blank
 
blank

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι τις 5 Μαρτίου 2014. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

 
Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω μέχρι τις 5 Μαρτίου 2014. Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.
Βαθμολόγησε
Score: 0  Ψήφοι: 0
 
Sponsored Links

Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Στις 5 Νοεμβρίου και ώρα 10:43 η Αφροδίτη ξεκινάει μια ασυνήθιστη διέλευση στο ζώδιο του Αιγόκερω. Ασυνήθιστη επειδή σ’ αυτό το ζώδιο θα παραμείνει για τέσσερις μήνες, μέχρι και τις 5 Μαρτίου 2014, καθώς θα πραγματοποιήσει και την ανάδρομη πορεία της από τις 21/12 έως τις 31/1.
 
Η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερω βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα συντηρητικό και «αποστειρωμένο» περιβάλλον στο οποίο δεν μπορεί να εκφράσει τα θετικά χαρακτηριστικά της, μπορεί όμως να εγγυηθεί την πίστη, την σοβαρότητα και την ωριμότητα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι βρίσκεται στο ζώδιο του Κρόνου, γεγονός που την κάνει να «φιλτράρει» τους ανθρώπους και τις κινήσεις της και να μην αφήνει τον ενθουσιασμό να την παρασύρει. Υπό αυτή την έννοια, αποτελεί πραγματική προστασία, αφού μας αποτρέπει από καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Γι’ αυτό οι σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το διάστημα, θα χαρακτηρίζονται από σοβαρότητα και ακόμα και αν τους λείπει η αρχική έξαψη, θα έχουν πολύ καλές μελλοντικές προοπτικές. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, ενθαρρύνει επίσης τις σχέσεις με διαφορά ηλικίας.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη στον Αιγόκερω

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, ενώ οι Κριοί, οι Καρκίνοι και οι Ζυγοί θα πρέπει να προσπαθήσουν να μην διαταράξουν τις ισορροπίες. Τέλος οι Αιγόκεροι θα αντιμετωπίσουν αρκετά σκαμπανεβάσματα, ανάλογα με τις όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη κατά την πορεία της.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω και οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η Αφροδίτη ξεκινάει από τις 5 Νοεμβρίου μια τετράμηνη πορεία στο μεσουράνημα του ηλιακού ωροσκοπίου σου. Πρόκειται για μια αρκετά θετική επιρροή, κατά την διάρκεια της οποίας θα έχεις την δυνατότητα να προβάλλεις τα ταλέντα σου, να κατακτήσεις με μεγαλύτερη ευκολία τους στόχους σου, αλλά και να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Μέχρι και τις 5 Μαρτίου 2014 θα αφοσιωθείς περισσότερο στα επαγγελματικά σου και θα κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες, με αποτέλεσμα να ανέβεις στην κοινωνική κλίμακα και να αποκτήσεις περισσότερο κύρος. Δεν αποκλείεται μάλιστα να δημιουργηθούν και νέες προοπτικές, για ένα καλύτερο μέλλον. Ανάλογη εύνοια αναμένεται και στον αισθηματικό τομέα, αφού η Αφροδίτη κυβερνά τον έβδομο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου. Έτσι, είναι πολύ πιθανό να αποφασίσεις την επισημοποίηση μιας σημαντικής σχέσης ή να ξεκινήσεις μια νέα ερωτική ιστορία, με ένα σοβαρό και αξιόπιστο πρόσωπο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΡΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η δική σου Αφροδίτη περνάει στις 5 Νοεμβρίου στο συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Μαρτίου του 2014. Το διάστημα αυτό θεωρείται ιδιαίτερα θετικό για σένα και σίγουρα θα δεις πολλές από τις υποθέσεις σου να παίρνουν μια θετική πορεία. Το εξωτερικό, θέματα που σχετίζονται με αυτό ή και άτομα που προέρχονται από άλλη χώρα, έχουν να σου προσφέρουν θετικές εμπειρίες και να σου ανοίξουν την πόρτα σε ένα καλύτερο μέλλον. Αν αναζητάς μια νέα εργασία, ίσως αυτό το διάστημα, καταφέρεις να μπεις σε μια πολυεθνική εταιρεία ή αποδεχτείς μια ενδιαφέρουσα πρόταση από το εξωτερικό. Εύνοια θα υπάρξει και στην προσωπική σου ζωή, καθώς μπορείς να βρεις νέο κώδικα επικοινωνίας με τον σύντροφό σου ή, αν είσαι ελεύθερος, να δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση, ίσως και με ένα αλλοδαπό άτομο. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΑΥΡΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, η διέλευση της Αφροδίτης στον όγδοο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ξεκινά στις 5 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 5 Μαρτίου 2014. Το διάστημα αυτό τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν περισσότερο από κάθε άλλη φορά, αφού με την ευεργετική παρουσία της Αφροδίτης, θα καταφέρεις να αποπληρώσεις πιο εύκολα τις υποχρεώσεις σου ή ακόμα και να ξεκινήσεις μια επένδυση, που θα σου αποφέρει σημαντικά κέρδη στο μέλλον. Παράλληλα, η Αφροδίτη θα «ξυπνήσει» τον ερωτισμό σου και, αν διατηρείς μια σχέση, θα νιώσεις πιο έντονο πάθος για τον σύντροφό σου, ακόμα και αν έχουν περάσει χρόνια από την δημιουργία της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς τώρα να υποκύψεις πιο εύκολα σε έναν πειρασμό που σε περιτριγυρίζει και να ξεκινήσεις μια ερωτική ιστορία με κυρίαρχο στοιχείο το πάθος. Καλό θα είναι ωστόσο, να «φυλαχτείς» από παράνομες σχέσεις, που δεν οδηγούν πουθενά. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΔΙΔΥΜΟΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, η είσοδος της Αφροδίτης στο πολικό ζώδιο του Αιγόκερω στις 5 Νοεμβρίου φέρνει σε πρώτο πλάνο τις προσωπικές και αισθηματικές σχέσεις σου, μέχρι και τις 5 Μαρτίου 2014. Το διάστημα αυτό, θα διαπιστώσεις ότι μπορείς να εκδηλώσεις πιο εύκολα τα συναισθήματά σου στον σύντροφό σου ή ακόμα και στα άτομα που είναι σημαντικά για σένα και να λύσεις παρεξηγήσεις και διαφωνίες που δημιουργούν εμπόδια στην επικοινωνία σου. Η ειλικρινής «εξομολόγηση» των σκέψεων και των προσδοκιών σου, θα έχει μόνο θετικά αποτελέσματα για την εξέλιξη των σχέσεων που σε ενδιαφέρουν. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Καρκίνους, αυτό το διάστημα θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για σχέσεις, σίγουρα όμως θα απορρίψεις προτάσεις που δεν εγγυώνται σταθερότητα και θα επιλέξεις το άτομο που ανταποκρίνεται στο πρότυπό σου και παράλληλα εγγυάται μια μακρόχρονη και υγιή σχέση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα, στις 5 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον έκτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Μαρτίου 2014. Το διάστημα αυτό, η εργασία σου, η υγεία σου και ο τρόπος ζωής σου, θα υποστούν αρκετές αλλαγές, με στόχο να δημιουργήσεις μια καλύτερη καθημερινότητα. Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα διεκπεραιώνονται με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ δεν αποκλείεται να βρεις μια νέα εργασία, που θα ανταποκρίνεται πλήρως στα προσόντα σου. Ευχάριστο κλίμα θα δημιουργηθεί και στις σχέσεις με τους συναδέλφους σου και, αν είσαι ελεύθερος, δεν αποκλείεται να προκύψει και ένα ερωτικό ενδιαφέρον με κάποιον από αυτούς. Όσον αφορά στον τομέα της υγείας σου, ίσως τώρα ενδιαφερθείς για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και ακολουθήσεις ένα πρόγραμμα, που θα βελτιώσει τη φυσική σου κατάσταση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΛΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η διέλευση της Αφροδίτης από το συμβατό ζώδιο του Αιγόκερω, ξεκινάει στις 5 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 5 Μαρτίου 2014. Η τετράμηνη πορεία της από τον πέμπτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, πρόκειται να φέρει πολλές θετικές εξελίξεις στη ζωή σου, που αυτό το διάστημα θα γίνει πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα. Τόσο στην αισθηματική σου ζωή όσο και στον επαγγελματικό τομέα, θα βιώσεις χαρές και συγκινήσεις, που θα σε κάνουν να δεις το μέλλον σου πιο αισιόδοξα. Αν ανήκεις στους ελεύθερους επαγγελματίες ή ασχολείσαι με τις τέχνες, το διάστημα αυτό θα είναι ιδιαίτερα επικερδές για σένα. Στην προσωπική σου ζωή, η σχέση σου με τον σύντροφό σου, θα αποκτήσει περισσότερο ρομαντισμό, ενώ αν είσαι ελεύθερος, θα γνωρίσεις ένα άτομο με το οποίο θα δημιουργήσεις μια σοβαρή και μακροχρόνια σχέση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, η κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνάει στις 5 Νοεμβρίου στο ζώδιο του Αιγόκερω και τον τέταρτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Μαρτίου 2014. Το διάστημα αυτό, θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια θα απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σου και θα σου προσφέρουν μεγάλες χαρές. Αν σκέφτεσαι μια μετακόμιση, μια ανακαίνιση ή ακόμα και την πιθανότητα να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια, οι συνθήκες θα σου τα φέρουν έτσι, ώστε να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμα, είναι πολύ πιθανό να ασχοληθείς πιο συστηματικά με θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία σου, να κάνεις μια σημαντική αγοραπωλησία ή να σου μεταβιβαστεί ένα περιουσιακό στοιχείο. Τέλος, αν υπάρχουν ηλικιωμένα μέλη στην οικογένειά σου που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, ίσως αυτό το διάστημα υπάρξει σημαντική βελτίωση. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΖΥΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Σκορπιός
Φίλε Σκορπιέ, στις 5 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον Αιγόκερω και τον τρίτο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, όπου θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Μαρτίου 2014. Το διάστημα αυτό θα αποδειχθεί αρκετά θετικό για τις σχέσεις σου με το συγγενικό σου περιβάλλον, τα αδέλφια σου και την επικοινωνία σου γενικότερα. Αν υπάρχουν σοβαρές συζητήσεις που πρέπει να γίνουν, τότε πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτή την επιρροή και να τις κάνεις αυτό το διάστημα, που η πειθώ σου είναι αυξημένη και μπορείς να πετύχεις τις καλύτερες συμφωνίες. Ενδιαφέρον αναμένεται και στην προσωπική σου ζωή, όπου η σχέση σου με τον σύντροφό σου αποκτά μια καλύτερη προοπτική. Αν είσαι ελεύθερος, η Αφροδίτη θα φέρει στο δρόμο σου, πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες και δεν έχεις παρά να επιλέξεις το κατάλληλο άτομο για σένα. Εύνοια υπάρχει και στα ταξίδια. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Τοξότης
Φίλε Τοξότη, στις 5 Νοεμβρίου η Αφροδίτη ξεκινάει την πορεία της στον τομέα των οικονομικών σου, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 5 Μαρτίου 2014. Το διάστημα αυτό θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στα εισοδήματά σου, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να βρεις νέες πηγές εσόδων, να κάνεις μια καλύτερη διαχείριση ή ακόμα και να ξεκινήσεις ένα αποταμιευτικό πρόγραμμα που θα σου χαρίσει μια νέα αίσθηση ασφάλειας. Φυσικά, το γεγονός ότι η Αφροδίτη αγαπάει την καλοπέραση και την πολυτέλεια, μπορεί να σε ωθήσει σε μικρές σπατάλες, για πράγματα που έχεις στερηθεί και που μπορούν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σου, αν όμως καταφέρεις να διατηρήσεις το μέτρο, θα αποφύγεις τις μεγάλες απώλειες. Θετικές εξελίξεις αναμένονται και στον αισθηματικό τομέα, όπου ο σύντροφός σου θα σου προσφέρει περισσότερη ασφάλεια. Αν είσαι ελεύθερος, ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό ή επαγγελματικό σου περιβάλλον. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΤΟΞΟΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, στις 5 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στο δικό σου ζώδιο, στο οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Μαρτίου 2014. Το διάστημα αυτό, η ζωή θα σου προσφέρει μεγάλες απολαύσεις και ικανοποιήσεις, αφού η Αφροδίτη θα αυξήσει την γοητεία και την αυτοπεποίθησή σου και θα φέρει στο δρόμο σου άτομα, τα οποία μπορούν να σου ανοίξουν νέες επαγγελματικές προοπτικές, να συμβάλλουν στην προσωπική σου άνοδο και κατ’ επέκταση, στη βελτίωση των οικονομικών σου. Ωστόσο, μεγάλη εύνοια αναμένεται και στην προσωπική σου ζωή, όπου τώρα είναι πιθανό να γνωρίσεις τον μεγάλο έρωτα και να δημιουργήσεις μια σοβαρή σχέση με λαμπρές προοπτικές. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος, τώρα μπορείς να πάρεις αποφάσεις για την πορεία της σχέσης σου. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, στις 5 Νοεμβρίου η Αφροδίτη περνάει στον δωδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου, στον οποίο θα παραμείνει μέχρι και τις 5 Μαρτίου 2014. Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για τον πιο σκοτεινό και μυστηριακό τομέα του ωροσκοπίου σου, η Αφροδίτη θα έχει πολύ θετική επιρροή εκεί, αφού θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με το υποσυνείδητό σου, να προσδιορίσεις τις επιθυμίες και τα όνειρά σου και να αποφύγεις τυχόν παγίδες και λάθη. Έτσι, το διάστημα αυτό θα πρέπει να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου για την επίτευξη των ζητημάτων που σε απασχολούν, αφού οι πιθανότητες επιτυχίας είναι σημαντικά αυξημένες. Όσον αφορά στην προσωπική σου ζωή, υπάρχει πιθανότητα να αναβιώσει ένας έρωτας από το παρελθόν που σε ενδιαφέρει πραγματικά ή να δημιουργήσεις μια νέα σχέση που, παρόλο που μπορεί να δημιουργηθεί κάτω από άκρα μυστικότητα, θα έχει σημαντικές προοπτικές εξέλιξης. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, η πορεία της Αφροδίτης από τον ενδέκατο οίκο του ηλιακού σου ωροσκοπίου ξεκινάει στις 5 Νοεμβρίου και ολοκληρώνεται στις 5 Μαρτίου 2014. Το διάστημα αυτό θεωρείται ιδιαίτερα κοινωνικό για σένα, αφού θα έχεις την ευκαιρία να «δικτυωθείς» καλύτερα και να έρθεις σε επαφή με άτομα που μπορούν να προδιαγράψουν μια καλύτερη πορεία για το μέλλον σου. Οι στόχοι σου, οι φιλοδοξίες και τα όνειρά σου, θα μπορέσουν να πραγματοποιηθούν με ευκολία, αρκεί φυσικά να δώσεις το παρόν εκεί που πρέπει και να αποφύγεις τις τάσεις απομόνωσης, που σε πιάνουν κατά καιρούς. Ακόμα και μέσα από τη συμμετοχή σου σε μια ομαδική δραστηριότητα, μπορείς να προβάλλεις τις ικανότητές σου και να εξασφαλίσεις μια λαμπρή πορεία. Το διάστημα αυτό είναι επίσης ευνοϊκό και για την προσωπική σου ζωή, γι’ αυτό αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να βγεις περισσότερο, αφού αναμένεται γνωριμία με ένα άτομο με σοβαρές βλέψεις. Για τις ημερήσιες προβλέψεις, διαβάστε ΙΧΘΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 04-11-2013 00:00:00