μας ωθήσει να κοινωνικοποιηθούμε, να βγούμε, να διασκεδάσουμε, να βρεθούμε με φίλους και γνωστούς αλλά και να κάνουμε ξαφνικές γνωριμίες με ανθρώπους αρκετά ενδιαφέροντες και, κατά περιπτώσεις, εκκεντρικούς ή εντελώς διαφορετικής νοοτροπίας ή ακόμα και ηλικίας από την δική μας.

Σε ό,τι αφορά την αισθηματική μας ζωή, η όψη αυτή «μιλάει» για κεραυνοβόλους έρωτες ή για κεραυνοβόλες συνειδητοποιήσεις των αληθινών συναισθημάτων μας. Αρκετοί από τους εξ ημών αδέσμευτους θα αναζητήσουμε την περιπέτεια ή κάποιο άτομο που θα μοιράζεται τα ίδια ενδιαφέροντα με εμάς και την ίδια λαχτάρα για αγάπη, στοργή αλλά, ταυτόχρονα, και για ελευθερία κινήσεων ενώ κάποιοι άλλοι από εμάς θα δούμε ένα πρόσωπο από το άμεσα φιλικό ή το ευρύτερα κοινωνικό μας περιβάλλον με μια πιο ρομαντική ματιά.

Όσοι από εμάς είμαστε δεσμευμένοι θα θελήσουμε να πειραματιστούμε ερωτικά με το ταίρι μας κάνοντας τις νύχτες μας πιο πικάντικες ενώ κάποιοι άλλοι θα επωφεληθούμε από την όψη για να κάνουμε ένα ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, η όψη αυτή σε ό,τι αφορά τον έρωτα θα φέρει στο μυαλό μας τα παρακάτω λόγια του βουδιστή μοναχού Τικ Νατ Χαν: “Πρέπει να αγαπάς με τέτοιο τρόπο, ώστε ο άνθρωπος που αγαπάς να νιώθει ελεύθερος”.

Ακόμα, η θετική αυτή όψη θα μας φέρει ευχάριστες ειδήσεις, δώρα και εκπλήξεις που θα αναπτερώσουν το ηθικό μας και θα μας γεμίσουν με αισιοδοξία ενώ κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα μας βοηθήσουν να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας. Ορισμένους από εμάς θα μας απασχολήσει μια αλλαγή που θα θελήσουμε να κάνουμε στην εμφάνισή μας με την έννοια κουρέματος, χτενίσματος, μακιγιάζ, στιλ ντυσίματος ή ακόμα και μια αισθητικής επέμβασης.

Αυτό που θα πρέπει λίγο να προσέξουμε είναι τα οικονομικά μας γιατί, αν και σε γενικές γραμμές δεν θα έχουμε μεγάλα σκαμπανεβάσματα, θα έχουμε μια ροπή στα έξοδα, στα ψώνια και στις εξόδους πράγμα που μπορεί να μας αδειάσει εύκολα την τσέπη αν δεν προσέξουμε.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του παρορμητικού σταυρού, δηλαδή: Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους καθώς και του σταθερού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους, γεννημένους στο 2ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα φέρει ευκαιρίες στο διάβα σας τις οποίες, αν μπορέσετε να αξιοποιήσετε σωστά, θα μπορέσετε να αναβαθμίσετε την καριέρα σας και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Ορισμένοι από εσάς θα δεχθείτε μια αρκετά ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση που θα σας βάλει σε ένα δίλημμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Ανοίξτε το μυαλό σας σε νέες ιδέες και ασχοληθείτε με κάποια νέα δημιουργικά σχέδια ή ένα ταλέντο σας, πραγματοποιώντας κάποιο όνειρό σας. Ορισμένοι από εσάς θα κάνετε ένα ευχάριστο ταξίδι με το ταίρι σας ενώ ορισμένοι άλλοι θα ασχοληθείτε με το να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη αυτή θα λειτουργήσει απογειωτικά για την λίμπιντό σας ενώ, ταυτόχρονα, η διάθεσή σας θα είναι περισσότερο χαρούμενη και αισιόδοξη και θα νιώθετε ψυχολογικά ανάλαφροι. Αν έχετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, θα καταφέρετε να τις τακτοποιήσετε προς όφελός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα λειτουργήσει θετικά για τις προσωπικές σχέσεις σας, ιδιαίτερα, μάλιστα, για όσες σας έχουν προσφέρει αισθηματική ασφάλεια και σταθερότητα. Οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες για να κάνετε μια νέα γνωριμία με ενδιαφέρον και ιδιαίτερο άτομο μέσα σε κάποιο κοινωνικό ή φιλικό περιβάλλον.

ΛΕΩΝ

Θα υπάρξει για εσάς μια σημαντική ευκαιρία καριέρας η οποία θα ανανεώσει τα επαγγελματικά όνειρα σας και θα βελτιώσει την ήδη υπάρχουσα οικονομική σας πραγματικότητα. Ορισμένοι από εσάς θα εμπλακείτε ερωτικά με άτομο με το οποίο καθ’ οιονδήποτε τρόπο συνεργάζεστε ενώ άλλοι θα ανανεωθείτε εμφανισιακά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την όψη αυτή βοηθό, θα ανανεωθείτε ψυχή τε και σώματι και θα αφεθείτε να απολαύσετε νέες και ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Όσοι από εσάς είστε σε σχέση, είτε θα κάνετε ένα ταξίδι με το ταίρι σας, είτε θα αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο επίσημο βήμα ενώ οι αδέσμευτοι θα βιώσετε ερωτικές περιπέτειες.

Ολυμπία1

Ολυμπία2

ΖΥΓΟΣ

Η θετική αυτή όψη θα σας φέρει μια κάποια ανακούφιση καθώς ξαφνικά γεγονότα θα λειτουργήσουν άκρως βοηθητικά σε ό,τι αφορά, τόσο τις σχέσεις σας με άτομα της οικογένειάς σας, όσο και με θέματα σχετικά με την κατοικία σας. Επίσης, βελτίωση θα έχετε και στα οικονομικά σας μέσα από κάποια αύξηση ή μπόνους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα ικανοποιηθείτε ψυχικά και συναισθηματικά από ένα ευχάριστο νέο που θα ακούσετε αναφορικά με ένα επαγγελματικό σας σχέδιο. Σε ό,τι αφορά την προσωπική σας ζωή, ορισμένοι θα δεχθείτε μια ερωτική εξομολόγηση που θα κάνει την καρδιά σας να φτερουγήσει ενώ άλλοι θα ανανεώσετε τον έρωτά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την όψη αυτή αρκετοί από εσάς θα δείτε το εισόδημά σας να βελτιώνεται μέσα από έξυπνες δικές σας κινήσεις. Μια επαγγελματική πρόταση για κάτι καινούργιο θα σας βάλει σε σκέψεις. Αισθηματικά, το ταίρι σας θα σας κάνει, με τις πράξεις και τα λόγια του, να νιώσετε ασφάλεια και σιγουριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τόσο οι σχέσεις με τους οικείους σας, όσο και οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα ομαλοποιηθούν και θα καλυτερεύσουν ενώ θετικές εξελίξεις θα έχετε αναφορικά με ένα ακίνητο. Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σας, θα βρείτε ενδιαφέροντες τρόπους για να ανανεώσετε ερωτικά τη σχέση με το ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ψυχοσύνθεσή σας και να δείτε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Βέβαια, σε αυτό θα βοηθήσουν και κάποιες θετικές εξελίξεις σχετικά με τα οικονομικά σας. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά σπουδές, μετακινήσεις, ταξίδια και υπογραφές συμβολαίων.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες με την όψη αυτή για να κάνετε πράγματα που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα και θα σας βοηθήσουν να δείτε τη θετική πλευρά της ζωής. Αρωγούς σε αυτό θα έχετε φίλους που θα σας ωθήσουν να βγείτε, να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά. Ορισμένοι θα κάνετε μια νέα γνωριμία σε φιλική παρέα.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 20-12-2022 12:00:00