blank
 
blank

Τα άστρα 20 ως 22 Ιανουαρίου, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα.

 
Τα άστρα 20 ως 22 Ιανουαρίου, με την Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα.
Βαθμολόγησε
Score: 1  Ψήφοι: 1
 

Σαφώς και η επίδραση του τετραγώνου μεταξύ του Άρη και του Κρόνου πλανιέται στην ατμόσφαιρα και χρειάζεται να συνεχίσουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στον τρόπο που συμπεριφερόμαστε, αντιδρούμε κι επεξεργαζόμαστε τα σχέδιά μας, όμως υπάρχει άλλη μια όψη, η οποία φαίνεται πως έρχεται να φωτίσει, να διευκολύνει και να δημιουργήσει ένα διαφορετικό κλίμα στο τριήμερο αυτό. Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα την Παρασκευή, υποκινεί έντονα συναισθήματα και δημιουργεί ένα περιβάλλον ιδανικό για συνύπαρξη, μοίρασμα και αλληλεπίδραση, ενισχύοντας το καλό κλίμα ανάμεσα σε συνεργάτες ή ακόμα και σε συλλογικούς χώρους, ενώ οι φιλίες γίνονται ιδιαίτερα σημαντικές και λειτουργούν εξαιρετικά υποστηρικτικά.

Sponsored Links

Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα

Είναι μια στιγμή που καλό θα είναι να προσπαθήσεις να αναζητήσεις και να κατανοήσεις το συναίσθημά σου και πώς αυτό επιδρά και επηρεάζει τις σχέσεις σου. Είναι επίσης μια περίοδος, κατά την οποία η ερωτική ζωή αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, μια και όλα κινούνται κάτω από μια διάθεση έκφρασης, εκτόνωσης του συναισθήματος, που μπορεί να ανανεώσει τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις, αναζωπυρώνοντας εκείνη τη φλόγα που υπάρχει μέσα τους!

Και φυσικά, δημιουργεί εκείνες τις συγκυρίες που θα ενώσουν πρόσωπα, τα οποία έχουν πολλούς λόγους να συναντηθούν, μια και θα παίξουν σημαντικό ρόλο ο ένας στη ζωή του άλλου! Νέες γνωριμίες, οι οποίες υποκινούνται από βαθιά συναισθηματική ανάγκη και διάθεση, σφραγίζουν τις εξελίξεις των ημερών με το δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, δίνοντας ένα συγκεκριμένο στίγμα στο τριήμερο αυτό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά μας, οι ημέρες αυτές μπορεί να αποδώσουν θετικές εξελίξεις, συζητήσεις και διαπραγματεύσεις, ίσως ακόμα και συμφωνίες σε θέματα που σχετίζονται με ανοίγματα, τα οποία ευνοούνται κάτω από την επιρροή της όψης αυτής.

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Αφροδίτη σε εξάγωνο με Πλούτωνα;

Ιδιαίτερα οι Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύς του δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, εκμεταλλευτείτε την εύνοια των ημερών ανάλογα προς τα πού νοιώθετε την ανάγκη να στρέψετε την επιρροή της όψης, τόσο για να χειριστείτε οικονομικά ζητήματα που σας απασχολούν δίνοντάς τους μια καλύτερη δυναμική, όσο και για να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή!

Myastro
Ημερομηνία Τροποποίησης: 19-01-2017 19:00:00