blank
 
blank

Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;

 
Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα: Πως θα επηρεάσει το ζώδιό σου;
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 5
 

Στις 25 Μαΐου του 2024 η Αφροδίτη από τις 01° 59’ των Διδύμων θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η όψη αυτή θα μας ωθήσει στο να γίνουμε αναζητητές εμπειριών και απολαύσεων καθώς, η συνεχώς αυξανομένη μέσα μας ανάγκη να κυνηγήσουμε τις επιθυμίες μας, θα μας ωθήσει στο να ακολουθήσουμε τα βαθιά και εσωτερικά θέλω μας.

Sponsored Links

Συναρπαστικές στιγμές!

Επιπλέον, από καθαρό ένστικτο, θα παρακολουθούμε τους άλλους αλλά και όλα όσα διαδραματίζονται γύρω μας με μια ματιά διαφορετική και ίσως περισσότερο διεισδυτική, πράγμα που σημαίνει ότι θα "πιάνουμε στον αέρα" τα σινιάλα και τις διαθέσεις και θα συντονιζόμαστε με την περιρρέουσα ατμόσφαιρα. Ένα πράγμα θα ακούμε, ή θα μας λένε, και δέκα θα καταλαβαίνουμε. Επίσης, θα προσαρμοζόμαστε εύκολα στις καταστάσεις και τις όποιες μεταβολές τους, ενώ η δυνατότητά μας να γίνουμε αρκούντως επικοινωνιακοί θα μας βοηθήσει στο να προωθήσουμε τις ιδέες και τα σχέδιά μας με μεγαλύτερη ευκολία.

Η όψη αυτή είναι πολύ καλή και σε ό,τι αφορά την καριέρα και τα οικονομικά μας καθώς θα μας παρουσιαστούν ευκαιρίες, είτε για κάτι άλλο που θα "κουμπώνει" καλύτερα σε αυτό που ο καθένας από εμάς επιθυμεί, είτε για βελτίωση του παρόντος επαγγελματικού σκηνικού, ακόμα και με την έννοια εύρεσης λύσεων στα τρέχοντα ζητήματα. Ακόμα, η όψη αυτή θα φέρει κέρδη από συνεργασίες ή από επενδύσεις ενώ κάποιοι από εμάς θα λάβουμε χρήματα που μας οφείλουν και κάποιοι άλλοι μια οικονομική διευκόλυνση, ακόμα και με τη μορφή ενός δανείου.

Σε ό,τι αφορά τα προσωπικά μας, η όψη αυτή θα αυξήσει την ερωτική μας διάθεση και το πάθος. Ήδη υπάρχουσες ερωτικές σχέσεις θα αναζωπυρωθούν ενώ όσες θα ξεκινήσουν τώρα θα έχουν πολλές προοπτικές για να εξελιχθούν σε δυνατούς έρωτες. Εκτός όμως από την αυξημένη λίμπιντο και την ανάγκη για σωματική επαφή, βασική θα είναι για εμάς και η εγκεφαλική επαφή με την έννοια της ταύτισης του τρόπου σκέψης, των ίδιων ενδιαφερόντων και της πνευματικής, συναισθηματικής και ψυχικής επικοινωνίας. Αν κάτι πρέπει, ωστόσο, να προσέξουμε, αυτό θα είναι η τάση μας να είμαστε λίγο παραπάνω κτητικοί και έντονα διεκδικητικοί. Τέλος, αρκετοί από εμάς θα αποφασίσουμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να απολαύσουμε όμορφες στιγμές, να διασκεδάσουμε αλλά και για να βελτιώσουμε την εμφάνισή μας και να δημιουργήσουμε μια πιο θελκτική εικόνα.

Πως θα σε επηρεάσει η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα;

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: Ταύρους, Διδύμους, Λέοντες, Παρθένους, Σκορπιούς, Τοξότες, Υδροχόους και Ιχθύες γεννημένους στο 1ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Έντονη κινητικότητα θα υπάρξει στη ζωή σας και η καθημερινότητά σας θα είναι γεμάτη από τηλεφωνήματα, συναντήσεις, επαφές και συζητήσεις που θα αφορούν κυρίως δικά σας ανοίγματα ή θέματα σχετικά με την εξέλιξή σας. Αρωγούς στα σχέδιά σας θα έχετε φίλους ή γνωστούς.

ΤΑΥΡΟΣ

Επαγγελματικά, οργανωθείτε και συντονίστε τις κινήσεις σας καθώς θα έχετε και τη βοήθεια ανθρώπων σε ανώτερες θέσεις. Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε θέματα οικονομικής φύσης με την έννοια επενδύσεων, αγοραπωλησιών, συμβολαίων και εμπορικών συμφωνιών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν ευκαιρίες επέκτασης, είτε επαγγελματικής, είτε προσωπικής, τις οποίες και θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Εύνοια θα έχετε σε θέματα σχετικά με εμπόριο, μετακινήσεις, ταξίδια και σχέσεις με το εξωτερικό ενώ θα κάνετε και κάποιες καινούργιες γνωριμίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα υπάρξει δυνατότητα τακτοποίησης, πάντα φυσικά στο μέτρο του δυνατού, οικονομικών οφειλών σας ενώ αρκετοί από εσάς ενδέχεται να προχωρήσετε σε μια καινούργια επαγγελματική συμφωνία. Επιπλέον, γεγονότα που θα συμβούν θα σας προσφέρουν ψυχική και συναισθηματική ικανοποίηση.

ΛΕΩΝ

Νέες γνωριμίες προβλέπονται για εσάς με άτομα που θα σας προσφέρουν ανοίγματα, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο. Βέβαια, θα πρέπει και εσείς να ανοιχτείτε κοινωνικά και να είστε πιο χαλαροί και αυθόρμητοι. Ευχάριστες εξελίξεις θα έχετε και σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή.

https://www.myastro.gr

https://www.myastro.gr

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εργασιακό κλίμα θα βελτιωθεί και θα έχετε θετικές επαγγελματικές εξελίξεις, κυρίως χάρη στη βοήθεια ανθρώπων σε ανώτερες ιεραρχικά θέσεις που πιστεύουν σε εσάς. Επιπλέον, θα συνειδητοποιήσετε ότι ο πιο θετικός τρόπος σκέψης θα σας βοηθήσει πολλαπλά σε επίπεδο καθημερινότητας.

ΖΥΓΟΣ

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε πορεία υλοποίησης κάποιο επαγγελματικό ή οικονομικό σχέδιό σας. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και σε θέματα που αφορούν γνώση, μετακινήσεις, συμβόλαια και ταξίδια. Αισθηματικά, θα έχετε ευκαιρίες για νέες γνωριμίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα βρείτε λύσεις, ή τουλάχιστον το δίκιο σας, σε θέματα σχετικά με κληρονομικά, ασφάλειες, διατροφές, ακίνητη περιουσία ή ακόμα και με αγοραπωλησίες ακινήτων. Ξαναβρείτε την εσωτερική δύναμή σας, εμπιστευτείτε το δυνατό ένστικτό σας και μετατρέψτε τις δοκιμασίες σε προσωπικές νίκες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κοινωνικοποιηθείτε και ξανοιχτείτε σε νέες γνωριμίες, σχέδια, συνεργασίες και ο,τιδήποτε άλλο που θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στην επόμενη φάση της ζωής σας. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και στη βελτίωση των εσόδων σας. Αισθηματικά, κάτι καινούργιο θα ανατείλει στον ορίζοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα προχωρήσετε σε μια εξωτερική ή εσωτερική ανανέωση. Αυτό σημαίνει ότι θα βελτιώσετε την εμφάνισή σας, ακόμα και με την έννοια ένος διαφορετικού στυλ και ότι, μέσα από πρακτικές τακτικές, θα τροποποιήσετε τυχόν αρνητικές καταστάσεις ή τουλάχιστον τον τρόπο που σας επηρεάζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα υπάρξουν ενδιαφέροντα ανοίγματα που θα σας επιτρέψουν να αλλάξετε προς το καλύτερο την επαγγελματική σας ζωή και φυσικά τα έσοδά σας. Επιπλέον, ευχάριστες μετακινήσεις, ταξίδια και κοινωνικές επαφές, ή ακόμα και μια καινούργια ερωτική γνωριμία, θα σας ανανεώσουν και ενθουσιάσουν.

ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοούνται οι επαγγελματικές συνεργασίες ενώ ορισμένοι από εσάς θα προχωρήσετε σε μια οικονομική συμφωνία κάτω από το τραπέζι. Πατήστε γερά στα πόδια σας και αξιοποιήστε τις όποιες ευκαιρίες που θα βρεθούν στο διάβα σας. Εύνοια υπάρχει και σε θέματα σχετικά με τους οικείους σας.

Έλενα Γκιτσάλη
Ημερομηνία Τροποποίησης: 22-05-2024 12:00:00