blank
 
blank

Τα άστρα την Τρίτη, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο: Ένα ισχυρό crash test στις σχέσεις!

 
Τα άστρα την Τρίτη, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο: Ένα ισχυρό crash test στις σχέσεις!
Βαθμολόγησε
Score: 5  Ψήφοι: 3
 
Sponsored Links

Τα άστρα την Τρίτη, 14 Ιουλίου 2015, με την Αφροδίτη σε τετράγωνο με Κρόνο

Καμιά φορά αρκεί μόνο μια στιγμή, μια λέξη ή μια κίνηση, για να καθορίσει κρίσιμες αποφάσεις της ζωής σου! Αποφάσεις που μπορεί να παιδεύεις, να τριγυρνάς στο μυαλό σου μέρες, μήνες ή και χρόνια, αρκεί ένα δευτερόλεπτο για να οριστικοποιηθούν! Η Αφροδίτη έρχεται αντιμέτωπη με τον ανάδρομο Κρόνο, ανοίγοντας για μια ακόμα φορά το μεγάλο κεφάλαιο των σχέσεων!
 
Ο Κρόνος βρίσκεται σε φάση επανεξέτασης, η ανάδρομη πορεία του επαναφέρει όλα εκείνα τα ζητήματα που σε προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα και την περίοδο του Νοεμβρίου και του Δεκεμβρίου του 2014. Είναι αυτή ακριβώς η στιγμή που ανασύρονται στην επιφάνεια τα προβλήματα που είχες με τον ερωτικό δεσμό ή γενικότερα τις σχέσεις σου, τα οποία επιμελώς είχες κρύψει, είχες κουκουλώσει, όμως δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν ένα αγκάθι στην ψυχή σου, που σε βασάνιζε!
 
Είναι η στιγμή που χάνεις το ενδιαφέρον σου για οτιδήποτε μπορεί να είναι επιφανειακό, ανούσιο, που δεν εκφράζει πραγματικά την ανάγκη, την επιθυμία και το συναίσθημα σου! Και τώρα, είναι η ώρα, να πάρεις την απόφαση να πεις ένα μεγάλο όχι στις σχέσεις που πια έχουν φθαρεί, όμως εξακολουθείς να τις σέρνεις πίσω σου, είτε από συνήθεια, είτε από φόβο, είτε από ανασφάλεια! Ή δεν αποκλείεται να είσαι εσύ αυτός που μένει πίσω, γιατί ο σύντροφός σου αποφάσισε να κλείσει εκείνος το κεφάλαιο του μεταξύ σας!
 
Ακόμα και σε αυτήν την περίπτωση, το γεγονός δεν έρχεται ξαφνικά… Έχεις δεχτεί πολλά σημάδια, πολλές προειδοποιήσεις, που ενδεχομένως και να αγνόησες, μια και ο Κρόνος δεν διαλύει ποτέ κάτι το οποίο είναι στέρεο, κάτι το οποίο στηρίζεται σε γερά θεμέλια και αντέχει στις δοκιμασίες και στο χρόνο. Έτσι λοιπόν, σίγουρα οι εξελίξεις των ημερών δεν σε βρίσκουν απροετοίμαστο!
 
Επίσης, ο Κρόνος μπορεί να δοκιμάσει και οικονομικές σχέσεις. Μπορεί να αφορά και τα πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεσαι ή συνεργάζεσαι στην επαγγελματική σου ζωή. Και σε αυτήν την περίπτωση, τα προβλήματα που προϋπήρχαν σου έχουν δώσει πολλά και συγκεκριμένα μηνύματα, αλλά τώρα έχει έρθει η στιγμή μιας πιο οριστικής θέσης και εκκαθάρισης!
 
Το ερώτημα πλέον είναι τελικά πόσο συνειδητοποιημένος είσαι, αν μπορείς να αντιληφθείς ξεκάθαρα οτιδήποτε σε προβληματίζει ή σε πιέζει την ζωή σου ή συνεχίζεις να εθελοτυφλείς, εμμένοντας στους γνωστούς φόβους σου, που δεν σε αφήνουν να δεις τα πράγματα ξεκάθαρα και να αναλάβεις δράση ή να πάρεις θέση. Στην περίπτωση αυτή λοιπόν, έρχεται ο Κρόνος να προκαλέσει τις συγκυρίες και τα γεγονότα που θα ξεκαθαρίσουν το τοπίο, ίσως και με έναν τρόπο πολύ πιο σκληρό από ό,τι αν αναλάμβανες εσύ την ευθύνη της ζωής σου! Το αποτέλεσμα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα σε οδηγήσει σε πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση…
 
Το καλύτερο φυσικά θα ήταν να επιλέξεις εσύ το πώς θα κινηθείς και τη θέση που θα πάρεις απέναντι στις εξελίξεις που διαμορφώνονται τις ημέρες αυτές. Είναι αναγκαίο να εκφράσεις την αλήθεια που κρύβεις μέσα σου, που μπορεί να σε απομπλέξει από την όποια δυσκολία, γιατί η αλήθεια έχει μοναδική δύναμη! Πολύ πιθανόν τις ημέρες αυτές να νιώσεις ένα έντονο συναίσθημα μοναξιάς… Μην το φοβηθείς, είναι αναγκαίο για να σε βοηθήσει να εστιάσεις περισσότερο στον εαυτό σου και στις αποφάσεις που θέλεις να πάρεις!
 
Κι επειδή η Αφροδίτη επηρεάζει και τα οικονομικά θέματά μας, τις ημέρες αυτές χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή σε οικονομικές συναλλαγές, δοσοληψίες και συμφωνίες, που πολύ πιθανόν να τις δούμε να χαλάνε την τελευταία στιγμή.

Ποια ζώδια επηρεάζονται από το τετράγωνο Αφροδίτης-Κρόνου

Αυτοί που δοκιμάζονται περισσότερο είναι τα ζώδια του Σταθερού Σταύρου, Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι των τελευταίων ημερών, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις τελευταίες μοίρες των ζωδίων. Εσείς, είναι σημαντικό να έχετε προετοιμαστεί, αφού εδώ και πολύ καιρό τα διλήμματα δεν έχουν πάψει να σας απασχολούν και λίγο ως πολύ, έχετε μια εικόνα για το τι ακριβώς θέλετε να κάνετε ή για το πώς θα χειριστείτε τις καταστάσεις που προκύπτουν. Διαβάστε τα σχετικά άρθρα μας.

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 13-07-2015 20:00:00