blank
 
blank

Τα άστρα την Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015, με Αφροδίτη σε αντίθεση με Δία και Άρη σε σύνοδο με Ποσειδώνα: Τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα…

Τα άστρα την Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015, με Αφροδίτη σε αντίθεση με Δία και Άρη σε σύνοδο με Ποσειδώνα: Τα ψεύτικα τα λόγια, τα μεγάλα…
Βαθμολόγησε
Score: 4.6  Ψήφοι: 10
 

Τα άστρα την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου, με την Αφροδίτη σε αντίθεση με Δία

Αφροδίτη σε αντίθεση με Δία και προβλέψεις με 50% έκπτωση

Η εβδομάδα κάνει μια εντυπωσιακή έναρξη, που θα μας βοηθήσει να βγάλουμε από μέσα μας ό,τι θέλουμε να πούμε και για κάποιο λόγο δεν το έχουμε κάνει ακόμα… Η Αφροδίτη σε αντίθεση με Δία την σημερινή ημέρα, ανοίγει το κουτί των συναισθημάτων, δημιουργώντας την ανάγκη να έρθουμε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε, να μιλήσουμε, να επικοινωνήσουμε μαζί τους από καρδιάς και να πούμε πράγματα, που ενδεχομένως δεν είχαμε τολμήσει εδώ και καιρό να αποκαλύψουμε! Πολύ πιθανόν όλα όσα ειπωθούν να έχουν και μια δόση υπερβολής, μια και το συναίσθημα πάντα έχει την τάση να πασπαλίζει με περισσότερη χρυσόσκονη την έκφρασή του, όμως το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα τροφοδοτικό για τις ψυχές, που έχουν ανάγκη και από αυτήν την υπερβολή! Άλλωστε, ο έρωτας από μόνος του την περικλείει…
 
Η κοινωνική ζωή διευρύνεται, η ανάγκη για παρέα, για μοίρασμα και για ανταλλαγή χαρούμενων στιγμών, είναι αυτή που θα οδηγήσει στο να βγούμε και περισσότερο έξω, να μιλήσουμε, να επικοινωνήσουμε περισσότερο και, γιατί όχι, να κάνουμε νέες γνωριμίες, που ίσως κάτι σημαντικό να έχουν να μας πουν!
 
Από την άλλη μεριά, η όψη ενισχύει τον καταναλωτισμό μας, μια και η καλή διάθεση που πλανιέται στην ατμόσφαιρα των ημερών, πολύ πιθανόν να γίνει η αιτία άχρηστων αγορών, που όμως καλύπτουν την τάση να ξοδέψουμε για το περιττό, χωρίς να το σκεφτούμε και πολύ, χωρίς να υπολογίσουμε τα χρήματα που θα ξοδέψουμε! Η αντίστοιχη τάση υπάρχει και στο φαγητό, μια διάθεση για εδέσματα που ευχαριστούν τις αισθήσεις δεν θα λείψει, ή η απόλαυσή τους σε ένα ακριβό εστιατόριο (να τη πάλι η τάση του να ξοδέψουμε χρήματα)!
 
Όλα αυτά βεβαίως στην καλή εκδοχή της όψης, γιατί η αντίθεση αυτή είναι πολύ πιθανό να ενισχύσει και μια υπερβολή στον λόγο… Το μικρό γίνεται μεγαλύτερο και είναι πολύ πιθανό να ειπωθούν πράγματα που δεν εννοούνται, εν ονόματι της ανάγκης του εντυπωσιασμού, που θα κάνει τα αδύνατα δυνατά, για να πετύχει τον στόχο του…

Άρης σε σύνοδο με Ποσειδώνα

Βεβαίως όλα αυτά, δέχονται και την επιρροή της δύσκολης όψης που κορυφώνεται την αυριανή ημέρα. Μιλάμε για την σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα, που συνοδεύει και την αυριανή Νέα Σελήνη του μήνα, δημιουργώντας μια τάση σύγχυσης, απροσδιοριστίας και αβεβαιότητας, ενεργοποιώντας και τα περίεργα συναισθήματα του φόβου, του θυμού, του άγχους, που δεν βοηθούν σε μια ξεκάθαρη οπτική, ενώ συχνά οδηγούν σε λάθος κινήσεις και λάθος επιλογές!
 
Και δεν είναι λίγες οι φορές που με τη όψη αυτή έρχονται στη ζωή μας οι λάθος άνθρωποι, που ωστόσο ντύνονται με το περιτύλιγμα της φαντασία ή της επιθυμίας… Όμως, λίγο παρακάτω διαπιστώνουμε πως ο θησαυρός είναι απλά… άνθρακες!
 
Μία άλλη δύσκολη έκφραση της όψης αυτής, είναι ο λάθος εκφραζόμενος ερωτισμός, που μπορεί να χαθεί στις δαιδαλώδεις διαδρομές της επιθυμίας και των αισθήσεων, οδηγώντας σε κάποιες εμπειρίες πολύ… ιδιαίτερες, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τον καθένα…
 
Ίντριγκες, σκάνδαλα και πάσης φύσεως αποκαλύψεις μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο τις ημέρες αυτές, δημιουργώντας ένα δύσκολο χρώμα στην ατμόσφαιρα. Επίσης, ένας τομέας που χρειάζεται πάρα πολύ μεγάλη προσοχή είναι αυτός των οικονομικών, μια και είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν μπερδέματα και μπλεξίματα, ιδιαίτερα σε καινούργια πράγματα που αναλαμβάνουμε και δεν γνωρίζουμε!
 
Είναι λοιπόν δύο όψεις που δημιουργούν ένα περίεργο κλίμα τις ημέρες αυτές, που πολύ εύκολα μπορεί να μας βγάλει από τον προσανατολισμό μας και τους στόχους μας, λόγω μίας τάσης και διάθεσης να περάσουμε καλά, να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν, συχνά μην υπολογίζοντας το κόστος… Καλό είναι να μην ακούμε ή να μην εμπιστευόμαστε λόγια και υποσχέσεις που μπορεί να ειπωθούν τις ημέρες αυτές, γιατί είναι πολύ πιθανό να απογοητευτούμε!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από την αντίθεση Αφροδίτης-Δία και τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα

Πάντως, Υδροχόοι, Λέοντες, Δίδυμοι και Τοξότες του δεύτερου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τις μέρες που ακολουθούν έχετε μια πιο έντονη τάση καλοπέρασης, αλλά και σύσφιξης των σχέσεων σας. Επίσης, μπορεί να βρεθείτε μπροστά σε πρόσωπα, τα οποία κινούν το ενδιαφέρον σας, ανανεώνοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα της ερωτικής σας ζωής! Ωστόσο, είναι σημαντικό να δίνετε χρόνο σε οτιδήποτε καινούριο παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο στην καρδιά σας!
 
Ιχθείς, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά, το διάστημα που θα ακολουθήσει φροντίστε να μην επιτρέπετε στις επιθυμίες σας να σας παρασύρουν. Κρατήστε όσο μπορείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες, καθώς επίσης αποφύγετε να εμπιστευτείτε πρόσωπα που δεν γνωρίζετε, ιδιαίτερα σε στην ερωτική σας ζωή και στις οικονομικές σας συναλλαγές. Δώρο μόνο για σήμερα! Πάρε τώρα την προσωπική σου πρόβλεψη με 50% έκπτωση. Στείλε ΜΑΡΙΑ στο 54529 με 1,23 /sms και θα λάβεις 2 απαντήσεις στο κινητό σου με τις προβλέψεις σου!

Οι αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, στην τηλεοπτική εκπομπή μας. Μάθετε περισσότερα όσον αφορά τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά σας αυτήν την εβδομάδα από τον Γιώργο Ματσάγγο. Και μην ξεχάσετε να διαβάσετε περισσότερα για τον τρόπο με τον οποίο θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σας αυτήν την εβδομάδα, στα σχετικά άρθρα μας.

 
 

Ευχές για μια όμορφη εβδομάδα! Και μη ξεχνάτε να παρακολουθείτε καθημερινά τις προσωπικές προβλέψεις σας, με βάση τις διελεύσεις πλανητών στον γενέθλιο αστρολογικό χάρτη σας!

 

Από την Ολυμπία Χριστοδουλή
Ημερομηνία Τροποποίησης: 18-01-2015 20:00:00
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την εξατομίκευση των διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας του. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookie.
Αποδέχομαι